• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09120085240
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی تالار پذیرایی ⭐️ باغ تالار سال 1401 (PDF+DOC)

(4 votes, average 4 out of 5)

طرح توجیهی تالار پذیرایی

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تالار پذیرایی ( باغ تالار ) با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1401 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تالار پذیرایی ( باغ تالار ) را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ شهرنشینی به سبک امروزی، عامل رونق کسب و کار تالارهای پذیرایی و باغ تالارها


در روزگاران گذشته مراسم‌های مهم و بزرگ مثل عقد، حنابندان وعروسی در منازل بزرگ و حیاط دار برگزار می‌شد و این متازل گنجایش لازم برای پذیرایی از تعداد زیادی مهمان را داشتند.

اما در روزگار مدرن امروز، باتوجه به رواج آپارتمان نشینی، افزایش جمعیت و کاهش منزل‌های بزرگ و حیاط‌ دار، برگزاری مراسم‌های خاص و پرجمعیت در محیط منزل مقدور نیست و باعث ایجاد مزاحمت برای همسایگان می‌شود. تالارهای پذیرایی و باغ تالارها بستر مناسب برای برگزاری مراسم‌های عقد، عروسی، مهمانی و... را فراهم می‌کنند.

تالارهای پذیرایی و باغ تالارها همچنین امکانات لازم برای پذیرایی از تعداد زیادی مهمان را در اختیار عموم قرار می‌دهند و افراد می‌توانند از فضای تالارهای پذیرایی مطابق سلیقه خود برای برگزاری مهمانی‌ها استفاده نمایند.

✳️ دلیل محبوبیت تالارهای پذیرایی و باغ تالارها بین مردم چیست؟

آپارتمان نشینی، هزینه‌های خرید مواد مصرفی و آشپزی، تهیه لوازم پذیرایی و کمبود فضا برای برگزاری مهمانی‌ها و مراسم‌های بزرگ مثل عروسی در منزل، توجه مردم را به استفاده از امکانات تالارهای پذیرایی جلب کرده است.

تالار پذیرایی و باغ تالار فضایی زیبا و شیک و امن با ظرفیت مناسب برای پذیرایی از تعداد زیادی مهمان است.

مردم ترجیح می‌دهند با توجه به شرایط زندگی مدرن، با پرداخت هزینه به تالارهای عروسی و برگزاری مراسم‌های خود در تالار پذیرایی به جای منزل، هم در وقت و هم در هزینه صرفه جویی کنند و خود را از شر دردسرهای جانبی مثل نظافت قبل و بعد از مراسم، آشپزی و موارد این چنینی خلاص کنند.

✳️ شرایط اخذ مجوز برای راه اندازی تالار پذیرایی و باغ تالار

متقاضیان دریافت پروانه فعالیت تالار پذیرایی یا باغ تالار می‌بایست کلیه اسناد هویتی و کپی آن شامل شناسنامه، کارت ملی و کارت پایان خدمت، اسناد ملک و زمین پروژه یا اجاره نامه آن و گواهی عدم سو پیشینه و عدم اعتیاد را به اتحادیه تالار داران تحویل دهند.

وزارت بهداشت و اداره اماکن و شهرداری نیز از جمله ارگان‌هایی هستند که می‌بایست صلاحیت فعالیت مجموعه را تایید کنند.

توجه داشته باشید که تمام کارکنان یک مجموعه تالار پذیرایی می‌بایست دارای کارت بهداشت باشند.

✳️ تبلیغات، مهمترین عامل افزایش درآمد یک تالار پذیرایی و یا باغ تالار

کیفیت خدمات و مشتری مداری یکی خود یک تبلیغ بالفطره برای تالار پذیرایی است و در اصطلاح با خودش مشتری می‌آورد .

اما استفاده از بسترهای تبلیغاتی مدرن مانند تابلوهای به روز با طراحی یونیک، فعالیت مستمر در شبکه‌های اجتماعی و همکاری با ارگان‌ها و سازمان‌های دولتی و خصوصی برای برگزاری سمینارها و مراسم‌های معارفه، باعث ایجاد شناخت بیشتر نسبت به تالار پذیرایی می‌شود و جذب مشتری را افزایش می‌دهد.

✳️ راه اندازی تالار پذیرایی و یا باغ تالار با کمترین سرمایه رویا نیست!

در ادامه در مورد سرمایه اولیه مورد نیاز برای راه اندازی یک تالار پذیرایی یا باغ تالار از صفر، بحث خواهیم کرد.

اما در اینجا جالب است بدانید که شما برای راه اندازی یک تالار پذیرایی نیازی نیست از صفر شروع کنید و می‌توانید از میان‌برهای کم‌هزینه‌تر برای داشتن یک تالار پذیرایی استفاده کنید.

یکی از این میان‌برها، نوسازی بجای ساخت و ساز است.

اگر شما  صاحب ملک هستید یا توانایی اجاره ملک با متراژ مناسب را دارید، می‌توانید آن ملک را با هزینه کم طبق اصول فضا سازی تالار پذیرایی بازسازی کنید و فعالیت خود را آغاز کنید.

یکی دیگر از میان‌برهای راه اندازی تالار پذیرایی، استفاده از شرایط واگذاری و اجاره است.

بسیاری از افراد تالارهای مجهز و آماده خدمت خود را با تمام تجهیزات برای واگذاری می‌گذارند و در ازای دریافت مبلغی به شکل اجاره ماهانه، کل مجموعه را به یک نفر واگذار می‌کنند.

استفاده از موارد واگذاری شما را از دردسرهای پروسه دریافت پروانه فعالیت هم نجات می‌دهد.


✔️ چشم انداز سرمایه گذاری در کسب و کار تالار عروسی و پذیرایی در سال 1401


چشم انداز سرمایه گذاری در کسب و کار تالار عروسی و پذیرایی

مهمانی‌های بزرگ و پرجمعیت به خصوص عقد، حنابندان و عروسی جزو جداناشدنی فرهنگ باستانی ایرانیان است.

فرهنگ برگزاری مهمانی‌ و عروسی‌های پرجمعیت و آبرومند ربطی به تغییر سبک زندگی امروزی و زندگی مدرن ندارد و همچنان پابرجا است.

وجود تالارهای پذیرایی و باغ تالارها در فضای زندگی مدرن امروزی به عموم مردم اجازه می‌دهد که عروسی‌ها و مراسم‌های خاص و پرجمعیت خود را با بهترین کیفیت و به صرفه ترین قیمت برگزار کنند و آپارتمان نشینی مانع برگزاری دورهمی‌ها و مراسم‌های گرم و پرجمعیت آنها نباشد.

پس نیاز به وجود تالارهای پذیرایی شیک و مدرن روز به روز در حال افزایش است و هرچه کیفیت خدمات این تالارهای پذیرایی بهتر باشد، به طبع استقبال عمومی از آنها نیز بیشتر خواهد بود.

سرمایه گذاری بر راه اندازی تالار عروسی و تالار پذیرایی با هر میزان بودجه‌ای امکان پذیر است و درصورتی که با برنامه ریزی درست و اصولی مدیریت شود، می‌تواند سرمایه گذاری سودآوری باشد و این سودآوری در مدت کوتاهی خودش را نشان می‌دهد.

به بیان دیگر سرمایه گذاری بر راه اندازی تالار پذیرایی به دلیل وجود نقدینگی بالا در فضای این کسب و کار، در صورتی که درست مدیریت شود سودآوری بالا و کوتاه مدتی خواهد داشت.

منظور از حجم بالای نقدینگی در کسب و کار تالار پذیرایی و تالار عروسی، نحوه تسویه حساب با مشتریان این کسب و کار است.

اجاره تالارهای عروسی و تالارهای پذیرایی معمولاً به شکل دریافت درصدی است؛ یعنی صاحب مجلس موظف است 30 تا 50 درصد از مبلغ تعیین شده برای اجاره تالار پذیرایی یا تالار عروسی را موقع رزرو و پیش از انجام شدن مراسم به شکل نقدی پرداخت نماید و مابقی مبلغ را بلافاصله پس از اتمام مراسم به بخش مالی تالار پذیرایی پرداخت می‌نماید.

باتوجه به تعریف وجود نقدینگی دائم در تالارپذیرایی، درصد ریسک و احتمال ورشکستگی این کسب و کار کم است اما غیرممکن نیست و اگر به درستی مدیریت نشود می‌تواند زیان ده باشد و باعث ورشکستی شود.

✳️ چه عواملی می‌تواند موجب زیان ده شدن تالار پذیرایی و یا باغ تالار شود؟

  • هزینه بیش از حد معقول برای خرید تجهیزات گران قیمت، لوکس و غیر ضروری
  • عدم کنترل نقدینگی در مجموعه و هزینه‌های کلان
  • خرید مواد اولیه و تجهیزات برای مراسم‌هایی که هنوز رزرو قطعی نشده‌اند
  • دپوی مواد اولیه فاسد شدنی در حجم زیاد و بیشتر از ظرفیت مجموعه
  • نداشتن درآمد جانبی از تالار پذیرایی
  • مدیریت ضعیف و بدون شناخت از اصول مدیریتی یک تالار پذیرایی
  • نداشتن سیستم مالی به روز و عدم آشنایی به امور مالی

✳️ امکانات یک تالار پذیرایی و یا باغ تالار شامل چه مواردی است؟

  • میز و صندلی مدرن متناسب با ظرفیت تالار پذیرایی
  • سیستم تهویه مطبوع
  • راه پله و آسانسور استاندارد برای ساختمان‌های بیش از یک طبقه
  • اتاق عقد
  • جایگاه عروس و داماد
  • اتاق پرو مهمان
  • سرویس بهداشتی
  • ساختمان‌های مجزا زنانه و مردانه
  • آشپزخانه
  • اتاق استراحت پرسنل
  • پرسنل خدماتی و سالن‌داری
  • نگهبانی و حراست
  • پارکینگ مسقف یا فضای باز
  • محوطه فضای باز طراحی شده برای عکاسی
  • فضای سرو غذای سلف سرویس
  • اتاق نگهداری کودک (در بعضی تالارهای لوکس وجود دارد)
  • اتاق مدیریت و امور اداری

و...


✔️ تفاوت تالار پذیرایی و باغ تالار چیست؟


تالار پذیرایی مجموعه‌ای سرپوشیده است که فضای پذیرایی از مهمانان داخل یک ساختمان سرپوشیده درنظر گرفته شده است.

ساختمان تالار پذیرایی می‌تواند 1 تا 3 طبقه باشد و هر طبقه با توجه به ظرفیت پذیرش تالار با میز و صندلی و سایر وسایل مورد نیاز تجهیز شود.

تالار باغ امکاناتی مشابه تالار پذیرایی دارد با این تفاوت که فضای پذیرایی از مهمانان در تالار باغ بر خلاف تالار پذیرایی در فضای باز و محوطه بیرونی است و چیدمان میز و صندلی‌ها در فضای محوطه بیرونی انجام شده است.

در ساختمان تالار پذیرایی، طراحی دکوراسیون داخلی و استفاده حداکثری از فضای ساختمان اهمیت دارد اما در تالار باغ، فضاسازی بیرونی و طراحی فضای سبز مدرن و زیبا از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و این طراحی باید طوری باشد که علاوه بر جنبه‌های زیبایی فضای باز، فضای کافی برای چیدمان میز و صندلی مهمان را هم داشته باشد.

طبعاً برگزاری عروسی و مهمانی در فضای باز و طراحی جذاب تالار باغ تجربه‌ای خاص و منحصر به فرد است اما معایب خود را هم دارد.

به عنوان مثال در فصول سرد سال که امکان بارش برف و باران زیاد است، برگزاری مراسم در تالار باغ می‌تواند پر ریسک و مخاطره آمیز باشد.


✔️ سرمایه اولیه مورد نیاز برای راه اندازی تالار پذیرایی در سال 1401 چقدر است؟


سرمایه اولیه مورد نیاز برای راه اندازی تالار پذیرایی

خرید یا اجاره ملک و زمین، ساخت و ساز یا نوسازی. خرید تجهیزات اولیه مورد نیاز و هزینه‌های مربوط به دستمزد کارگران از جمله هزینه‌های اولیه راه اندازی تالار پذیرایی است.

خرید ملک و زمین امری است که تخمین قیمت آن ناممکن است و کاملاً به شرایط اقتصادی روز و نرخ قیمت ملک و زمین در لحظه وابسته است.

اما اگر از هزینه خرید ملک یا زمین و ساخت و ساز صرف نظر کنیم، برای نوسازی  و تهیه تجهیزات اولیه مورد نیاز بسته به کیفیت تجهیزات ، مساحت پروژه و ظرفیت تالار پذیرایی حدوداً 3 میلیارد تومان سرمایه اولیه در سال 1401

این برآورد تقریبی هزینه اولیه با فرض احداث تالار پذیرایی در وسعت 1500 مترمربع و حداقل ظرفیت پذیرش 1000 نفر در سال 1401 انجام شده است.

نرخ برابری ارزی در زمان انجام این برآورد مالی: 1 دلار معادل 28663 تومان .

✳️ برآورد میزان سوددهی و دوره بازگشت سرمایه پروژه راه اندازی تالار عروسی

عوامل زیادی در سود ده بودن و میزان درآمد تالار پذیرایی مؤثر هستند که برخی از آنها عبارتند از:

  • نحوه مدیریت مجموعه و مدیریت امور مالی
  • فضا سازی و طراحی دکوراسیون مدرن
  • تقویت بخش تبلیغات
  • فعالیت های جانبی به غیر از برگزاری عروسی

در صورتی که تمام عوامل مؤثر بر سوددهی یک تالار پذیرایی از کیفیت مطلوبی برخوردار باشند، نرخ سود سالانه یک تالار پذیرایی به طور میانگین 55 درصد می‌باشد و دوره بازگشت سرمایه و سوددهی آن حدود 2 سال است.

✳️ منظور از فعالیت‌های جانبی تالار پذیرایی چیست و چه تاثیری بر درآمد مجموعه دارد؟

تالارهای پذیرایی یا باغ تالارها مجموعه‌هایی هستند که در باور عمومی بیشتر برای برگزاری عروسی استفاده می‌شوند.

بعضی از تالارهای پذیرایی یا باغ تالارها ، فضای مجزا و کوچکتری را برای برگزاری مهمانی‌های خانوادگی و مراسم‌هایی مثل تولد یا ختم در نظر می‌گیرند و فعالیت مجموعه را مختص به برگزاری عروسی نمی‌دانند.

یکی دیگر از فعالیت‌های جانبی تالارهای پذیرایی و باغ تالارها ایجاد دکوراسیون خاص مختص عکاسی است که به صورت مجزا اجاره داده می‌شود و می‌تواند یک منبع درآمد مجزا باشد.

رایج ترین فعالیت جانبی تالارهای پذیرایی و باغ تالارها، راه اندازی رستوران عمومی در دل فضای تالار است.

ایجاد رستوران علاوه بر اینکه یک کانال درآمدی پایدار ایجاد می‌کند، یک نمونه کار برای تالار پذیرایی محسوب می‌شود.

افرادی که قصد دارند تالار را برای مراسم‌های خاص خود اجاره کنند، می‌توانند در رستوران تالار یک وعده غذایی صرف کنند و با کیفیت غذا و سطح کیفیت خدمات بیشتر آشنا شوند و بتوانند با خیال راحت تصمیم گیری کنند.

هزینه راه اندازی یک رستوران در کنار تالار پذیرایی هزینه‌های خاص خود را دارد.

به طور میانگین برای راه اندازی یک رستوران با ظرفیت 100 نفر حدود 500 میلیون تومان سرمایه اولیه در سال 1401 مورد نیاز است.


✔️ زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز تالار پذیرایی با 55 نفر پرسنل


✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز این تالار پذیرایی به قرار زیر می باشد :

  • زمین : 6000 مترمربع
  • فضای سبز: 3000 مترمربع
  • دیوارکشی و حصار کشی محوطه هتل : 480 مترمربع

✳️ ساختمان های مورد نیاز این تالار پذیرایی به قرار زیر می باشد ( ساختمان  مجتمع ، در 3 طبقه و 2 طبقه زیر زمین و کل زیربنای 5020 مترمربع ) :

  • طبقه همکف ( قسمت اداری و خدماتی ورفاهی- تالار شماره 1 ) : 1000 مترمربع
  • طبقه اول ( تالار شماره 2 ) : 1000 مترمربع
  • طبقه دوم ( تالار شماره 3 ) : 1000 مترمربع
  • طبقه زیرزمین اول (طبقه 1- ) ( سردخانه – آشپزخانه - تاسیسات و پارکینگ ) : 1000 مترمربع
  • طبقه زیرزمین دوم (طبقه 2-) ( پارکینگ ) : 1000 مترمربع
  • اتاق خرپشتی در بام هتل ( قسمت بام ساختمان ) : 10 مترمربع
  • اتاقک آسانسور ( قسمت بام ساختمان ) : 20 مترمربع

✔️ تاسیسات و آب و سوخت مورد نیاز تالار پذیرایی با 55 نفر پرسنل


✳️ تاسیسات مورد نیاز این تالار پذیرایی به قرار زیر می باشد :

  • ترانس برق و کلیه تجهیزات و متعلقات و ژنراتور برق اضطراری
  • سیستم آبرسانی –متصل به شبکه سراسری
  • سیستم گازرسانی- متصل به شبکه
  • سیستم مخابرات
  • سیستم اطفا حریق-سیستم متمرکز
  • آسانسور
  • سیستم سرمایش و گرمایش –چیلر

✳️ آب و انرژی مورد نیازسالانه این تالار پذیرایی به قرار زیر می باشد :

  • برق مصرفي : 650000 کیلو وات
  • آب مصرفي : 10000 مترمکعب
  • گاز طبیعی : 100000 مترمکعب
  • مخابرات و اینترنت : 12 ماه

✳️ نیروی انسانی مورد نیاز جهت بهره برداری از تالار پذیرایی با زیر بنای 5020 متر مربع :

نیروی انسانی این تالار پذیرایی به قرار زیر می باشد :

  • مدیریت طرح : 1 نفر
  • پرسنل اداری : 5 نفر
  • پرسنل پشتیبانی و تدارکات : 10 نفر
  • پرسنل نگهبانی : 3 نفر
  • پرسنل امور خدماتی : 6 نفر
  • پرسنل آشپزخانه : 10 نفر

✔️ برخی از مواد مصرفی سالانه تالار پذیرایی با زیر بنای 5020 متر مربع

مواد مصرفی این تالار پذیرایی به قرار زیر می باشد :

  • برنج : 5184 کیلو
  • گوشت : 5760 کیلو
  • روغن : 2160 کیلو
  • سالاد : 768 عدد
  • کره : 672 کیلو
  • ماست : 480 عدد
  • نوشیدنی : 960 بطری
  • سایر مخلفات و ادویه جات : 1716 کیلو

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تالار پذیرایی ( باغ تالار ) ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تالار پذیرایی ( باغ تالار )

👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
rarطرح توجیهی احداث تالار مراسمات و رستوران سنتی در زمینی به مساحت 450 متر مربع ، 32 صفحه - آپدیت سال 1400 (pdf+word)( اختصاصی - برای اشتراک شش ماه و یکساله )
تاريخدوشنبه, 27 تیر 1401 19:58
حجم فايل 921.49 KB
دانلود 1

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی احداث تالار پذیرایی و مجتمع تفریحی گردشگری طرح تیپ 16 صفحه ای ) داغ
تاريخسه شنبه, 13 شهریور 1397 12:09
حجم فايل 1.27 MB
دانلود 246

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


صنعت گردشگری

© 2023 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories