• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی تولید پفک نمکی ⭐️ جهت مجوز و وام (0 تا 100)

(1 vote, average 5 out of 5)

طرح توجیهی تولید پفک نمکی

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پفک نمکی با اطلاعات کاملاً به روز ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی کارخانه تولید پفک نمکی را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.

 

✳️ سرفصل های این مقاله ( 0 تا 100 تولید پفک نمکی )

✔️ پفک چیست و چه انواعی دارد ؟

✔️ طرح توجیهی تولید پفک چه دیدگاهی به صاحب کسب و کار می دهد ؟

✔️ فرمولاسیون تولید پفک از ذرت و نسبت ترکیبات آن چیست ؟

✔️ لیست ماشین آلات و تجهیزات خط تولید پفک

✔️ فرایند تولید انواع پفک و اسنک

✔️ مواد اولیه مصرفی کارخانه تولید پفک

✔️ زمین و ابنیه مورد نیاز جهت احداث کارخانه تولید پفک چه میزان است ؟

✔️ تجهیزات و تأسیسات عمومی کارخانه تولید پفک چیست؟

✔️ پرسنل و یوتیلیتی مصرفی مرد نیاز جهت احداث کارخانه تولید انواع پفک چیست؟

✔️ تعرفه گمرکی و استاندارد های صنعت تولید پفک و غلات حجیم چیست؟

✔️ مواد اولیه مجاز در صنعت تولید پفک و غلات حجیم بر اساس استاندارد های ملی چیست ؟

✔️ استانداردهای ملی بسته بندی پفک و غلات حجیم شده

✔️ دانلود فایل های طرح توجیهی آماده تولید پفک نمکی

 


✔️ معرفی طرح توجیهی تولید و بسته بندی پفک !


معرفی طرح توجیهی تولید و بسته بندی پفک

✳️ محصول طرح توجیهی تولید پفک چیست و چه انواعی دارد؟

پفک با کد آیسیک 15311610 یک نوع از غلات حجیم شده است که از موادی مانند گلوتن، شکر، روغن و افزودنی‌های طعم‌دهنده تهیه می‌شود.

انواع و طعم های مختلفی از پفک وجود دارد که شامل پفک نمکی، پفک شیرین، پفک تند و... می‌شود. پفک در صورتی که به درستی بسته بندی شود میتواند به صورت طولانی مدت نگهداری شود.

پفک را می توان از غلات مختلف از جمله ذرت ، گندم ، برنج ، یولاف و جو تهیه کرد. گندم مناسب برای تهیه پفک معمولاٌ سخت و از نوع گندم دو روم و یا گندم قرمز بهاره غرب کانادا است.

✳️ طرح توجیهی احداث کارخانه تولید پفک چه کاربردهایی دارد؟

مضاف بر موارد مطرح شده دربالا ، طرح توجیهی تولید پفک در واقع یکی از اسنادیست که در زمان اخذ زمین از شرکت شهرکهای صنعتی و یا اداره منابع طبیعی به آن نیاز خواهید داشت.

پس از آن در هنگام اخذ جواز تاسیس کارخانه پفک و همینطور در مرحله گرفتن وام بانکی نیز، شما به طرح توجیهی و مطالعات بازار کارخانه پفک نیاز خواهید داشت.

طرح توجیهی احداث کارخانه تولید پفک

✳️ طرح توجیهی تولید پفک چه دیدگاهی به صاحب کسب و کار می دهد؟

نوشتن طرح توجیهی تولید پفک در واقع اولین گام شما در احداث کارخانه پفک است.

شما قبل از ورود به این کسب و کار باید بتوانید براورد تخصصی از هزینه های راه اندازی کارخانه ، هزینه های تولید پفک ، درآمد کارخانه در سالهای بهره برداری داشته باشید و نقطه ی سر به سر پروژه خود را بشناسید.

این موارد جزو اولین اطلاعاتیست که در طرح توجیهی تولید پفک خواهید یافت.

در طرح توجیهی احداث کارخانه پفک همچنین صورتهای مالی شما مانند ترازنامه و صورت سود زیان و صورت جریان وجود نقد براورد میشود.

در نهایت با براورد دوره بازگشت سرمایه و نرخ بازده داخلی و NPV برای کارخانه پفک شما می تواند توجیه مالی و اقتصادی پروژه را تفسیر کرد که این موضوع به نوعی هدف اصلی تدوین طرح توجیهی کارخانه پفک میباشد.


✔️ خلاصه دانش فنی طرح توجیهی تولید پفک !


فرایند تولید پفک نمکی و غلات حجیم شده

✳️ فرمولاسیون و ماشین آلات خط تولید پفک و روش تولید آن :

فرمولاسیون تولید پفک از ذرت و نسبت ترکیبات آن :

  • آرد ذرت 60%
  • روغن 24%
  • پودر پنیر 8%
  • اسید سیتریک 3%
  • شیر خشک 3%
  • نمک و رنگ های مجاز خوراکی 3%

ماشین آلات خط تولید پفک و روش تولید آن

ماشین آلات و تجهیزات خط تولید پفک با ظرفیت 216 تن در سال :

  • مخزن تهیه خمیر
  • اکسترودر
  • افزودن عصاره
  • خشک کن
  • برشته کن
  • لعاب دهی
  • ادویه پاش
  • خشک کن

✳️ فرایند تولید پفک :

برای تهیه پفک ابتدا دانه را بوجاری کرده و طی فرآیند خاصی آن را نم زده و آماده می کنند سپس آن را پوست گیری کرده و صیقلی می کنند.

در ایران برای تهیه پفک از ذرت (سمولینا یا آرد آن) استفاده می شود. به سمولینا آب و مواد مورد نظر اضافه شده و خمیر تهیه می شود.

رطوبت خمیر باید در حدود 35-30 درصد باشد. خمیر تهیه شده از اکسترودر عبور می کند و پس از خروج پف کرده و حجیم می گردد.

سپس آن را خشک کرده و رطوبت را به 3 درصد کاهش می دهند. خمیر در اکسترودر تحت حرارت و فشار حدود 1.380 مگانیوتن بر متر مربع قرار می گیرد. در چنین وضعیتی نشاسته خمیر تا حدودی ژلاتینه می شود.

شایان ذکر است که فرایند ژلاتینه شدن به دلیل پائین بودن رطوبت خمیر به طور کامل انجام نمی گیرد. پس از این فرآیند ، فشار یک باره تخلیه می گردد با تخلیه و کاهش ناگهانی فشار ، پفک منبسط شده و حجم آن به چندین برابر حجم اولیه رسیده و کاملاٌ پف می کند.

فرایند تولید پفک

رطوبت پفک را می توان کاهش داد سپس آن را برشته کرد یا لعاب داد. پس از خنک کردن می توان آن را بسته بندی نمود.

جنس بسته بندی در کیفیت پفک بسیار حائز اهمیت است. بسته بندی باید در برابر هوا و رطوبت غیر قابل نفوذ باشد. در غیر این صورت پفک، پوکی و تردی خود را از دست می دهد.

پفک و همچنین غذاهای صبحانه ای و تنقلاتی را می توان با مواد مختلف غنی کرده و آن را با شکر یا پودر پنیر ، عسل و ... پوشش داد که اصطلاحاٌ آن را لعاب دادن می نامند.

فرآیند لعاب دادن پفک :

فرآیند لعاب دادن یا پوشش دادن یا اسپری کردن برای انواع غذاهای صبحانه ای ، تنقلاتی ، انواع پرک ها و پفک ها به شرح زیر صورت می گیرد.

پس از اینکه پفک اکسترود شده خارج شد ، می توان به آن عصاره اضافه کرد، این مواد از طریق مخازن مخصوص روی پفک پوشش داده می شود. در مرحله بعد پفک به وسیله خشک کن های چرخشی خشک می شود. در آخرین مرحله مواد طعم دهنده به آن پاشیده یا اسپری می شود.

به پفک می توان روغن ، شکر ، عصاره مالت ، عسل ، نمک ، پنیر ، ادویه های مختلف و مواد رنگی مجاز اضافه کرد. برای روکش دادن پفک یا انواع غذاهای صبحانه ای یا انواع فلیک ها مثل کورن فلکس می توان از دستگاه روکش دهنده یا لعاب دهنده استفاده کرد.

فرایند تولید پفک برنج :

برای تولید پفک برنج از برنج نیم پز استفاده میشود و آن را در ظروف سفالی روی شعله قرار میدهند و به طور مرتب و به شدت به هم می زنند.

در این حالت دانه برنج حجیم می شود ولی حالت فیزیکی خود را حفظ کرده و نمی ترکد و دانه های حاصل دارای حالت اسفنجی و ترد هستند.

بین ضخامت لایه پری کارپ ، درصد سختی و شاخص اندوسپرم و میزان و شدت حجیم شدن و پف کردن ارتباط برقرار است.

میزان حجیم شدن و پف کردن علاوه بر عوامل ذکر شده به میزان رطوبت دانه و دما بستگی دارد.

در  مورد پفکی کردن برنج نیز بررسی هایی به عمل آمده که نشان می دهد که برنج های چسبی یا واکسی حجم بیشتری نسبت به برنج های حاوی آمیلوز زیاد پیدا می کنند.


✔️ سایر اطلاعات فنی کارخانه تولید پفک !


اطلاعات فنی کارخانه تولید پفک

به طور معمول کارخانجاتی که به تولید پفک مشغولند سایر غلات حجیم شده را نیز تولید میکنند بنابراین در این طرح توجیهی یک پروژه با شرایط واقعی را مورد بررسی قرار داده ایم که به تولید پفک و اسنک و پاپ کورن و پلت گندم میپردازد و اطلاعات فنی زیر متعلق به این کارخانه میباشد.

✳️ مواد اولیه مصرفی کارخانه تولید پفک !

  • ظرفیت سالیانه : «پفک : 216 تن» ، «اسنک برنج و ذرت : 260 تن» ، «پلت بر پایه آرد گندم : 270 تن» ، «پاپ کورن : 151 تن»
  • آرد گندم : 121.5 تن
  • آرد برنج : 71.064 تن
  • آرد ذرت : 155 تن
  • ذرت : 91 تن
  • نشاسته سیب زمینی : 54 تن
  • روغن : 222 تن
  • خمیر شکلاتی (مغزی) : 53.5 تن
  • شکلات مایع (روکش دهنده) : 26 تن
  • پودر آب پنیر : 27.7 تن
  • شیر خشک : 0.006 تن
  • نمک : 106 تن
  • ادویه و سایر طعم دهنده ها : 27 تن
  • اسید سیتریک : 0.006 تن
  • آنتی کیک (ضد کلوخه) : 18.5 تن
  • کیسه های آلومینیومی 30 گرمی : 9966 هزار عدد
  • کیسه های آلومینیومی 50 گرمی : 5980 هزار عدد
  • کیسه های آلومینیومی 90 گرمی : 3322 هزار عدد
  • کارتن مقوایی : 270 هزارعدد

مواد اولیه مصرفی کارخانه تولید پفک

✳️ زمین و ابنیه کارخانه تولید سالیانه «پفک : 216 تن» ، «اسنک برنج و ذرت : 260 تن» ، «پلت بر پایه آرد گندم : 270 تن» ، «پاپ کورن : 151 تن» !

زمین و محوطه سازی این کارخانه تولید پفک و سایر غلات حجیم شده :

  • زمین : 8325 متر مربع
  • خاکبرداری و تسطیح : 4995 متر مربع
  • خیابان کشی و پارکینگ : 1665 متر مربع
  • فضای سبز : 3330 متر مربع
  • دیوار کشی : 732 متر مربع
  • درب ورودی : 1 عدد
  • چراغ های محوطه : 37 عدد

ساختمان های این کارخانه تولید پفک و سایر غلات حجیم شده :

  • سالن تولید مسقف : 1570 متر مربع
  • انبارهای مسقف : 1330 متر مربع
  • آزمایشگاه : 40 متر مربع
  • تاسیسات و تعمیرگاه : 50 متر مربع
  • ساختمان های اداری ، رفاهی و خدماتی : 320 متر مربع
  • ساختمان های سرایداری و نگهبانی : 20 متر مربع
  • سالن تولید غیر مسقف : 0
  • انبارهای غیر مسقف : 0
  • ظرفیت سالیانه : «پفک : 216 تن» ، «اسنک برنج و ذرت : 260 تن» ، «پلت بر پایه آرد گندم : 270 تن» ، «پاپ کورن : 151 تن»

تجهیزات و تأسیسات عمومی این کارخانه تولید پفک

✳️ تجهیزات و تأسیسات عمومی این کارخانه تولید پفک :

  • تامین برق از شبکه سراسری ، تاسیسات لازمه و کابل کشی و نصب : 394.4 کیلو وات
  • برق اضطراری توسط دیزل ژنراتور : 0
  • انشعاب آب 1.2 اینچ : 12.6 متر مکعب در روز
  • ایجاد تاسیسات لازم جهت تامین آب : 12.6 متر مکعب در روز
  • انشعاب گاز و لوله کشی های مربوطه : 4.8 متر مکعب در ساعت
  • تاسیسات گرمایش ساختمان ها : 3330 متر مربع
  • تاسیسات سرمایش و تهویه ساختمان ها : 3330 متر مربع
  • تصفیه فیزیکی آب فرآیند (رزین تبادل یون) : 0
  • تصفیه فاضلاب : 0
  • سیستم چرخش روغن داغ : 0
  • دیگ بخار : 4.7 تن در ساعت
  • اطفاء حریق (کپسول آتش نشانی 40 و 60 کیلوگرمی) : 108 عدد
  • تصفیه پساب (فاضلاب انسانی) : 12 متر مکعب در ساعت
  • باسکول 300 کیلویی : 1 عدد
  • سیستم ارتباط تلفنی : 3 خط

وسایل حمل و نقل این کارخانه تولید پفک و سایر غلات حجیم شده :

  • اتومبیل سواری : 1 عدد
  • وانت 2 تنی : 2 عدد
  • کامیون (4 و 10 تنی) : 0
  • لیفتراک برقی (1 و 3 تنی) : 0
  • لیفتراک گازوئیلی (2 تنی) : 1 عدد
  • جرثقیل : 0
  • ظرفیت سالیانه : «پفک : 216 تن» ، «اسنک برنج و ذرت : 260 تن» ، «پلت بر پایه آرد گندم : 270 تن» ، «پاپ کورن : 151 تن»

کارخانه تولید پفک

✳️ پرسنل و یوتیلیتی مصرفی کارخانه تولید سالیانه «پفک : 216 تن» ، «اسنک برنج و ذرت : 260 تن» ، «پلت بر پایه آرد گندم : 270 تن» ، «پاپ کورن : 151 تن» !

آب و برق و سوخت و انرژی مورد نیاز کارخانه تولید پفک :

  • برق مصرفی : 484.35 کیلووات در سال
  • آب خام : 3402 متر مکعب در سال
  • گاز طبیعی : 10500 متر مکعب در سال
  • گازوئیل : 0
  • بنزین : 12000 لیتر در سال
  • نفت سیاه (مازوت) : 0

اشتغال زایی کارخانه تولید پفک و سایر غلات حجیم شده :

  • مدیر : 1 نفر
  • مهندس : 2 نفر
  • تکنسین : 2 نفر
  • سرپرست آزمایشگاه : 1 نفر
  • کارگر ماهر : 15 نفر
  • کارگر ساده : 22 نفر
  • تکنسین فنی : 2 نفر
  • کارمند اداری و مالی : 3 نفر
  • انباردار مواد اولیه و محصول : 2 نفر
  • خدمات : 2 نفر
  • راننده : 2 نفر
  • نگهبان و سرایدار : 2 نفر
  • تعداد کل پرسنل : 56 نفر
  • ظرفیت سالیانه : «پفک : 216 تن» ، «اسنک برنج و ذرت : 260 تن» ، «پلت بر پایه آرد گندم : 270 تن» ، «پاپ کورن : 151 تن»

✔️ تعرفه گمرکی و استاندارد های صنعت تولید پفک و غلات حجیم !


تعرفه گمرکی و استاندارد های صنعت تولید پفک و غلات حجیم

✳️ شماره تعرفه های گمرکی پفک و سایر غلات حجیم شده :

  • شماره تعرفه 190410 ، شرح تعرفه : فرآورده‌های‌ غلات‌ که‌ با عمل‌ پف‌ کردن‌ (swelling) یا تفت‌ دادن‌ بر پایه ذرت به دست‌ آمده‌ باشد.
  • شماره تعرفه 190490 ، شرح تعرفه : فرآورده‌های‌ غلات‌ که‌ با عمل‌ پف‌ کردن‌ (swelling) یا تفت‌ دادن‌ بر پایه غلاتی غیر از ذرت‌ ، به صورت‌ دانه‌ ، پیش‌ پخته‌ یا آماده‌ شده ‌به نحوی‌ دیگر به دست ‌آمده‌ باشد.
شماره استانداردهای ملی پفک و غلات حجیم :
  • استاندارد شماره 2880 با موضوع "ویژگی های فرآورده حجیم شده بلغور و آرد غلات"
  • استاندارد شماره 4509 با موضوع " ویژگی های دانه غلات حجیم شده به روش انفجاری"
  • استاندارد شماره 3851 با موضوع "ویژگی های میکروبی فرآورده های غلات"
  • استاندارد شماره 2968 با موضوع "حد مجاز آلودگی های میکروبی فرآورده‏ های پف کرده بلغور و آرد ذرت"
  • استاندارد شماره 6756 با موضوع "ویژگی ها و میکرو بیولوژی پودر مورد استفاده در پوشش فـرآورده پف کرده بلغور و آرد ذرت"
✳️ تعاریف و اصطلاحات صنعت تولید پفک و غلات حجیم :

در استاندارد ملی واژه ‏ها و اصطلاحات با تعاریف زیر به کار می‏ رود :

  • فرآورده حجیم شده بلغور و آرد غلات ـ عبارت است از بلغور و آرد غلات که وسیله دستگاه اکسترودر پخته و حجیم شده باشد. بلغور غلات عبارت است از غلات خورد شده در اندازه های مختلف که قسمت عمده آن از اندوسپرم تشکیل شده و میزان جوانه آن بسیار کم باشد.
  • آرد غلات ـ عبارت است از غلات پودر شده که قسمت عمده آن از اندوسپرم می‏ باشد.
  • دستگاه اکسترودرـ دستگاهی است که با ایجاد فشار و حرارت موجب پخته شدن و انبساط بلغور و یا آرد غلات می‏ گردد.
  • پوشش ـ عبارت است از مخلوط آماده شده حاصل از مواد خوراکی مناسب که به منظور ایجاد طعم و بهبود کیفیت محصول پس از حجیم شدن روی آن پاشیده می‏ شود.

مواد اولیه مجاز صنعت تولید پفک و غلات حجیم

✳️ مواد اولیه مجاز صنعت تولید پفک و غلات حجیم بر اساس استاندارد های ملی :

 مواد اولیه مورد مصرف در تولید این محصول به طور معمول به شرح زیر می‏ باشد :

 بلغور غلات ، آرد غلات ، روغن ، پودر پنیر ، پورد آب پنیر ، شیر خشک بدون چربی ، نشاسته ، آرد سویا ، نمک طعام ، کره مارگارین ، پودر کشک ، پودر ماست ، پودر سبزیجات ، پودر سیر ، پودر پیاز ، پودر گوجه فرنگی ، پودر سایر سبزیجات مناسب ، شکر ، کاکائو ، انواع مغزهای خوراکی مناسب ، مخمر اتولیز شده ، پروتئین ‏های هیدرولیز شده گیاهی ، سرکه ، ادویه مناسب ، اسید سیتریک ، اسید لاکتیک و رنگ های مجاز خوراکی.

ویژگی های مواد فوق باید با استانداردهای مربوطه مطابقت داشته باشد.

 لازم به یادآوری است که افزودن رنگ های مجاز خوراکی باید منحصرا در پوشش محصول باشد و افزودن هر گونه رنگ به داخل محصول غیر مجاز می باشد.

ویژگی ها :

شکل ظاهری ـ محصول باید عاری از مواد خارجی بوده و دارای ظاهری مطلوب باشد و پوشش آن حتی الامکان به طور یکنواخت در تمام سطح محصول قرار گیرد.

  • مزه و بوـ محصول باید دارای مزه و بوی طبیعی مخصوص به خود باشد.
  • تردی محصول باید دارای تردی کافی باشد.
  • رطوبت بر اساس درصد وزنی حداکثر 3% باشد.
  • چربی بر مبنای ماده خشک حداقل 23 درصد وزنی باشد.
  • پروتئین بر مبنای ماده خشک حداقل 6.7 درصد وزنی با ضریب پروتئین 5.7 باشد.
  • نمک بر مبنای ماده خشک حداکثر 1.5 درصد وزنی باشد.
  • خاکستر غیر محلول در اسید حداکثر 0.07 درصد وزنی باشد.
  • اندیس پراکسید چربی استخراجی حداکثر 2 (بر حسب میلی اکی والان در کیلوگرم) باشد.
  • رنگ های مجاز خوراکی حداکثر ppm 50 باشد.
  • مجموع سموم آفلاتوکسین حداکثر ppm 15 باشد.
  • آفلاتوکسین نوع B1 حداکثر ppb 5 باشد.

ویژگی های میکرو بیولوژیکی ـ مطابق استاندارد شماره 2968 حد مجاز آلودگی های میکروبی در فرآورده های پف کرده بلغور و آرد ذرت مطابق لیست زیر می ‏باشد.

حد مجاز آلودگی های میکروبی فرآورده‏ های پف کرده بلغور و آرد ذرت

حد مجاز آلودگی های میکروبی فرآورده‏ های پف کرده بلغور و آرد ذرت :

  • شمارش کلی باکتری های هوازی مزوفیل : «حداکثر تعداد مجاز میکروب ها در هر گرم محصول : 103» ، «روش آزمون : استاندارد شماره 353 ایران»
  • باکتری های کلی فرم : «حداکثر تعداد مجاز میکروب ها در هر گرم محصول : 10» ، «روش آزمون : استاندارد شماره 437 ایران»
  • اشرشیا کلی : «حداکثر تعداد مجاز میکروب ها در هر گرم محصول : منفی» ، «روش آزمون : استاندارد شماره 437 ایران»
  • کلستریدیوم های احیاء کننده سولفیت : «حداکثر تعداد مجاز میکروب ها در هر گرم محصول : 10» ، «روش آزمون : استاندارد شماره 2197 ایران»
  • باسیلوس سرئوس : «حداکثر تعداد مجاز میکروب ها در هر گرم محصول : 102» ، «روش آزمون : استاندارد شماره 2324 ایران»
  • کپک : «حداکثر تعداد مجاز میکروب ها در هر گرم محصول : 102» ، «روش آزمون : استاندارد شماره 997 ایران»
  • مخمر : «حداکثر تعداد مجاز میکروب ها در هر گرم محصول : 102» ، «روش آزمون : استاندارد شماره 997 ایران»

استاندارد مربوط به پودر روکش دهنده فرآورده های غلات حجیم مانند پفک :

  • پودر مورد استفاده در پوشش فراورده پف کرده بلغور و آرد ذرت ، ترکیبی است از موادی مانند شیرخشک بدون چربی ، پودر پنیر ، پودرآب پنیر ، پودر نشاسته ، کازئینات سدیم ، گلوتن ، آرد و پروتئین گیاهی سویا ، رنگ های طبیعی و رنگ مجاز خوراکی (sun set yellow) و ممکن است از طعم دهنده های مجاز طبیعی نیز استفاده شود.
  • پوشش ، مخلوطی است که پس از پف کردن فراورده بر روی آن پاشیده می شود و معمولاَ ترکیبی است از پودر مذکور و روغن و نمک.
  • ویژگی های میکروبی : ویژگی های میکرو بیولوژیک پودر مورد استفاده در پوشش فراورده پف کرده بلغور و آرد ذرت باید با لیست زیر مطابقت داشته باشد.

ویژگی های میکرو بیولوژی پودر مورد استفاده در پوشش فراورده پف کرده بلغور و آرد ذرت مثل پفک :

  • شمارش کلی میکرو ارگانیسم ها : «حداکثر مجاز در یک گرم نمونه : 104»
  • باکتری های کلیفرم : «حداکثر مجاز در یک گرم نمونه : 10»
  • اشرشیا کلی : «حداکثر مجاز در یک گرم نمونه : منفی»
  • کپک : «حداکثر مجاز در یک گرم نمونه : 102»
  • استافیلوکوکوس اورئوس کواگولاز مثبت : «حداکثر مجاز در یک گرم نمونه : منفی»

استانداردهای ملی بسته بندی پفک و غلات حجیم شده

✳️ استانداردهای ملی بسته بندی پفک و غلات حجیم شده :

جنس بسته بندی فرآورده حجم شده غلات باید از موادی باشد که مانع نفوذ رطوبت و بو به داخل و دفع روغن به خارج و حتی‏ الامکان مانع عبور نور باشد.

برای این منظور می ‏توان از موادی مثل سلوفان ، پلی پروپلین ، آلومینیم فویل و یا سایر مواد بسته بندی مجاز و مناسب استفاده نمود. ویژگی های مواد فوق باید با استانداردهای مربوطه مطابقت داشته باشد.

حداقل وزن بسته‏ ها 20 گرم و حداکثر آن 200 گرم می ‏باشد.

نوسان میانگین وزنی 5 بسته محصول به شرح زیر است :

  • از 20 ـ 100 گرم حداکثر 5 درصد
  • از 101 ـ 200 گرم حداکثر 3 درصد

نشانه گذاری بسته بندی های پفک و غلات حجیم :

موارد زیر باید به طور روشن و خوانا به زبان فارسی و در صورت صادرات علاوه بر زبان فارسی به زبان انگلیسی و یا زبان کشور خریدار بر روی بسته بندی محصول درج گردد.

  1. نوع و نام محصول
  2. نام و نشانی کامل محل تولید
  3. وزن خالص
  4. شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی
  5. مواد متشکله (قید نوع رنگ با کد بین‏ المللی آن الزامی است.)
  6. شماره سری ساخت
  7. تاریخ تولید و انقضاء مصرف به روز ، ماه و سال
  8. شرایط نگهداری
  9. عبارت ساخت ایران

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پفک نمکی ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارشگیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید پفک نمکی


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

 

فايل‌ها:
rarطرح توجیهی فرآوری غلات در زمینی به مساحت 6700 متر مربع با ظرفیت سالانه 6560 کیلوگرم ، 84 صفحه - آپدیت سال 1400 (pdf+word)( اختصاصی - برای اشتراک شش ماه و یکساله )
تاريخدوشنبه, 27 تیر 1401 21:33
حجم فايل 3.1 MB
دانلود 15

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید غلات حجيم شده 50 صفحه
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 12:00
حجم فايل 106.58 KB
دانلود 91

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع غذایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories