• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی همبرگر و کباب لقمه ⭐️ 0 تا 100 خط تولید

(1 vote, average 5 out of 5)

طرح توجیهی همبرگر و کباب لقمه

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی کارخانه تولید همبرگر و کباب لقمه با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید همبرگر و کباب لقمه را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ معرفی محصول طرح توجیهی همبرگر ماهی و کباب لقمه ، دو فراورده گوشتی آمریکایی که شهرت جهانی دارند !


محصول طرح توجیهی همبرگر و کباب لقمه

همبرگر چیست؟

همبرگر (Hamburger) نوعی غذای فست فودی است که شامل یک کتلت گوشتی نازک و گرد همراه با بافت لازم و سس‌های مختلف بوده که به صورت گرم و بر روی نان همبرگر سرو میشود. همبرگر در اصل غذایی آمریکاییست ولی امروزه در سراسر جهان محبوبیت دارد.

برای تهیه همبرگر، گوشت چرخ کرده به همراه نمک و فلفل خوراکی مخلوط شده و به شکل یک کتلت نازک و گرد، شکل داده می‌شود. سپس کتلت گوشتی در یک ماهیتابه با روغن گرم سرخ شده و به همراه نان همبرگر، سس‌های مختلف، سبزیجات و سایر مواد افزودنی مانند پنیر، گوجه‌فرنگی، خیارشور و کرفس سرو می‌شود.

کباب لقمه نیز در واقع همان همبرگر میباشد با این تفاوت که نوع قالب گیری آن به جای دایره ای به شکل مستطیل است.

امروزه انواع همبرگر و کباب لقمه ماهی و میگو به صورت ساندویچ و همچنین غذای اصلی در وعده های ناهار ، شام یا بین غذا صرف می گردند. لازم به ذکر است که مصرف این محصولات بجای همبرگر ، کباب ، استیک ، کباب لقمه و موارد مشابه در حال عمومیت یافتن در جامعه می باشد.

در این مقاله به بررسی کارخانه تولید همبرگر و کباب لقمه از گوشت آبزیان خواهیم پرداخت بنابراین در ابتدا به بررسی انواع آن میپردازیم.

✳️ انواع همبرگر و کباب لقمه تولیدی از گوشت آبزیان به شرح زیر میباشند :

1 - همبرگر ماهی (فیش برگر) !

همبرگر ماهی با کد آیسیک 15121514، محصولی شبیه همبرگر است با این تفاوت که به جای گوشت قرمز در آن از گوشت مـاهی اسـتفاده میـشود. برای تولید همبرگر ماهی خمیرماهی را با مواد افزودنـی لازم در دسـتگاه بـرش یـا مخلـوط کـن مخلـوط میکنند، سپس خمیر فرآوری شده به شکل گرد خارج میگردد. کد آیسیک خمیر ماهی نیز 15491421 میباشد.

ضخامت همبرگر ماهی معمـولاً در حـدود نیم سانتی متر و قطر آن کمتر از 10 سانتی متر است. قالب گیری همبرگر ماهی به صورت دستی یا ماشینی انجام میگیرد.

2 - کباب لقمه ماهی (فیش فینگر) !

کباب لقمه ماهی در واقع همان کباب لقمه معمولی و مورد استفاده عام می باشد که در آنها به جای گوشت قرمز از گوشت ماهی استفاده می گردد.

3 - همبرگر میگو (میگو برگر ) !

محصولی است از جمله فرآورده های تهیه شده از آبزیان، همانگونه که از نام آن پیدا است نـوعی برگـر میباشد که به جای گوشت قرمز از میگوی پـاک شـده در آن اسـتفاده میگـردد . ترکیبـات آن معمـولا عبارتند از : میگوی پاک شده، تخم مرغ، آرد سفید، پیاز ، نمک و ادویه و چاشنی های متنوع و روغن.


✔️ مواد اولیه و فرایند تولید همبرگر ماهی (کباب لقمه)


فرایند تولید همبرگر ماهی

✳️ مواد اولیه مصرفی در تولید همبرگر ماهی (کباب لقمه) با ظرفیت 500 تن در سال به قرار زیر میباشد :

  • ماهی : 500 تن
  • میگو : 500 تن

✳️ فرایند تولید همبرگر ماهی (کباب لقمه) با ظرفیت 500 تن در سال به قرار زیر میباشد :

1 - آماده سازی ماهی:

در ابتدا، ماهی‌های تازه جمع‌آوری و به کارخانه منتقل می‌شوند. سپس، ماهی‌ها پوست‌بندی، پاک‌سازی و چندین بار شستشو می‌شوند تا هرگونه آلودگی از بین برود.

2 - خرد کردن ماهی:

بعد از پاک‌سازی، ماهی‌ها خرد شده و به همراه یک سری مواد دیگر به مخلوط‌ کن انتقال داده می‌شوند. در این مرحله چندین ماده دیگر مانند نمک، فلفل، پودر گیاهی و غیره به مواد خرد شده اضافه می‌شوند.

3 - شکل دهی یا قالب گیری همبرگر ماهی:

مخلوط ماهی و مواد دیگر، بعد از خرد شدن و ترکیب شدن، به شکل کتلت های دایره ای به ضخامت 1 تا 2 سانتیمتر شکل در میآیند. تفاوت کباب لقمه و همبرگر نیز در این مرحله رقم میخورد بدین معنی که اگر قالب گیری کتلت ها به شکل دایره ای باشد محصول تولیدی همبرگر بوده و اگر کتلت ها مستطیل شکل باشند محصول تولیدی کباب لقمه میباشد.

مرحله ی قالب گیری همبرگر هم میتواند با دستگاه و به صورت اتوماتیک انجام شود و هم به صورت دستی.

4 - آماده‌ سازی پوشش (لعاب دهی و آرد زنی) :

پوشش همبرگر آبزیان معمولاً از ترکیب موادی مانند آرد، نمک، روغن و تخم مرغ تهیه می‌شود. این مواد در مخلوط کن با هم ترکیب می‌شوند تا یک پوشش ایجاد شود و روی همبرگر و کباب لقمه را بپوشاند.

5 – مرحله سرخ کردن همبرگر:

کتلت های ماهی در روغن داغ سرخ شده و بعد از اینکه به طور کامل سرخ شدند، در پوشش قرار می‌گیرند.

6 - بسته‌ بندی همبرگر و کباب لقمه آماده:

پس از مرحله سرخ کردن، همبرگر‌های ماهی در ظروف بسته‌بندی شده و برای فروش به مراکز توزیع ارسال می‌شوند.

فرایند تولید محصولات گوشتی حاصل از آبزیان در صفحه قبل نشان داده شد. این فرایند در مورد کلیه واحدهای تولید کننده کشور یکسان بوده ولی سطح کیفی و دقت ماشین آلات متفاوت می باشد. 


✔️ ماشین آلات ، تجهیزات خط تولید و تاسیسات کارخانه همبرگر ماهی (کباب لقمه) با ظرفیت 500 تن در سال


ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه تولید همبرگر ماهی

✳️ ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه تولید همبرگر ماهی (کباب لقمه) با ظرفیت 500 تن در سال به قرار زیر میباشد :

  • دستگاه شستشو : 2 دستگاه
  • دستگاه پوستگیر و استخوان گیر : 2 دستگاه
  • بالابرها و نوار نقاله ها : 2 دستگاه
  • سپراتور و سکوی فلزی : 2 دستگاه
  • تانک جمع آوری گوشت و شستشو : 2 دستگاه
  • سیستم وکیوم پمپ : 1 دستگاه   
  • سیستم آبگیری روتاری ( الک چرخان ) : 2 دستگاه
  • سیستم پالایش گوشت : 1 دستگاه
  • دستگاه پرس و میکسر : 1 دستگاه
  • قالب زن : 10 دستگاه
  • لعاب زنی : 1 دستگاه   
  • آرد زن و سرخ کن : 1 دستگاه
  • دستگاه انژکتور : 1 دستگاه
  • دستگاه فیله کن : 1 دستگاه
  • دستگاه تامبلر : 1 دستگاه
  • تجهیزات تونل انجماد : 1 دستگاه    
  • سیستم انجماد سریع اسپیرال : 1 دستگاه
  • پوست گیر میگو : 1 دستگاه
  • سورتر و گریدینگ میگو : 1 دستگاه
  • پلیت فریزر صفحه ای : 1 دستگاه

✳️ نام کشورها و شرکت های سازنده ماشین آلات مورد استفاده تولید همبرگر ماهی (کباب لقمه) با ظرفیت 500 تن در سال به قرار زیر میباشد :

  • شرکت گردونه صنعت کاسپین
  • شرکت مهندسی سپهر طرح کیمیا
  • ماشین سازی گردونی
  • تجهیزات و صنایع غذایی کیانلو
  • شرکت رهنمون صنعت

✳️ تاسیسات مورد نیاز کارخانه تولید همبرگر ماهی (کباب لقمه) با ظرفیت 500 تن در سال به قرار زیر میباشد :

  • برق : توان 400 KW هزینه های انشعاب و تجهیزات لازم              
  • تجهیزات سردخانه : پنجاه تن ظرفیت با متعلقات جانبی        
  • آب
  • سوخت : شامل تانک سوخت و یا انشعاب گاز       
  • تلفن و ارتباطات
  • تأسیسات گرمایشی و سرمایشی

✳️ سوخت و برق مصرفی مورد نیاز سالانه کارخانه تولید همبرگر ماهی (کباب لقمه) با ظرفیت 500 تن در سال به قرار زیر میباشد :

  • برق مصرفی : 400 کیلووات
  • آب مصرفی : 3000 مترمکعب
  • گاز: 100000 مترمکعب
✳️ نیروی انسانی مورد نیاز کارخانه تولید همبرگر ماهی (کباب لقمه) با ظرفیت 500 تن در سال به قرار زیر میباشد :
  • مدیریت : 2
  • کارشناس فنی : 3
  • کارشناس اداری – مالی : 2
  • کارشناس فروش : 1
  • تکنسین فنی : 3
  • کارگر فنی ماهر : 4
  • کارگر فنی نیمه ماهر : 12
  • کارمند اداری : 2
  • منشی – راننده - نگهبان : 3
  • جمع : 32

✔️ زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید همبرگر ماهی (کباب لقمه) با ظرفیت 500 تن در سال

کارخانه تولید همبرگر

✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه تولید همبرگر ماهی و کباب لقمه به قرار زیر می باشد :

  • زمین : 3000 مترمربع
  • خیابان کشی و پارکینگ و محوطه ها : 800 مترمربع
  • فضای سبز : 500 مترمربع
  • دیوار کشی : 800 مترمربع

✳️ ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید همبرگر ماهی و کباب لقمه به قرار زیر می باشد :

  • سالن تولید : 800 مترمربع
  • انبارها : 300 مترمربع
  • ساختمان پشتیبانی تولید : 60 مترمربع
  • اداری – خدماتی : 60 مترمربع
  • سایر : 100 مترمربع

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید همبرگر و کباب لقمه ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید همبرگر و کباب لقمه


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید همبرگر ماهی یا فیش برگر
تاريخچهارشنبه, 12 دی 1397 11:29
حجم فايل 598.84 KB
دانلود 68

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rarطرح توجیهی 150,000 کیلوگرم انواع برگر، 150,000 کیلوگرم انواع کباب لقمه ، 150,000 کیلوگرم همبرگر ، 75,000 کیلوگرم خمیر پیتزا و 75,000 کیلوگرم خمیر پیراشکی در زمین 6000 متر مربعی 55 صفحه پاییز 1401 (pdf+word) (اختصاصی - برای اشتراک سه ماهه و بالاتر)
تاريخجمعه, 18 فروردين 1402 20:00
حجم فايل 2.27 MB
دانلود 3

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع غذایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories