• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی تولید پاستیل ⭐️ سال 1401 (PDF+Word+مشاوره)

(10 votes, average 4 out of 5)

طرح توجیهی تولید پاستیل ( کاملاً به روز + کامفار + مشاوره )

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پاستیل ، با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، به انضمام مطالعات بازار پاستیل ، جهت اخذ مجوز و یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید .


پاستیل چیست ؟


پاستیل چیست ؟

صنعت پاستیل سازی یکی از مستعدترین صنایع جهت سرمایه گذاری در حیطه مواد غذایی می باشد .

پاستیل یا آبنبات ژله ای نوعی آبنبات کوچک و لاستیکی مانند است که از ترکیب شکر ، طعم دهنده ، شربت گلوکز ، رنگ های خوراکی و ژلاتین بدست می آید .

ویژگی برجسته ای که این آبنبات را در بین سایر خوراکی های این سبکی معروف کرده است ، حالت ژله ای یا ژلاتین موجود در آن می باشد که به محض قرار گرفتن در دهان به راحتی آب شده و حالت چسبندگی پیدا می کند .

مدت زمانی که طول می کشد تا پاستیل در دهان آب شود ، تحت تاثیر مقدار ژلاتین موجود در ترکیبات پاستیل می باشد .

کد آیسیک و کد تعرفه گمرکی مرتبط با صنعت تولید پاستیل :

  • کد آیسیک : 1543412449
  • کد تعرفه گمرکی : 17049000

هزینه ، درآمد و سود حاصل از احداث کارخانه تولید پاستیل


طرح توجیهی تولید پاستیل

هزینه های مورد نیاز برای تولید 1500 تن از این محصول در سال 91 به ریال به قرار زیر می باشد :

  • هزینه ثابت مورد نیاز : 35,000,217 هزار ریال
  • جمع کل هزینه جاری طرح : 116,476,897 هزار ریال
  • سرمایه در گردش مورد نیاز : 4,853,204 هزار ریال
  • کل سرمایه گذاری طرح : 39,853,421 هزار ریال

ارزش تولیدات :

1 - پاستیل 50 گرمی بسته بندی شده :

  • میزان تولید سالیانه : 375 تن
  • تعداد بسته تولیدی : 7,500,000
  • ارزش هر بسته : 5,500 ریال
  • ارزش کل : 41,250,000 ریال

2 - پاستیل 100 گرمی بسته بندی شده :

  • میزان تولید سالیانه : 375 تن
  • تعداد بسته تولیدی : 3,750,000
  • ارزش هر بسته : 8,800 ریال
  • ارزش کل : 33,000,000 ریال

طرح توجیهی تولید پاستیل

3 - پاستیل 200 گرمی بسته بندی شده :

  • میزان تولید سالیانه : 375 تن
  • تعداد بسته تولیدی : 1,875,000
  • ارزش هر بسته : 14,500 ریال
  • ارزش کل : 27,187,500 ریال

4 - پاستیل 1000 گرمی بسته بندی شده :

  • ظرفیت تولید سالیانه : 375 تن
  • تعداد بسته تولیدی : 750,000
  • ارزش هر بسته : 35,000 ریال
  • ارزش کل : 26,250,000 ریال

درآمد و سود حاصل از تولید 1500 تن از پاستیل به شرح زیر می باشد :

  • متوسط درآمد سالیانه : 127,687,500 ریال
  • سود خالص ویژه : 9,559,236 ریال
  • ارزش ماشین آلات و تجهیزات : 31,242,350 ریال
  • نرخ بازده طرح : 31.74%
  • نرخ تولید در نقطه سر به سر : 36.11%
  • بازگشت سرمایه به سال : 3.12 سال

فرآیند تولید پاستیل


فرآیند تولید پاستیل

فرآیند تولید پاستیل شامل چند مرحله است :

1- ترکیب کردن مواد خام :

در ابتدا باید مواد اولیه تشکیل دهنده پاستیل طبق دستورالعمل های مندرج در لیست دستورالعمل های تولید پاستیل ، با یکدیگر ترکیب شوند به اینصورت که نسبت معینی از هر ماده را درون مخازن مخلوط اصلی ریخته و متناسب با حجم مواد ، ترکیب آنها از یک تا سه ساعت زمان می برد .

2 - کنترل کیفیت :

در مرحله دوم مواد حاصله در مرحله اول را به آزمایشگاه کنترل منتقل می کنند ، تا با اِعمال بررسی های لازم به سطح مطلوب کیفیت محصول دست یابند .

3 - قالب گیری :

در مرحله سوم ترکیب بدست آمده را به درون ماشین قالب گیری نشاسته پمپاژ می کنند . این دستگاه ، اتوماتیک یکسری از مراحل قالب گیری را روی ترکیب اعمال می کنند . دلایل استفاده یِ دستگاه از نشاسته به شرح زیر می باشد :

  • برای جداسازی راحت پاستیل از قالب
  • عدم جابجایی ترکیب در قالب ، در طول فرآیندهایی چون خشک کردن و خنک کردن
  • جذب راحت رطوبت توسط پاستیل

4 - نوار نقاله :

در این مرحله مواد پس از خروج از دستگاه قالب گیری ، جهت سرد شدن در سینی های مخصوص قرار داده شده و در یک قسمت انباشته می شوند .

سپس سینی ها طبق زمانبندی خاصی برروی یک نوار نقاله قرار گرفته و به سمت بخش بعدی حرکت می کنند .

5 - جداسازی :

در این مرحله سینی هایی که از طریق نوار نقاله وارد این بخش شده اند ، توسط دستگاه مخصوص وارونه شده تا از سینی جدا شوند .

پاستیل ها پس از جداسازی بر روی یک صفحه فلزی در حال ارتعاش ریخته می شوند . از طریق برس های نوسانی مخصوص و به کمک عمل ارتعاش ، نشاسته های باقیمانده روی پاستیل از آن جدا می شود .

6 - پاکسازی نشاسته :

نشاسته های جداشده از پاستیل در مرحله پنجم طی فرآیندی در صورت امکان بازیافت شده و مورد استفاده قرار می گیرند .

7- بسته بندی و توزین :

در مرحله آخر پاستیل آماده شده از طریق نوار نقاله وارد قسمت بسته بندی شده و توسط پرکن بسته ، توزین و بسته بندی می شود .


ماشین آلات و تجهیزات خط تولید مورد نیاز جهت احداث کارخانه تولید پاستیل

تجهیزات و نیروی انسانی مورد نیاز جهت احداث کارخانه تولید پاستیل

امکانات ، تجهیزات خط تولید و نیروی انسانی مورد نیاز جهت احداث کارخانه تولید پاستیل با ظرفیت سالیانه 1500 تن در سال 91 به شرح زیر می باشد :

- مساحت زمین مورد نیاز : 2500 مترمربع

- مساحت زیر بنا : 1260 مترمربع

- نیروی انسانی مورد نیاز : 37 نفر

تجهیزات مورد نیاز کارخانه تولید پاستیل

ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه تولید پاستیل :

  • دیازیتور
  • مدل بورد
  • نازل پلت
  • سینی محصول
  • هوپر
  • کندی کلینر
  • اویلر
  • دیگ بخار
  • تابلو برق
  • دستگاه بسته بندی
  • منبع سوخت
  • منبع آب
  • وسایل اطفای حریق
  • باسکول
  • کوره الکتریکی

نکاتی درباره ژلاتین


ژلاتین

ژلاتین یک ترکیب پروتئینی متشکل از سه اسید آمینه می باشد . هرکدام از این اسید آمینه ها می توانند جداگانه از طریق مواد غذایی دیگر وارد بدن شوند ، اما چون هر سه اسید آمینه به طور یکجا در پاستیل موجود می باشد ، می تواند نقش به سزایی در فراهم آوردن ژلاتین مورد نیاز برای استخوان ایفا کند .

ژلاتین از جوشاندن استخوان گاو و گوسفند بدست می آید . این ماده ی ژله ایِ بی رنگ در اثر ترکیب با رنگ های غذایی و مواد قندی تبدبل به پاستیل می شود . در حقیقت پاستیل ، ژله کم آب به همراه طعم دهنده ، رنگ دهنده و دیگر افزودنی ها می باشد تا ترکیب حاصل قوام بهتری پیدا کند .

انواع شیرین کننده های موجود در ترکیبات پاستیل :

1 - قند ساکاروز :

منبع این قند چغندر یا نیشکر بوده و میزان شیرینی بالایی در طعم پاستیل ایجاد می کند .

2 - قند فروکتوز :

شیرین ترین قند موجود در بازار فروکتوز می باشد که اغلب در ترکیبات پاستیل به عنوان شیرین کننده نقش دارد .

3 - شربت ذرت :

شربت ذرت علاوه بر شیرین کنندگی ، ساختار مقاومی به پاستیل می بخشد . این شربت از کریستالیزه شدن قندهای دیگر و ازبین رفتن مزه جلوگیری می کند و با حفظ رطوبت محصول سبب کاهش هزینه های محصول نهایی می شود .

4 - قند سوربیتول :

این قند نیز همانند شربت ذرت علاوه بر حفظ رطوبت پاستیل ، از رشد میکروب در پاستیل جلوگیری کرده و طعم شیرین و ملایمی را فراهم می کند .


فواید و مضرات پاستیل

فواید و مضرات پاستیل

این خوراکی خوشمزه و محبوب در بین افراد ، طرفداران زیادی دارد . از فواید پاستیل می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • دارای خاصیت ضد التهابی و کاهش درد های مفصلی و عدم ابتلا به پوکی استخوان
  • تقویت سیستم گوارش
  • کاهش کلسترول خون
  • پیشگیری از نازکی مو
  • جلوگیری از افسردگی

مضرات پاستیل نیز عبارتند از :

  • پوسیدگی دندان
  • چاقی
  • ژلاتین موجود در پاستیل از نوع ژلاتین حیوانی بوده که این نوع ژلاتین پست ترین نوع پروتئین می باشد . در نتیجه پاستیل خوراکی ای با ارزش غذایی نه چندان بالا می باشد .
  • در صورت تهیه ژلاتین به روش غیراصولی امکان انتقال بیماری های دامی از حیوان به انسان وجود دارد .

هدف ما از بیان این نقاط ضعف این است که سرمایه گذاران محترمی که قصد ورود به این عرصه را دارند ، بتوانند با شناخت این نقاط ضعف سعی در برطرف نمودن این موارد ، در پاستیل های تولیدی خود نمایند.


انواع پاستیل های کیلویی معروف


انواع پاستیل های کیلویی معروف

از برندهای معروف تولید پاستیل های کیلویی می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • پاستیل جوجو ترکیه
  • پاستیل فینی اسپانیا
  • پاستیل ببتو ترکیه
  • پاستیل جلوپی ترکیه
  • پاستیل ویدال اسپانیا
  • پاستیل پلی ترکیه
  • پاستیل ژل ژله ای ایرانی
  • پاستیل شیرین تک ایرانی
  • پاستیل دلچه اسپانیا
  • پاستیل مسترمالو اسپانیا
  • پاستیل بلغاری

:: مطالب مرتبط :

:: دانلود طرح توجیهی آماده احداث کارخانه تولید نبات و آبنبات 36 صفحه

:: دانلود طرح توجیهی آماده احداث کارخانه تولید و بسته بندی و صادرات تافی و شکلات و آدامس سال 97

✍️ در صورتی که نیاز به طرح توجیهی و امکان سنجی تولید پاستیل ( به روز + کامفار + مشاوره ) ، برای ارائه به بانک یا اخذ مجوز دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید .


کسب و کارهای پر طرفدار

آخرین مقالات کارآفرینی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories