جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید رب گوجه فرنگی با اطلاعات کاملاً به روز ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید رب گوجه فرنگی را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.
✔️ معرفی طرح توجیهی رب گوجه فرنگی ، مهمترین محصول فراوری گوجه فرنگی !
✳️ 0 تا 100 بیزنس پلن و خواص رب گوجه فرنگی :
چه گوجه فرنگی هایی مناسب تهیه رب گوجه فرنگی هستند؟
اصلی ترین فراورده ی گوجه فرنگی، رب آن است که به صورت کنسرو در وزن های متفاوت و همچنین به صورت فله ای به منظور استفاده درپخت غذاهای مختلف به بازار عرضه می شود.
برای تهیه رب گوجه فرنگی، اغلب از گوجه های درشت، دارای پوست نازک، بافت نرم، توپر که به رنگ قرمز تند میباشند استفاده میکنند. گوجه فرنگی های مناسب رب سازی ، همچنین باید کم تخم بوده و دارای طعم خوب، درصد مواد جامد محلول بالا و نیز سلامت کامل و عدم آلودگی به کپک و سایر آفات باشند.
هنگام حمل گوجه فرنگی به کارخانه باید مراقب بود تا فشارهای ناشی از حرکت، به گوجه فرنگی ها آسیب نرساند، بنابراین بهتر است گوجه فرنگی ها در محفظه های کوچک و مناسب حمل و نقل، نگهداری شوند. شستشو و ضدعفونی کردن گوجه فرنگی، برای جداسازی ذرات گل و لای و آلودگی های موجود، بسیار حایز اهمیت است .
37 کشور جهان، امکان فرآوری گوجه فرنگی را دارند و تنها 12 کشور اول ، 90 درصد فرآوری را انجام می دهند. ایران در سال 2010 پس از آمریکا، ایتالیا، چین و ترکیه مقام پنجم را در تولید فراورده های گوجه فرنگی مانند رب گوجه به دست آورد.
آشنایی با خواص شگفت انگیز محصول طرح توجیهی رب گوجه فرنگی !
گوجه فرنگی یکی از سبزیهای مهم است که سرشار از ویتامین B2 ، B1 ، A و C ، آب، املاح و مواد معدنی از جمله کلسیم، فسفر، سدیم، پتاسیم، منیزیم، آهن، مس، روی، ارسنیک و کبالت است که همه ی این مواد در رب گوجه فرنگی نیز موجود میباشند.
میزان قند موجود در گوجه فرنگی (گلوکز و فروکتوز) اندک بوده و علاوه بر آن مقداری پروتئین و چربی نیز در گوجه فرنگی وجود دارد.
رنگ دانه اصلی گوجه فرنگی لیکوپن بوده که سبب رنگ قرمز آن می باشد و میزان جذب آن ، زمانی که تبدیل به رب گوجه میشود، بسیار بیشتر میشود !
پوست گوجه فرنگی حاوی مقادیر فراوانی از کاروتنوئیدها بوده که به وسیله سلول های روده انسان جذب می شود. گوجه فرنگی به علت دارا بودن مواد مغذی زیاد، یکی از پایه های اصلی سبزی ها در رژیم های غذایی معروف و کارآمد است. نکته مهم آن است که پختن گوجه فرنگی سبب از بین رفتن یا کاهش میزان مواد مغذی آن نشده و حتی هضم آن را در بدن آسان تر می کند.
✔️ خلاصه دانش فنی کارخانه طرح توجیهی تولید رب گوجه فرنگی !
✳️ مواد اولیه مصرفی سالانه کارخانه تولید رب گوجه فرنگی :
- ظرفیت تولید : 1000 تن ورودی گوجه در روز
- گوجه فرنگی : 210,000,000 کیلوگرم
- قوطی 880 گرمی کیلویی (با احتساب 2 درصد اتلاف) - صادراتی : 29,209,091 عدد
- قوطی یک کیلویی (با احتساب 2 درصد اتلاف) - مکعبی شکل مصرف داخلی : 17,136,000 عدد
- اتیکت : 46,345,091 عدد
- نمک : 420,000 کیلوگرم
- کارتن (24 تایی) : 1,931,045 عدد
- پرکلرین : 20,000 کیلوگرم
- سود کاستیک : 40,000 کیلوگرم
✳️ روش و مراحل تولید رب گوجه فرنگی :
در تولید رب گوجه فرنگی اول شستشو و ضد عفونی انجام می شوند بعد گوجه فرنگی خرد می شود و توسط صافی های مخصوصی پوست و برگ های گوجه آن جدا می شود.
محصول حاصل از این مرحله به طور کامل رقیق است یعنی با آب گوجه مخلوط هستند و برای گرفتن آب آن باید تغلیظ شود که این کار توسط دستگاهی به نام (Evaporator) انجام می شود.
در شکل فوق نحوه قرار گیری تغلیظ کننده های چند مرحله ای را مشاهده می نمایید. دلیل استفاده از اواپراتورهای چند مرحله ای اینست که با کاهش دمای تبخیر به محصولی شفافتر دست پیدا می کنیم.
خروجی این دستگاه همان رب است که در حین تغلیظ، عمل پخت نیز روی آن انجام شده است. علت خوش رنگ و خوش طعم بودن رب دقت و توجه کافی به نوع فرآیندی است که در این مرحله انجام می شود.
رب را می توان با توجه به نوع استفاده آن با هر غلظتی از این دستگاه گرفت که جهت نگهداری طولانی درون بشکه های مخصوصی ذخیره می شود که باید کاملا استریلیزه و عاری از میکروب بوده تا در دراز مدت آسیبی به آن نرسد.
یکی دیگر از روش های بسته بندی رب گوجه فرنگی، کنسرو کردن آن داخل قوطی های یک یا نیم کیلویی می باشد. بعد از اینکه داخل قوطی ها استریل شدند توسط دستگاه پر کن به مقدار معین پر و درب آنها پرس می شود. در مرحله بعد نیز قوطی ها استریلیزه می شوند که این عمل توسط بخار صورت می گیرد.
بعد آنها را سرد کرده و برای کشیدن لفاف پلاستیکی (شرینگ کردن) آماده می کنند. بسته ها به صورت 12 تایی شرینگ و روی پالت چیده می شوند تا به انبار منتقل شوند.
نمودار خطی پروسه تولید رب گوجه به قرار زیر میباشد :
✳️ ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه تولید رب گوجه فرنگی :
- ظرفیت تولید : 1000 تن ورودی گوجه فرنگی در روز
- شستشو و سورتینگ : 2 نفر
- کراشر : 5 نفر
- پری هیتر : 2 نفر
- صافی دو مرحله ای : 2 نفر
- تانک ذخیره : 4 نفر
- کانتینیوز : 2 نفر
- پاستوریزاتور : 1 نفر
- تانک فرمولاسیون 3 عدد : 6 نفر
- پرکن هشت پیستون : 2 نفر
- درب بند 4 هد اتوماتیک : 2 نفر
- تونل پاستوریزاتور : 1 نفر
- جت پرینتر : 1 نفر
- شیرینگ : 1 نفر
- قوطی شور : 1 نفر
- دیگ بخار : 2 نفر
- کولینگ تاور : 2 نفر
- اجرای باسکول 60 تنی : 1 نفر
✳️ تاسیسات مورد نیاز کارخانه تولید رب گوجه فرنگی :
تاسیسات برق رسانی :
- حق انشعاب
- نصب تابلو و ترانس
- كابل كشی و سیم كشی های مربوطه
تاسیسات آب رسانی :
- حق انشعاب و نصب کنتور
- لوله كشی و ...
تاسیسات گازرسانی :
- حق انشعاب، نصب کنتور و لوله کشی
سایر تاسیسات :
- مخازن ذخیره سوخت
- تاسیسات گرمایش و سرمایشی
- فن هواكش
- امتیاز خط تلفن
- اجرای سانترال
- تجهیزات اعلام و اطفای حریق (کپسول)
- دوربین مدار بسته و سیستم امنیتی
- متفرقه
✳️ سوخت و برق مصرفی مورد نیاز سالانه کارخانه تولید رب گوجه فرنگی :
- ظرفیت ورودی گوجه فرنگی : 1000 تن در روز
- برق مصرفی : 560000 کیلووات
- آب مصرفی : 30000 مترمکعب
- گازوئیل: 40000 لیتر
- بنزین : 2400 لیتر
- روغن واسكازین : 1000 لیتر
✳️ اشتغال زایی کارخانه تولید رب گوجه فرنگی :
ظرفیت ورودی : 1000 تن گوجه فرنگی در روز
پرسنل غیر تولیدی مورد نیاز کارخانه تولید رب گوجه فرنگی :
- مدیر طرح : 1 نفر
- مدیر مالی و بازرگانی : 2 نفر
- كارمند مالی و اداری : 5 نفر
- نگهبان و سرایدار : 2 نفر
پرسنل تولیدی مورد نیاز کارخانه تولید رب گوجه فرنگی :
- مهندس شیمی صنایع غذایی : 3 نفر
- تکنسین فنی : 6 نفر
- كارگر ماهر : 14 نفر
- كارگر ساده : 25 نفر
- راننده : 1 نفر
✳️ زمین و ابنیه مورد نیاز کارخانه تولید رب گوجه فرنگی :
زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه تولید رب گوجه فرنگی :
- زمین : 8723 مترمربع
- خاكبرداری و تسطیح : 8,723 مترمربع
- حصار كشی : 378 مترمربع
- خیابان کشی و جدول کشی : 1,308 مترمربع
- آسفالت و پیاده رو سازی : 2100 مترمربع
- ایجاد فضای سبزو روشنائی : 1,745 مترمربع
- پارکینگ : 200 مترمربع
ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید رب گوجه فرنگی :
- سالن تولید : 1700 مترمربع
- انبار (مواد اولیه) : 1500 مترمربع
- انبار (مواد محصول) : 250 مترمربع
- اداری و رفاهی : 200 مترمربع
- آزمایشگاه : 60 مترمربع
- تاسیسات و تعمیرگاه : 100 مترمربع
- اتاق برق : 30 مترمربع
- اتاق باسکول : 10 مترمربع
- زیر سازی کولینگ تاور و اواپراتور : 100 مترمربع
- نگهبانی , سرایداری : 50 مترمربع
✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید رب گوجه فرنگی ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .
📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید رب گوجه فرنگی
👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.




برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.





برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.