• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی کنسانتره میوه ⭐️ انار ، سیب ، انگور و زرشک

(1 vote, average 5 out of 5)

طرح توجیهی تولید کنسانتره میوه

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید کنسانتره میوه جات ( انار، سیب، انگور و زرشک و ... ) با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید کنسانتره میوه جات ( انار، سیب، انگور و زرشک و ... ) را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ مطالعه تخصصی طرح توجیهی کنسانتره میوه مانند انار و سیب و انگور و زرشک و خواص و ویژگی های شگفت انگیز آن !


کنسانتره چست

کنسانتره میوه جات چیست؟

آب میوه می تواند به حالت کنسانتره (یا غلیظ شده) موجود باشد. کنسانتره، شکلی از ماده است که اکثر اجزای اصلی تشکیل دهنده یا حلال آن را حذف نموده اند. معمولاً با گرفتن آب موجود در یک محلول یا سوسپانسیون، مثلاً گرفتن آب موجود در آب میوه و تبدیل آن به پودر یا عصاره، کنسانتره تشکیل می شود.

فایده تولید کنسانتره میوه این است که با حذف آب، وزن ماده غذایی کاهش یافته و بنابراین حمل و نقل آن راحت تر و با صرف هزینه ی کمتر صورت می گیرد، به علاوه کنسانتره میوه را به راحتی در هنگام مصرف با اضافه نمودن حلال (معمولاً آب)، به حالت اولیه خود برگردانده و مصرف می کنند.

آمریکا بزرگترین تولید کننده و مصرف کننـده آب میـوه و کنسانتره میوه مـی باشـد و کـشورهایی نظیـر چـین ، هنـد ، دانمارک ، تایلند وآلمان جزء تولید کنندگان بزرگ کنسانتره میوه در دنیا می باشند. همچنین کشورهای آلمان ، هلند و روسیه جزء کشورهای بزرگ مصرف کننده کنسانتره میوه می باشند.

✳️ آشنایی با خواص کنسانتره انار (کد آیسیک : 15491513)

آشنایی با خواص کنسانتره انار

کنسانتره انار نیز مانند کنسانتره سایر میوه جات با حرارت دادن و تبخیر آب انار به دست می آید. ترکیب خاص و محتوای تغذیه ای کنسانتره انار بسته به روش های فرآوری آن و نوع انار مورد استفاده می تواند متفاوت باشد.

با این حال، به طور کلی، کنسانتره انار غنی از آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی شناخته شده است. کنسانتره انار منبع ویتامین  C، ویتامین K و پتاسیم است همچنین حاوی فلاونوئیدها، پلی فنول ها و سایر ترکیبات مفید مانند پانیکالاژین ها و الاژیتانین ها است که ممکن است فواید سلامتی بالقوه ای داشته باشند.

توجه به این نکته ضروری است که کنسانتره انار منبع غلیظی از قندهای میوه است و به همین دلیل باید به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم و متعادل در حد اعتدال مصرف شود.

✳️ آشنایی با خواص کنسانتره سیب (کد آیسیک : 15491511)

آشنایی با خواص کنسانتره سیب

کنسانتره سیب نیز مایعی است که از آب سیب تازه ساخته شده است که فیلتر شده و سپس به غلظت خاصی درمی آید. انواع مختلف کنسانتره سیب بسته به عواملی مانند تنوع سیب مورد استفاده و روش فرآوری آن ، ممکن است مشخصات کمی متفاوت داشته باشند.

در زیر برخی از مشخصات معمول کنسانتره سیب آورده شده است :

  • بریکس (% مواد جامد محلول کل): 70-72%
  • pH: 3.5-4.5
  • اسیدیته (به عنوان درصد اسید مالیک): 0.6-1.8٪
  • رنگ : قهوه ای روشن تا متوسط
  • طعم : طعم شیرین شبیه سیب
  • ماندگاری : معمولاً 12 تا 24 ماه اگر در جای خشک و خنک نگهداری شود.

✳️ آشنایی با خواص کنسانتره انگور (کد آیسیک : 15491512)

آشنایی با خواص کنسانتره انگور

کنسانتره انگور نیز مانند کنسانتره سایر میوه جات مایعی است که از  تغلیظ آب انگور تازه ساخته شده است.

در اینجا به برخی از مشخصات معمول کنسانتره انگور اشاره میکنیم :

  • بریکس (% کل مواد جامد محلول) : 65-75%
  • pH: 2.8-4.0
  • اسیدیته (به عنوان درصد اسید تارتاریک) : 0.5-1.5٪
  • رنگ : قرمز تیره تا بنفش
  • طعم : طعم شیرین شبیه انگور
  • ماندگاری: معمولاً 12 تا 24 ماه اگر در جای خشک و خنک نگهداری شود.

شایان ذکر است که انواع کنسانتره انگور بسته به نوع و تنوع انگور مصرفی و همچنین روش فرآوری ممکن است مشخصات کمی متفاوت داشته باشند. مشخصات خاص کنسانتره انگور به نحوه استفاده از آن، مانند تولید آب میوه، شراب سازی، یا سایر کاربردهای غذایی بستگی دارد.

✳️ آشنایی با خواص کنسانتره زرشک (کد آیسیک : 15491531)

آشنایی با خواص کنسانتره زرشک

کنسانتره زرشک نیز مانند کنسانتره سایر میوه جات که در گذشته توضیح داده شد از تغلیظ آب زرشک تازه تهیه میشود و خواص و طعمی شبیه آب زرشک دارد اما قوی تر .

نکته قابل توجه این است که زرشک حاوی ماده شیمیایی بربرین است که اثرات ضد التهابی، کاهش دهنده فشار خون و آرام بخش دارد. بربرین به کنترل تشنج کمک می کند و توانایی کشتن باکتری ها و انگل ها را دارد و همین موضوع باعث میشود که کنسانتره زرشک کاربردهای بهداشتی و دارویی نیز پیدا کند.

به طور کلی کنسانتره زرشک دارای کاربردهای زیر میباشد :

  • کاربرد در صنایع دارویی
  • کاربرد در صنایع آرایشی بهداشتی
  • کاربرد در تولید آبمیوه
  • کاربرد در تولید پاستیل های میوه ای
  • کاربرد در تولید بستنی میوه ای
  • کاربرد در تولید شیرینی مغز دار و ویفر خامه ای

✳️ کدهای آیسیک محصولات طرح توجیهی تولید انواع کنسانتره میوه جات به قرار زیر میباشند :

کد آیسیک انواع کنسانتره میوه

  • کد آیسیک انواع کنسانتره میوه (بجزکنسانتره مرکبات) : 15491510
  • کد آیسیک کنسانتره سیب : 15491511
  • کد آیسیک کنسانتره انگور : 15491512
  • کد آیسیک کنسانتره انار : 15491513
  • کد آیسیک کنسانتره مخلوط میوه جات : 15491514
  • کد آیسیک کنسانتره مرکبات : 15491520
  • کد آیسیک کنسانتره پرتغال : 15491521
  • کد آیسیک کنسانتره گریپ فروت : 15491522
  • کد آیسیک کنسانتره لیموترش : 15491523
  • کد آیسیک کنسانتره سنتزی مرکبات : 15491524
  • کد آیسیک کنسانتره (بجزکنسانتره میوه) : 15491530
  • کد آیسیک کنسانتره زرشک : 15491531
  • کد آیسیک کنسانتره پوره میوه جات : 15491540
  • کد آیسیک بسته بندی کنسانتره میوه : 15491550

استاندارد های ملی صنعت تولید کنسانتره میوه به قرار زیر میباشند :

استاندارد های ملی صنعت تولید کنسانتره میوه

  • آب انگور تغلیظ شده (کنسانتره) اصلاحیه شماره 1 (شماره استاندارد ملی : 2615)
  • ویژگیهای آب سیب تغلیظ شده (کنسانتره) (اصلاحیه شماره 1) (شماره استاندارد ملی : 2687)
  • آب گلابی تغلیظ شده - ویژگی ها و روشهای آزمون (شماره استاندارد ملی : 5514)
  • آب آلبالو تغلیظ شده (کنسانتره) - ویژگیها (اصلاحیه شماره 1) (شماره استاندارد ملی : 5528)
  • آب گریپ فروت تغلیظ شده - ویژگیها وروشهای آزمون (شماره استاندارد ملی : 6268)
  • آب نارنگی تغلیظ شده ویژگی ها و روش های آزمون (شماره استاندارد ملی : 7950)
  • ویژگیها و روشهای آزمون آب پرتقال تغلیظ شده (کنسانتره) (شماره استاندارد ملی : 4083)
  • آئین کار، کاربرد آنزیم های خوراکی مجاز در صنایع آب میوه و کنسانتره (شماره استاندارد ملی : 4656)
  • نوشیدنی ها - شربت زرشک - ویژگی ها و روشهای آزمون (شماره استاندارد ملی : 6804)

در این صفحه طرحهای توجیهی آرشیوی مربوط به کنسانتره میوه جات جهت دانلود قرار داده شده است، طرحهایی مانند طرح تولید کنسانتره انار ، طرح تولید کنسانتره و اسانس زرشک ، طرح تولید کنسانتره و اسانس انگور و سیب ، طرح توجیهی کنسانتره میوه های جنگلی مانند تمشک ، زغال اخته و زالزالک و ... اما در این مقاله ما به بررسی طرح احداث کارخانه کنسانتره زرشک میپردازیم.


✔️ مواد اولیه و فرایند تولید کنسانتره زرشک با ظرفیت 1500 تن در سال


فرایند تولید کنسانتره میوه (انار، سیب، انگور و زرشک)

✳️ مواد اولیه مصرفی در تولید کنسانتره زرشک با ظرفیت 1500 تن در سال

  • زرشک تازه : 10500 تن
  • بشکه فلزی : 7500 تن
  • کیسه اسپتیک : 7500 تن
  • آنزیم : 0.06 تن

✳️ فرایند تولید کنسانتره زرشک با ظرفیت 1500 تن در سال

کنسانتره تولیدی بعنوان ماده اولیـه بـه تولیـد کننـدگان  مـواد دارویـی و آرایشـی – بهداشـتی و تولیـد کنندگان آب میوه فروخته می شود. در این کارخانه با کمی تغییرات جزئی در ماشین آلات مـی تـوان سایر میوه جات مانند انار و .... را نیز فرآوری کرد.   

شرح فرآیند تولید کنسانتره میوه جات به قرار زیر میباشد :    

  1. شستشو
  2. سیلوی ذخیره
  3. خوشه گیری و چوب گیری
  4. پرس و آبگیری
  5. شفاف سازی
  6. اسانس گیری و تغلیظ اولیه
  7. شفاف سازی
  8. فیلتراسیون
  9. تغلیظ نهایی
  10. پاستوریزاسیون
  11. بسته بندی اسپتیک  در بشکه  

A ) فرایند عیار سنجی و توزین

در این مرحله ، با نمونه گیری از زرشک و تعیین بریکس ماده به وسیله رفراکتومتر دسـتی میـزان قنـد میوه اندازی گیری شده و بر اساس درصد آن قیمت گذاری و سپس توزین و در نهایت خریـداری مـی شود.   

B ) فرایند ذخیره سازی

فضا و ظرفیت خط تولید می بایست به نحوی طراحی شده باشد که به راحتی بتوان درحدود 24 تا 48 ساعت ظرفیت تولید را در سیلو های نگهداری مواد اولیه ذخیره سازی نمود و این امر باید طوری انجام پذیرد که تداوم خط تولید اطمینان بخش باشد.سیلوها بایـد طـوری طراحـی شـود  کـه امکـان تهویـه داشته باشد که این امر باعث جلوگیری از کپک زدگی و فساد شود. 

C ) فرایند شستشو و جداسازی میوه

زرشک در صورت لزوم در سیلو ذخیره و وارد نوار بازرسی می شود در ایـن مرحلـه دانـه هـای زرشـک معیوب بوسیله کارگر جدا و سایر میوه ها وارد حوضچه و نوار بالابر انتقال دهنده مـی شـو ند و پـس  از شستشو اولیه وارد خوشه گیر می شود.   

D ) فرایند خوشه گیری

در این مرحله کار جداسازی دانه از خوشه صورت می گیرد و همچنین بـا عبـور میـوه هـا از میـان دو غلطک توپی آنها را له می کنند سپس میوه های له شده توسط یک پمپ وارد مش هیتر می گردد .   

E ) فرایند گرم کردن

در این مرحله میوه له شده تا 84-60 درجه سیلسیوس حرارت می بیند .در ایـن مرحلـه عمـل آنـزیم کشی در میوه ها انجام می گیرد تا از تغییر رنگ انها به هنگام ابگیری جلوگیری شود .این عمـل بـرای کنسانتره زرشک بسیار مهم بوده و موجب تثبیت رنگ آن می شود.  

F ) فرایند پرس و آبگیری

در آبگیری از میوه از روش پرس استفاده می شود .برای افزایش راندمان در این مرحله باید قبل از وارد کردن مواد به فیلترپرس از آنزیم مش استفاده شود تا این آنزیم ها دیواره ساختمانی سلول ها را سست کنند.

تفاله حاصل به داخل سیلوهای مخصوص ریخته می شود و توسط نوار تفالـه بـه بیـرون هـدایت می گردد. آبمیوه توسط یک مونو پمپ سانتریفوژ از همزن جلوی پرس به تانکهای ذخیره قبل از پاستوریزاسـیون انتقال می یابد.  

G ) فرایند فیلتراسیون مقدماتی

این عمل توسط فیلترهای لرزشی انجام مـی شـود کـه ذرات بـزرگ در حـد مـاکرو را جداسـازی مـی کند .محصول خروجی از این مرحله شفافیت بیشتری نسبت به قبل خواهد داشت و از طرفی گرفتگـی در مراحل بعدی فیلتراسیون را کاهش می دهد.  

H ) فرایند شفاف سازی

در اولین مرحله آنزیم ها به آب میوه و پـس از سـپری شـدن مـدت زمـان لازم ، ژلاتـین ، بنتو نیـت و سیلیکاژل افزوده می شود.طی این مرحله ، مواد گوشـتی و همچنـین مولکولهـای حاصـل از شکسـتن پکنین که جذب ژلاتین شده اند ، ته نشین شده و در قسمت پایین مخزن جمع می شوند.

برای حذف تانن از ژلاتین استفاده می شود اگر میزان ژلاتین بیش از حد مجاز باشد کدورت ثانویه ایجاد می کند.   برای جلوگیری از این عمل همراه ژلاتین از بلنکاست استفاده می شود برای بهترین نتیجه بهتـر اسـت ابتدا بلنکاست و سپس ژلاتین اضافه شود. 

آبمیوه بعلت دارا بودن مواد گوشتی پکنین و نشاسته ، کدر است بمنظور شفاف سازی محصـول ، مـواد فوق باید از آبمیوه جدا شوند.

I ) فرایند آروماگیری ( جمع آوری اسانس میوه ) و تغلیظ اولیه

آبمیوه بعلت دارا بودن مواد گوشتی پکنین و نشاسته ، کدر است بمنظور شفاف سازی محصـول ، مـواد فوق باید از آبمیوه جدا شوند . 

آبمیوه خام خروجی به منظور جداسازی اسانس که طی مراحل بعدی فرآیند بر اثـر افـزایش دمـا مـی شکند و همچنین تغلیظ اولیه به دستگاه آروماگیری هدایت می گردد. 

برای استحصال مواد معطر میوه ، ابتدا به آب میوه خام حرارت داده تا گرم شود و بعد وارد یک مخـزن خلاء می شود مقدار آرومای استحصال شده حدود یک درصد آبمیوه می باشد که می توان بعد از تولید کنسانتره آروما را با اسانس مخلوط کرد. 

J ) فرایند فیلتراسیون

به منظور جدا کردن ذرات کلوئیدی به وجود آمده توسط آنزیم  از فیلتراسیون استفاده می شود آبمیوه بعد از فیلتراسیون باید به صورت شفاف و زلال و بدون ذرات اضـافی باشـد . در ایـن طـرح  اسـتفاده از دستگاه های اولترافیلتراسیون پیشنهاد می گردد. 

K ) فرایند تغلیظ

تغلیظ آبمیوه و تبدیل آن به کنسانتره شامل چندین مرحلـه اسـت در مرحلـه اول آبمیـوه رقیـق وارد اواپراتور تحت خلاء اول شده و بریکس آن به 20 می رسد و سپس این آبمیوه وارد مرحله بعد اوپراتـور مرحله دوم شده و بریکس آن به 45-35 درجه می رسـد و آبمیـوه غلـیظ شـده بـه مرحلـه سـوم کـه بیشترین خلاء و کمترین دما را دارد وارد شده و بریکس نهایی به 70-65 می رسـد.

خـلاء مـورد نیـاز توسط پمپ خلاء و برج کندانس cooling tower تامین می شود حداکثر مدت زمان تغلـیظ در سـه مرحله 15-10 دقیقه می باشد. 

L ) فرایند سرد کردن

توسط یک مبدل حرارتی دمای کنسانتره از حدود 60 به 10 درجه سانتیگراد کاهش می یابد.  

M ) فرایند بسته بندی

کنسانتره خنک شده در کیسه های اسپتیک وبشکه های 200 کیلو گرمی، که با بخار استریل شده پـر می شود.


✔️ ماشین آلات و تجهیزات خط تولید و تاسیسات و پرسنل کارخانه کنسانتره میوه زرشک با ظرفیت 1500 تن در سال !


ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه تولید کنسانتره میوه زرشک

✳️ ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه تولید کنسانتره میوه زرشک با ظرفیت 1500 تن در سال به قرار زیر میباشد :

سیستم شستشو : 1 ست ( توان مورد نیاز 70 ) 

  • سیستم شستشو استیل
  • سیستم انتقال مواد استیل
  • سیستم لوله کشی مخازن شستشو
  • سیستم سورتینگ
  • بالابر ها
  • سیستم انتقال مارپیچی
  • مونوپمپ استیل مارپیچ با هاپر
  • تانک 15000 لیتری با همزن
  • مونوپمپ استیل حلزونی با اینورتور
  • سیستم پرس غشایی
  • سیستم پاستوریزاسیون و خنک کننده ابمیوه

سیستم شفاف- سازی : 1 ست ( توان مورد نیاز 65 ) 

  • تانک همزن دار
  • پمپ استیل 316 کوپل شده با الکتروموتور
  • تانک 300 لیتری مجهز به همزن
  • پمپ دوزینگ استیل
  • تانک 10000 لیتری همزن دار
  • سیستم UF برای شفاف سازی
  • تانک همزن دار 2000 لیتری
  • پمپ استیل
  • فیلتر صفحه ای

سیستم تغلیظ : 1 ست ( توان مورد نیاز 120 )  

  • تانک همزن دار 5000 لیتری
  • تبخیر کننده 3 مرحله ای
  • تانک ذخیره همزن دار 300 لیتری
  • دیگ های بخار 20 تنی

سیستم بسته بندی : 1 ست ( توان مورد نیاز 40 )  

  • خط پر کن اسپتیک

✳️ تاسیسات مورد نیاز کارخانه تولید کنسانتره میوه زرشک با ظرفیت 1500 تن در سال به قرار زیر میباشد :

کارخانه تولید کنسانتره میوه جات

  • سیستم سختی گیری آب
  • کمپرسور هوای فشرده 10 متر مکعبی
  • دیگ بخار 10 تنی
  • مخزن ذخیره آب 50 متر مکعبی
  • مخزن ذخیره گازوئیل 20 متر مکعبی
  • ارتباطات
  • اطفا حریق
  • تاسیسات گرمایش وسرمایش و ایمنی

✳️ سوخت و برق مصرفی مورد نیاز سالانه کارخانه تولید کنسانتره میوه زرشک با ظرفیت 1500 تن در سال به قرار زیر میباشد :

  • برق مصرفی : 1200000 کیلووات
  • آب مصرفی : 6000 مترمکعب
  • گاز: 1000000 مترمکعب
  • گازوئیل : 50000 لیتر
✳️ نیروی انسانی مورد نیاز کارخانه تولید کنسانتره میوه زرشک با ظرفیت 1500 تن در سال به قرار زیر میباشد :

پرسنل قسمت مدیریت و اداری مورد نیاز به قرار زیر میباشد :

  • مدیر عامل : 1 نفر
  • مسئول اداری و مالی : 2 نفر
  • منشی : 1 نفر
  • انبار : 2 نفر
  • راننده : 1 نفر
  • نظافتچی و آبدارچی : 2 نفر

پرسنل قسمت تولیدی مورد نیاز به قرار زیر میباشد :

  • مدیر تولیدی : 1 نفر
  • مهندس : 4 نفر
  • کارگر بسته بندی : 4 نفر
  • کارگر سایت : 10 نفر
  • نگهبان : 2 نفر

✔️ زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید کنسانتره میوه زرشک با ظرفیت 1500 تن در سال

 کارخانه تولید کنسانتره میوه

✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه تولید کنسانتره میوه زرشک به قرار زیر می باشد :

  • زمین : 5000 مترمربع
  • خاکبرداری و تسطیح : 5000 مترمربع
  • حصار کشی : 600 مترمربع
  • آسفالت و روسازی (20 درصدمقدار زمین) : 1000 مترمربع
  • درب ورودی : 1 عدد
  • پارکینگ : 80 مترمربع
  • ایجاد فضای سبزو روشنائی وغیره (20 درصد مقدار زمین) : 1000 مترمربع

✳️ ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید کنسانتره میوه زرشک به قرار زیر می باشد :

  • سالن تولید : 800 مترمربع
  • انبار مواد اولیه : 100 مترمربع
  • انبار عمومی : 50 مترمربع
  • ساختمان تاسیسات و بخار و... : 80 مترمربع          
  • ساختمان برای تاسیسات هوای فشرده : 30 مترمربع
  • ساختمان تهویه : 20 مترمربع
  • ساختمان آزمایشگاه : 80 مترمربع
  • ساختمان تعمیرگاه : 30 مترمربع
  • ساختمان سردخانه : 200 مترمربع
  • ساختمانهای اداری و مدیریت : 90 مترمربع
  • نگهبانی و سرایداری : 80 مترمربع
  • نهارخوری : 40 مترمربع
  • نمازخانه : 20 مترمربع
  • تالار اجتماعات : 40 مترمربع

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید کنسانتره میوه ( انار، سیب، انگور و زرشک و ... ) ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید کنسانتره میوه ( انار، سیب، انگور و زرشک و ... )


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید پوره میوه جات 29 صفحه سال 95 داغ
تاريخیکشنبه, 22 دی 1398 18:17
حجم فايل 872.57 KB
دانلود 182

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید آب سیب و آب انگور 50 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخیکشنبه, 14 آبان 1396 19:20
حجم فايل 496.48 KB
دانلود 245

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی ﻓﺮاوري زرﺷﮏ 111 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 12:08
حجم فايل 710.3 KB
دانلود 192

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید ﺭﺏ ﺍﻧﺎﺭ ﻭ ﻛﻨﺴﺎﻧﺘﺮﻩﻣﻴﻮﻩ 68 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 10:48
حجم فايل 491.6 KB
دانلود 337

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید ﻓﺮاورده ﻫﺎي ﺗﻮت ﻓﺮﻧﮕﻲ 79 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 12:03
حجم فايل 905.91 KB
دانلود 197

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید ﻛﻨﺴﺎﻧﺘﺮه اﺳﺎﻧﺲ از ﻣﺮﻛﺒات 74 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخیکشنبه, 14 آبان 1396 19:16
حجم فايل 972.68 KB
دانلود 308

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید ﻛﻨﺴﺎﻧﺘﺮه زرﺷﻚ 89 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخیکشنبه, 14 آبان 1396 19:18
حجم فايل 826.1 KB
دانلود 260

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید ﭘﻮره ﻣﻴﻮه جات و ﻣﺮﻛﺒﺎت 56 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 01:26
حجم فايل 905.51 KB
دانلود 399

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید ﮐﻨﺴﺎﻧﺘﺮه ﻣﯿﻮه ﻫﺎی ﺟﻨﮕﻠﯽ ( تمشک ، زالزالک ، زغال اخته و ... ) 50 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخیکشنبه, 14 آبان 1396 19:26
حجم فايل 730.43 KB
دانلود 263

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید ﺁﺑﻤﻴﻮﻩ ﺑﺎ ﻗﻄﻌﺎﺕ ﻣﻴﻮﻩ 29 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخیکشنبه, 14 آبان 1396 19:10
حجم فايل 328.24 KB
دانلود 340

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید کمپوت و مربای کیوی 64 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 12:53
حجم فايل 883.75 KB
دانلود 233

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید کنسانتره آب هویج 49 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخیکشنبه, 14 آبان 1396 19:22
حجم فايل 328.5 KB
دانلود 186

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید کنسانتره انار 55 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخیکشنبه, 14 آبان 1396 19:24
حجم فايل 2.99 MB
دانلود 430

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید پودر میوه 138 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 01:22
حجم فايل 4.12 MB
دانلود 645

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید پودر میوه جات 71 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخیکشنبه, 14 آبان 1396 21:11
حجم فايل 964.35 KB
دانلود 328

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید صنایع تبدیلی از سیب و هلو 63 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 11:39
حجم فايل 1.35 MB
دانلود 378

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید غذای کمکی کودک از میوه ها و سبزیجات 65 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 11:56
حجم فايل 816.27 KB
دانلود 269

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید لواشک از محصولات سر درختی 38 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 12:35
حجم فايل 548.09 KB
دانلود 254

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید مربا و مارمالاد از محصولات سر درختی 46 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 13:09
حجم فايل 436.08 KB
دانلود 211

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید انواع مرباجات 121 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 12:51
حجم فايل 1.34 MB
دانلود 356

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید انواع کمپوت میوه 122 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 12:49
حجم فايل 1.78 MB
دانلود 409

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی فرآوری انجير سياه آپدیت 95 داغ
تاريخچهارشنبه, 07 آذر 1397 11:14
حجم فايل 1013.06 KB
دانلود 114

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی پوره میوه جات 5760 تن در سال ، 15 صفحه سال 97
تاريخیکشنبه, 24 اسفند 1399 07:39
حجم فايل 1.25 MB
دانلود 82

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید كنسانتره میوه ( انگور و انار و سیب ) آپدیت 95
تاريخچهارشنبه, 07 آذر 1397 11:48
حجم فايل 1.13 MB
دانلود 61

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rarطرح توجیهی تولید کنسانتره میوه (انار) و آبمیوه 26 صفحه سال 98
تاريخسه شنبه, 07 دی 1400 15:28
حجم فايل 820.05 KB
دانلود 14

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع غذایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories