• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09120085240
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی فراوری پای مرغ و تولید ژلاتین

(3 votes, average 4 out of 5)

Gelatin powder

جهت آشنایی با طرح توجیهی فراوری پای مرغ و تولید ژلاتین ، این صفحه را مطالعه نمایید . ژلاتین محصولی پروتئینی به صورت پودر یا گرانول می باشد ، که با استفاده از استخوان ، پوست ، گوشت و بافت همبند حیواناتی نظیر گاو ، ماهی ، خوک و مرغ تولید می شود . ژلاتین در صنایع غذایی برای تولید انواع دسر ها و شیرینی ها ، صنایع دارویی برای تولید انواع امپول و کپسول ، صنایع نظامی برای تولید کاغذ اسکناس و رطوبت گیر ، صنایع چسب سازی ، صنایع عکاسی و ... دارای کاربرد می باشد .

معرفی طرح توجیهی فراوری پای مرغ و تولید ژلاتین :

ژلاتین محصولی پروتئینی می باشد ، که اغلب به صورت پودر و یا گرانول ساخته می شود . پودر ژلاتین دارای رنگ زرد متمایل به قهوه ای بوده و بدون بو و مزه می باشد . ژلاتین در آب گرم حل شده و در دمای بین 30 تا 35 درجه سانتی گراد ، قادر است بین 5 تا 10 برابر وزن خود آب جذب نماید . ژلاتین ماده ای پروتئینی می باشد ، که با استفاده از مواد پروتئینی و منابع کلاژن ها تولید می شود . استخوان ، گوشت ، بافت هم بند و پوست دام ها ، ماهیان ، مرغ و خوک ، ازجمله منابع تولید ژلاتین می باشند . اما با توجه به این که گوشت دام ها و ماهیان گران قیمت بوده و دارای مصارف خوراکی می باشند ، معمولا از ضایعات گوشت ، پوست و استخوان و یا منابع پروتئینی غیر خوراکی ( اجرای طرح توجیهی فراوری پای مرغ و تولید ژلاتین ) برای تولید ژلاتین استفاده می شود . پای مرغ یکی از منابع عمده تولید ژلاتین می باشد . ژلاتین مرغ نسبت به ژلاتین پستانداران ، دارای وزن مولکولی ، بلوم و نقطه ذوب بالاتری می باشد . همچنین میزان اسید آمینه ، کیفیت تغذیه ای و قدرت ژلی ژلاتین مرغ بیشتر از ژلاتین گاو می باشد . از ژلاتین در صنایع غذایی ، دارویی ، نظامی ، چسب سازی و عکاسی استفاده می شود . محصول مورد بررسی در طرح توجیهی فراوری پای مرغ و تولید ژلاتین ، دارای کد آیسیک 3 ، 29121142 می باشد .

فرایند استحصال عصاره ژلاتینی پای مرغ ، جهت اجرای طرح توجیهی فراوری پای مرغ و تولید ژلاتین ، به شرح زیر می باشد :

مرحله اول : ابتدا عملیات توزین پای مرغ و جدانمودن پوست و ناخن پای مرغ بدون ایجاد حرارت انجام می شود .
مرحله دوم : در این مرحله پای مرغ را با استفاده از آب سرد شستشو داده و با استفاده از چاقو ، به قطعات 3 تا 4 سانتی متری برش می دهند .
مرحله سوم : با استفاده از خردکن آزمایشگاهی ، قطعات پای مرغ را به مدت 4 دقیقه خرد می کنند .
مرحله چهارم : مخلوط بدست آمده را با استفاده از آب شستشو داده ، خون و سایر باقیمانده های آن را نیز حذف می کنند .
مرحله پنجم : به مخلوط تولید شده ، اسید هیدروکلریدریک اضافه کرده و به مدت زمان 2 ساعت ، با استفاده از مگنت مکانیکی هم می زنند ، زمانی که PH مخلوط به 1 برسد ، تفاله جداشده را با آب مقطر ترکیب می کنند .
مرحله ششم : در طی دو مرحله به مدت 10 دقیقه ، مخلوط را شستشو می دهند . بدین طریق PH تفاله یا اوسئین به 3 می رسد .
مرحله هفتم : آب مقطر را به دمای 45 درجه سانتی گراد رسانده و اوسئین را به آن اضافه می کنند .
مرحله هشتم : این مخلوط را در دمای 45 درجه به مدت زمان 1 ساعت ، با استفاده از همزن مکانیکی مخلوط می کنند .
مرحله نهم : ژلاتین بدست آمده را با استفاده از پارچه فیلتر کرده و PH آن را با سود نرمال 7 تنظیم خواهند کرد .
مرحله دهم : مایع شفاف رویی ظرف را جدا کرده و به مدت زمان 4 روز درون یخچال نگهداری می کنند . طی این مدت PH مایع را اندازه گیری خواهند کرد .
مرحله یازدهم : سپس محصول بدست آمده را با دمای 40 درجه سانتی گراد ذوب می کنند .
مرحله دوازدهم : در نهایت مایع بدست آمده را در آون به مدت زمان 28 ساعت ، تحت دمای 45 درجه سانتی گراد خشک خواهند نمود .

در صورتی که نیاز به طرح توجیهی و امکان سنجی فراوری پای مرغ و تولید ژلاتین ، برای ارائه به بانک یا اخذ مجوز دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید .

دانلود فایل طرح توجیهی تیپ بسته بندی پای مرغ

:: مطالب مرتبط :

:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه تولید ژلاتین

:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه تولید ژلاتین از استخوان و پوست دام

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی اختصاصی با کامفار برای اخذ وام و مجوز

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی

:: جهت عضویت در سایت کلیک نمایید .

:: جهت ورود به سایت کلیک نمایید .


آخرین مقالات کارآفرینی

© 2022 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories