جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی کارخانه تولید ناگت مرغ و ماهی با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید ناگت مرغ و ماهی را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.
✔️ معرفی ایده نو سرمایه گذاری طرح توجیهی ناگت مرغ و ماهی ، محصولات گوشتی آماده و نیمه آماده پرمصرف با حاشیه سود بالا !
ناگت مرغ و ماهی چیست؟
ناگت مرغ یکی از انواع فراورده های مرغ است که برای تهیه آن ابتدا گوشت قسمت های ران و سینه مرغ شستشو شده و پس از چرخ کردن با ادویه جات آرد سوخاری، پیاز، تخم مرغ، روغن و نمک مخلوط می شود و پس از قالب زنی سرخ کردن اولیه صورت می گیرد و پس از آن منجمد کردن و بسته بندی می شود.
ناگت ماهی نیز یک غذای آماده ی چند منظوره است که از گوشت ماهی تهیه میشود. ناگت ماهی معمولاً از ماهیهایی مانند تن ماهی، ماهی سفید و سایر ماهیان دریایی تهیه میشود.
برای تهیه ناگت ماهی، گوشت ماهی خرد شده، با تخم مرغ، نان خشک، ادویهجات و سایر مواد غذایی ترکیب میشود. سپس این مخلوط به شکل دایرهای یا استوانهای شکل داده شده و سپس سرخ شده و سرو میشود.
ناگت مرغ و ماهی معمولاً به عنوان غذاهایی سریع و آسان در رستورانها، فست فودها، سوپرمارکتها و خانهها مورد استفاده قرار میگیرند و هنگام مصرف معمولا با سسهای مختلف و سبزیجات تزیین میشوند.
موادی که برای بسته بندی ناگت مرغ و ماهی به کار می رود باید از ظروف یکبار مصرف و لفاف های مجاز در صنایع غذایی باشد که بتواند کلیه ویژگی های محصول را تا زمان انقضاء مصرف حفظ نماید. برای حفظ و نگهداری ناگت مرغ و ماهی در هنگام انبارش و حمل و نقل باید از جعبه های مقوایی و کارتن استفاده نمود.
ناگت مرغ و ماهی کد آیسیک اختصاصی ندارد و کد آیسیک 15111710 که متعلق به (محصولات گوشتی آماده و نیمه آماده (برای غذای انسان)) میباشد برای ناگت مرغ و ماهی نیز به کار میرود.
✳️ استانداردهای ملی محصول در طرح توجیهی تولید ناگت ماهی و مرغ
- خوراک مرغ - ویژگیها و روشهای آزمون (شماره استاندارد : 605)
- گوشت، ماهی، ماکیان و تخم مرغ - روش نگهداری مواد خوراکی (شماره استاندارد : 692)
- ماهی و فرآورده های آن - آیین کار انجماد و نگداری (شماره استاندارد : 3-22970)
- خوراک دام و آبزیان پرورشی - (ماهیها و میگو) ویژگی ها (شماره استاندارد : 5661)
- ماهی - آیین کار نگهداری، پخش و عرضه گوشت (شماره استاندارد : 5751)
- ماهی کیلکا پاک شده - بصورت منجمد – ویژگی ها و روش ها (شماره استاندارد : 5625)
✔️ مواد اولیه و فرایند تولید ناگت مرغ و ماهی
✳️ مواد اولیه مصرفی در تولید ناگت مرغ و ناگت ماهی با ظرفیت 7500 تن در سال به قرار زیر میباشد :
- مرغ : 15000 تن
- ماهی : 10710 تن
- نمک، روغن، ادویه، بسته بندی
✳️ فرایند تولید ناگت مرغ و ناگت ماهی با ظرفیت 7500 تن در سال به قرار زیر میباشد :
در ابتدا باید اشاره کرد خط کامل Fast Food میتواند برای کلیه فرآورده های گوشتی، برگر و ناگت استفاده نمود. در ادامه فرآیند تولید به طور دقیق و جامع تشریح می شود.
1 ـ تحویل گوشت و آماده سازی :
الف ـ فیله ماهی: ماهی اگر برای مواد اولیه به صورت فیله استخوان گیری شده به کار رود، می تواند برای تولید فیله ماهی سوخاری استفاده شود. به طوریکه فیله های ماهی که به طور مجزا منجمد شده اند ،داخل بسته بندی های مناسب قرار می گیرند و به سردخانه منتقل می شوند.
ب ـ بلوک های خمیر ماهی (سوریمی خام) و سوریمی فرآیند شده: این بلوک ها را نیز می شود از داخل یا خارج کشور تهیه کرد. البته تأمین خمیر ماهی و یا سوریمی فرآیند شده از داخل کشور توصیه نمی گردد.
ترجیحًاً، اگر آماده سازی و خمیرگیری در مجموعه صورت بگیرد، از نظر کیفی و اقتصادی به صرفه تر است.
ج ـ ماهی کامل: ماهی کامل به صورت منجمد دریافت می شود، با اره قسمت های سر و دم آن برش داده می شود و سپس به همان صورت منجمد، پوست کن می شود و امعاء و احشاء آن تخلیه می شود. در مرحله بعد به طور کامل شسته می شود و پس از آن به دستگاه استخوان گیر منتقل می شود.
در این دستگاه گوشت ماهی از استخوان جدا می شود و ماهی، بلوک شده و مجدداً دمای آن کاهش داده می شود تا برای استفاده در قسمت تولید آماده شود.
د ـ مرغ: هم می تواند به صورت تازه دریافت گردد، هم به صورت یخ زده. ترجیحاً مرغ تازه مناسب تر است، چون امکان عمل آوری آن آسانتر است.
2 ـ آماده سازی مواد اولیه غیرگوشتی و توزین :
طبق فرمولاسیون تعیین شده پیاز، سیر، ادویه، مواد آردی و سایر مواد آماده سازی و توزین می شوند.
3 ـ چرخ کردن گوشت Grinding :
بلوک های ماهی، میگو، مرغ و گوشت بنابر شرایط تولید وارد دستگاه چرخ گوشت بزرگ با ابعاد پنجره ای مختلف شده و پس از چرخ شدن به دستگاه مخلوط کن منتقل می شوند.
4 - اختلاط Mixxing :
این مرحله در میکسر و تحت خلاء صورت می پذیرد. مواد اولیه با گوشت چرخ شده مخلوط شده و خمیر مورد نظر برای انتقال به دستگاه قالب زن آماده می گردد.
5- قالب زنی Forming :
خمیر آماده شده به وسیله نقاله ویژه ای (Column loader) درون قیف این دستگاه ریخته می شود و براساس ابعاد و اشکال مختلف، خمیر آماده شده، شکل دهی می گردد.
6 – آردزنی اولیه Pre-Dusting :
در آرد زنی اولیه، خمیر شکل دهی شده وارد دستگاه pre-dusting شده و آردزنی می گردد. این آرد بر طبق فرمولاسیون می تواند شامل نشاسته گندم، نشاسته ذرت، کازدین و ایزوله سویا باشد. این مرحله باعث افزایش چسبندگی سطح محصول شده و همچنین سبب بهبود طعم، رنگ و همچنین افزایش وزن محصول می گردد.
7- لعاب زنی Battering :
در این مرحله محصولات وارد دستگاه Batter شده و با لعاب مایعی که در دستگاه جریان دارد پوشانده می شود، تا در مرحله بعد که آردزنی نهایی می باشد، آرد سوخاری بر روی محصول بچسبد.
8ـ آردزنی نهایی Crumb :
پس از اینکه محصول با لعاب مایع پوشانده شد، وارد دستگاه آرد سوخاری می شود. قابل توجه است که فرمولاسیون، دما و تنظیم دستگاه از عوملی است که در چسبیدن دانه های پودر سوخاری بر روی محصول نقش اساسی دارد. پس از عبور از این دستگاه محصول وارد دستگاه سرخ کن می شود.
9 – سرخ کردن Frying :
در این مرحله محصولات وارد تانکری می شوند که در داخل آن روغن خوراکی با دمای 190 درجه سانتی گراد وجود دارد. در این دما به مدت 30 تا 90 ثانیه بر روی نوار نقاله داخل دستگاه به طوریکه غوطه ور نیز می باشند، حرکت می کنند، در این حالت آرد سوخاری و لعاب بر روی محصول فیکس می شوند و از روی محصول جدا نمی شوند.
پس از خروج از دستگاه محصولات می توانند توسط دستگاه خنک کن اولیه و یا در یک نوار نقاله طولانی دمایشان پایین بیاید و پس از آن وارد دستگاه منجمد کننده شوند.
10ـ دستگاه منجمد کننده سریع IQF :
محصولات توسط نوار نقاله وارد این دستگاه می شوند. نوار نقاله هایی که دور ستونی در حرکت هستند و توسط دمنده های هوای سرد منجمد می شوند. حداقل دمایی که I.Q.F می تواند ایجاد کند ،40 درجه سانتیگراد زیر صفر است، به طوریکه دمای مرکز محصولات باید به 18 درجه سانتیگراد زیر صفر برسد. پس از انجماد کامل، محصولات توسط نوار نقاله به قسمت بسته بندی منتقل می شوند.
11ـ بسته بندی :
محصولات پس از خروج از دستگاه IQF، در داخل بسته بندی های ظرفی و یا کیسه ای وکیوم، بسته بندی می شوند. باید توجه داشت، بسته بندی های ظرفی می توانند به طریق ترموفرمینگ تولید شده باشند و توسط فیلم های پلیمری دوخت حرارتی داده شوند.
درون هر بسته : 12 قطعه فیله ماهی و بقیه محصولات 20 تایی قرار داده می شوند.
12ـ انتقال به سردخانه نگهداری :
پس از بسته بندی، محصولات به سردخانه منتقل می شوند و در دمای 18 درجه سانتی گراد زیر صفر نگهداری می شوند.
✔️ ماشین آلات و تجهیزات خط تولید و تاسیسات کارخانه تولید ناگت مرغ و ماهی با ظرفیت 7500 تن در سال
✳️ ماشین آلات و دستگاه های خط تولید کارخانه تولید ناگت مرغ و ماهی با ظرفیت 7500 تن در سال به قرار زیر میباشد :
- تجهیزات آماده سازی مواد اولیه گوشتی : 6 دستگاه
- تجهیزات آماده سازی مواد اولیه غیرگوشتی و توزین : 6 دستگاه
- خط کامل تمام اتوماتیک تولید ناگت مرغ و ماهی شامل چرخ گوشت، مخلوط کن ،قالب زن، آرد زن، لعاب زن، سرخ کن ،دستگاه منجمد کننده سریع : 2 خط
- بسته بندی : 8 دستگاه
- سایر لوازم و متعلقات خط تولید ( 5 درصد کل) : --
- هزینه حمل و نقل، خرید خارجی، نصب و راه اندازی (10درصد کل) : --
✳️ تاسیسات مورد نیاز کارخانه تولید ناگت مرغ و ماهی با ظرفیت 7500 تن در سال به قرار زیر میباشد :
- تأسیسات سرمایش و گرمایش
- تأسیسات اطفاء حریق
- تأسیسات آب و فاضلاب
✳️ حق انشعاب مورد نیاز کارخانه تولید ناگت ماهی و مرغ با ظرفیت 7500 تن در سال به قرار زیر میباشد :
- اشعاب برق سه فاز : 400 آمپر - تک فاز 125 آمپر ( رشته )
- انشعاب آب : 4.3 اینچ
- انشعاب گاز و لوله کشی : 24 مترمکعب در ساعت
- تلفن : 2 خط
✳️ سوخت و برق مصرفی مورد نیاز سالانه کارخانه تولید ناگت مرغ و ماهی با ظرفیت 7500 تن در سال به قرار زیر میباشد :
- برق مصرفی :082 مگاوات
- آب مصرفی : 72300 مترمکعب
- بنزین : 18000 لیتر
- گازوئیل : 168000 لیتر
✔️ نیروی انسانی مورد نیاز کارخانه تولید ناگت مرغ و ماهی با ظرفیت 7500 تن در سال !
✳️ نیروی انسانی تولیدی کارخانه تولید ناگت مرغ و ماهی به قرار زیر میباشند :
- مهندس صنایع غذایی : 12 نفر
- مسئول سالن : 6 نفر
- تکنسین خط تولید : 18 نفر
- مسئول آزمایشگاه : 2 نفر
- کارگران خط تولید برای قصابی : 24 نفر
- کارگران خط تولید برای چرخ کردن گوشت : 36 نفر
- کارگران خط تولید برای فرمولاسیون : 12 نفر
- کارگران خط تولید برای سرخ کن : 12 نفر
- انبار محصول : 3 نفر
- انبار مواد اولیه : 3 نفر
- 24 نفر کارگر برای بسته بندی : 24 نفر
- جمع کل : 152 نفر
✳️ نیروی انسانی غیر تولیدی کارخانه ناگت ماهی و مرغ به قرار زیر میباشند :
الف : مدیریت :
- مدیر ارشد : 3 نفر
- مدیر واحدها : 9 نفر
ب) پرسنل اداری مالی و خدماتی :
- امور دفتری، حسابداری، کارگزینی : 12 نفر
- سرایداری و نظافت و نگهبانی : 6 نفر
ج) پرسنل تعمیرگاه و تأسیسات :
- انجام تعمیرات اولیه، سرویس و نگهداری دستگاه ها : 12 نفر تکنسین همراه با 3 کارگر ساده
جمع : 45 نفر
✔️ زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید ناگت ماهی و مرغ با ظرفیت 7500 تن در سال
✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه تولید ناگت مرغ و ماهی به قرار زیر می باشد :
- زمین : 4000 مترمربع
- محوطه سازی، خیابان کشی، پارکینگ و فضای سبز : 1000 مترمربع
- دیوارکشی : 250 مترمربع
- زمین سالن های تولید و انبار : 1500 مترمربع
- زمین ساختمان های اداری، خدماتی و عمومی : 500 مترمربع
- زمین محوطه : 1000 مترمربع
- زمین توسعه طرح : 1000 مترمربع
✳️ ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید ناگت ماهی و مرغ به قرار زیر می باشد :
- سوله خط تولید : 1000 مترمربع
- انبارها : 500 مترمربع
ساختمان های اداری ،خدماتی و عمومی : 500 مترمربع
✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید ناگت مرغ و ماهی ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .
📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید ناگت مرغ و ماهی
👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.