• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی تولید نودل ⭐️ جهت مجوز و وام (0 تا 100)

(2 votes, average 5 out of 5)

طرح توجیهی تولید نودل

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید نودل با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید .

ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید نودالیت را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ معرفی محصول طرح توجیهی نودل یا نودالیت ، راهی برای ایجاد ارزش افزوده از محصولات کشاورزی !


طرح توجیهی نودل یا نودالیت ، راهی برای ایجاد ارزش افزوده از محصولات کشاورزی

نودل با کد آیسیک 15492331 ، نوعی ماکارونی آماده طبخ، با پایه غلات (گندم) میباشد که کلیه خواص گندم را داراست. نودل به عنوان یک غذای آماده یا فست فود شناخته میشود و نحوی استفاده آن، ریختن محتویات بسته در آب جوش به مدت 3 دقیقه میباشد که پس از آن نودل، آماده مصرف بوده و به عنوان یک وعده غذایی مورد استفاده قرار میگیرد.

انواع غذاهای آماده دیگر و ماکارونی ها و غیره میتواند جایگزین نودل تعریف شوند ولی با توجه به سرعت آماده شدن نودل و عدم نیاز به آشپزخانه مجهز برای طبخ آن و همینطور قیمت مناسب و خواص غذایی مطلوب آن، مزیت بالایی نسبت به دیگر جایگزین های خود دارد.

از آنجا که ماده اولیه نودل، گندم است، رفتن سرمایه گذاران به سمت کسب و کار تولید نودل موجب ایجاد ارزش افزوده برای کالاهای کشاورزی و ایجاد اشتغال خواهد شد که این امر برای کشورهایی که دارای محصولات کشاورزی با قیمت و کیفیت مناسب هستند بسیار مطلوب میباشد.

به نظر می رسد سرآغاز پیدایش نودل فوری در کشور ژاپن در سال 1950 بوده است ، و اکنون در بیش از 80 کشور در سراسر دنیا تولید می شود. در سال 2001 بیش از یک میلیون تن نودل در چین تولید شد، همینطور حدود 700 هزار تن در ژاپن و اندونزی ، 270 هزار تن در کره جنوبی ، 200 هزار تن در ویتنام ، 80 هزار تن در تایلند ، 50 هزار تن در تایوان ، و 40 هزار تن در فیلیپین.

بنابراین به راحتی قابل لمس است که صنعت نودل سازی در بسیاری از کشورهای دنیا و مخصوصا کشورهای آسیایی به یکی از زیرشاخه های مهم صنایع غذایی تبدیل شده است. همین رشد تقاضا نیز میتواند در ایران ایجاد شود و لازمه ی آن تولید کنندگان قوی بوده که بتوانند نودل با کیفیت و مرغوب و با قیمت مناسب تولید نموده و برای مصرف آن نیز فرهنگ سازی کنند.

بررسی طرح توجیهی نودل یا نودالیت

نودل دارای ویژگی های زیر میباشد :

  • رطوبت : حداکثر 12 درصد
  • خاکستر بر مبنای ماده خشک : حداکثر 1.1 درصد
  • خاکستر غیر محلول در اسید : حداکثر 0.05 درصد بر مبنای ماده خشک -
  • پروتئین بر مبنای ماده خشک : حداقل 10 درصد
  • کل مواد جامد در آب پخت : حداکثر 11 درصد
  • PH : 5.2 – 6.2
  • امتیاز نهائی وضعیت ظاهری قبل از مصرف : حداقل 3.5

✔️ مواد اولیه و فرایند تولید نودل


فرایند تولید نودل

✳️ مواد اولیه مصرفی سالانه کارخانه تولید نودل با ظرفیت 6600000 بسته در سال به قرار زیر میباشد :

  • آرد گندم : 538 تن    
  • نمک : 6 تن   
  • روغن : 6 تن   
  • مواد افزودنی : 6 تن  
  • مواد کمکی : 1 واحد
  • بسته بندی : 13 تن   

✳️ معرفی روش و خط تولید نودل یا نودالیت !

برای تولید نودل دو نوع خط تولید (فرایند) وجود دارد. 

در یک روش آرد گندم پس از دریافت و خمیر شدن در دستگاه اختلاط دو محوری و عبور از دستگاه رول های پیوسته که به منظور صاف و  یکنواخت شدن سطح خمیر و خروج حباب هوا در مسیر خط تعبیه شده است ، در دستگاه پخت ، بخار پز میشود.

خمیر در اثر طی مسیر دستگاه در اثر مجاورت با بخار پخته شده و پس از خروج از مرحله پخت بوسیله کاتر برش خورده و به صورت رشته هائی با طول دلخواه در میاید و بوسیله همین دستگاه چین خورده و دسته دسته میشوند.

و در ادامه مسیر توسط نوار هدایت گر به دو دستگاه خشک کن منتقل میشوند. 

پس از دو مرحله خشک شدن نودل به سوی ماشین cooling هدایت و کاملا سرد میشود به این ترتیب محصول آماده شده و پس از کنترل بسته بندی و به انبار منتقل میشود. 

فلوچارت زیر خط تولید نودل خشک شده را نمایش میدهد:   

خط تولید نودل خشک شده

در روش دوم تولید نودل ، محصول سرخ میشود.

ابتدای فرایند کاملا مشابه روش اول است . آرد پس از خمیر شدن و عبور از رول ها به دستگاه پخت وارد شده و محصول پس از اینکه کاملا پخته شد وارد دستگاه چاشنی زنی میشود و کاملا  به چاشنی آغشته میشود به این صورت که در ادویه فرو برده شده و سپس و بوسیله کانوایر به دستگاه کاتر منتقل گردیده و دقیقا مشابه روش اول برش خورده و به صورت رشته هائی با طول دلخواه در میاید و پس از چین خوردن و دسته دسته شدن به سوی ماشین سرخ کن هدایت میشود.

تفاوت اصلی این دو روش در همین مرحله است. در این فرایند، نودل پخته شده و چاشنی خورده ، بوسیله روغن سرخ میشود. در مجاورت این دستگاه ماشین هائی از قبیل فیلتر روغن ، تانک روغن ، مبدل حرارتی و دستگاه تخلیه مواد دور ریختی تعبیه شده اند.

اما در روش اول محصول پس از مرحله پخت درطی دو مرحله عبور از دستگاه  خشک کن ، کاملا خشک میشود.

پس از مرحله سرخ شدن ، ادامه فرایند  مشابه روش اول بعد از خشک کن ها میباشد. به این شکل که محصول ، سرد شده ، کنترل و سپس بسته بندی میشود. 

شکل زیر خط تولید نودل سرخ شده را نشان میدهد:

خط تولید نودل سرخ شده

✳️ معرفی خط تولید و دستگاه های تولید نودل خشک !

تکنولوژی مورد استفاده در این طرح مطابق روش اول شرح داده شده در قسمت قبل میباشد.

در این روش از خشک کردن به جای سرخ کردن استفاده میشود و دو دستگاه  خشک کن مورد استفاده قرار میگیرد . محصول تولید شده با این تکنولوژی حاوی یک درصد روغن و چاشنی میباشد.

دستگاه های تولید نودل خشک

✳️ فرایند تولید نودل خشک با استفاده از این دستگاه های و خط تولید به شرح زیر میباشد:

ابتدا آرد از الک هایی با چشمه های مشخص عبور داده شده تا ناخالصی و الیاف آن گرفته شود. سپس بوسیله کانوایر آرد کش به دستگاه میکسر منتقل شده و با آب مخلوط میشود و این اختلاط تا آنجا ادامه پیدا میکند تا خمیری  یکنواخت حاصل شود وکلیه گلوله های انباشته شده در نتیجه اختلاط از بین بروند.

شکل زیر ماشین هم زن دومحوره را نشان میدهد:

ماشین هم زن دومحوره

زبری و سختی گلوله ها بستگی به درجه حرارت و رطوبت در مخلوط کن دارد. درجه حرارت آب در این مرحله در حدو د 21 درجه سانتیگراد میباشد . پس از اختلاط بمدت 8 الی 10 دقیقه خمیر بدست آمده دارای حرارتی در حدود 25 الی 43 درجه سانتیگراد خواهد بود.

خمیر پس از خارج شدن از خمیر کن بوسیله یک فیدر به خط رول ها  تغذیه میشود در ادامه خمیر در طی عبور از میان رول های تعبیه شده که با فاصله و تعداد مشخص در مسیر قرار دارند صاف و یکنواخت شده و حباب های هوا از آن خارج میشوند.

شکل زیر دستگاه رولینگ پیوسته را نمایش میدهد.

دستگاه رولینگ پیوسته

خمیر به همین شکل وارد دستگاه پخت میشود در این دستگاه خمیر در اثر مجاورت با بخار پخته شده و پس از طی طول دستگاه به صورت کاملا پخته خارج میشود. 

شکل زیر دستگاه پخت نودل را نشان میدهد:

دستگاه پخت نودل

محصول پس از اینکه کاملا پخته شد بوسیله کانوایر به دستگاه برش منتقل گردیده  و اول برش خورده و به صورت رشته هائی با طول دلخواه در میاید و سپس توسط این دستگاه  چین خورده و دسته دسته میشود.

خروجی دستگاه در شکل زیر کاملا مشخص است.

خروجی دستگاه پخت نودل

پس از اینکه محصول به شکل مورد نظر درآمد وارد دستگاه خشک کن  میشود در این ماشین محصول طی مکانیزمی با کنترل فشار و حرارت خشک  میشود.

این عملیات طی دو مرحله (در دو ماشین خشک کن ) اتفاق می افتد نودل ها پس از خشک شدن بلافاصله در دستگاه cooling سرد میشوند.  

نودل سرد شده ، کاملا آماده  است و کنترل کیفیت شده و در کیسه های  نایلونی به وزن 80 گرم  بسته بندی  شده و به بازار عرضه میگردند.  

نودل سرد شده پس از مرحله پخت

✳️ در شکل زیر فلوچارت خط تولید نودل سازی نمایش داده شده است :   

فلوچارت خط تولید نودل سازی

✳️ استانداردهای تولید نودل !

با توجه به اینکه نودل در گروه ماکارونی ها قرار میگیرد استاندارد خاصی تاکنون برای این محصول تعریف نشده است پس تمام استانداردهای تعریف شده برای ماکارونی ها برای نودل نیز صادق می باشد. 

  • استاندارد شماره 213 : ویژگیها و روشهای آزمون ماکارونی
  • استاندارد شماره 2393 : ویژگیها و روشهای آزمون میکروبیولوژی
  • استاندارد شماره 3522 : ماشین آلات ماکارونی سازی و مقررات ایمنی و بهداشتی
  • استاندارد شماره 3816 : بسته بندی ماکارونی _ ویژگیها و روشهای آزمون
  • استاندارد شماره 3200 : آئین کار بهداشتی واحدهای تولید کننده ماکارونی

✔️ ماشین آلات و دستگاه ها و تاسیسات کارخانه تولید نودل یا نودالیت با ظرفیت 6600000 بسته در سال


ماشین آلات خط تولید نودل

✳️ ماشین آلات و دستگاه های خط تولید نودل با ظرفیت 6600000 بسته در سال به قرار زیر میباشد :

  • خط کامل تولید نودل شامل ( دستگاه تصفیه آب، خمیر کن ، وکیوم ، شکل دهنده خمیر، جوشاننده ، برش دهنده ، سرخ کننده ، سرد کننده ، پکینگ و نوار نقاله خروجی ) – ( توان مصرفی : 140 کیلووات ) : 1 خط

✳️ تاسیسات مورد نیاز کارخانه تولید نودل با ظرفیت 6600000 بسته در سال به قرار زیر میباشد :

  • حق انشعاب به قدرت : 150 کیلووات   
  • تابلوهای اصلی و فرعی و کابل کشی ها
  • انشعاب آبّ و تأسیسات آبرسانی : 1 اینچ
  • انشعاب گاز و هزینه لوله کشی و لوازم جانبی : 100 مترمکعبی
  • سیستم گرمایشی و آب گرم : 1 دستگاه    
  • سیستم سرمایشی (کولر 7000 با کانال کشی) : 5 دستگاه
  • تجهیزات اطفاء حریق
  • دیگ بخار 2 تن : 1 دستگاه    
  • تلفن با دستگاه سانترال : 4 خط   

✳️ سوخت و برق مصرفی مورد نیاز سالانه کارخانه تولید نودل یا نودالیت با ظرفیت 6600000 بسته در سال به قرار زیر میباشد :

  • برق مصرفی : 559300 کیلووات
  • آب مصرفی : 2060 مترمکعب
  • گاز: 139020 مترمکعب
  • بنزین : 4500 لیتر
  • گازوئیل : 6000 لیتر
  • تلفن : 100000 خط / ماه
✳️ نیروی انسانی مورد نیاز کارخانه تولید نودل با ظرفیت 6600000 بسته در سال به قرار زیر میباشد:

پرسنل اداری کارخانه تولید نودل به قرار زیر میباشند :

  • مدیر مالی : 1 نفر
  • کارمند اداری و مالی : 1 نفر
  • مدیر بازرگانی : 1 نفر
  • انباردار : 1 نفر
  • سرایدار : 1 نفر

پرسنل تولید کارخانه تولید نودل به قرار زیر میباشند :

  • مدیر کارخانه : 1 نفر
  • مدیر تولید : 2 نفر    
  • مهندس : 2 نفر
  • تکنسین : 3 نفر    
  • کارگر ساده : 8 نفر
  • راننده : 4 نفر

✔️ زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید نودل یا نودالیت با ظرفیت 6600000 بسته در سال

کارخانه تولید نودل یا نودالیت

✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه نودل سازی به قرار زیر می باشد :

  • زمین : 5000 مترمربع
  • خاکبرداری ، خاکریزی و تسطیح : 2500 مترمکعب
  • پی ریزی دیوار و دیوار کشی به ارتفاع حدود 5،2 متر : 200 مترطول
  • خیابان کشی و آسفالت : 617 مترمربع
  • جدول بندی و پیاده رو سازی : 123 مترطول
  • فضای سبز : 375 مترمربع   
  • روشنایی محوطه : 20 اصله تیر

✳️ ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه نودل سازی به قرار زیر می باشد :

  • سالن تولید : 432 مترمربع
  • انبار محصول : 108 مترمربع
  • انبار مواد اولیه : 108 مترمربع
  • اداری و حسابداری : 55 مترمربع   
  • سرویسهای بهداشتی و رختکن و آشپزخانه و راه روها : 103 مترمربع
  • آزمایشگاه : 27 مترمربع
  • نگهبانی و سرایداری : 51 مترمربع

همچنین می توانید جهت کسب اطلاعات بیشتر راجع به طرح توجیهی کارخانه تولید ماکارونی کلیک کنید.

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید نودل یا نودالیت ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید نودل یا نودالیت


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید نودل ( غذاهای آﻣﺎده و نیمه آﻣﺎده ) 257 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 11:51
حجم فايل 6.9 MB
دانلود 460

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید نودل 54 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 12:46
حجم فايل 967.17 KB
دانلود 163

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rarطرح توجیهی کارخانه تولید 10000 تن ماکارونی در سال + کامفار 135 صفحه سال 1400 (pdf و word)( اختصاصی برای اشتراک شش ماه و یکساله )
تاريخیکشنبه, 01 اسفند 1400 22:54
حجم فايل 2.98 MB
دانلود 78

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع غذایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories