• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی سس مایونز ⭐️ فرمولاسیون و خط تولید کارخانه سس

(3 votes, average 5 out of 5)

طرح توجیهی کارخانه تولید سس مایونز ، خردل و کچاپ و انواع سس های سرد (سس سالاد و سس فرانسوی)

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی کارخانه تولید سس مایونز ( سس سفید ) ، خردل و کچاپ و انواع سس های سرد (سس سالاد و سس فرانسوی) با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید سس مایونز ، خردل و کچاپ و انواع سس های سرد (سس سالاد و سس فرانسوی) را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ معرفی ایده سرمایه گذاری طرح توجیهی سس مایونز و سس خردل و سس قرمز ، سه نمونه از پرمصرف ترین انواع سس در ایران !


معرفی محصول در طرح توجیهی تولید سس مایونز و انواع سس های سرد (سس سالاد و سس فرانسوی)

انواع سس های غذایی مانند سس مایونز و سس خردل، جهت ایجاد طعم در غذاها مورد استفاده قرار می گیرد و در واقع کالای مصرفی است که مصرف عام خوراکی دارد. کاربرد سس مایونز و انواع سس های سرد به عنوان چاشنی غذا و سالاد می باشد.

✳️ معرفی محصول در طرح توجیهی تولید سس مایونز و انواع سس های سرد (سس سالاد و سس فرانسوی) !

امولسیون یکنواخت و نرمی از روغن مایع نباتی و آب و تخم مرغ یا زرده تخم مرغ و یک ماده اسیدی کننده طبیعی مجاز که می تواند حاوی موادی مانند شیر و فرآورده های آن و ادویه جات و افزودنی های مجاز خوراکی باشد.

ویژگی های فیزیکی سس مایونز

رنگ سفید مایل به کرم و حالت ظاهری نیم جامد و قوام صاف و همگن و بدون بریدگی دارد.

ویژگی های شیمیایی سس مایونز

PH حداکثر 4.5 حداقل روغن نباتی (بدون احتساب سایر چربی ها) 65%- زرده تخم مرغ حداقل 4.5%- قند کل بعد از هیدرولیز حداکثر 3% - اسیدیته حداقل 3.6%- آهن حداکثر 1.5 میلی گرم در کیلوگرم - قلع حداکثر 0.1 میلی گرم در کیلوگرم- آرسنیک حداکثر 0.1 میلی گرم در کیلوگرم است.

ویژگی های میکروبی سس مایونز

  • شمارش کلی باکتری های هوازی مزوفیل حداکثر 100 در گرم.
  • آنتروباکتریاسه حداکثر 10 در گرم.
  • اشرشیاکلی منفی.
  • سالمونلا در 25 گرم از نمونه نباید وجود داشته باشد.
  • کپک حداکثر 100 در گرم.
  • مخمر حداکثر 100 در گرم.

سس مایونز ، خردل و کچاپ

✳️ معرفی سس خردل !

فرآورده ایست نیم جامد که از اختلاط موادی چون سرکه ، شکر ، نمک ، پودر خردل ، ادویه ها ، نشاسته ، روغن مایع و آب به دست می آید به نحوی که قسمت اعظم ترکیب آن پودر خردل می باشد.


✔️ تشریح فرایند تولید سس مایونز و سس خردل !


تشریح فرایند تولید سس مایونز و سس خردل !

اساس روش تولید سس های مختلف در اختلاط مواد اولیه و به وجود آوردن امولسیون یکنواخت و مناسب است. معمولا تولید سس ها به طریق صنعتی با شیوه غیر پیوسته و پیوسته تولید می گردد. به دلیل سادگی کار ، روش غیرپیوسته در این طرح پیشنهاد می گردد.

جهت تولید سس مایونز می بایستی مواد اولیه براساس فرمولاسیون واحد ( فرمولاسیون می بایستی به تائید وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی برسد ) توزین گردد و در صورتی که نیاز به آماده سازی دارند ، عملیات آماده سازی صورت گیرد و سپس اختلاط این مواد صورت گرفته و در نهایت توسط هموژنیزاتور بافتش یکنواخت گردیده و توسط پرکن در شیشه های مربوطه پر گردیده و بسته بندی می گردد.

از مواد اولیه ای که می بایستی عملیات آماده سازی بر روی آن صورت گیرد نشاسته است ابتدا مقدار مشخص نشاسته را وزن کرده (براساس فرمولاسیون) به آن آب اضافه کرده و در دیگ پخت دو جداره جهت عملیات پخت حرارت داده می شود.

وقتی که به سفتی مناسبی رسید به مخلوط کن تحت خلاء منتقل می شود و در آن جا ابتدا با آب و نمک مخلوط شده سپس ادویه - شکر - آبلیمو اضافه گردیده و پس از آن تخم مرغ و در نهایت روغن به مخلوط افزوده می گردد.

مهم ترین قسمت اختلاط زمانی است که روغن به مخلوط اضافه می گردد. می بایستی در این مرحله دور موتور تحت کنترل باشد. چرا که می بایستی روغن به تدریج به مخلوط اضافه گردد.

علت این مسئله نیز در این است که ابتدا امولسیون طبیعی آب در روغن است در حالی که با ریختن تدریجی روغن بر روی مخلوط و هم زدن های متوالی امولسیون عکس می شود یعنی امولسیون طبیعی به حالت غیرطبیعی روغن در آب تبدیل می گردد.

جهت تعلیق گلبول های چربی در آب یا قطرات آب در چربی از امولسیفایر استفاده می شود.

بدون امولسیفایر سس مایونز به دو فاز جداگانه آب و روغن تبدیل می گردد. امولسیون مایونز توسط زرده تخم مرغ مستحکم می شود ولی ترکیبات فعال زرده تخم مرغ فسفولیپیدهاست که مهم ترین آن نام لستین است.

ساختمان لستین مشابه چربی ها می باشد با این تفاوت که در ساختمان آن اسید فسفریک است. مهم ترین قسمت آن انتهای باردار یا پلار (مثبت و منفی) و قسمت بدون بار یا غیر پلار است.

فرایند تولید سس مایونز و سس خردل

بخش باردار آن آبدوست یا هیدروفیل است و تمایل به حل شدن در آب دارد. بخش بدون بار موسوم به چربی دوست یا هیدروفوبیک است و تمایل به حل شدن در چربی دارد با وارد کردن امولسیفایر در آب و روغن عملا ختلاط آن ها دائمی می گردد.

اگر روغن در مقدار نسبتاً زیاد آب هم زده شود به قطرات کوچکی در می آید. قسمت غیر پلار مولکول های لستین جهت خود را با قطرات چربی تطبیق داده و انتهای پلار در سطح قطرات آب فرو می رود.

در چنین حالتی اطراف قطرات روغن به وسیله سطحی از شارژ الکتریکی احاطه می گردد و چنین قطراتی یکدیگر را به جای تمایل به جذب و جدا شدن به صورت یک لایه چربی دفع می کنند لذا امولسیون مستحکم می گردد.

پس از تشکیل امولسیون می بایستی مخلوط توسط هموژنیزاتور یکنواخت گردد. بعد از یکنواخت شدن توسط دستگاه پر کن پر و بسته بندی و به انبار سرد منتقل شود. به دلیل آنکه سس مایونز PH کمتر از 4.5 دارد نیازی به پاستوریزه کردن محصول نیست. چرا که در این PH عوامل بیماریزای عمده ای چون کلستریدیم برتولینم رشد نمی کند.

جهت تولید سس سالاد ابتدا آب ، نمک ، شکر ، آبلیمو و تخم مرغ در مخلوط کن تحت خلاء ریخته شده هم زده می شود سپس روغن به تدریج به مخلوط وارد شده سپس نشاسته پخته شده به مخلوط اضافه می گردد و هم زدن ادامه می یابد.

سس مایونز بر طبق فرمولاسیون واحد به آرامی به محتویات اضافه و در نهایت ادویه به مخلوط اضافه شده و مخلوط جهت یکنواخت شدن به هموژنیزاتور منتقل می شود و بعد از هموژن شدن به پرکن منتقل شده پر شده و بسته بندی می گردد و به انبار سرد منتقل می شود. سس سالاد نیز به جهت پایین بودن PH (کمتر از 4.5) نیازی به پاستوریزاسیون ندارد.

✳️ فرآیند تولید سس مایونز ( سس سفید ) مطابق چارت زیر میباشد :

فرآیند تولید سس مایونز

جهت تولید سس خردل مواد اولیه بر طبق فرمولاسیون وزن شده و به مخلوط کن تحت خلاء اضافه می گردد. آب - شکر - نمک - سرکه - پودر خردل و ادویه (فلفل قرمز ، سیاه ، جوز، نمک) در مخلوط کن تحت خلاء ریخته شده هم زده می شود سپس به تدریج روغن و خمیر نشاسته به مخلوط اضافه گردیده و هم زده می شود.

بعد از این مرحله مخلوط به دیگ پخت دو جداره منتقل شده و حداکثر 10 دقیقه پخت می گردد بعد از خنک شدن مخلوط به هموژنیزاتور جهت یکنواخت شدن منتقل می گردد و سپس توسط دستگاه پرکن ، پر گردیده و از تونل پاستوریزاسیون جهت پاستوریزه نمودن عبور می نماید و در نهایت پس از اتیکت زنی در بسته بندی نهایی (کارتن) چیده شده و به انبار سرد منتقل می شود.

✳️ فرآیند تولید سس خردل مطابق چارت زیر میباشد :

فرآیند تولید سس خردل


✔️ معرفی مواد اولیه و فرمولاسیون تولید سس مایونز و سس خردل !


معرفی مواد اولیه و فرمولاسیون تولید سس مایونز

فرمولاسیون انواع سس ها بسته به فرمولاسیون هر واحد متفاوت می باشد و معمولا واحدهای صنعتی فرمولاسیون کالای خود را جزء عوامل برتری بر رقیبان خود در نظر می گیرند.

✳️ فرمولاسیون هایی که در طرح توجیهی سس مایونز و سس خردل و سس سالاد عنوان شده است یکی از انواع فرمولاسیون ها می باشد ، ترکیب مواد لازم برای تولید انواع سس ها به شرح ذیل می باشد :

فرمولاسیون سس مایونز ( سس سفید ) :

  • سرکه : (مقدار لازم : 6.5%)
  • نشاسته : (مقدار لازم : 7%)
  • روغن مایع : (مقدار لازم : 60%)
  • تخم مرغ : (مقدار لازم : 5%)
  • ادویه جات : (مقدار لازم : 1.9%)
  • آب : (مقدار لازم : 14%)
  • آب لیمو : (مقدار لازم : 2%)
  • مواد نگهدارنده : (مقدار لازم : 0.1%)
  • نمک : (مقدار لازم : 1.5%)
  • شکر : (مقدار لازم : 2%)

فرمولاسیون سس خردل :

  • سر که : (مقدار لازم : 13%)
  • نشاسته : (مقدار لازم : 7%)
  • روغن مایع : (مقدار لازم : 12%)
  • ادویه جات : (مقدار لازم : 1%)
  • آب : (مقدار لازم : 17%)
  • نمک : (مقدار لازم : 2%)
  • شکر : (مقدار لازم : 8%)
  • پودر خردل : (مقدار لازم : 40%)

فرمولاسیون سس سالاد :

  • روغن مایع : (مقدار لازم : 15%)
  • آب لیمو : (مقدار لازم : 3%)
  • نشاسته : (مقدار لازم : 10%)
  • تخم مرغ : (مقدار لازم : 5%)
  • آب : (مقدار لازم : 9%)
  • نمک : (مقدار لازم : 1%)
  • شکر : (مقدار لازم : 3%)
  • فلفل تند : (مقدار لازم : 2%)
  • سس مایونز : (مقدار لازم : 52%)

✔️ ماشین آلات ، تاسیسات و تجهیزات خط تولید انواع سس (مایونز ، خردل و کچاپ و ...) با ظرفیت 100 تن در سال !


ماشین آلات کارخانه تولید سس مایونز ، خردل و کچاپ

✳️ ماشین آلات مورد نیاز کارخانه تولید انواع سس (مایونز ، خردل و کچاپ و ...) با ظرفیت 100 تن در سال

  • دستگاه میکسر هموژن سس مایونز 250 کیلویی : 1 عدد
  • وان ضد عفونی و آبگیری تخم مرغ تمام استیل : 2 عدد
  • میز آبکشی نهایی تمام استیل : 1 عدد
  • میز آماده سازی تخم مرغ تمام استیل : 1 عدد
  • میز مخصوص تخم مرغ شکنی تمام استیل : 1 عدد
  • مخزن ذخیره تمام استیل 300 لیتری جهت ذخیره روغن : 2 عدد
  • مخزن ذخیره 1 تنی تمام استیل جهت دپوی سس مایونز : 1 عدد
  • مخزن ذخیره 1.5 تنی تمام استیل همزن دار جهت کچاپ : 1 عدد
  • وان مخصوص تخلیه حلب روغن 700 لیتری با پمپ انتقال : 1 عدد
  • مخزن آماده سازی کچاپ 300 لیتری تمام استیل : 1 عدد
  • دستگاه پخت دو جداره تمام استیل جهت سس سرد و کچاپ : 1 عدد
  • دستگاه پاستوریزاتور تمام استیل با سیستم آب گرم 2 تنی : 1 عدد
  • وان سرد کن از جنس گالوانیزه ، دارای رولیک آلومینیومی : 1 عدد
  • مخزن آب گرم با مبدل حرارتی تمام استیل 1000 لیتری : 1 عدد
  • دستگاه پر کن اتومات جهت ظروف شیشه : 1 عدد
  • دستگاه پر کن اتومات جهت ظروف پت : 1 عدد
  • میز ترافیک شیشه و پت تمام استیل : 2 عدد
  • نوار دربندی 2 متری تمام استیل : 2 عدد
  • تونل شرینگ بخار تمام استیل : 1 عدد
  • تابلوی فرمان داخل سالن : 1 عدد
  • دستگاه پر کن ساشه (تک نفره) : 2 عدد

✳️ تاسیسات و تجهیزات الکتریکی و مکانیکی مورد نیاز کارخانه تولید انواع سس (مایونز ، خردل و کچاپ و ...) با ظرفیت 100 تن در سال

  • تاسیسات برق : (توان Kw 300 هزینه های انشعاب و ‌تجهیزات لازم)
  • دیگ بخار : (سه تن ظرفیت با متعلقات جانبی)
  • تاسیسات آب : ---
  • تاسیسات سوخت : (شامل تانک سوخت و یا انشعاب گاز)
  • تلفن و ارتباطات : ---
  • سردخانه زیر صفر : (با ظرفیت 100 تن)
  • تأسیسات گرمایشی و سرمایشی : ---

✳️ تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی مورد نیاز کارخانه تولید انواع سس (مایونز ، خردل و کچاپ و ...) با ظرفیت 100 تن در سال

وجود آزمایشگاه مجهز کنترل کیفیت امری است که سبب کنترل فرایند تولید و کیفیت محصـول تولیدی می گردد.

این تجهیزات شامل موارد زیر خواهد بود :

  • اتوکلاو آزمایشگاهی
  • ترازوی دقیق
  • PH متر دیجیتالی
  • میکروسکوپ
  • کلنی کانتر
  • یخچال
  • محیط های کشت مختلف
  • میزهای کار
  • قفسه ها
  • دستگاه استریل کننده شیشه ای
  • ...

✔️ پرسنل و یوتیلیتی مورد نیاز کارخانه تولید انواع سس (مایونز ، خردل و کچاپ و ...) با ظرفیت 100 تن در سال !

کارخانه تولید سس مایونز ، خردل و کچاپ

✳️ نیروی انسانی مورد نیاز کارخانه تولید انواع سس (مایونز ، خردل و کچاپ و ...) با ظرفیت 100 تن در سال
  • مدیریت : 1 نفر
  • کارشناس فنی : 4 نفر
  • کارشناس اداری - مالی : 2 نفر
  • کارشناس فروش : 1 نفر
  • تکنسین فنی : 2 نفر
  • کارگر فنی ماهر : 4 نفر
  • کارگر فنی نیمه ماهر : 5 نفر
  • کارمند اداری : 2 نفر
  • منشی – راننده – نگهبان : 3 نفر
  • جمع : 24 نفر
✳️ یوتیلیتی مورد نیاز کارخانه تولید انواع سس (مایونز ، خردل و کچاپ و ...) با ظرفیت 100 تن در سال

برق مورد نیاز :

توان برق مورد نیاز طرح با توجه به مصرف ماشین آلات و تأسیسات و همچنین نیاز روشنایی ساختمان ها و غیره ، Kw 300 برآورد شده است. این توان برق به راحتی از شبکه برق سراسری کشور و در کلیه استان های کشور قابل تأمین است.

آب مورد نیاز :

در طرح حاضر آب جهت تولید محصولات و شست و شوی مواد اولیه و نیازهای بهداشتی و آشامیدنی کارکنان آن و همچنین برای آبیاری فضای سبز مورد نیاز خواهد بود که با توجه به ظرفیت تولید و تعداد کارکنان حجم مصرف سالیانه 3500 متر مکعب برآورد می گردد که این میزان آب از طریق شبکه لوله کشی شهرک صنعتی محل اجرای طرح قابل تأمین است.

سوخت مصرفی :

سوخت در طرح حاضر برای مصارف دیگ بخار و تاسیسات گرمایشی خواهد بود بهترین سوخت پیشنهادی طرح ، گاز شهری است ولی نظر بر اینکه برخی شهرک ها دارای لوله کشی گاز بوده ولی برخی دیگر فاقد آن هستند از این رو در طرح حاضر گازوئیل به عنوان سوخت انتخاب شده است ولی در صورتی که محل نهایی انتخاب شده برای اجرای طرح از لوله کشی گاز شهری برخوردار باشد انتخاب آن اولویت خواهد داشت.


✔️ زمین و محوطه سازی و ساختمانهای مورد نیاز کارخانه تولید انواع سس (مایونز ، خردل و کچاپ و ...) با ظرفیت 100 تن در سال !

کارخانه تولید سس مایونز

✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه تولید انواع سس (مایونز ، خردل و کچاپ و ...) با ظرفیت 100 تن در سال

  • فضای سبز : 600 متر مربع
  • خیابان کشی ، پارکینگ و محوطه ها : 720 متر مربع
  • دیوار کشی : 600 متر مربع

✳️ ساختمان های مورد نیاز کارخانه تولید انواع سس (مایونز ، خردل و کچاپ و ...) با ظرفیت 100 تن در سال

  • سالن تولید : 840 متر مربع
  • انبارها : 200 متر مربع
  • سالن پشتیبانی تولید : 60 متر مربع
  • اداری - خدماتی : 60 متر مربع
  • سایر : 40 متر مربع

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید سس مایونز ، خردل و کچاپ و انواع سس های سرد (سس سالاد و سس فرانسوی) ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید سس مایونز ، خردل و کچاپ و انواع سس های سرد (سس سالاد و سس فرانسوی)


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
rarطرح توجیهی تولید انواع سس 7000 تن+بسته بندی حبوبات 6000 تن+بسته بندی خشکبارفرآوری شده 5000 تن+تولید میوه جات خشک 300 تن+تولید انواع ادویه فرآوری شده 200 تن+کامفار مجموعا 147 صفحه سال 1401 ( Word + Pdf ) ( اختصاصی - برای اشتراک سه ماهه و بالاتر )
تاريخپنج شنبه, 17 شهریور 1401 22:39
حجم فايل 4.92 MB
دانلود 99

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipکتاب جامع آشنایی با ماشین آلات و تکنولوژیهای کنسرو سازی و فرآیند های تولید بیش از 50 نوع انواع کنسرو ، مربا و سس مختلف 211 صفحه
تاريخجمعه, 31 تیر 1401 20:19
حجم فايل 9.2 MB
دانلود 70

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع غذایی

© 2023 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories