• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی تولید ماکارونی ⭐️ سال 1402 (PDF+WORD)

(7 votes, average 4 out of 5)

طرح توجیهی تولید ماکارونی

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی کارخانه تولید ماکارونی یا پاستا با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید ماکارونی را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ بررسی تخصصی طرح توجیهی تولید ماکارونی ، محبوب‌ترین نوع پاستا در ایران و جهان


بررسی تخصصی طرح توجیهی تولید ماکارونی

ماکارونی، ماده خوراکی سرشار از فیبر و کربوهیدرات است که ساختاری سفت و شکننده دارد و پس از قرار گرفتن در آب جوش و نرم شدن آماده مصرف است.

ماکارونی، یک وعده غذایی غنی و کامل است که در ابتدا یک غذای اشرافی و تجملاتی محسوب می‌شده .

استفاده از پاستا و ماکارونی به عنوان یک وعده غذایی روتین و معمولی در جوامع اروپایی امری رایج و پذیرفته شده بوده است اما در کشور ایران استفاده از ماکارونی به عنوان یک وعده غذایی برای عموم مردم، از زمان پایان جنگ ایران و عراق رواج یافت و تا پیش از آن به ویژه در دوران پهلوی اول و دوم، ماکارونی یک غذای فرنگی در انحصار سفارتخانه‌ها و مهمانی‌های دیپلماتیک بوده‌است.

✳️ چرا تولید ماکارونی یا پاستا میتواند کسب و کاری استراتژیک در صنایع غذایی باشد !

ماکارونی، سرشار از کربوهیدرات و سایر مواد مغذی است بنابراین یک جایگزین بسیار مناسب برای نان به شمار می‌رود.

ماکارونی علاوه بر اینکه می‌تواند جای نان و برنج را در سبد غذایی پر کند، قیمت به صرفه تر و ارزش غذایی بیشتری به نسبت نان دارد.

جالب است بدانید که در یک آمارمیانگین از یک دهه گذشته، قیمت یک کیلو نان در قیاس با یک کیلو ماکارونی حدود 1.5 تا 2 برابر کمتر بوده است و همین امر یکی از عوامل روی آوردن مردم به استفاده از ماکارونی به عنوان وعده غذایی است.

با افزایش آگاهی مردم نسبت به ارزش غذایی ماکارونی و افزایش تقاضای آنها برای افزودن آن به سبد غذایی روزانه، آمار تولید ماکارونی در ایران و جهان هم در چند دهه اخیر با افزایش چشمگیری همراه بوده است و همین افزایش تولید خودش نشانه افزایش محبوبیت این فرآورده خوراکی در جامعه است.

در ادامه  به بررسی چشم اندازهای سرمایه گذاری در این کسب و کار و‌بررسی تخصصی فرآیند تولید ماکارونی خواهیم پرداخت .

✍️ مزایای استفاده از ماکارونی از دیدگاه مصرف کننده گان چیست !

  • پخت آسان و سریع
  • مناسب زندگی به سبک مدرن
  • تامین کربوهیدرات و سایر مواد مورد نیاز بدن در یک وعده غذایی سالم
  • قیمت مناسب و به صرفه
  • مناسب برای هر قشر درآمدی
  • همیشه در دسترس
  • تنوع بالا
  • قابلیت ایجاد طعم‌های متفاوت متناسب با سلیقه افراد

✔️ ریسک های سرمایه گذاری در کسب و کار تولید ماکارونی (پاستا) در ایران در سال 1401 چیست !


انواع مختلف ماکارونی

مقایسه قیمت تمام شده 1 کیلو ماکارونی در قیاس با یک کیلو نان، تنها یک شاخص آماری است و نمی‌توان از این مقایسه نتیجه گرفت که راه اندازی خط تولید خوب یا بد است.

بیایید وارد جنبه‌های تخصصی تر این موضوع بشویم؛ ماده اصلی فرآیند تولید ماکارونی، آرد است که در مورد نوع آرد ماکارونی و شیوه تهیه آن در ادامه طرح توجیهی راه اندازی خط تولید ماکارونی صحبت خواهیم نمود.

آرد، یک مواد اولیه پایه برای صنایع تولید ماکارونی، تولید کیک و بیسکوئیت و تولید نان‌های صنعتی و .... است.

نوسانات قیمت آرد تاثیر مستقیم بر روند کار این کارخانه‌ها و میزان سود و درآمد آنها دارد.

در کشور ایران در اوایل سال 1401 شاهد افزایش قیمت آرد و توزیع آن با نرخ آزاد بودیم.

این افزایش ناگهانی قیمت آرد هم منافع تولید کننده و هم منافع مصرف کننده را تحت الشعاع قرار داده است چراکه تولید کننده مجبور است آرد را با نرخ آزاد چند برابری به نسبت چند ماه قبل خریداری کند اما مجاز نیست قیمت تمام شده محصول را متناسب با افزایش قیمت آرد تعیین کند.

این بدان معناست که تولید کننده مجبور است برای جلب رضایت مصرف کننده و اعمال افزایش قیمت محصول در حداقل حالت ممکن، از حاشیه سود خودش صرف نظر کند و آن را به حداقل سود ممکن برساند.

این موضوع برای مصرف کننده هم صادق است چراکه افزایش 3 تا 5 برابری قیمت مصرف کننده یک ماده غذایی بسیار معمولی و روتین هر دلیلی که داشته باشد برای مصرف کننده قابل قبول نیست و نتیجه این افزایش قیمت کم شدن میزان تقاضا و به زبان ساده افزایش مرجوعی به تولید کننده و افزایش دپوی محصول در انبار تولید و خطر منقضی شدن تاریخ محصولات است.

با توجه به این وضعیت و ضمن محدودیت‌های موجود برای واردات آرد، اگر تولیدکننده ماکارونی هستید و یا قصد راه اندازی خط تولید انواع ماکارونی را دارید، می‌بایست بسیار احتیاط کنید و ظرفیت تولید کارخانه را با میزان تقاضا در حوزه پخش خود هماهنگ کنید تا ریسک سرمایه گذاری شما تا جای ممکن کاهش یابد.

✳️ توزیع یارانه‌ای آرد، ریسک صنعت تولید ماکارونی در کشور

در حال حاضر شاهد توزیع آرد یارانه‌ای با نرخ دولتی در نانوایی ها هستیم و همین امر باعث شده تا نان به نسبت ماکارونی که اکثراً با آرد نرخ آزاد تولید می‌شود ارزان تر باشد و ماکارونی به مرور در سبد غذایی مردم کم رنگ شود .

این موضوع نه تنها تولید کنندگان نوپا را دچار بحران کاهش حجم بازار می‌کند بلکه برای تولید کنندگان به نام که سالهاست در این عرصه فعال هستند هم چالش‌های نظیر افزایش آمار مرجوعی، کاهش تولید و خطر از بین رفتن محصولات را به دنبال دارد.


✔️ در طرح توجیهی تولید ماکارونی می خوانیم که چگونه می‌توانیم در صنعت این محصول موفق باشیم!


چگونه می‌توانیم در صنعت تولید ماکارونی موفق باشیم!

در درجه اول می‌بایست سعی کنید کیفیت محصول تولیدی را تا حد درجه 1 افزایش دهید و جزو برندهای متفرقه و با کیفیت پایین نباشید چراکه محصول با کیفیت در هر شرایطی خواهان دارد ولی محصول با کیفیت پایین در بازار رقابتی ماندگار نیست و اگر هم سودی داشته باشد کاملاً مقطعی و موقتی است.

استفاده از مواد اولیه درجه 1 و تولید محصول با کیفیت در کنار بازاریابی علمی و اصولی، پیروی از یک طرح توجیهی جامع و واقعی بر اساس سرمایه و همچنین مدیریت راهبردی مجموعه می‌تواند در ماندگاری شما در این بازار رقابتی با وحود رقیبان مطرح و قدیمی، مؤثر باشد.

البته توجه کنید که این نکته بیشتر در مورد بازار داخلی صادق است و شما برای رسیدن به سود و درآمد از یک کارخانه تولید ماکارونی در کشور ایران، نباید فقط بر بازار داخلی متمرکز باشید چراکه با وجود نوسانات قیمت مواد اولیه  و تغییر مداوم قیمت تمام شده محصولات، نمی توان فقط به بازار داخلی تولید و فروش ماکارونی متکی بود.

آمار سالانه مصرف ماکارونی در کشورهای آسیایی و اروپایی روز به روز در حال افزایش است.

در حال حاضر میانگین آمار مصرف سالانه ماکارونی در کشور ایران حدود 8.5 کیلوگرم است که به آمار مصرف میانگین سالانه کشورهای آمریکا، آرژانتین و پرو بسیار نزدیک است اما این آمار در کشورهای اروپایی تقریباً 2 برابر است و بیشترین میانگین مصرف سالانه به کشور ایتالیا، مهد پاستا و ماکارونی ، تعلق دارد که 25.5 کیلوگرم در سال است.

واقعیت این است که صادرات ماکارونی ایرانی به کشورهای اروپایی و آمریکایی منطقی نیست چراکه در این مناطق تولیدکنندگان قدیمی و نامداری هستند که بازار را در دست دارند و اجازه موفقیت یک محصول صادراتی از یک کشور آسیایی در این بازار رقابتی را نمی‌دهند.

ولی ماکارونی ایرانی و ماکارونی ترکی در بین کشورهای آسیا و منطقه خاورمیانه جزو بهترین و درجه 1 ترین ماکارونی‌ها است و کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان، عراق، آذربایجان، دبی، عربستان و هند و کسورهای آفریقایی پایگاه‌های صادراتی بسیار مناسبی برای استفاده از ماکارونی ایرانی می‌باشند.

صادرات، مقوله ای است که با نرخ جهانی دلار سنجیده می‌شود و برنامه ریزی برای درآمد صادراتی و محاسبه میزان سود خالص را راحت‌تر و پایدارتر می‌سازد.


✔️ بررسی خلاصه بیزنس پلن کسب و کار تولید ماکارونی یا پاستا در سال 1401


خلاصه بیزنس پلن کسب و کار تولید ماکارونی یا پاستا

پیش از بررسی آمار و ارقام مربوط به سرمایه گذاری لاژم است به این نکته اشاره کنیم که راه اندازی خط تولید ماکارونی در سال 1401 و در کشور ایران با توجه به شرایط اقتصادی، نرخ تورم و محدودیت‌های واردات و صادرات یک کسب و کار پرریسک است.

خط تولید ماکارونی یک سرمایه گذاری تولیدی پرتلاطم و پر نوسان در صنایع غذایی است و نوع این سرمایه گذاری بلندمدت می‌باشد.

اگر قصد سرمایه گذاری و شروع فعالیت در زمینه خط تولید ماکارونی را دارید باید خود را برای این چالش‌ها آماده کنید و توجه داشته باشید که پیروی از یک طرح توجیهی کامل، تخصصی و کارشناسی شده به لحاظ اقتصادی می‌تواند شما را تا حدودی از خطرات و ریسک‌های این سرمایه گذاری مصون نگه دارد.

آشنایی با اصول مدیریت استراتژیک و مدیریت امور مالی و مدیریت منابع انسانی از جمله نکاتی است به کاهش ریسک سرمایه گذاری و حضور فعال شما در این بازار پررقابت کمک می‌کند.

فرض می‌کنیم شما یک واحد تولید ماکارونی با پتانسیل تولید سالانه 5000 تن را داشته باشید.

اگر هزینه‌های مربوط به خرید ملک یا احداث ملک را در نظر نگیریم، برای تامین هزینه‌های جاری، هزینه استهلاک و نگهداری تجهیزات و کارخانه، هزینه‌های بسته بندی و انبارداری ، هزینه تامین مواد اولیه و هزینه خرید دستگاه و تجهیزات و.. حدود 21 میلیارد تومان سرمایه اولیه نیاز دارید.

دوره بازگشت سرمایه باتوجه به چالش‌های پیش روی این کسب و کار در کشور ایران نیاز به کارشناسی اقتصادی دقیق و آماری دارد اما با رعایت اصول سرمایه گذاری و مدیریت و همچنین پیروی از طرح توجیهی تخصصی می‌تواند سود سالانه 45 درصدی را به طور میانگین برای سرمایه گذاران به همراه داشته باشد.

توجه داشته باشید که میزان سرمایه اولیه و درصد سود سرمایه گذاری سالانه ارتباط مستقیم با نوسانات قیمت مواد اولیه و شرایط اقتصادی کشور دارد.

تمامی آمار و ارقام ذکر شده در این متن  براساس نرخ برابری ارزی هر دلار آمریکا معادل 32420 تومان ارائه شده است.


✔️ ماشین آلات خط تولید ، مواد اولیه و فرآیند تولید ماکارونی (پاستا)


 ماشین آلات خط تولید و فرآیند تولید ماکارونی

✳️ مواد اولیه ماکارونی چه موادی هستند و هر کدام چه نقشی در تولید ماکارونی دارند !

ماکارونی هم با آرد نان قابل تولید است و هم با آرد سمولینا.

آرد سمولینا از گندم سخت تریتیکوم دوروم بدست می‌آید و مخصوص تولید ماکارونی است.

درکشور ایران برای تولید ماکارونی باکیفیت و مرغوب از آرد سمولینا استفاده می‌شود اما استفاده از آرد نان هم در محصولات با کیفیت متوسط متداول است.

گندم دوروم استاندارد و مناسب برای تولید آرد سمولینای ماکارونی می‌بایست بیش از 12% پروتئین و 30 درصد گلوتن مرطوب داشته باشد.

نتیجه استفاده از سمولینای استاندارد، نشاسته کمتر و جذب آب یکپارچه می‌باشد. سمولینای استاندار برای خط تولید ماکارونی دارای رنگ زرد تندی است و هرچه این زردی روبه کم رنگ شدن برود ، نشان دهنده کاهش کیفیت آرد است.

آب مورد استفاده در فرآیند تولید خمیر ماکارونی می‌بایست فاقد یون فلزی باشد چراکه در رنگ محصول نهایی تاثیر منفی دارد.

دمای آب و میزان آب بکارگیری شده در فرآیند تولید خمیر ماکارونی هم از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

دمای آب باید 28 تا 38 درجه سانتیگراد باشد و میزان آب باید با توجه به رطوبت آرد تنظیم شود طوری که رطوبت نهایی خمیر حاصله 31% باشد.

تخم مرغ در فرآیند تولید ماکارونی‌های دارای تخم مرغ مورد استفاده است و به میزان 5 درصد وزنی به مخلوط خمیر ماکارونی اضافه می‌شود.

اما استفاده از افزودنی‌های مجاز سبب بهبود کیفیت ماکارونی می‌شود.

دی سدیم استات جهت مهار اثر یون‌های فلزی و افزایش کیفیت رنگ و درخشندگی ماکارونی استفاده می‌شود. مونوگلیسیرید جهت کاهش خاصیت چسبندگی خمیر ماکارونی به ویژه در زمانی که بیش از حد مجاز است مورد استفاده قرار میگیرد.

✳️ فرایند تولید ماکارونی به دو روش پیوسته و ناپیوسته

فرآیند تولید ماکارونی

ماشین آلات خط تولید ماکارونی

 

✍️ مراحل تولید خمیر ماکارونی به شیوه ناپیوسته به شرح زیر میباشد :

آرد سمولینا پس از الک کردن با 30% وزنی آب مخلوط می‌شود که این فرآیند در دمای 35 درجه سلسیوس انجام می‌پذیرد.

این ترکیب می‌بایست در نهایت خمیر با رطوبت 31 درصد را تحویل دهد.

مرحله بعد ورز دادن خمیر با شیوه حرکت به جلو و اعمال فشار حداکثری است که بعد از آن وارد فشار به طور موقتی کاسته می‌شود و مجدداً با ورود به دستگاه پرس فشار حداکثری جهت خروج حباب و ایجاد شفافیت اعمال می‌شود.

این فشار پرس احتمال شکنندگی ماکارونی در مرحله خشک شدن را به حداقل می‌رساند.

توجه داشته باشید که دمای فرآیند در این مرحله نباید از 57 درجه سلسیوس فراتر رود.

✍️ مراحل تولید خمیر ماکارونی به شیوه پیوسته به شرح زیر میباشد :

در این شیوه بعد از مرحله مخلوط شدن خمیر، از دستگاه اکسترودر و استفاده می‌شود و خمیر تحت فشار بسیار بالا حباب گیری شده و شکل می‌گیرد.

در شیوه به روز تولید خمیر ماکارونی با شیوه پیوسته، تمام یا بخشی از فرآیند در محیط خلاء انجام می‌شود که کیفیت حباب گیری و شفافیت و براقیت محصول نهایی را دوچندان می‌کند.

مرحله خشک کردن ماکارونی از اهمیت خاصی برخوردار است.

خمیر ماکارونی نهایی دارای 31% رطوبت است که برای تولید ماکارونی استاندارد می‌بایست به 10% کاهش یابد.

این کاهش رطوبت باید با شیوه‌های علمی خاص و به صورت پلکانی صورت بگیرد تا هم از شکنندگی ماکارونی بعد از خشک شدن جلوگیری شود و هم در طی فرآیند خشک شدن دچار فساد و کپک نشود.

✳️ کد آیسیک مرتبط با صنعت در طرح توجیهی کارخانه تولید ماکارونی

کد آیسیک مرتبط با صنعت تولید ماکارونی

کد آیسیک شناسه اختصاصی محصولات هر صنعت است و محصول مورد نظر با این کد شناسایی می‌شود.

✍️ کدهای آیسیک مرتبط با ماکارونی‌های دارای تخم مرغ و نپخته :

  • ماکارونی ساده: 1544412360
  • ماکارونی ساده رشته ای: 1544512307
  • ماکارونی ساده فرمی : 1544512308
  • ماکارونی سبزیجات: 1544412309
  • ماکارونی سبزیجات رشته ای: 1544512310
  • ماکارونی سبزیجات فرمی: 1544512311
  • ماکارونی شکلاتی: 1544412312
  • ماکارونی شکلاتی رشته ای: 1544512313
  • ماکارونی شکلاتی فرمی: 1544512314

✍️ کدهای آیسیک مرتبط با ماکارونی های بدون تخم مرغ و نپخته:

  • ماکارونی ساده: 1544412320
  • ماکارونی ساده رشته ای: 1544512321
  • ماکارونی ساده فرمی : 1544512322
  • ماکارونی سبزیجات: 1544412323
  • ماکارونی سبزیجات رشته ای: 1544512324
  • ماکارونی سبزیجات فرمی: 1544512325
  • ماکارونی شکلاتی: 1544412326
  • ماکارونی شکلاتی رشته ای: 1544512327
  • ماکارونی شکلاتی فرمی: 1544512328

✳️ بررسی ارزش غذایی محصول در هر 100 گرم در طرح توجیهی کارخانه تولید ماکارونی

بررسی ارزش غذایی ماکارونی

پیش تر ذکر کردیم ماکارونی به عنوان بک وعده غذایی کامل تمام نیاز بدن شما به انواع مواد مغذی را برطرف می‌سازد.

✍️ ارزش غذایی ماکارونی به شرح زیر است:

  • کربوهیدرات (نشاسته) : 08g
  • پروتئین : 60 g
  • چربی : 27g
  • آب : 48 g
  • فیبر: 60 g
  • قند : 56 g
  • کلسترول : 67 mg
  • Vitamin A: 7 micro grams
  • VitaminD: 01 micro grams
  • Vitamin E: 25 mg
  • Vitamin K: 96 micro grams
  • Vitamin C: 90 mg
  • B1: 04 mg
  • B2: 07 mg
  • B3: 61 mg
  • B4: 35 mg
  • B5 : 23 mg
  • B6: 10 mg
  • B9 : 96 micro grams
  • B12: 28 mg

مشخص است که حضور ماکارونی به عنوان وعده غذایی روتین در سبد غذایی خانوار، علاوه بر تامین کریوهیدرات، انواع ویتامین‌های ضروری بدن را هم تامین می‌کند و یک منبع غنی ویتامین است.

همچنین می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر راجع به طرح توجیهی کارخانه تولید نودل یا نودالیت کلیک کنید.

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید ماکارونی ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید ماکارونی

👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
rarطرح توجیهی کارخانه تولید 10000 تن ماکارونی در سال + کامفار 135 صفحه سال 1400 (pdf و word)( اختصاصی برای اشتراک شش ماه و یکساله )
تاريخیکشنبه, 01 اسفند 1400 22:54
حجم فايل 2.98 MB
دانلود 77

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید نودل 54 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 12:46
حجم فايل 967.17 KB
دانلود 163

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع غذایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories