• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی پودر ژلاتین ⭐️ جهت مجوز و وام (0 تا 100 تولید)

(2 votes, average 5 out of 5)

طرح توجیهی پودر ژلاتین

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پودر ژلاتین با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید پودر ژلاتین را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ معرفی ایده نو سرمایه گذاری طرح توجیهی تولید پودر ژلاتین ، محصولی با ویژگی های منحصر به فرد با حاشیه سود بالا !


ژلاتین چیست و چه ویژگی ها و ترکیباتی دارد !

ژلاتین چیست ؟

ژلاتین یک محصول پروتئینی است که از کلاژن ها و مواد پروتئینی دامی نظیر استخوان و بافت های هم بند دامها ، پوست خوک ، گوشت ماهیان غیر خوراکی ، پوست ماهی و سایر منابع پروتئینی قابل تهیه می باشد و اغلب بصورت پودرو گرانول تولید می گردد.

از آنجا که منابعی مانند گوشت ماهی و دام، بطور مستقیم مورد مصرف خوراکی دارد و گرانقیمت می باشد معمولا ژلاتین را از ضایعات کشتارگاهی مانند پوست و گوشت و استخوان و یا منابع پروتئینی غیر خوراکی تهیه می نمایند.

مهمترین مصارف ژلاتین در صنایع غذایی ، داروئی و شیمیایی است (در حدود 5% از محصولات غذایی از ژلاتین استفاده می شود).

در صنایع غذایی از ژلاتین بعنوان ایجاد کننده ارزش پروتئینی ، قوام دهنده مایعات غذایی ، پایدارکننده بعضی از محصولات غذایی و در صنایع شیمیایی بخصوص صنایع عکاسی و صنایع داروسازی بصورت تولید کپسولهای ژلاتینی و ... استفاده می شود.

ژلاتین از مواد غذایی ایمن و سلامت برای انسانها محسوب می شود و به ویژه در صنایع غذایی در تهیه مارمالادها و ژله ها و شیرینی جات و بستنی ها کاربرد داشته و به آسانی در بدن جذب شده و حتی به هضم سایر مواد غذایی از طریق تشکیل امولسیون کمک می نماید.

ژلاتین بر اساس ویسکوزیته آن با واحدی به نام بولوم درجه بندی می شود. هر چه عدد بولوم ژلاتین بالاتر باشد، درجه و قیمت آن بالاتر خواهد بود.

✳️ آشنایی با ویژگی های محصول در طرح توجیهی تولید پودر ژلاتین !

ژلاتین معمولا بصورت پودر یا گرانول تولید می شود، رنگ آن زرد متمایل به قهوه ای و تقریبا بی بو و بدون مزه است که از نظر فیزیکی تقریبا شفاف و شکننده می باشد. ژلاتین در آب گرم ، گلیسرول و اسید استیک محلول و در حلالهای ارگانیک غیر محلول می باشد.

ژلاتین در دمای حدود 30 تا 53 درجه حدود 5 تا 10 برابر وزن خود آب جذب می کند و به یک ژل آبکی تبدیل می شود. نقطه ژله ای شدن ژلاتینی که از ماهی گرفته می شود پائین تر از نقطه ژله ای شدن ژلاتین تهیه شده از گاو و خوک می باشد.

ژلاتین یک ماده آمفوتریک است بدین معنا که نه اسیدی است و نه قلیایی . نقطه ایزوالکتریک ژلاتین بین 4.8 و 9.4 می باشد. ژلاتینی که در فرایند اسیدی تولید شده، نقطه ایزوالکتریک بالاتری از ژلاتینی دارد که در فرایند قلیایی تولید شده است.

آشنایی با فواید ژلاتین

✳️ آشنایی با مواد و ترکیبات تشکیل دهنده ژلاتین !

ترکیبات اصلی ژلاتین به شرح زیر می باشد:

  • پروتئین : 84% تا 90%
  • نمکهای معدنی : 1% تا 2%
  • آب : 8% تا 15%

 در حالت خشک حدود 98-99 درصد ژلاتین ، پروتئین می باشد ، در کل ژلاتین یک ترکیب غیر همگن از پروتئینهای با وزن مولکولی بالا (حدود 20000 تا 250000) می باشد. ساختار فنری آمینو اسیدهای ژلاتین با باندهای پپتید به هم متصل شده اند. ترکیب آمینو اسیدهای اصلی ژلاتین بصورت Gly-Pro-Hyp می باشد.

درصد هر کدام آمینو اسید های اصلی ژلاتین به قرار زیر میباشند :

  • Glycine (Gly) : 26% تا 34%
  • Proline (Pro) : 10% تا 18%
  • Hydroxy Proline (Hyp) : 7% تا 15%

درصد هر کدام از سایر آمینو اسید های ژلاتین به قرار زیر میباشند :

  • Glutamic Acid (Glu) : 10% تا 12%
  • Alanine (Ala) : 8% تا 11%
  • Arginine (Arg) : 8% تا 9%
  • Aspartic Acid (Asp) : 6% تا 7%

✔️ آشنایی جامع با موارد مصرف و کاربرد محصول در طرح توجیهی تولید ژلاتین !


آشنایی جامع با موارد مصرف و کاربرد ژلاتین !

✳️ موارد مصرف و کاربرد محصول طرح توجیهی تولید پودر ژلاتین :

همانگونه که در بخش های قبل اشاره ای به مصارف ژلاتین گردید ، ژلاتین در صنایع مختلف کاربردهای وسیعی دارد بطور کلی مصارف عمده ژلاتین به شرح ذیل می باشد:

1 - مصارف غذایی : 

از کاربردهای غذایی عمده ژلاتین استفاده در تهیه شیرینی ، آبنبات ، مارمالاد ، دسرهای آماده و ... می باشد ، همچنین در محصولات لبنی و فرآورده های گوشتی و غذاهای منجمد بعنوان کلوئید محافظ عمل میکند.

حدود 8 تا 10 درصد وزن خشک دسر را ژلاتین تشکیل می دهد. 3/0 تا  5/0 درصد از ماست، 2 تا 3 درصد از شیرینها را نیز ژلاتین تشکیل می دهد.

در محصولات لبنی و غذاهای منجمد، عمل پایدار کنندگی و کلوئیدی ژلاتین، از کریستالیزه شدن یخ و شکر جلوگیری می کند. بطور کلی ژلاتین با بلوم ( Bloom ) 250 با غلظت 0.25% در شیرینی های خامه ای منجمد شده و تا 0.5% در بستنی اضافه می شود و در پنیرهای روستایی بعنوان جداکننده آب عمل می کند.

در بعضی از شیرینی ها ژلاتین به میزان 1.15% افزوده می شود تا از کریستالیزه شدن شکر جلوگیری کند و باعث نرم نگاهداشتن شیرینی می گردد.

در محصولات گوشنتی ژلاتین با غلظت 1% تا 5% اضافه می شود تا کمک به نگهداری آب طبیعی آن نماید. بیشترین استفاده از ژلاتین خوراکی در تهیه دسرهای ژلاتین است که غلظت 1.5% تا 2.5% مورد استفاده قرار می گیرد. ژلاتین می تواند بصورت مخلوط باشکر و همراه با مواد معطر یا بدون آن باشد.

2 - مصارف داروئی : 

از ژلاتین برای تهیه کپسولهای ژلاتینی نرم و سخت، بعنوان روکش و بایندر، بعنوان حامل شیافها، بصورت فیلم ژلاتین قابل جذب، ژلاتین اسفنجی قابل جذب و پودر ژلاتین قابل جذب در قطره چشمی ژلاتین و همچنین بعنوان کمک پروتئین غذایی در سوء تغذیه ها استفاده می گردد.

دلیل استفاده از ژلاتین در صنایع دارویی این است که ژلاتین یکی از خالص ترین و کاملترین پروتئین های موجود می باشد . همچنین خیلی سریع جذب بدن می گردد.

اکثر آمینو اسیدهای مورد نیاز سلول های بدن در ژلاتین موجود است و فقط آمینو اسیدهای حاوی سولفور در ژلاتین وجود ندارند. در کل در ژلاتین 18 نوع آمینو اسید وجود دارد . یعنی از 10 آمینو اسید مورد نیاز بدن 9 عدد آن در ژلاتین موجود است.

در صنایع داروسازی ژلاتین بعنوان ماده اولیه تولید پوکه کپسول های نرم و سخت استفاده می شود. فرمولاسیون آن با آب ، یا محلولهای الکلی پلی هیدرولیک می باشد.

در دارو سازی مصرف کپسول همیشه به مصرف قرص ترجیح دارد. ژلاتین هایی که برای کپسولهای نرم استفاده می شود از نوع B و A می باشند کپسولهای سخت از دوقسمت تشکیل شده اند ، ابتدا شکل می گیرند بعد پر می شوند.

فرآیند تولید این کپسول ها بسیار مکانیزه و دقیق است تا بتواند کپسولهای با ضخامت یکنواخت تولید گردد. برای ساخت این کپسول ها از ژلاتین high - bloom  Medium - To ، نوع  A230g – 250 و نوع B (225-250) یا ترکیبی از نوع A و B استفاده می شود.

از دیگر مصارف ژلاتین در صنایع دارو سازی ، پوشش بعضی از قرصها ، جذب آب در بعضی از اعمال جراحی توسط ژلاتین و استفاده از آن بعنوان چسب در صنایع چسب سازی می باشد.

3 - مصارف صنعتی : 

ژلاتین در صنایعی نظیر چسب سازی ، صنایع نظامی ، ساخت کاغذ اسکناس ، رطوبت گیر و غیره کاربرد دارد. از چسبهای حیوانی با پایه ژلاتین برای چسباندن دو قطعه ارگانیک مانند میوه و سبزی به هم استفاده می شود.

همچنین در صنایع نساجی از ژلاتین بعنوان یکماده جهت آهار زنی ، کوتینگ، تکمیل پنبه ، چرم ، ابریشم و پشم استفاده می شود.

در صنایع کاغذ سازی از ژلاتین جهت تولید کاغذهای خود کاربن استفاده می گردد. بدین صورت که یک لایه نازک از ژلاتین بر پشت کاغذ زده می شود ، این ژلاتین بصورت کپسولهای بسیار ریزی می باشد که هنگامی که بر روی کاغذ فشار آورده شود این کپسولها شکسته شده و اثر ژلاتین بر روی کاغذ بعد می افتد که این حالت مانند این است که از کاغذ رویی ، کپی گرفته شده است.

در صنعت عکاسی از ژلاتین جهت تولید کاغذ عکس (رنگی و سیاه سفید ) و همچنین فیلم (فیلمهای 35 میلی متری، APS ، تولید فیلم  برداری ، رادیولوژی و ...) استفاده می گردد.

تاریخ استفاده ژلاتین در صنایع عکاسی به سالهای 1870 بر می گردد که امولسیون ژلاتین جایگزین فرآیند کلوئیدها گردید و بعنوان یک پیوند دهنده در محصولاتی که به نور حساس هستند استفاده شد.

ژلاتین بعلت خاصیت نرم کنندگی در فرآورده های آرایشی جهت حفظ زیبایی پوست مصرف می شود و در تهیه محیط کشت باکتریها نیز از اقلام مهم مواد اولیه محسوب می گردد.

✳️ محصولات جنبی صنعت تولید ژلاتین کدامند !

محصولات فرعی که در کنار واحد ژلاتین تولید می شوند عبارتند از: 

  • چربی : چربی استحصالی از استخوان جهت مصارف غذایی و صنعتی نظیر شمع سازی و صابون سازی
  • دی کلسیم فسفات : (DCP) با کاربرد در تولید خمیر دندان و محصولات بهداشتی
  • پودر استخوان : جهت مصارف خوراک دام
  • اوسئین : جهت استفاده در لوازم بهداشتی ، آرایشی
  • کلرید کلسیم (CaCl2) با کاربرد در صنایع شیمیایی

سهم میزان مصرف ژلاتین در صنایع مختلف در جدول زیر نشان داده شده است :

سهم میزان مصرف ژلاتین در صنایع مختلف

  • صنایع غذایی ( ژلاتین خوراکی ) : 65%
  • صنایع دارو سازی : 10%
  • صنایع عکاسی : 20%
  • سایر مصارف جنبی : 5%

✳️ آیا ژلاتین کالای جایگزینی دارد !

از آنجایی که از مهمترین ویژگی های ژلاتین خاصیت ژل شوندگی آن می باشد و در بسیاری از موارد بعنوان پایدارکننده ، قوام دهنده و امولسیفایرکننده در صنایع غذایی و دارویی استفاده می شود، لذا در مواردی که این خصوصیات ژلاتین مدنظر است می توان از جانشین کننده های دیگری که مانند ژلاتین عمل می نمایند استفاده نمود.

آگار ، کاراژینان ، فورسلاران ( که این سه عصاره های جلبک دریایی قرمز هستند) و همچنین آلبومین ، تخم مرغ ، نشاسته ، پکتین ، آلژیناتها و ... از این موارد هستند.

در مواردی نیز ژلاتین بعنوان تقویت کننده اسیدهای امنیه در محصولات غذایی مورد استفاده قرار می گیرد که می توان بعنوان جانشین کننده آن مستقیماً از خود اسید آمینه استفاده نمود.

ژلاتین بدلیل خصوصیات ویژه آن از قبیل پایین بودن نقطه ذوب و در نتیجه حل شدن آسان در دهان ، قابل بازگشت بودن ژل شوندگی آن پس از شکستن وخاصیت لاستیکی بیشتر آن نسبت به مواد جایگزینی ترجیج داده می شود .باید گفت که کالای جایگزین شونده ژلاتین هیچکدام قادر به ایجاد تمام خصوصیات و ویژگیهای شیمیایی و فیزیکی ژلاتین نمی باشند.


✔️ مواد اولیه و فرایند تولید ژلاتین با ظرفیت 1000 تن در سال


فرایند تولید ژلاتین

مواد اولیه مصرفی جهت تولید 1000 تن ژلاتین :

  • استخوان و ضایعات پوست حاصل : 8000 تن
  • از واحدهای چرم سازی :
  • زغاال فعال : 2.5 تن
  • آلومینیوم سولفات : 14 تن
  • هیدروکسید سدیم آلومینیم : 1 تن
  • پالپ سلولز: 1 تن
  • اسید کلریدریک : 100 تن
  • آب اکسیژن : 60 تن
  • سدیم کلراید: 16 تن
  • آهک (lime) : 800 تن
  • سدیم هیدروکسید : 200 تن

فرایند تولید ژلاتین با ظرفیت 1000 تن در سال :

فرایند تولید ژلاتین

ژلاتین از دو روش کلی قابل تهیه می باشد. یکی روش سنتی که تقریبا همان روش پخت است و دیگری روش شیمیایی و سنتتیک. روش شیمیایی خود به دو روش اسیدی و قلیایی تقسیم می گردد. در روشهای جدیدتر از آنزیم نیز جهت سرعت دادن به فرایند تولید ژلاتین استفاده می شود.

البته نوعی ژلاتین از سریشم ماهی تهیه می گردد که از نظر تکنولوژی تولید کمی متفاوت با ژلاتین معمولی می باشد.

بطور کلی ژلاتین از هر روشی که تولید گردد در آن سه عمل خالص سازی ، تغلیظ ، و خشک کردن انجام می گیرد. 

در صورتی که فرآیند تولید ژلاتین با اسید شروع گردد ، روش را اسیدی و ژلاتین حاصل را نوع A  و در صورتی که فرآیند با قلیا شروع گردد روش را قلیایی و نوع ژلاتین تولیدی را B می نامند

در مورد تولید ژلاتین از پوست خوک از فرایند اسیدی استفاده می گردد و با توجه به اینکه این زلاتین در کشورهای اسلامی کاربردی ندارد در مورد این فرایند توضیح زیادی داده نمی شود.  

درمورد تولید ژلاتین از استخوان گاو و گوسفند از فرایند قلیایی استفاده می گردد.

خلاصه فرایند ژلاتین از استخوان گاو و گوسفند به شرح زیر است :  

1- مرحله آماده سازی مواد اولیه :

در این مرحله ابتدا مواد اولیه مورد استفاده که معمولاً استخوان و یا ضایعات پوست و بافت های هم بند می باشند از چربی ، خون و گوشت عاری می گردد . مواد مزاحم در پروسه تولید نظیر منیرال ها ، چربی ها ، آلبومین ها توسط روش های فیزیکی و شیمیایی جهت خالص سازی کلاژن از مواد اولیه حذف می گردد.

در حال حاضر از فرآیندهای مکانیکی جهت چربی گیری از استخوان استفاده می گردد . در این روش تکه های استخوان از آب سرد عبور داده می شود و سپسجهت خرد کردن در اندازه های 1 تا 2 سانتیمتر به یک آسیاب هدایت می شود.

پس از مرحله خالص سازی و خرد شدن استخوانها ، استخوان خرد شده در دمای 180 تا 250 درجه فارنهایت پخته می شوند سپس توسط سانتریفیوژ کردن و خشک کردن در دمای 160 تا 270 درجه فارنهایت ژلاتین خشک بدست می آید.

البته ژلاتین از استخوان خام استخراج نمی شود و قبل از استفاده از استخوان باید استخوان تحت یکسری فرایند قرار گیرند تا آماده پخت شود. 

2- مرحله هضم اسیدی : 

قبل از استفاده از استخوان ابتدا برای مدت 5 تا 7 روز استخوان را در محلول HCL(%6-4) قرار می دهند ( البته در روش های Continues این زمان کوتاهتر خواهد بود ) تا نمک های معدنی از استخوان جدا شود.

استخوانی که در این مرحله به دست می آید استخوان مرده نام دارد این استخوان مرده سپس با آب شستشو داده می شود تا ناخالصی های آن گرفته شود. 

3- مرحله هضم قلیایی و استخراج ژلاتین :

در این مرحله استخوان مرده آماده سازی شده ، برای مدت 35 تا 70 روز در هیدروکسید کلسیم با  pH حدود 12 تا 12.7 قرار می گیرند و در این مدت هر هفته با چک کردن مخلوط اجزای غیر کلاژن برداشته می شود و ژلاتین آن جدا می شود. 

مرحله استخراج ژلاتین معمولا در حوضچه های با جنس stainless steel که دارای امکانات حرارتی و کنترل دما هستند انجام می پذیرد . معمولا فرایند استخراج ژلاتین در چند مرحل انجام می پذیرد.

در مرحله اول استخراج ژلاتین  در دمای حدود 50 تا  60درجه سانتیگراد استخراج می شود.

ژلاتینی که در مرحله اول استخراج می شود معمولا دارای وزن مولکولی ، ویسکوزیته و قدرت ژل شدن بالاتری نسبت به ژلاتین استخراجی در مراحل بعدی است.

همچنین این ژلاتین از نظر ظاهری هم شفاف تر می باشد.

در مراحل بعدی استخراج باید دما را بالا برد که این روی خصوصیات ژلاتین اثر می گذارد. 

4 - مرحله شستشو :

بعد از این مرحله ژلاتین بدست آمده را با آب شستشو داده می شود. بدین ترتیب که هر یک کیلو ژلاتین با حدود 50 تا 100 کیلو آب شستشو داده می شود.

در هنگام شستشو ، اسیدهای معدنی از قبیل اسید کلریدریک و اسید سولفوریک جهت تنظیم pH در حدود 5 تا 7 به محلول اضافه می شود. سپس ژلاتین بدست آمده از این استخوان مرده را توسط آب داغ استخراج می کنند. 

5 - مرحله فیلتراسیون ، تبادل یونی و خشک کردن، آسیاب و بسته بندی :

برای بالا بردن خلوص ژلاتین بدست آمده در مرحله قبلی ، ژلاتین مایع از داخل فیلترهای سلولزی یا سیلیسی عبور داده می شود و توسط رزینهای آنیونیک و کاتیونیک یونزذایی می شود.

سپس با بخار کردن آب اضافه ژلاتین بدست آمده تا حدود 15 تا 45 درصد تغلیظ می شود. ژلاتین تغلیظ شده مجددا فیلتر شده و پس از 8 تا 12 ثانیه سرد می گردد تا محصول بدست آمده استرلیزه گردد.

بعد از این مرحله برای مدت 1 تا 3 ساعت با هوای گرم خشک می گردد و در اندازه های استاندارد آسیاب و بسته بندی می گردد.

و یا اینکه توسط اکسترودر ژلاتین را اکسترود می کنند و آن را روی نقاله های از جنس stainless steel می ریزند تا به مرحله خشک کن وارد شود و به صورت اکسترود شده خشک شود.

دمای خشک کن در ناحیه اول حدود 30 درجه سانتیگراد و در ناحیه نهایی خشک کن حدود 70 درجه سانتیگراد می باشد.

فرایند خشک کردن بسته به خصوصیات مواد بین 1 تا 5 ساعت بطول می انجامد.

✳️ استفاده از آنزیم جهت تولید ژلاتین چه مزایایی دارد !

فرایند تولید ژلاتین با روش قلیایی از استخوان معمولا حدود 5 تا 20 هفته (اغلب از 8 تا 12 هفته) بطول می انجامد. به همین دلیل در روشهای جدید از آنزیم جهت تسریع فرایند استفاده می شود.

البته این مسئله را باید در نظر داشت که کلاژن ها در برابر اکثر آنزیم ها مقاوم هستند ،اما برخی آنزیمهای پروتئینی وجود دارند که از این قاعده مستثنی هستند  Pepsin  و Pronase از این قبیل آنزیم ها هستند.

با استفاده از روشهای شیمیایی و استفاده از این  آنزیم ها می توان راندمان تولید را افزایش و زمان تولید را کاهش داد. 

جریان تولید ژلاتین به روش قلیایی از پوست و استخوان ضایعات پوست استخوان به قرار چارت زیر میباشد :

جریان تولید ژلاتین به روش قلیایی از پوست و استخوان ضایعات پوست استخوان


✔️ ماشین آلات و تجهیزات خط تولید و تاسیسات کارخانه تولید ژلاتین با ظرفیت 1000 تن در سال


کارخانه تولید ژلاتین

✳️ سازندگان ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه تولید ژلاتین با ظرفیت 1000 تن در سال به قرار زیر میباشد:

  • شرکت استادین Stadin کانادا
  • شرکت koo Young کره جنوبی
  • Ebiznjoy کره جنوبی
  • Tripack Supplies انگلیس
  • Allsurplusworld هلند
  • Glasy Pegamentos اسپانیا
  • Chrmtech Industrial انگلیس
  • Natie Koteon بلژیک
  • Gough & Co انگلیس

✳️ سوخت و برق مصرفی مورد نیاز سالانه کارخانه تولید ژلاتین با ظرفیت 1000 تن در سال به قرار زیر میباشد:

  • برق مصرفی : 240 کیلووات
  • آب مصرفی : 5000 مترمکعب
  • سوخت : 200 -180 هزارمترمکعب

✳️ نیروی انسانی مورد نیاز کارخانه تولید ژلاتین با ظرفیت 1000 تن در سال به قرار زیر میباشد:

بخش تولید :

  • بخش دریافت مواد اولیه : 2 نفر
  • بخش آهک زنی : 2 نفر
  • بخش آماده سازی آهک : 2 نفر
  • بخش آماده سازی مواد شیمیایی و میکس کردن آن : 4 نفر
  • بخش تبادل یونی 12 نفر
  • بخش بسته بندی 4 نفر
  • بخش جابجایی مواد اولیه 8 نفر

 بخش کنترل کیفی :

  • تکنسین کنترل کیفی 5 نفر
  • کارکنان کنترل کیفی 5 نفر

 بخش پشتیبانی تولید :

  • کارگر فنی : 8 نفر
  • بخش خدمات اداری و مالی : 10 نفر

بخش مدیریتی :

  • مدیر کارخانه : 1 نفر
  • مدیر : 5 نفر

✔️ بررسی استانداردهای ملی و بین المللی صنعت تولید ژلاتین !

بررسی استانداردهای ملی و بین المللی صنعت تولید ژلاتین

✳️ در مورد ژلاتین 2 نوع استاندارد ملی تدوین شده است: 

1 - استاندارد ملی ژلاتین مورد استفاده در صنایع غذایی (استاندارد شماره 4743) :

بر اساس این استاندارد ویژگیهای ژلاتین به قرار زیر می باشند :

  • حداکثر درصد وزنی رطوبت : 15
  • حداکثر درصد وزنی خاکستر : 3
  • حداکثر سولفور دی اکسید : 1000 میلی گرم در کیلوگرم
  • قدرت بستن ژلاتین (ژلاتینه شدن) : آزمون را بگذراند.
  • حداقل درصد وزنی ازت براساس وزن خشک : 15
  • فلزات سنگین برحسب سرب : 50 میلی گرم در کیلوگرم
  • ارسنیک : 2 میلی گرم در کیلوگرم
  • درصد وزنی کلسیم برحسب CAO : 0.1 تا 0.6
  • PH : 4 تا 6.3
  • شناسایی کیفی : مطابق آزمون

2 - استاندارد ملی ژلاتین در مورد ویژگی های چسب های حیوانی و ژلاتین های حاصل از طریق هیدرولیز کلاژن تهیه شده از استخوان ، پوست ، تاندونو مفصل (استاندارد شماره 4264). در این استاندارد ژلاتین به 5 گروه طبقه بندی شده است که ویژگیهای این 5 گروه به قرار جدول زیر می باشد.

استاندارد ملی ژلاتین

✳️ استانداردهای بین المللی تولید ژلاتین !

استانداردهای بین المللی با توجه به نوع مصرف ژلاتین و مواد اولیه تولید ژلاتین تعیین شده است. مثلا استاندارد اروپا در تولید ژلاتین به شرح زیر می باشد:

1- استاندارد مؤسسه استاندارد بریتانیا ( 757BS  )

در این استاندارد در مورد روشهای شیمیایی و فیزیکی نمونه گیری و آزمایش ژلاتین توضیح داده شده است.

2- استاندارد اروپا در مورد ژلاتین خوراکی ( 853/2004 (EC) No )

در این استاندارد موارد مورد نیاز از مواد اولیه تا مرحله تولید آورده شده ، مواردی از قبیل مواد اولیه ، شرایط تولید ، مواد شیمیایی مورد نیاز جهت تولید ژلاتین ، مواد کمکی و بسته بندی و همچنین شرایط حمل و نقل.

موارد میکروبیولوژیکی مورد نیاز ژلاتین نیز در استاندارد شماره ( 2073/2005 (EC) No ) بیان شده است که با تلفیقی از این دو استاندارد می توان بهترین شرایط جهت تولید ژلاتین خوراکی را فراهم نمود.

3- استاندارد اروپا در مورد ژلاتین جهت مصارف دارویی

در مورد موارد مصرف دارویی جهت تولید ژلاتین باید از استانداردی که توسط  EDQMتهیه شده استفاده نمود ( EMEA/410/01 Rev. : 02 ).

در این استاندارد تمام موارد مورد نیاز مواد اولیه و شرایط فیزیکی ، شیمیایی و میکروبیولوژیکی مربوط به محصول نهایی آورده شده است.

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پودر ژلاتین ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید پودر ژلاتین


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید ژلاتین 42 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخجمعه, 12 آبان 1396 23:47
حجم فايل 960.02 KB
دانلود 201

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید ژﻻﺗﻴﻦ 52 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 10:55
حجم فايل 576.22 KB
دانلود 171

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید ژلاتين آپدیت 95 داغ
تاريخچهارشنبه, 07 آذر 1397 12:02
حجم فايل 920.39 KB
دانلود 164

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع غذایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories