طرح توجیهی رستوران بین راهی ⭐ جواز تاسیس + وام بانکی
- مدیر تیم تحریریه
- طرحهای توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی
نوشتن مطالعات بازار و طرح توجیهی احداث رستوران بین راهی اولین قدم در مسیر سرمایه گذاری شماست که میتواند براورد تخصصی از هزینه احداث کسب و کار و درآمد و سود آن را به شما نشان دهد و کاربرد اداری آن عموما اخذ زمین ، مجوز و وام بانکی است. (با فرمت WORD و PDF) در انتهای این صفحه نیز می توانید به بانکی از فایل های طرح توجیهی تاسیس رستوران بین راهی که مربوط به سالهای گذشته هستند و صرفا کاربرد مطالعاتی دارند ، دست یابید.
✳️سر فصل های این مقاله (0 تا 100 احداث رستوران بین راهی)
✔️ رستوران بین راهی کجاست و هدف از تاسیس آن چه می باشد؟
✔️ بیزنس پلن احداث رستوران بین راهی چیست؟
✔️ طرح توجیهی تاسیس رستوران بین راهی چیست؟
✔️ در رستوران بین راهی چه خدماتی ارائه می شود؟
✔️ حداقل مساحت لازم جهت تاسیس رستوران بین راهی چقدر است؟
✔️ معرفی تجهیزات لازم برای تاسیس رستوران بین راهی
✔️ هزینه تاسیس رستوران بین راهی
✔️ لیست مجوزهایی که برای تاسیس رستوران بین راهی لازم دارید
✔️ مراحل دریافت مجوز تاسیس رستوران بین راهی
✔️ مدارک و شرایط مورد نیاز جهت تاسیس رستوران بین راهی
✔️ قوانین عمومی در رستوران بین راهی
✔️ دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ احداث رستوران بین راهی
✔️ معرفی طرح توجیهی و بیزنس پلن تاسیس رستوران بین راهی !
✳️ 0 تا 100 بیزنس پلن و قوانین تاسیس رستوران بین راهی :
رستوران بین راهی کجاست و هدف از تاسیس آن چه می باشد؟
رستوران بین راهی به مکانی گفته می شود که در مسیرهای حمل و نقل قرار دارد و هدف اصلی تاسیس آن تامین غذاهای مختلف و با کیفیت برای مسافران و رانندگانی است که در سفر می باشند و قصد دارند به طور موقت استراحت کنند.
رستوران های بین راهی معمولا در کنار جاده های اصلی، بزرگراهها، ایستگاه قطار و…واقع شده اند و معمولا به طور شبانه روزی در هفت روز هفته باز هستند.
بیزنس پلن احداث رستوران بین راهی چیست؟
قبل از ورود به هر کسب و کاری شما نیاز دارید که چشم انداز مالی کسب و کار را بدانید، چه در دوران ساخت و چه دوران بهره برداری. بیزنس پلن احداث رستوران بین راهی گزارشیست که این دیدگاه را به شما میدهد.
البته مضاف بر این مورد ، در هنگام اخذ مجوز تاسیس رستوران بین راهی و همینطور دریافت زمین نیز به بیزنس پلن رستوران بین راهی نیاز خواهید داشت.
طرح توجیهی تاسیس رستوران بین راهی چیست؟
اگر همین بیزنس پلن که در بالا درباره آن توضیح دادیم را با گزارش نرم افزار کامفار و مطالعات بازار جمع ببندیم ، گزارشی بدست می آید که به آن طرح توجیهی احداث رستوران بین راهی میگویند که مضاف بر کاربردهای بیزنس پلن ، در هنگام اخذ وام و تسهیلات بانکی نیز ، یکی از اسناد مورد نیاز شما خواهد بود.
جهت سفارش طرح توجیهی و یا بیزنس پلن احداث رستوران بین راهی ، با شماره کارشناسان ما در وبسایت گسترش کارآفرینی ایران تماس بگیرید و مشاوره رایگان دریافت کنید.
✳️ انواع رستوران های بین راهی:
رستوران های بین راهی در کشور ایران با توجه به موقعیت جغرافیایی هر منطقه، انواع گوناگونی دارد و تفاوت عمده آن ها نوع غذا و خدمات ارائه شده می باشد.
- رستوران بین راهی سلف سرویس
- رستوران بین راهی فست فود
- رستوران بین راهی سنتی
- رستوران های بین راهی در مجتمع خدمات رفاهی
- رستوران بین راهی دریایی
- رستوران بین راهی جنگلی
- و…
در رستوران بین راهی چه خدماتی ارائه می شود؟
اغلب در رستورانهای بین راهی خدمات زیر برای مسافران و رانندگان ارائه می شود:
- سرو غذا به صورت بیرون بر
- سرو صبحانه، ناهار، شام
- سرو چای، قهوه، کیک و شیرینی
- سرو انواع نوشیدنی های سرد و گرم مانند چای و قهوه
- اینترنت، تلفن
- پارکینگ برای وسایل نقلیه
- سرویس بهداشتی
حداقل مساحت لازم جهت تاسیس رستوران بین راهی چقدر است؟
حداقل مساحت لازم جهت تاسیس رستوران بین راهی با توجه به قوانین و مقررات هر منطقه، ظرفیت پذیرش مسافرین متفاوت است و به طور معمول شما به حداقل 300 الی 1000 متر مربع نیاز دارید.
✳️ معرفی تجهیزات لازم برای تاسیس رستوران بین راهی :
چند نمونه از لوازم و تجهیزات ضروری برای راه اندازی رستوران بین راهی در زیر معرفی شده اند.
الف) تجهیزات آشپزی و آشپزخانه:
- ماشین ظرفشویی صنعتی و سینک برای شستشوی ظروف پذیرایی
- دستگاه پخت و پز مثل گریل، سرخ کن و…
- اجاق گاز و فر
- یخچال و فریزر صنعتی
- ظروف آشپزی مانند دیگر های بزرگ و…
- کباب پز
- قفسه های نگهداری مواد اولیه
- ترازوی دیجیتال
- همزن، آسیاب، چاقو،خرد کن برقی، تخته برش و…
- میز کار استیل
ب) وسایل سرو پذیرایی:
- بشقاب، فنجان، چاقو، قاشق و چنگال و …
- دستمال پارچه ای و کاغذی
ج) تجهیزات داخلی و مبلمان سالن رستوران بین راهی:
- سیستم های تهویه
- مبلمان یا صندلی و میز برای فضای داخلی و بیرونی رستوران
- سیستم نورپردازی و روشنایی
- اینترنت و تلفن
- سیستم پرداخت الکترونیکی
- و…
د) تجهیزات ایمنی و بهداشتی:
- کپسول آتش نشانی
- کیت کمک های اولیه
- چراغ های اضطراری
- دوربین های مدار بسته
- لوازم تمیز کردن رستوران
- دستکش یکبار مصرف و روپوش برای کارکنان
- سطل زباله برای آشپزخانه ،سالن پذیرایی رستوران و سرویس بهداشتی
- کلاه بهداشتی جهت سلامت محیط کار و حفظ بهداشت
- مایع دستشویی و ظرفشویی استاندارد
پرسنل لازم در رستوران بین راهی:
✳️ هزینه تاسیس رستوران بین راهی :
اولین گام جهت شروع پروژه تاسیس رستوران بین راهی، برآورد هزینه های لازم (ثابت و جاری) می باشد که این امر تنها با تدوین تخصصی طرح توجیهی این کسب و کار میسر می شود.
همچنین سرمایه مورد نیاز برای تاسیس رستوران بین راهی بر اساس عواملی چون موقعیت جغرافیایی رستوران، نوع تجهیزات و امکانات، نوع خدماتی که ارائه می دهد، تعداد ظرفیت پذیرش مشتری و … تعیین می شود.
اما حداقل سرمایه لازم جهت تاسیس یک رستوران بین راهی در سال 1403 حدودا بین 3 - 10 میلیارد تومان می باشد که مبلغ ذکر شده در صورت افزایش مساحت رستوران و بالا رفتن ظرفیت پذیرش بیشتر خواهد شد.
از هزینه های ثابت و سرمایه در گردش مورد نیاز برای احداث رستوران بین راهی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- هزینه رهن یا خرید زمین
- هزینه تاسیسات و ساخت و ساز
- هزینه تهیه تجهیزات رستورانی
- هزینه تهیه مواد اولیه
- هزینه حقوق کارکنان رستوران
- هزینه گاز ، آب و برق
- هزینه های مربوط به درخواست مجوز
- هزینه های پیش از بهره برداری
- بیمه و مالیات رستوران
- هزینه بازسازی و طراحی دکوراسیون
- هزینه بازاریابی
- هزینه نگهداری تجهیزات و…
- و سایر هزینه های پیش بینی نشده
✳️ مجوزهای لازم برای اجرای طرح توجیهی تاسیس رستوران بین راهی :
اخذ مجوز برای تاسیس رستوران اگرچه هزینه بالایی نیاز ندارد، اما بدون آنها هرگز نمی توانید رستوران بین راهی خود را بازگشایی کنید.
لیست مجوزهایی که برای تاسیس رستوران بین راهی لازم دارید :
- گواهی مرکز بهداشت برای تمامی کارکنان رستوران
- دریافت جواز کسب توسط اتحادیه صنفی رستوران
- مجوز سلامت ساختمان
- ثبت نشان تجاری
- مجوز اطفاء حریق و ایمنی
- مجوز سازمان اماکن عمومی نیروی انتظامی کشور
- دریافت مجوز از سازمان محیط زیست
- دریافت مجوز از وزارت نیرو برای تامین برق، آب و گاز و فاضلاب
- کسب مجوز از اداره میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی
- کسب جواز از وزارت راه و ترابری
- دریافت پروانه بهره برداری برای پرسنلی که در آشپزخانه مشغول به کار هستند یا اینکه به طور مستقیم با مسافران در ارتباط می باشند.
- مجوز پارکینگ
مراحل دریافت مجوز تاسیس رستوران بین راهی:
- گام اول تکمیل فرم تقاضا و ثبت درخواست به سازمان مربوطه به صورت حضوری یا اینترنتی
- گام دوم ارائه تمامی مدارک لازم و پرداخت هزینه
- گام سوم بررسی مدارک شما توسط کارشناسان
- گام چهارم تعیین وضعیت ملک
مدارک و شرایط مورد نیاز جهت تاسیس رستوران بین راهی:
- تمامی خانم ها و آقایان جهت تاسیس رستوران بین راهی باید تابع کشور اسلامی ایران باشند.
- ارائه اصل شناسنامه و کارت ملی تقاضا کننده به همراه فتوکپی آنها به تعداد لازم
- ارائه سوابق تجاری مکان رستوران بین راهی
- اگر مکان رستوران به صورت اجاره ای باشد باید مالکین اجازه دهند که مکان مورد نظر به رستوران بین راهی تغییر کاربری دهد.
- استفاده از نام های بیگانه برای رستوران بین راهی ممنوع است.
- ارائه مدارک مالکیت رستوران بین راهی یا قولنامه
- اگر آقایان قصد تاسیس رستوران بین راهی را دارند باید یکی از مدارک (گواهی اشتغال به تحصیل، کارت معافیت از سربازی یا گواهی پایان خدمت) را ارائه دهند.
- گواهی نداشتن سابقه کیفری و عدم اعتیاد
- گواهی گذراندن دوره های آموزشی حداقل برای ده ساعت
✳️ قوانین عمومی در رستوران بین راهی :
- تمامی پرسنل رستوران بین راهی باید کارت بهداشتی معتبر داشته باشند و باید آن را در مقابل دید مراجعه کنندگان قرار دهند.
- کارکنان و متصدیان وظیفه دارند تمامی دستورالعمل های صادر شده از وزارت بهداشت را رعایت کنند. مثلا موی سر و صورت و ناخن های خود را به طور مرتب کوتاه کنند، از کلاه و دستکش و روپوش مخصوص استفاده نمایند.
- شستن دست افراد در ظرفشویی آشپزخانه رستوران بین راهی ممنوع است.
- فضای آشپزخانه باید متناسب با تعداد پرسنل باشد تا تهیه غذا و نوشیدنی آسان شود.
- اگر آشپزخانه و غذاخوری در رستوران بین راهی جدا از یکدیگر هستند، دیوار آشپزخانه باید تا سقف با سرامیک رنگ روشن کار شود و دیوارهای سالن غذاخوری باید تا ارتفاع 120 سانتی متر سرامیک شود.
- کف آشپزخانه رستوران بین راهی باید سرامیک شده، همواره قابل شستشو، بدون ترک خوردگی و دارای شیب مناسب باشد.
- پنجره ها ، دیوارها و درب های رستوران باید به گونه ای باشد که جوندگان موذی و حشرات نتوانند به داخل نفوذ کنند.
- تعداد سرویس بهداشتی در رستوران بین راهی باید بر اساس تعداد کارکنان و مسافران تعیین و ساخته شوند.
- محل پخت غذا باید دارای سیستم تهویه مناسب باشد و باید بر روی تمام اجاق ها هود نصب شود .
- آشپزخانه و سالن غذاخوری رستوران باید دارای سیستم های سرمایشی و گرمایشی متناسب با آب و هوای همان منطقه باشد.
- کف آشپزخانه رستوران بین راهی باید هر روز حداقل یک بار ضدعفونی شود.
- دستگاه سوخت در آشپزخانه باید دارای احتراق کامل باشد.
- محل شستشوی ظروف آشپزخانه رستوران و نگهداری آنها باید در مجاورت محل طبخ غذا باشد.
- ورود تمامی افراد متفرقه به داخل آشپزخانه رستوران بین راهی ممنوع است.
- توزیع غذا باید طوری باشد که موجب شلوغی و ازدحام جمعیت نشود.
- فروش و استعمال دخانیات مانند سیگار در داخل رستوران ممنوع است.
- تمام مواد اولیه تهیه شده در رستوران باید پروانه ساخت و مجوز بهداشتی داشته باشند و خرید مواد اولیه کیلویی و فله ای غیر مجاز است.
- گوشت های قرمز تهیه شده در رستوران باید مهر کشتارگاه داشته باشند و گوشت های سفید مانند ماهی باید از کشتارگاه های که توسط سازمان دامپزشکی تایید شده اند، تهیه شود.
- مواد غذایی منجمد بعد از به زدایی باید استفاده شوند و انجماد دوباره آنها ممنوع است.
- نان تهیه شده باید در پلاستیکهای مخصوص نگهداری شود تا دچار آلودگی نشود.
- یخ های تهیه شده برای رستوران باید از مکان های تایید شده مقامات بهداشتی باشد.
- سبزیجات و مواد گوشتی در انبار باید مجزا از یکدیگر نگهداری شوند.
- و…
✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی احداث رستوران بین راهی ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارشگیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .
📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ احداث رستوران بین راهی
✍️ توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.