• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی نوشابه سازی ⭐️ تولید نوشیدنی انرژی زا از خرما

(1 vote, average 5 out of 5)

طرح توجیهی کارخانه نوشابه سازی ( تولید نوشیدنی انرژی زا با قند خرما )

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی کارخانه نوشابه سازی ( تولید نوشیدنی انرژی زا با قند خرما ) با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید نوشیدنی انرژی زا با قند خرما را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ مطالعه تخصصی طرح توجیهی نوشابه گازدار خرما ، یکی از سالمترین نوشیدنی های انرژی زا در جهان را بهتر بشناسیم !


مواد مغذی موجود در نوشیدنی انرژی زای خرما !

نوشابه خرما ( خرماکولا ) چیست؟

نوشابه تولید شده با قند مایع خرما یک ماده غذایی بسیار غنی از کربوهیدرات میباشد که بعنوان یک نوشیدنی انرژی زا به راحتی قابل هضم و جذب می باشد.

نوشابه های غیر الکلی انرژی زا و تولید شده با قند مایع خرما جایگاه بسیار خاصی در برخی از کشـورهـا پیـدا کـرده اند. مصرف این نوشابه ها همانند نوشابه های گازدار معمولی عمومیت داشته و شیوه بسته بندی آن نیز مشابه نوشـابه هـای گـازدار است.

اما نوشابه در لغت به معنای هر چیز نوشیدنی میباشد و در کاربرد عامیانه نوشابه عبارت است از یک نوشیدنی خنک که معمولا شیرین است.

تاریخچه نوشابه سازی اساسا به زمانی باز می گردد که بشر علاوه بر مصرف آب آشامیدنی می توانست از افزودن موادی چون طعم دهنده ها و شیرین کننده ها به آب شربت های متعددی را تهیه کند.

ایرانیها از 250 سال پیش روشهائی برای حرارت دادن نیشکر و تهیه کارامل در خوزستان را ابداع کرده بودند و با رقیق کردن آن نوشیدنی هایی درست می کردند که بیشتر مصارف درمانی داشت .

نوشابه ها دارای حدود 90% آب می باشند و یک نوشابه با طعم خوب ، ضمن رفع عطش ، باید تاثیری شبیه آشامیدن مایعات داشته باشد.

مصرف سرانه نوشابه در ایران حدودا 84 لیتر در سال است که معادل 144 بطری است. امروزه در سراسر دنیا صدها میلیارد دلار نوشابه گازدار و نوشیدنی انرژی زا به فروش می رسد و ده ها هزار کارخانه نوشابه سازی وجود دارد.

✳️ موارد مصرف و مزایای محصول طرح توجیهی نوشابه خرما (نوشیدنی انرژی زای خرما) چیست !

نوشابه های غیر الکلی انرژی زای تولید شده با قند مایع خرما ، به عنوان نوشیدنی مورد استفاده قرار میگیرند. قندهای موجود در خرما بیشتر از نوع احیاء کننده آن یعنی فروکتوز و گلوکز است.

این قندها در مقایسـه با سـاکاروز (شـکر معمـولی) دارای مزایای نسبی بسیار خوبی می باشند که از جمله آنها می توان بـه بهداشـتی و طبیعـی بـودن آنهـا و همچنـین قـدرت شـیرین کنندگی بیشتر اشاره کرد.

طبیعی بودن قندهای احیاء کننده، سبب جذب راحت آن توسط بدن و نبود عوارض جانبی مانند چاقی ، فشارخون، مشکلات قندی و دیابتی می باشد بنابراین با عنایت کامل به خصوصیات فوق الـذکر از قنـد مـایع خرمـا بعنوان ماده اولیه اصلی در تهیه نوشابه خرما استفاده می نمایند.

 کالاهای جایگزین نوشابه خرما ( خرما کولا ) چه محصولاتی میباشند !

 کالاهای جایگزین نوشابه خرما ( خرما کولا ) چه محصولاتی میباشند !

از آنجائیکه نوشابه انرژی زای تولید شده با قند مایع خرما به عنوان نوشیدنی مورد بهره قرار می گیرد میتوان انواع نوشابه و نوشیدنی های غیر الکلی را به عنوان کالای جانشین آن نام برد، ولی به دلیل ارتباط با برخی مشکلات سلامتی نظیر فشار خون، بیماری های قلبی، فساد دندان، چاقی و افزایش سطح گلوکز و انسولین خون ، امکان رقابت با محصول مورد اشاره در طرح را نخواهند داشت.

از سوی دیگر با تولید نوشابه خرما علاوه بر افزایش ارزش تغذیه ای حاصل از ترکیبات خرما ، با استفاده از شیره حاصل از خرمای نامرغوب درجه 2 و 3 که مناسب تازه خوری نمی باشد، سبب ایجاد ارزش افزوده نیز میگردد.

✳️ مواد مغذی موجود در محصول مورد بررسی در طرح توجیهی نوشیدنی انرژی زای خرما !

مواد مغذی کلیدی در 100 گرم قند مایع خرما که ماده اولیه نوشابه خرما میباشد به قرار زیر میباشند :

  • انرژی (کیلوکالری) : 300
  • پروتئین (گرم) : 0
  • چربی (گرم) : 0
  • کلسترول : 0 گرم
  • کربوهیدرات (گرم) : 72
  • منیزیوم (میلی گرم) : 36
  • کلسیم (میلی گرم) : 59
  • فسفر (میلی گرم) : 63
  • آهن (میلی گرم) : 3
  • سدیم (میلی گرم) : 1
  • پتاسیم (میلی گرم) : 648
  • ویتامین آ (واحد بین المللی) : 50
  • ویتامین ب1 (میلی گرم) : 9
  • ویتامین ب2 (میلی گرم) : 1
  • ویتامین ب3 (میلی گرم) : 2.2
  • فولات (میکروگرم) : 12
  • فیبر غذایی (گرم) : 3

قند مایع خرما در پیشگیری از سرطان به دلیل داشتن مقدار زیادی منیزیوم نقش مثبتی دارد. تحقیقات نشان می دهد که میزان ابتلا به انواعی از سرطان در افراد ساکن در نواحی خرماخیز جهان کمتر می باشد.


✔️ مواد اولیه و فرایند تولید نوشیدنی انرژی زا (نوشابه خرما) با ظرفیت 3 میلیون لیتر در سال


فرایند تولید نوشابه های انرژی زا و معمولی

✳️ مواد اولیه مصرفی در تولید نوشیدنی انرژی زا (نوشابه خرما) با ظرفیت 3 میلیون لیتر در سال :

  • قند مایع خرما : 9.5% = 285
  • عصاره : 0.05 = 15
  • گاز CO2 : 600 کپسول 40 لیتری
  • بطری : 9000000 عدد
  • درب بطری : 9000000 عدد
  • لیبل : 9000000 عدد
  • فیلم شیرینک : 12 تن  

✳️ فرایند تولید نوشابه انرژی زا (نوشابه خرما) با ظرفیت 3 میلیون لیتر در سال :

فرایند تولید نوشابه انرژی زا (نوشابه خرما)

صنعت نوشابه سازی از سالیان دور و دراز در ایران وجود داشته است. اما در چند سال اخیر مخصوصا در دهه گذشته بسیار این صنعت رشد کرده است. 

جهت تولید نوشابه نخست لازم است که فرمولاسیون تهیه محلول آماده شود . از این رو ابتـدا قنـد مایع خرمـا و آبگـرم در داخل میکسر با هم مخلوط می شوند و پس از حل شدن قند مایع خرما در آب محلول حاضر به کربوکولر یا میکسـر پمپـاژ می گردد.

کربوکولر دارای سه مخزن (گاز CO2 ، عصاره و محلول آب و قند  مایع خرما) می باشـد کـه اخـتلاط آن هـا را بطور دقیق و به نسبت تعیین شده در دمای پایین (6-4 درجه سانتیگراد) انجام می دهد.

علت تزریق گاز به محلول در دمای پایین ، پیشگیری از فرار گاز می باشد . محلول حاضر در این مرحله همان نوشابه می باشد که به سیستم تغذیه دستگاه پـرکن ارسال می گردد.

این دستگاه شامل سه ماشین در یک شاسی است که سیستم ورودی (ماشین اول) شستشوی بطری هـا را بصورت چرخشی انجام می دهد.

بدین ترتیب که با 42 فک متحرک مجهز به نـازل ، بطـری هـا بـه ترتیـب از ناحیـه پلیـت گلویی در بستر گلویی قرار گرفته و ضمن حرکت چرخشی ، آب با فشار به داخل آن پاشیده می شود و در قسمتی از مسیر دایره ای شکل ، بطری به حالت مایل قرار گرفته و آب آن تخلیه می شود و در انتهای مسیر دورانی مجددا به حالـت اولیـه (عمودی) برگشته و توسط سیستم ستاره ای به دستگاه پرکن تحویل می گردد.

این دستگاه نیـز بـه شـکل چرخشی عمـل نموده و دارای 23 نازل می باشد . که آب بندی درب بطـری بـا نشـیمنگاه نـازل از طریـق اعمـال نیـروی جـک پنوماتیکی صورت می گیرد.

میزان پر شدن بطری توسط سنسورهای ویژه کنترل می گردد . به هـر حـال بطـری هـای پـر شـده بطـور خودکار به سیستم درب بند تحویل گردیده که میزان محکم بستن درب از طریق کلاچ مگنتی هدهای درب بند قابل تنظیم می باشد. 

پس از مراحل پر شدن و درب بندی بطری ، عملیات لیبل زنی توسط ماشینی به همین نام صورت می گیرد بدین ترتیب که بطری حین دوران ، لبه آزاد برچسب را که به قسمت پیرامون میانی بطری تماس می یابد ، به همراه خود گردانیده و پس از طی طول محیط بطری ، برچسب توسط کاتر جدا می گردد.

سپس جهـت درج مشخصـات قیمـت و تـاریخ تولیـد و ... از دستگاه کدزن جوهر افشان استفاده می شود.

سرانجام بسته بندی شیرینگ بطری ها که معمولا بصـورت مجموعـه 6 تایی می باشد توسط دستگاه ردیف کن ، طاقه پیچ و شیرینگ انجام می گردد که طی آن پس از ردیف شدن بطری ها لبه یک لای نایلون که در زیر قرار دارد با حرکت بازوی فوقانی به همدیگر اتصال یافته و بسته به درون اطاقک گرم انتقال می یابد.

در اثر گرما پوشش نایلونی نرم شده و شکل برآمدگی های بطری را به خود می گیرد و بلافاصله پس از خارج شـدن از اطاقک ناگهان هوای سرد به بسته دمیده شده و در اثر سرد شدن نایلون منقـبض گردیـده و مجموعـه بطـور محکـم در قلافی از نایلون یکپارچه می شود که توسط لیفتراک به انبار محصول انتقال داده خواهد شد.

✳️ فرایند کنترل کیفیت در کارخانه تولید نوشابه خرما شامل سه مرحله ی زیر میباشد :

فرایند کنترل کیفیت در کارخانه تولید نوشابه خرما

1 - کنترل کیفیت مواد اولیه :

این بخش از کنترل کیفیت بایستی قبل از مرحله خرید با بررسی بر روی نمونه کالا از جهت تطابق ویژگیهای مورد انتظار صورت گیرد که مواردی از قبیل بررسی آب که به عنوان اصلی ترین مادة اولیه مورد استفاده قرار می گیرد بایستی به دور از هرگونه آلودگیهای میکروبی ناشی از عوامل محیطی و تاثیر پذیری از هرگونه فاضلاب یا پسابهای صنعتی باشد که در این ارتباط آزمون های میکروبشناسی و باکتریشناسی انجام میگیرد، کیفیت شیره خرما خریداری شده از جهت عدم وجود مواد ناهمگون و همچنین کنترل  میزان کیفیت مواد خواهد بود.

2 - کنترل  کیفیت حین تولید

این بخش از کنترل کیفیت دربر گیرنده تمامی مراحل تولید می باشد از جمله افزودن مواد به آب با نسبت معین، اختلاط قند مایع خرما با آب با نسبت مناسب و .. می باشد. 

آزمایشات کنترل کیفی نوشابه به شرح زیر میباشد :

اندازه گیری pH ، اندازه گیری غلظت، اندازه گیری مقدار گاز کربنیک، اندازه گیری بریکس یا غلظت یا مواد جامد حل شونده در آب، اندازه گیری رنگ نوشابه، اندازه گیری اسیدیته نوشابه هر نیم ساعت یکبار یک نمونه برداشته و این آزمایشات را روی آن انجام می دهند تا پی ببرند که آیا این موادی که به آن اضافه شده است موثر واقع گردیده است . 

3 - کنترل کیفیت نهایی

کنترل نهایی نوشابه در برگیرنده بررسی ویژگی های مورد انتظار از محصول مطابق استاندارد ملی ایران ، شماره 1250، می باشد که به معرفی مقادیر مجاز مواردی از قبیل چگالی ، میزان مواد جامد محلول در آب ، مواد جامد کل ، اسیدیته کل، گاز کربنیک ، بنزوئیک اسید ، فسفریک اسید ، کافئین و میزان PH موجود در نوشابه می پردازد. 

همچنین کیفیت ظاهری بسته بندی نوشابه پر شده در بطری پلاستیکی از جهت نحوه چسبیدن لیبل و شکیل بودن بسته بندی شیرینک پگ شده و ... از دیگر موارد بازرسی کیفی محصول قلمداد می گردد.


✔️ ماشین آلات و تجهیزات خط تولید و تاسیسات کارخانه تولید نوشیدنی انرژی زا (نوشابه خرما) با ظرفیت ٣ میلیون لیتر در سال


ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات کارخانه تولید نوشیدنی انرژی زا (نوشابه خرما)

✳️ ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه تولید نوشیدنی انرژی زا (نوشابه خرما) با ظرفیت ٣ میلیون لیتر در سال

  • میکسر و مخازن ذخیره : 1 دستگاه  
  • شستشو ، پر کن و درب بند (2000 در ساعت) : 1 دستگاه
  • کربوکولر (میکسچر) و مخزن و کپسول : 1 دستگاه
  • لیبل زن : 1 دستگاه
  • کد زن : 1 دستگاه
  • ردیف کن و بسته بندی شیرینک : 1 دستگاه
  • نوار نقاله : 1 دستگاه
  • لوله و اتصالات استنلس استیل به همراه پمپ های انتقال : 1 دستگاه
  • کمپرسور هوا : 1 دستگاه

✳️ تاسیسات مورد نیاز کارخانه تولید نوشیدنی انرژی زا (نوشابه خرما) با ظرفیت ٣ میلیون لیتر در سال

  • حق انشعاب برق : 150 کیلووات
  • حق انشعاب آب : 1 اینچ
  • تجهیزات و تاسیسات سیستم فاضلاب (پیش تصفیه) : 1 سری
  • سیستم اطفاء حریق : 11 کپسول آتش نشانی
  • سیستم ارتباط تلفنی : 2 خط
  • تأسیسات گرمایش و سرمایش و تهویه ساختمان ها

✳️ سوخت و برق مصرفی مورد نیاز سالانه کارخانه تولید نوشیدنی انرژی زا (نوشابه خرما) با ظرفیت ٣ میلیون لیتر در سال

  • برق مصرفی : 236250 کیلووات
  • آب مصرفی : 4500 مترمکعب
  • گاز: 210000 مترمکعب
  • بنزین : 18000 لیتر
✳️ نیروی انسانی مورد نیاز کارخانه تولید نوشیدنی انرژی زا (نوشابه خرما) با ظرفیت ٣ میلیون لیتر در سال
  • مدیریت : 1 نفر
  • مهندس : 2 نفر
  • تکنسین : 2 نفر
  • کارگر ماهر : 9 نفر
  • کارگر ساده : 9 نفر
  • پرسنل خدماتی (راننده و....) : 1 نفر
  • پرسنل دفتر مرکزی : 3 نفر

✔️ زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید نوشیدنی انرژی زا (نوشابه خرما) با ظرفیت ٣ میلیون لیتر در سال

کارخانه نوشابه سازی

✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه نوشابه سازی ( تولید نوشیدنی انرژی زا با قند خرما ) به قرار زیر می باشد :

  • زمین : 5000 مترمربع
  • خاکبرداری و تسطیح : 2500 مترمربع
  • خیابان کشی، پارکینگ : 800
  • ایجاد فضای سبزو روشنائی : 800 مترمربع
  • دیوارکشی : 750 مترمربع
  • چراغهای محوطه (عدد) : 15 عدد

✳️ ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه نوشابه سازی ( تولید نوشیدنی انرژی زا با قند خرما ) به قرار زیر می باشد :

  • سالن تولید : 1200 مترمربع
  • انبار محصول و مواد اولیه و بسته بندی : 700 مترمربع
  • تعمیرگاه و تاسیسات : 100 مترمربع
  • آزمایشگاه : 50 مترمربع
  • ساختمان های اداری : 100 مترمربع
  • نمازخانه و غذاخوری : 50 مترمربع

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی کارخانه نوشابه سازی ( تولید نوشیدنی انرژی زا با قند خرما ) ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ کارخانه نوشابه سازی ( تولید نوشیدنی انرژی زا با قند خرما )


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید نوشابه های غیر الکلی انرژی زا با قند خرما 36 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 12:48
حجم فايل 509.91 KB
دانلود 319

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع غذایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories