• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی کیک و کلوچه ⭐ 0 تا 100 فرایند تولید + ماشین آلات

(1 vote, average 5 out of 5)

طرح توجیهی کیک و کلوچه

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی کارخانه تولید کیک و کلوچه با قند خرما با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید کیک و کلوچه با قند خرما را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ معرفی ایده جدید سرمایه گذاری طرح توجیهی تولید انواع کیک و کلوچه ، کسب و کاری با ارزش افزوده ی چند برابری !


تولید انواع کیک و کلوچه

کیک یکی از انواع شیرینی هاست که جزء دسته غذاهای پخته طبقه بندی میشود. معمولاً در تهیه کیک ها، آرد، تخم مرغ و شکر ماده اصلی محسوب میشوند.

مضاف بر این سه ماده اصلی، در برخی از انواع مختلف کیک ها، از موادی چون نشاسته، کره، روغن و مایعاتی مثل شیر، آب یا آبمیوه و همچنین از ماده ای برای حجم دادن به خمیر، مثل بیکینگ پودر یا خمیر ترش نیز استفاده میشود.

کلوچه نیز نوعی نان شیرینی است که از آردگندم، شکر و روغن تهیه می شود. با اضافه کردن پودر نارگیل یا شکلات به خمیر کلوچه می توان کلوچه نارگیلی یا شکلات تهیه کرد.

کیک و کلوچه با زمان ماندگاری طولانی و شکل و مزه متفاوت ساخته می شود وبه وسیله همه افراد جامعه در هر فصل و زمان قابل خوردن است.

قدمت کاربرد  کیک و کلوچه همزمان با تاریخ تمدن بشر بوده، در واقع پخت اصلی کیک از 130 سال پیش صورت گرفته است و توانسته در طول زمان از نظر کیفیت و تنوع پیشرفت های چشمگیری داشته باشد تا جایی که امروزه در جهان بیش از 100 نوع کیک و کلوچه با طعم ومزه و ارزش انرژی زایی مختلف تولید می شود.

کد آیسیک انواع کیک و کلوچه :

  • کد آیسیک انواع کیک وکلوچه : 15411210
  • کد آیسیک کیک لقمه ای : 15411211
  • کد آیسیک کیک ماشینی : 15411212

✳️ انواع محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کیک و کلوچه را دقیقتر بشناسیم !

انواع کیک و کلوچه را دقیقتر بشناسیم !

کیک ها انواع مختلفی دارند که از آن جمله می توان به کیک روغنی، اسفنجی و کامل اشاره کرد. کیک روغنی کیکی است که میزان روغن آن حداقل 25% وزن آرد باشد. کیک اسفنجی کیکی است که حالت اسفنجی داشته و میزان تخم مرغ آن حداقل 65% وزن آرد باشد. کیک کامل نیز کیکی است که در آن وزن آرد، روغن، قند مایع خرما و تخم مرغ با هم برابر باشد.

بعضی از انواع کیک شامل کیک کنجدی، کیک کشمشی بزرگ و کوچک، کیک موزی، کیک ساده، کیک نارگیلی، کیک پرتقالی بزرگ و کوچک ، کیک کاکائویی ، کیک اسفنجی و...  میباشند.

بعضی از انواع کلوچه نیز شامل نارگیلی کوچک، کلوچه سنتی ،کلوچه خرمایی و... میباشند.

کارخانه ها و قنادیها عموما در ساخت کیک و کلوچه از روغن صاف با 84 درصد اسید های چرب ترانس استفاده میکنند.  

✳️ استفاده از شکر چه مشکلاتی در صنعت تولید کیک و کلوچه ایجاد میکند و چه موادی را میتوان جایگزین آن کرد!

استفاده از شکر چه مشکلاتی در صنعت تولید کیک و کلوچه ایجاد میکند و چه موادی را میتوان جایگزین آن کرد!  انواع کیک و کلوچه

تولید کیک و کلوچه با جایگزینی قند مایع خرما به جای شکر به عنوان تنقلات و گاهی به عنوان غذای اصلی مورد اسـتفاده قرار میگیرد که  قندهای موجود در خرما بیشتر از نوع احیاء کننده آن یعنی فروکتوز و گلوکز است.

ایـن قنـدها در مقایسـه با ساکاروز (شکر معمولی) دارای مزایای نسبی بسیار خوبی می باشند که از جمله آنها می توان به بهداشتی و طبیعی بودن آنها و همچنین قدرت شیرین کنندگی بیشتر اشاره کرد.

طبیعی بودن قندهای احیاء کننده، سبب جذب راحت آن توسـط بـدن و نبود عوارض جانبی مانند چاقی ، فشارخون، مشکلات قندی و دیـابتی کـه از خصوصـیات لاینفـک مصـرف شـکر معمـولی (ساکاروز) است می باشد.

بنابراین با عنایت کامل به خصوصیات فوق الذکر از قند مایع خرما بعنوان عامل شیرین کننده در تهیه شیرینی های آردی (شیره خرما بعنوان شیرین کننده قوی در ساخت انواع بیسکویت ها ، کیـک هـا ، شـیرینی هـا و ....... قابلیت استفاده دارد) استفاده می نماید.

از طرفی با وجود آنکه شکر معمولی، شناخته شده ترین شیرین کننده صنعتی و خانگی می باشد ولـی سـاختار کریسـتالی آن سـبب مـی گـردد کـه محصولات تولیدی از آن (مانند محصولات آردی) قابلیت حل کامل شکر را پیدا نکـرده و بنـابر مصـرف کننـده در هنگـام مصرف دانه های کریستالی آن را در زیر دندان خود احساس نماید.

این مسئله بعنوان یک عیب عمده در صنایع آردی محسوب می شود و واحدهای تولیدی همواره سعی می کنند با اتخاد برنامه هایی، مانع ماندگاری شکر در محصولات خود بصورت کریستال گردند تا بدین وسیله شکر مصرفی کاملا در محصـول حـل گردیده و مصرف کننده در هنگام مصرف آن را احساس نکند ولی شرایط تولید انبوه و لزوم ایجـاد سـرعت درتولیـد ، ایـن امکان را محدود کرده و مشکل فوق همچنان لاینحل باقی مانده است.

در این میان برخی کارخانجات جهت غلبه بر مشـکل فوق از شکر کاملا پودر شده و برخی دیگر از قند اینورت (شربت محتوی قند گلوکز و ساکاروز) استفاده می نمایند کـه در مورد شکر پودری مشکل احساس شدن دانه های شکر تا حدودی رفع شده ولی کاملا از بین نمی رود و در مورد شربت قنـد اینورت نیز به علت حضور گلوکز در شربت ، قدرت شیرین کنندگی شربت کاهش می یابد.

در صورتیکه بتوان شیره خرما با کیفیت مناسب این صنایع تولید نمود ( رنگ روشن – مزه شیرین و خوب – طعم خرمای اندک) طبیعتا میل بازار به استفاده از این شربت به جای شکر فراهم خواهد گردید.

بسته بندی مناسب کیک و کلوچه ، چه ویژگیهایی باید داشته باشد !

بسته بندی مناسب محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کیک و کلوچه ، چه ویژگی هایی باید داشته باشد !

بسته بندی کیک و کلوچه بایستی مقاوم به حرارت باشد، مقاومت خوبی در مقابل نفوذ چربی به داخل بسته داشته باشد ، فشارهای وارد شده به بسته را به داخل بسته منتقل ننماید و عطر و بوی خاص آن، بالاخص بعد از چاپ بسیار کم و نامحسوس باشد.

برای بسته بندی انواع کیک و کلوچه باید از جعبه های مقوایی فلزی، لفاف های آلومینیومی، سلفون، پلی اتیلن، کاغذهای پوشش دار مخصوص و سایر مواد مجاز بسته بندی مواد غذایی استفاده نمود.

سطح داخلی جعبه یا کارتن که در تماس با کیک است باید مانع جذب روغن بوده و یا دارای لایه داخلی مناسب و مجاز برای بسته بندی باشند .

امروزه بهترین و مناسبترین نوع بسته بندی کیک و کلوچه چند لایه است که از پلی پروپیلن که لایه محافظ خوبی در مقابل رطوبت است یا سلفون و یک لایه کاغذ ساده یا کنگره دار که بتواند ضربات وارد شده به بسته را تحمل نماید و به کیک و کلوچه منتقل ننماید و یک لایه فیلم انعطاف پذیر مقاوم به انتقال چربی ، تشکیل شده است.

در کنار این بسته بندی سه لایه ، انواع دو لایه که از سلولز متالایز شده یا OPP است نیز به عنوان یک لایه محافظ خوب استفاده می کنند.


✔️ مواد اولیه و فرایند تولید کیک و کلوچه با قند خرما با ظرفیت 20000 تن در سال


فرایند تولید کیک و کلوچه با قند خرما

✳️ مواد اولیه مصرفی در تولید کیک و کلوچه با قند خرما با ظرفیت 20000 تن در سال

  • آرد ( ماده اصلی اولیه) : 9000 تن
  • روغن (باعث افزایش کیفیت خوراکی ، بهبود طعم و مزه شده ، به پوک کردن بافت بیسکویت و نگهداری مایعات در فرآورده کمک می کند ) : 4800 تن
  • شیره خرما (مهمترین اثرات آن بهبود طعم فرآورده، حالت فیزیکی، تردی بافت و بهبود رنگ ) : 1000 تن
  • تخم مرغ (باعث افزایش حجم، بهبود رنگ محصول، بهبود طعم و حفظ تازگی محصول شده) : 3000 تن
  • اسانس (طبیعی از انواع طعم میوه جات) : 120 تن
  • گلوکز (با خلوص بالا) : 80 تن
  • جوش شیرین - بی کربنات سدیم (به شکل پودر) : 40 تن
  • شیر خشک (به صورت تازه و خشک بدون چربی برای بهبود طعم، رنگ ،بافت، جلای سطح خارجی و بالا بردن ارزش غذایی فرآورده به کار برده می شود) : 1600 تن
  • بکینگ پودر (به شکل پودر)  : 60 تن
  • لستین (قوام دهنده ) : 20 تن
  • بی کربنات آمونیوم (با خلوص بالا)  : 40 تن
  • نشاسته (به شکل پودر ) : 300 تن
  • پودر کاکائو ( بهبود و طعم دهنده ) : 600 تن
  • کارامل (بهبود و طعم دهنده ) : 400 تن
  • سایر مواد اولیه غیر مذکور 10% (مواد بسته بندی و غیره ) : --

✳️ فرایند تولید کیک و کلوچه با قند خرما با ظرفیت 20000 تن در سال

فرایند تولید کیک و کلوچه

مواد اولیه (آرد) پس از ورود به واحد جهت ذخیره سازی ، در داخل سیلوهای مخصوص نگهداری می گردد تا از این طریق ضمن حفظ ویژگیهای آن در شرایط نسبتا ایده آل ، امکان دسترسی مداوم خطوط مختلف تولید به این ماده اولیـه اصـلی بـه سهولت فراهم گردد بدین ترتیب نخستین بخش فرآیند با توزین آرد و ارسال آن بصورت خودکار به مخازن همزن (میکسر) آغاز می گردد.

در این مرحله همچنین آب و سایر مواد افزودنی از قبیل روغن، قند مایع خرما، طعم دهنده ، پودر کاکائو و ... به تدریج در حین اختلاط به آن افزوده می شـود لازم بـه ذکـر اسـت فرمولاسـیون مـواد تشـکیل دهنـده هـر یـک از انـواع محصولات متفاوت بوده و از اینرو جهت هر یک از خطوط فرآیند ، میکسر مجزایی پیش بینی گردیده است.  

فرآوری کیک روغنی شامل قالب گیری خمیر و پخت آن بوده سپس نوبت به مرحله تزریق مغزی به کیـک جهـت ایجـاد طعم مطبوع محصول می رسد بعد از سرد شدن کیک ، روکش شکلاتی بر روی آن قرار می گیـرد و نهایتـا در داخـل  سـرد کن  تونلی خنک شده و آماده بسته بندی می گردد.  

فرآیند تولید کلوچه نیز شامل مراحل آماده شدن خمیر ، قالب گیری ، پخت و سرد شدن می باشد کـه پـس از سـرد شـدن بسته به نوع کلوچه ممکن است روکش شکلات نیز بر روی آن قرار گیرد که نهایتا پس از بسته بندی آمـاده ارسـال بـه انبـار خواهد بود .  

✳️ فرایند کنترل کیفیت در کارخانجات تولید کیک و کلوچه چگونه است !

فرایند کنترل کیفیت در کارخانجات تولید کیک و کلوچه چگونه است !

کنترل کیفیت جهت تعیین صحت عمل تولید، مطابق مشخصات فنی تعیین شده برای محصول انجام میگیرد. این عملیات سبب میگردد تا ضمن جلوگیری ازتولید محصولات معیوب ، ازهدر رفتن سرمایه ها جلوگیری به عمل آمده و قیمت تمام شده محصول کاهش یابد.

مراحل بازرسی کلی تولید کیک و کلوچه به ترتیب زیر می باشند :

  1. درمرحله تحویل مواد اولیه
  2. درمرحله آغاز تولید
  3. قبل ازآغاز عملیات
  4. قبل از شروع عملیات غیر قابل بازگشت
  5. پیش از آغاز عملیاتی که سبب پوشیده شدن عیوب میگردد
  6. درمرحله پایانی کار

هریک از این مراحل بازرسی ممکن است درمحل عملیات یا آزمایشگاه انجام گیرد. در این واحد با توجه به ویژگی های این صنعت ، هر یک ازمراحل ضروری کنترل کیفی و محل انجام این آزمایش ها تعیین خواهد شد.

مطابق آنچه گفته شد، کنترل کیفیت تولید کیک و کلوچه را باید در سه مرحله اعمال نمود.

  1. کنترل کیفیت مواد اولیه
  2. کنترل حین تولید
  3. کنترل نهایی

که هریک از موارد فوق در زیر شرح داده می شود  

1) کنترل کیفیت مواد اولیه به شرح زیر میباشد :

این بخش از کنترل کیفیت بایستی قبل از مرحله خرید با بررسی بر روی نمونه کالا از جهت تطابق ویژگیهای مورد انتظار صورت گیرد که مواردی از قبیل بررسی کیفیت آرد گندم خریداری شده از جهت واریته، رطوبت، عدم وجود مواد ناهمگون و همچنین کنترل کیفیت مواد افزودنی نظیر بیکینگ پودر و یا پودر کاکائو خواهد بود. 

2) کنترل حین تولید به شرح زیر میباشد:

این بخش از کنترل کیفیت دربر گیرنده تمامی مراحل تولید می باشد از جمله افزودن مواد به آرد با نسبت معین، اختلاط آرد با آب با نسبت مناسب، کنترل درجه حرارت و رطوبت در حین ورآمدن خمیر، تنظیم درجه حرارت گرمخانه جهت پخت کیک و ... که در هر مرحله توسط اپراتور مربوطه کنترلهای لازم صورت خواهد گرفت. 

3) کنترل نهایی به شرح زیر میباشد : 

محصولات تولیدی قبل از بسته بندی از جهت ظاهری، میزان برشتگی و پخت، طعم ، رطوبت ، شیرینی و ... مورد کنترل قرار می گیرند همچنین در خصوص نحوه بسته بندی نیز حصول اطمینان از صحت محفوظ بودن در داخل لفاف یا جعبه مقوایی از دیگر نکات حائز اهمیت می باشد.


✔️ ماشین آلات ، تاسیسات و تجهیزات خط تولید کیک و کلوچه با قند خرما با ظرفیت 20000 تن در سال


ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه تولید کیک و کلوچه

✳️ ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه تولید کیک و کلوچه با قند خرما با ظرفیت 20000 تن در سال

  • میکسر خمیر : 1 دستگاه
  • کلوچه زن 10 نازله : 1 دستگاه
  • فر تونلی : 1 دستگاه
  • آماده سازی مغز کلوچه : 1 دستگاه
  • نوار نقاله خنک کن : 1 دستگاه
  • آسیاب ضایعات : 1 دستگاه
  • رج کن : 1 دستگاه
  • نوار نقاله رج کن : 1 دستگاه
  • اینروبر شکلات : 1 دستگاه
  • سرد کن تونلی : 1 دستگاه
  • بسته بندی : 1 دستگاه
  • جت پرییتر لیزری : 1 دستگاه
  • چسب زن کارتن : 1 دستگاه
  • میکسر خمیر : 1 دستگاه
  • میکسر کرم : 1 دستگاه
  • سیستم آماده سازی شکلات : 1 دستگاه
  • دپازیتور خمیر : 1 دستگاه
  • دپازیتور تزریق کرم و مربا (مغزی) : 1 دستگاه
  • دپازیتور تزریق ژله و شکلات (روی محصول) : 1 دستگاه
  • سیستم شستشوی قالب و خشک کن قالب : 1 دستگاه
  • سیستم روغن پاش قالب : 1 دستگاه
  • توربو میکس خمیر : 1 دستگاه
  • فر تونلی : 1 دستگاه
  • باندهای حمل قالب بعد از پخت تا تزریق مجدد خمیر : 1 دستگاه
  • باند خشک کن اسپیرال : 1 دستگاه
  • چهار نوع قالب متفاوت کیک : 1 دستگاه
  • جت پرییتر لیزری : 1 دستگاه
  • بسته بندی : 1 دستگاه
  • سرد کن تونلی : 1 دستگاه
  • اینروبر جهت روکش شکلات : 1 دستگاه
  • چسب زن کارتن : 1 دستگاه

کارخانه تولید کیک و کلوچه

✳️ تاسیسات مورد نیاز کارخانه تولید کیک و کلوچه با قند خرما با ظرفیت 20000 تن در سال

  • حق انشعاب برق : 260 کیلووات
  • حق انشعاب آب : 1.5 اینچ
  • تجهیزات و تاسیسات سیستم فاضلاب (پیش تصفیه) : 1 سری
  • سیستم اطفاء حریق : 22 کپسول
  • سیستم ارتباط تلفنی : 2 خط
  • تأسیسات گرمایش و سرمایش و تهویه ساختمان ها : --

✳️ سوخت و برق مصرفی مورد نیاز سالانه کارخانه تولید کیک و کلوچه با قند خرما با ظرفیت 20000 تن در سال

  • برق مصرفی : 260 کیلووات
  • آب مصرفی : 8275 مترمکعب
  • گاز: 1050000 لیتر
  • بنزین : 18000 لیتر
✳️ نیروی انسانی مورد نیاز کارخانه تولید کیک و کلوچه با قند خرما با ظرفیت 20000 تن در سال
  • مدیریت : 2 نفر
  • مهندس : 5 نفر  
  • تکنسین : 6 نفر
  • کارگر ماهر : 11 نفر
  • کارگر ساده : 10 نفر
  • پرسنل خدماتی (راننده و....) : 2 نفر
  • پرسنل دفتر مرکزی : 9 نفر

✔️ زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید کیک و کلوچه با قند خرما با ظرفیت 20000 تن در سال

کارخانه تولید کیک و کلوچه با قند خرما

✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه تولید کیک و کلوچه با قند خرما به قرار زیر می باشد :

  • زمین : 10000 مترمربع
  • خاکبرداری و تسطیح : 5000 مترمربع
  • فضای سبز : 1500 مترمربع
  • دیوارکشی : 1000 مترمربع
  • سایر : چراغ های محوطه (عدد) : 30 عدد
  • خیابان کشی پارکینگ : 1500 مترمربع

✳️ ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید کیک و کلوچه با قند خرما به قرار زیر می باشد :

  • سالن تولید : 3000 مترمربع
  • انبار محصول و مواد اولیه و بسته بندی : 800 مترمربع
  • تعمیرگاه تاسیسات : 100 مترمربع
  • آزمایشگاه : 50 مترمربع
  • ساختمان های اداری : 150 مترمربع
  • نمازخانه و غذاخوری : 100 مترمربع

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید کیک و کلوچه ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید کیک و کلوچه


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
rarطرح توجیهی خامه و رول کیک ( 144 تن رول کیک، 2,400 تن خامه قنادی مینارین و 1,200 تن خامه حیوانی ) در زمینی به مساحت 1403 متر مربع (تیر 1402) ( با کامفار 220 صفحه ) (PDF+WORD) ( اختصاصی - برای اشتراک سه ماهه و بالاتر )
تاريخجمعه, 07 مهر 1402 11:16
حجم فايل 1.82 MB
دانلود 0

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rarطرح توجیهی تولید کیک کلوچه بیسکویت و ویفر در زمینی به مساحت 2825 متر مربع با ظرفیت 1400 تن کیک و کلوچه و 600 تن ویفر ( بیسکویت ) در سال آپدیت سال 1401 (با کامفار جمعا 128 صفحه) (WORD+PDF) ( اختصاصی - برای اشتراک سه ماهه و بالاتر )
تاريخپنج شنبه, 24 فروردين 1402 00:17
حجم فايل 4.87 MB
دانلود 1

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید کیک و کلوچه با جایگزینی قند مایع خرما به جای شکر 46 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخیکشنبه, 14 آبان 1396 20:10
حجم فايل 684.27 KB
دانلود 414

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید پودر کیک 50 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخیکشنبه, 14 آبان 1396 21:09
حجم فايل 737.32 KB
دانلود 296

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید ﮐﯿﮏ ﻏﻼت ﺣﺠﯿﻢ ﺷﺪه 100 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخیکشنبه, 14 آبان 1396 20:07
حجم فايل 971.63 KB
دانلود 207

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید کیک و کلوچه سال 97 داغ
تاريخدوشنبه, 16 ارديبهشت 1398 21:51
حجم فايل 997.86 KB
دانلود 165

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع غذایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories