برای آشنایی با طرح توجیهی تولید دستگاه ونتیلاتور این صفحه را مطالعه نمایید . ونتیلاتور به دستگاهی گفته می شود ، که با اندازه گیری ها و محاسبات خاصی ، عمل اکسیژن رسانی به بیماران را انجام می دهد . این دستگاه هم در بیمارستان ها و اتاق عمل ها و هم برای کلیه بیمارانی که دچار مشکلات تنفسی هستند ، کاربرد داشته و اکسیژن رسانی می کند .
معرفی طرح توجیهی تولید دستگاه ونتیلاتور :
ونتیلاتور یا دستگاه تنفس مصنوعی به دستگاهی گفته می شود ، که در بیمارانی که دچار اختلال در تنفس هستند ، کمک می کند . این دستگاه از طریق محاسبه کمیت هایی مثل حجم ریه ، سرعت و تعداد تنفس و ترکیب هوای ورودی ، اکسیژن را با فشار خاصی وارد شش ها کرده و دی اکسید خروجی از آن را به طور خودکار به محیط تبادل می کند .
درواقع عمل فعال این دستگاه وارد کردن هوا ( با محاسبات گفته شده ) به شش ها است و خروج هوا از شش ها به صورت غیر فعال انجام شده و ونتیلاتور به غیر از تبادل هوای خروجی ، نقشی در آن ندارد . فلوی تنفسی و الگوی بین دم و بازدم توسط دستگاه های دیگری کنترل شده که در نهایت توسط دستگاه ونتیلاتور به فرایند تنفس اعمال می شود . به منظور تعویض حالت دم به بازدم ، گزینه ای تحت عنوان " سویچ " در بعضی از این دستگاه ها قرار داده می شود . همچنین در بعضی از دستگاه ها ، به دلیل فشار منفی ناشی از کمتر بودن فشار اتمسفر و یا الاستیک بودن بافت شش ، تخلیه بازدمی انجام می شود .
حالت تهویه در دستگاه های ونتیلاتور به دو دسته زیر تقسیم می شود:
- حالت کلاسیک : تقریبا تمام ونتیلاتور ها این نوع از تهویه را دارند .
- حالتی که مختص کمپانی تولید کننده دستگاه است : به این منظور که کمپانی سازنده ، دستگاه را بر اساس رنج سنی فرد یا افرادی که از آن استفاده می کنند و همچنین مخصوص بیماری یا کاربرد مشخصی تولید می کند .
دستگاه ونتیلاتور در بخش های مختلفی از بیمارستان ها مثل اورژانس ، ICU ، CCU و NIC و همچنین برای افرادی با اختلال یا عدم توانایی تنفس اختیاری در خانه بستری هستند ، مورد استفاده قرار می گیرد . همچنین حین عمل های جراحی و بیهوشی فرد ، از ونتیلاتور جهت تنفس دهی و کنترل و ثبات وضعیت تنفس فرد استفاده می شود .
از لحاظ علمی ونتیلاتور ها به دو دسته فشار مثبت و فشار منفی تقسیم می شوند . ونتیلاتورهای فشار مثبت گاز را با فشاری بیشتر از فشار اتمسفر وارد ریه می کنند . ونتیلاتورهای فشار منفی که به ندرت استفاده می شوند ، دارای محفظه ای هستند که قفسه سینه یا کل بدن بجز سر و گردن را در بر میگیرد . سپس درون این محفظه فشار منفی ایجاد شده که باعث کشیدگی قفسه سینه به بیرون و پر شدن ریه ها از هوا می شود .
هزینه ، درآمد و سود آوری تولید دستگاه ونتیلاتور :
بسته به میزان پیشرفته بودن و نوع دستگاه ، هر ونتیلاتور تولید شده با قیمت جهانی در حدود 2000 تا 8000 دلار به فروش می رسد . همچنین این دستگاه ها علاوه بر مصارف پزشکی در بیمارستان ها ، مصرف کنندگانی نیز دارد که از این دستگاه ها به طور موقت استفاده می کنند . این دسته از افراد به جای خرید این دستگاه مایل به اجاره کردن آن هستند و بنابراین ، اجاره دادن این دستگاه ها نیز می تواند درآمدزا باشد . بنابراین حتی می توان از تولید محدود و یا سرمایه گذاری روی تنها چند دستگاه ، به طور ماهیانه از آن درامد کسب کرد . هزینه اجاره ونتیلاتور با توجه به نوع دستگاه و قیمت اصلی آن ، از ماهیانه 500 هزار تومان شروع می شود .
کد آیسیک این دستگاه به شرح زیر است :
- ونتیلاتور بیهوشی : 3311512424
- ونتیلاتور پرتابل : 3311512425
- ونتیلاتور ضربه ای داخل ریوی : 3311512426
- ونتیلاتور فرکانس بالا : 3311512427
- ونتیلاتور فشار منفی : 3311512428
- ونتیلاتور بخش مراقبت های ویژه : 311512429
- ونتیلاتور تنفسی : 3311412431
- انواع ونتیلاتور بیهوشی : 3311412422
همچنین تعرفه گمرکی آنها 90181990 ، 90192000 و 90200000 می باشد .
در صورتی که نیاز به طرح توجیهی و امکان سنجی تولید دستگاه ونتیلاتور ، برای ارائه به بانک یا اخذ مجوز دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید .
:: مطالب مرتبط :
:: طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید استنت کرونری و دستگاه الکتروکاردیوگرافی قلب
:: طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید اکسیژن طبی و صنعتی
:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند :
:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار
:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی
:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98
:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری
:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی