جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید خمیر یوفکا ، با اطلاعات کاملاً به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز و یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید .
خمیر یوفکا چیست ؟
یکی از محبوب ترین نوع خمیر در تهیه انواع غذاها و دسرها خمیر یوفکا می باشد . خمیر یوفکا یک محصول نیمه آماده ، نازک و ترد می باشد که از آرد گندم تهیه می شود . یکی از ویژگی های منحصر بفرد خمیر یوفکا ، جذب پایین روغن ، لذیذ بودن و هضم راحت این محصول به علت وجود پروتئین بالای آن می باشد .
خمیر یوفکا را می توان به صورت تازه مصرف کرد و یا آن را پخته و خشک کرد تا در زمستان در تهیه محصولات شیرین یا شور مورد استفاده قرار گیرد . نوع آرد و ضخامت یوفکا به نوع محصولات تولیدی بستگی دارد .
یوفکا به طور مکرر در خانه ها تولید می شود اما تولید صنعتی یوفکا در بیست سال گذشته به سرعت در حال افزایش می باشد . ضخامت کم و ساختار خاص خمیر یوفکا نیازمند هزینه بالا ، زمان زیاد و صلاحیت بالای کارگران خط تولید می باشد که منجر به هزینه های بالای تولید می گردد .
کد آیسیک و کد تعرفه گمرکی مرتبط با صنعت تولید خمیر یوفکا :
- کد آیسیک خمیر یوفکا : 1531412398 – 1541412343
- کد تعرفه گمرکی خمیر یوفکا : با توجه به اطلاعات موجود در گمرک کشور تاکنون تعرفه گمرکی منحصر به فرد به این محصول اختصاص نیافته لذا آماری از میزان واردات و صادرات خمیر یوفکا در دست نمی باشد .
کاربرد خمیر یوفکا :
خمیر یوفکا به طور گسترده در تولید تعداد زیادی از شیرینی جات مورد استفاده قرار می گیرد . همچنین به عنوان بخش جدایی ناپذیر بسیاری از غذاهای شرقی ، ترکی ، بالکانی و مدیترانه ای در نظر گرفته می شود . علی الخصوص در ترکیه ، خمیر یوفکا ماده اولیه مهمی در تهیه بسیاری از غذاهای سنتی نظیر باقلوا ، بورک و گوزلمه محسوب می شود .
مواد اولیه مورد نیاز جهت تولید خمیر یوفکا :
- تخم مرغ
- ماست
- نمک
- وانیل
- آرد گندم یا ذرت
- روغن
- مواد افزودنی و نگه دارنده
درآمد ، هزینه و سود حاصل از تولید خمیر یوفکا :
خمیر یوفکا در بسته بندی های متنوع به بازار ارائه می گردد . نرخ قیمت برخی از این بسته بندی ها در سال 97 در ذیل آمده است :
- خمیر یوفکا سمبوسه 500 گرمی دالیا : 9,350 تومان
- خمیر یوفکا مثلثی 500 گرمی دالیا : 10,650 تومان
- خمیر یوفکا فیلو گرد و کوچک : 9,800 تومان
- خمیر یوفکا فیلو گرد 450 گرمی ای دو : 9,800 تومان
- خمیر یوفکا مستطیلی 700 گرمی ای دو : 9,800 تومان
- خمیر یوفکای بورک 500 گرمی ای دو : 10,000 تومان
- خمیر یوفکا فیلو مثلثی 450 گرمی ای دو : 9,800 تومان
هم چنین در صورتی که نرخ برابری دلار به تومان را جهت راه اندازی خط تولید خمیر یوفکا ، 20000 و ظرفیت تولید سالیانه را ، 320 تن درنظر بگیریم ، خلاصه طرح توجیهی تولید خمیر یوفکا به قرار زیر خواهد بود :
- میزان سرمایه گذاری ثابت : 3 میلیارد تومان
- ارزش ماشین آلات و تجهیزات : 800 میلیون تومان
- نرخ بازده داخلی : 36%
فرآیند تولید خمیر یوفکا :
خمیر یوفکا هم به صورت دستی و خانگی و هم به روش صنعتی تولید می شود که در اینجا ما به تشریح مراحل تولید صنعتی این محصول می پردازیم که شامل موارد زیر می باشد :
- آماده سازی آرد
- ترکیب مواد اولیه در میکسرهای مارپیچی
- استراحت دادن به ترکیب حاصله
- ورز دادن خمیر توسط دستگاه ورزدهنده
- لمینیت خمیر
- کشش خمیر با مکانیزم خاص جهت لمینیت بیشتر
- خشک کردن خمیر برای جلوگیری از چسبیدن محصولات بین آنها
- فرآیند خنک شدن خمیر
- جمع آوری و بسته بندی محصول نهایی
تجهیزات و نیروی انسانی مورد نیاز جهت تولید خمیر یوفکا :
تجهیزات ، امکانات و نیروی انسانی مورد نیاز جهت راه اندازی خط تولید خمیر یوفکا با ظرفیت سالیانه 320 تن به شرح زیر می باشد :
- مساحت زمین مورد نیاز : 2500 مترمربع
- زیربنای کل : 700 مترمربع
- تعداد نیروی انسانی مورد نیاز : 22 نفر
- تجهیزات مورد نیاز :
- میکسر مارپیچی با کاسه ثابت و متحرک
- میکسر سیاره ای
- دستگاه شیب کاسه اتوماتیک
- دستگاه ورزدهنده خمیر
- دستگاه تقسیم کننده خمیر هیدرولیک
- دستگاه ورقه ساز خمیر
- دستگاه خشک کن
خمیر یوفکا یا خمیر فیلو ؟
در خیلی از موارد خمیر یوفکا را با خمیر فیلو یکسان می دانند . در حالی که اینطور نیست علی رغم شباهت های بسیار این دو خمیر ، تفاوت اندکی نیز با یکدیگر دارند .
از تفاوت های فاحش این دو خمیر می توان به موارد زیر اشاره کرد :
- همانگونه که گفتیم خمیر یوفکا یک محصول نیمه آماده می باشد . در تهیه برخی از غذاها از قبل باید خمیر یوفکا را نیم پخت کرد اما از خمیر فیلو می توان به صورت خام نیز استفاده کرد . دلیل پخت خمیر یوفکا نگه داری آسانتر آن نسبت به حالت نیم پخت آن می باشد.
- میزان تردی خمیر یوفکا از خمیر فیلو بیشتر است . در صورت استفاده از خمیر فیلو می توان لایه های خمیر را به کره آغشته کرد تا به تردی خمیر یوفکا شود .
- در حالت کلی خمیر فیلو نرم تر از خمیر یوفکا می باشد . و در تهیه شرینی جات برای داشتن بافت نرم و لطیف شیرینی از خمیر فیلو استفاده می شود.
تجارت سود آور با تولید خمیر یوفکا :
اخیراً تولید خمیر یوفکا به شکل یک محصول نیمه آماده برای فروش بعدی آن در شیرینی فروشی ها و نانوایی های کوچک رواج یافته است .این امر به تولیدکنندگان کوچک محصولات نهایی اجازه می دهد تا از هزینه پایین محصولاتشان اطمینان حاصل کنند و تولیدکنندگان خمیر حجم فروش کافی برای بازپرداخت تجهیزاتشان را در اختیار داشته باشند .
این امر منجر به افزایش تقاضا در فروشگاه های خرده فروشی می گردد . بنابراین تولید خمیر یوفکا در حال حاضر یکی از امیدوارکننده ترین زمینه های توسعه تجارت می باشد .
همچنین پیشرفته ترین خط تولید خمیر یوفکا متعلق به کشور ترکیه می باشد که اقدام به تولید این محصول در سطح کیفی و کمی بسیار بالا و با رعایت استاندارهای ایزو نموده است ، تا طبق روال گذشته پیشتاز در عرصه تولید و عرضه محصولات جدید و مفید در سبد غذایی خانوار باشد .
خمیر یوفکای موجود در بازار با توجه به نوع مصرف در سه سایز مثلثی ، مربعی یا مستطیلی و دایره ای موجود می باشد .
برندهای معروف خمیر یوفکا در ایران :
از آنجایی که مشتریان خمیرهای یوفکا بسته به نیاز های خود دارای سلایق گوناگونی هستند ، نسبت به برخی برندها حساسیت خاصی از خود نشان می دهند و بر این عقیده اند که حتماً خرید خود را از برند خاصی تهیه کنند . از معروف ترین برندهای خمیر یوفکا در ایران می توان به موارد زیر اشاره کرد :
- برند ای دو
- برند ( شرکت ) دالیا
- برند 206
- برند ب آ
- برند رشد
- برند ( شرکت ) سبزدانه
- برند ( شرکت ) شاهسوند
در صورتی که نیاز به طرح توجیهی و امکان سنجی تولید خمیر یوفکا ( به روز + کامفار + مشاوره ) ، برای ارائه به بانک یا اخذ مجوز دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید .
:: مطالب مرتبط :
:: دانلود طرح توجیهی آماده احداث کارخانه تولید خمیر پیتزا 111 صفحه
:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه تولید خمیر مایه از ملاس 61 صفحه