• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09120085240
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی تولید پاستیل سال 1400 (PDF و Word)(کامفار + مشاوره)

(1 vote, average 5 out of 5)

طرح توجیهی تولید پاستیل ( کاملاً به روز + کامفار + مشاوره )

جهت تهیه طرح توجیهی تولید پاستیل ، با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1400 با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، به انضمام مطالعات بازار پاستیل ، جهت اخذ مجوز و یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید .


پاستیل چیست ؟


صنعت پاستیل سازی یکی از مستعدترین صنایع جهت سرمایه گذاری در حیطه مواد غذایی می باشد . پاستیل یا آبنبات ژله ای نوعی آبنبات کوچک و لاستیکی مانند است که از ترکیب شکر ، طعم دهنده ، شربت گلوکز ، رنگ های خوراکی و ژلاتین بدست می آید .

ویژگی برجسته ای که این آبنبات را در بین سایر خوراکی های این سبکی معروف کرده است ، حالت ژله ای یا ژلاتین موجود در آن می باشد که به محض قرار گرفتن در دهان به راحتی آب شده و حالت چسبندگی پیدا می کند . مدت زمانی که طول می کشد تا پاستیل در دهان آب شود ، تحت تاثیر مقدار ژلاتین موجود در ترکیبات پاستیل می باشد .

کد آیسیک و کد تعرفه گمرکی مرتبط با صنعت تولید پاستیل :

  • کد آیسیک : 1543412449
  • کد تعرفه گمرکی : 17049000

هزینه ، درآمد و سود حاصل از احداث کارخانه تولید پاستیل :


هزینه های مورد نیاز برای تولید 1500 تن از این محصول در سال 91 به ریال به قرار زیر می باشد :

  • هزینه ثابت مورد نیاز : 35,000,217 هزار ریال
  • جمع کل هزینه جاری طرح : 116,476,897 هزار ریال
  • سرمایه در گردش مورد نیاز : 4,853,204 هزار ریال
  • کل سرمایه گذاری طرح : 39,853,421 هزار ریال

ارزش تولیدات :

1 - پاستیل 50 گرمی بسته بندی شده :

  • میزان تولید سالیانه : 375 تن
  • تعداد بسته تولیدی : 7,500,000
  • ارزش هر بسته : 5,500 ریال
  • ارزش کل : 41,250,000 ریال

2 - پاستیل 100 گرمی بسته بندی شده :

  • میزان تولید سالیانه : 375 تن
  • تعداد بسته تولیدی : 3,750,000
  • ارزش هر بسته : 8,800 ریال
  • ارزش کل : 33,000,000 ریال

3 - پاستیل 200 گرمی بسته بندی شده :

  • میزان تولید سالیانه : 375 تن
  • تعداد بسته تولیدی : 1,875,000
  • ارزش هر بسته : 14,500 ریال
  • ارزش کل : 27,187,500 ریال

4 - پاستیل 1000 گرمی بسته بندی شده :

  • ظرفیت تولید سالیانه : 375 تن
  • تعداد بسته تولیدی : 750,000
  • ارزش هر بسته : 35,000 ریال
  • ارزش کل : 26,250,000 ریال

 

درآمد و سود حاصل از تولید 1500 تن از پاستیل به شرح زیر می باشد :

  • متوسط درآمد سالیانه : 127,687,500 ریال
  • سود خالص ویژه : 9,559,236 ریال
  • ارزش ماشین آلات و تجهیزات : 31,242,350 ریال
  • نرخ بازده طرح : 31.74%
  • نرخ تولید در نقطه سر به سر : 36.11%
  • بازگشت سرمایه به سال : 3.12 سال

فرآیند تولید پاستیل : فرآیند تولید پاستیل شامل چند مرحله است ، روند اجرای هر یک از این مراحل به شرح زیر می باشد :


فرآیند تولید پاستیل

1 - ترکیب کردن مواد خام :

در ابتدا باید مواد اولیه تشکیل دهنده پاستیل طبق دستورالعمل های مندرج در لیست دستورالعمل های تولید پاستیل ، با یکدیگر ترکیب شوند به اینصورت که نسبت معینی از هر ماده را درون مخازن مخلوط اصلی ریخته و متناسب با حجم مواد ، ترکیب آنها از یک تا سه ساعت زمان می برد .

2 - کنترل کیفیت :

در مرحله دوم مواد حاصله در مرحله اول را به آزمایشگاه کنترل منتقل می کنند ، تا با اِعمال بررسی های لازم به سطح مطلوب کیفیت محصول دست یابند .

3 - قالب گیری :

در مرحله سوم ترکیب بدست آمده را به درون ماشین قالب گیری نشاسته پمپاژ می کنند . این دستگاه ، اتوماتیک یکسری از مراحل قالب گیری را روی ترکیب اعمال می کنند . دلایل استفاده یِ دستگاه از نشاسته به شرح زیر می باشد :

  • برای جداسازی راحت پاستیل از قالب
  • عدم جابجایی ترکیب در قالب ، در طول فرآیندهایی چون خشک کردن و خنک کردن
  • جذب راحت رطوبت توسط پاستیل

4 - نوار نقاله :

در این مرحله مواد پس از خروج از دستگاه قالب گیری ، جهت سرد شدن در سینی های مخصوص قرار داده شده و در یک قسمت انباشته می شوند . سپس سینی ها طبق زمانبندی خاصی برروی یک نوار نقاله قرار گرفته و به سمت بخش بعدی حرکت می کنند .

5 - جداسازی :

در این مرحله سینی هایی که از طریق نوار نقاله وارد این بخش شده اند ، توسط دستگاه مخصوص وارونه شده تا از سینی جدا شوند . پاستیل ها پس از جداسازی بر روی یک صفحه فلزی در حال ارتعاش ریخته می شوند . از طریق برس های نوسانی مخصوص و به کمک عمل ارتعاش ، نشاسته های باقیمانده روی پاستیل از آن جدا می شود .

6 - پاکسازی نشاسته :

نشاسته های جداشده از پاستیل در مرحله پنجم طی فرآیندی در صورت امکان بازیافت شده و مورد استفاده قرار می گیرند .

7- بسته بندی و توزین :

در مرحله آخر پاستیل آماده شده از طریق نوار نقاله وارد قسمت بسته بندی شده و توسط پرکن بسته ، توزین و بسته بندی می شود .


تجهیزات و نیروی انسانی مورد نیاز جهت احداث کارخانه تولید پاستیل :

تجهیزات و نیروی انسانی مورد نیاز جهت احداث کارخانه تولید پاستیل

امکانات ، تجهیزات و نیروی انسانی مورد نیاز جهت احداث کارخانه تولید پاستیل با ظرفیت سالیانه 1500 تن در سال 91 به شرح زیر می باشد :

- مساحت زمین مورد نیاز : 2500 مترمربع

- مساحت زیر بنا : 1260 مترمربع

- نیروی انسانی مورد نیاز : 37 نفر

- تجهیزات مورد نیاز :

  • دیازیتور
  • مدل بورد
  • نازل پلت
  • سینی محصول
  • هوپر
  • کندی کلینر
  • اویلر
  • دیگ بخار
  • تابلو برق
  • دستگاه بسته بندی
  • منبع سوخت
  • منبع آب
  • وسایل اطفای حریق
  • باسکول
  • کوره الکتریکی

نکاتی درباره ژلاتین :


ژلاتین یک ترکیب پروتئینی متشکل از سه اسید آمینه می باشد . هرکدام از این اسید آمینه ها می توانند جداگانه از طریق مواد غذایی دیگر وارد بدن شوند ، اما چون هر سه اسید آمینه به طور یکجا در پاستیل موجود می باشد ، می تواند نقش به سزایی در فراهم آوردن ژلاتین مورد نیاز برای استخوان ایفا کند .

ژلاتین از جوشاندن استخوان گاو و گوسفند بدست می آید . این ماده ی ژله ایِ بی رنگ در اثر ترکیب با رنگ های غذایی و مواد قندی تبدبل به پاستیل می شود . در حقیقت پاستیل ، ژله کم آب به همراه طعم دهنده ، رنگ دهنده و دیگر افزودنی ها می باشد تا ترکیب حاصل قوام بهتری پیدا کند .

انواع شیرین کننده های موجود در ترکیبات پاستیل :

1 - قند ساکاروز :

منبع این قند چغندر یا نیشکر بوده و میزان شیرینی بالایی در طعم پاستیل ایجاد می کند .

2 - قند فروکتوز :

شیرین ترین قند موجود در بازار فروکتوز می باشد که اغلب در ترکیبات پاستیل به عنوان شیرین کننده نقش دارد .

3 - شربت ذرت :

شربت ذرت علاوه بر شیرین کنندگی ، ساختار مقاومی به پاستیل می بخشد . این شربت از کریستالیزه شدن قندهای دیگر و ازبین رفتن مزه جلوگیری می کند و با حفظ رطوبت محصول سبب کاهش هزینه های محصول نهایی می شود .

4 - قند سوربیتول :

این قند نیز همانند شربت ذرت علاوه بر حفظ رطوبت پاستیل ، از رشد میکروب در پاستیل جلوگیری کرده و طعم شیرین و ملایمی را فراهم می کند .

 


فواید و مضرات پاستیل :

این خوراکی خوشمزه و محبوب در بین افراد ، طرفداران زیادی دارد . از فواید پاستیل می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • دارای خاصیت ضد التهابی و کاهش درد های مفصلی و عدم ابتلا به پوکی استخوان
  • تقویت سیستم گوارش
  • کاهش کلسترول خون
  • پیشگیری از نازکی مو
  • جلوگیری از افسردگی

 

مضرات پاستیل نیز عبارتند از :

  • پوسیدگی دندان
  • چاقی
  • ژلاتین موجود در پاستیل از نوع ژلاتین حیوانی بوده که این نوع ژلاتین پست ترین نوع پروتئین می باشد . در نتیجه پاستیل خوراکی ای با ارزش غذایی نه چندان بالا می باشد .
  • در صورت تهیه ژلاتین به روش غیراصولی امکان انتقال بیماری های دامی از حیوان به انسان وجود دارد .

هدف ما از بیان این نقاط ضعف این است که سرمایه گذاران محترمی که قصد ورود به این عرصه را دارند ، بتوانند با شناخت این نقاط ضعف سعی در برطرف نمودن این موارد ، در پاستیل های تولیدی خود نمایند.

 


انواع پاستیل های کیلویی معروف :


انواع پاستیل های کیلویی معروف

از برندهای معروف تولید پاستیل های کیلویی می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  • پاستیل جوجو ترکیه
  • پاستیل فینی اسپانیا
  • پاستیل ببتو ترکیه
  • پاستیل جلوپی ترکیه
  • پاستیل ویدال اسپانیا
  • پاستیل پلی ترکیه
  • پاستیل ژل ژله ای ایرانی
  • پاستیل شیرین تک ایرانی
  • پاستیل دلچه اسپانیا
  • پاستیل مسترمالو اسپانیا
  • پاستیل بلغاری

در صورتی که نیاز به طرح توجیهی و امکان سنجی تولید پاستیل ( به روز + کامفار + مشاوره ) ، برای ارائه به بانک یا اخذ مجوز دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید .

:: مطالب مرتبط :

:: دانلود طرح توجیهی آماده احداث کارخانه تولید نبات و آبنبات 36 صفحه

:: دانلود طرح توجیهی آماده احداث کارخانه تولید و بسته بندی و صادرات تافی و شکلات و آدامس سال 97

 


آخرین مقالات کارآفرینی

© 2021 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories