• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09120085240
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی فرومنگنز و فروسیلیکومنگنز ⭐️ PDF + WORD

(2 votes, average 5 out of 5)

طرح توجیهی فرومنگنز و فروسیلیکومنگنز

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید فرومنگنز و فروسیلیکومنگنز با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح های توجیهی تیپ تولید فرومنگنز و فروسیلیکومنگنز را که مربوط به سال 1401 هستند ، صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ چرا باید به سمت تولید فرومنگنز و فروسیلیکو منگنر برویم !


صنایع مادر یکی از مهمترین موقعیت‌های راهبردی یک کشور صنعتی قوی در منطقه جغرافیایی مورد نظر است. یکی از صنایع مادر فعال در کشور ایران، صنعت فولاد و فولادسازی است.

کشور ایران یکی از ابرقدرت‌های فولادسازی منطقه خاور میانه است اما مواد اولیه تولید فولاد با کمبود چشمگیری در کشور ایران مواجه است تاجایی که برای تأمین مواد اولیه صنایع فولادسازی به ناچار به واردات روی آورده‌ایم.

یکی از مهمترین مواد مورد استفاده در پروسه تولید فولاد، فروآلیاژها به ویژه فرومنگنز و فروسیلیکومنگنز است.

فرومنگنز و فروسیلیکومنگنز مورد نیاز در صنایع فولادی، باید از عناصر منگنزِ استخراج شده از کانسنگ‌های منگنز تولید شود.

به عبارتی دیگر منگنز اصلی‌ترین ماده در فرآیند تولید فروآلیاژهای منگنز است و در ایران، بدلیل کمبود استخراج‌های کانی منگنز، این ماده و فرومنگنز ، از کشورهای قوی در این زمینه مثل چین و برزیل وارد کشور می‌شود.

✳️ چرا کارخانجات فولادسازی داخلی مایل به استفاده از فروآلیاژهای وارداتی هستند !

یکی از دلایل استفاده نکردن از معادن کانی‌های منگنز داخل ایران، عیار پایین آنها برای بکارگیری در صنعت تولید فروآلیاژ است و همین امر سبب شده حتی کارخانه‌های فولادسازی داخل ایران هم بجای حمایت از تولید داخلی، فروآلیاژهای منگنزی وارداتی با عیار بالاتر و کیفیت بهتر را ترجیح دهند.

اما آیا میدانستید که با روش‌هاس ثقلی، سنگجوری، فلوتاسیون و جداسازی مغناطیسی می‌توانید عیار منگنز موجود در کانی‌های استخراجی معدن را تا حد استاندارد و زیادی افزایش دهید و  در صنعت تولید فروآلیاژهای منگنزی مثل فرومنگنز و فروسیلیکومنگنز مورد از آن استفاده کنید!

در کشور ایران معادل خوب و با پتانسیل بالایی برای استخراج کانی‌های منگنز و فرآوری منگنز وجود دارد اما بخاطر عیار پایین مورد توجه قرار نمی‌گیرد.

پس اگر شما بتوانید با روش‌های فوق الذکر به منگنز پرعیار برسید و آن را در صنایع تولید فروآلیاژهای منگنزی بکاربگیرید، وارد یک کسب و کار جهانی صادراتی شده‌اید و می‌توانید فرومنگنز و فروسیلیکومنگنز تولیدی خود را هم به کارخانه‌های صنایع فولاد و ذوب آهن داخلی و هم به کارخانه‌های بین المللی بفروشید و سود ریالی و ارزی چشمگیری را به دست بیاورید.

اگر شما بتوانید منگنز پرعیار را وارد صنعت فراوری کنید علاوه بر فروآلیاژهای منگنزی، می‌توانید به تهیه ترکیبات منگنزی دیگر مانند EMD (منگنز دی اکسید الکترولیتی) و NMD (منگنز دی اکسید طبیعی) هم بپردازید در صنایع تولید باتری ایران و جهان بسیار مورد استفاده است.

در مجموع منگنز و آلیاژهای مشتق از آن جزو استراتژیک‌ترین و پولسازترین ترکیبات شیمیایی مصرفی در صنایع مختلف جهان به ویژه صنایع فولاد و ذوب آهن هستند که ورود به عرصه تولید این آلیاژها می‌تواند شما را صاحب یک کسب و کار پرمتقاضی و پرسود بین المللی کند.


✔️ خلاصه ای از براوردهای مالی طرح توجیهی تولید فرومنگنز و فروسیلیکومنگنز در سال 1401


فروسیلیکومنگنز

در یک برآورد مالی کلی اگر شما با حدود 50 میلیارد تومان سرمایه اولیه بدون احتساب هزینه خرید زمین و خرید ملک وارد صنعت تولید فروآلیاژهای منگنزی شوید و ظرفیت تولید کارخانه را تا سالانه 20 هزار تن برسانید، می‌توانید نرخ سود متوسط 33 درصد سالانه را تجربه کنید و در صورت فعالیت در عرصه صادرات، این میزان سود را تا متوسط 41 درصد هم افزایش دهید.

راه اندازی کارخانه تولید فرومنگنز و فروسیلیکومنگنز اگر طبق دانش روز و دارای طرح توجیهی جامع و هدفمند باشد می‌تواند دوره بازگشت سرمایه زیر 4 سال داشته باشد و در دسته سرمایه گذاری‌های میان مدت با ریسک متوسط قرار می‌گیرد.

جالب است بدانید که تولید فروسیلیکومنگنز به نسبت تولید فرومنگنز پرسودتر و به صرفه‌تر است و پیشنهاد می‌شود در آغاز فعالیت تولیدی کارخانه تولید فروآلیاژهای صنعتی، به تولید فروسیلیکومنگنز بیشتر توجه شود.

فروسیلیکومنگنز چند خاصیتی است که در ادامه به طور تخصصی به آن می‌پردازیم و همین چند خاصیتی بودن آن تقاضای صنایع فولاد برای استفاده از فروسیلیکومنگنز را دوچندان نموده است.

فروسیلیکومنگنز هم برای صنایع فولاد صرفه اقتصادی بیشتری دارد و هم تولید آن در دل تولید انواع دیگر فروآلیاژهای منگنزی انجام می‌گیرد و برای واحد تولیدی هم به صرفه است.

✳️ هزینه راه اندازی خط تولید فروآلیاژهای منگنزی چقد است؟

وقتی درمورد سرمایه گذاری در صنعت پرسود تولید فروآلیاژ صحبت می‌کنیم، صحبت از یک کسب و کار بین المللی پرسود است بنابراین میزان سرمایه و بودجه اولیه برای راه اندازی خط تولید انواع فروآلیاژ نیز به نسبت اهمیت استراتژیکی بالای این کسب و کار سنجیده می‌شود.

شما برای اندازی یک خط تولید با پتانسیل سالانه تولیدی 20 هزارتن فروآلیاژ منگنز، صرف نظر از هزینه‌های مربوط به خرید یا اجاره ملک و زمین محل احداث کارخانه تولیدی، به حدود 40 تا 50 میلیارد تومان سرمایه اولیه در سال 1401 نیاز دارید.

 تأمین تمام این سرمایه اولیه توسط سرمایه گذاران مشکل است بنابراین شما با تأمین حداقل 18 تا 20 درصد سرمایه اولیه برآورد شده، می‌توانید برای تأمین باقی سرمایه مورد نیاز از انواع وام‌ها و تسهیلات ویژه تاسیس واحدهای تولیدی استفاده کنید که معمولاً دارای سود 18 درصدی هستند و جزئیات شرایط دریافت آن از سوی ارگان‌های صادرکننده مجوز برای کسب و کار شما به شما اعلام می‌گردد.

✳️ مراحل صدور مجوز احداث کارخانه تولید فروآلیاژهای منگنزی کدامند !

اول از همه خوب است بدانید که برای راه اندازی انواع کارخانه خط تولیدی مواد صنعتی از جمله کارخانه تولید فروآلیاژهای منگنزی، باید به عنوان یک شخصیت حقوقی قانونی به رسمیت شناخته شوید.

به عبارت دیگر باید فعالیت خود را تحت عنوان شرکت ثبت کنید تا توسط سازمان صنعت، معدن و تجارت کشور به عنوان شخصیت حقوقی تایید شوید.

در مرحله بعد باید به عنوان یک شخصیت حقوقی مدارک قانونی ثبت شرکت و طرح توجیهی جامع و تخصصی با جزئیات برنامه ریزی شده به ویژه جزئیات اقتصادی پروژه را به سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مورد نظر زیر نظر وزارت صمت و اداره کل محیط زیست استان تحویل دهید تا جواز فعالیت و جواز تولید برای کارخانه تولید فروآلیاژهای منگنزی برای شما صادر گردد.

لازم به ذکر است که دریافت جواز فعالیت و تولید نهایی منوط به تایید کارشناسان ارگان‌های نامبرده می‌باشد که اصلی‌ترین و مهمترین آن تایید طرح توجیهی کسب و کار ارائه شده توسط سرمایه گذاران است.

خوب است بدانید که حتی در صورت تایید کلیه مدارک و اسناد حقوقی شما به عنوان سرمایه گذار، اگر طرح توجیهی شما توسط کارشناسان مربوطه تأیید نشود موفق به دریافت پروانه فعالیت و جواز تولید نخواهید شد.


✔️ فرومنگنز و فروسیلیکومنگنز ، کالاهای استراتژیک صنایع فولادسازی را بهتر بشناسیم !


Ferromanganese

✳️ آشنایی جامع و کامل با فلز منگنز :

منگنز، با نماد شیمیایی Mn فلزی در گروه 7 جدول مندلیف می‌باشد که دارای عدد اتمی 25 و عدد جرمی 54.94 می‌باشد. دمای ذوب فلز منگنز معادل 1245 درجه سانتیگراد است و به صورت سیلیکات و کربنات و اکسید در طبیعت وجود دارد.

خواص شیمیایی Mn با فلز آهن (Fe) و کروم (Cr) که همسایگان منگنز در گروه شش و هشت جدول مندلیف هستند، مشترک است.

فلز منگنز به نسبت آهن و سایر فلزها تفاوت‌هایی دارد به عنوان نمونه فلز آهن خواصیت ذاتی پایداری دارد و خواص خود را به عنوان یک عنصر فلزی همیشه و در هر ترکیبی به خوبی حفظ می‌نماید اما منگنز ساختار بلوری شکننده دارد و نمی‌توانذ مانند آهن به عنوان ماده فلزی اصلی و پایه ترکیبات آلیاژی استفاده شود.

منگنز یک عامل فلزی اصلی نیست بلکه یک واسطه آلیاژی قوی است. این بدین معناست که ترکیب منگنز با فلزات آهنی و غیر آهنی، خواص آلیاژ به وجود آمده را به صورت چشمگیری بهبود می‌بخشد.

کانی‌های دارای منگنز روی کره زمین بیش از 300 نوع کانی هستند اما کانی‌های باصرفه اقتصادی که قابل استفاده در تولید منگنز باشند، فقط 12 نوع از این 300 نوع را شامل می‌شوند که پیرولوزیت، پسیلوملان، براونیت، منگانیت و رودوکروزیت از جمله آنها هستند.

ترکیب منگنز با آهن و سایر عناصر شیمیایی، سبب بوجود آمدن فروآلیاژهای منگنزدار می‌شود که یکی از عوامل اصلی ایجاد خواص مختلف فولاد در صنایع فولاد سازی و حتی صنایع شیمیایی و باتری سازی می‌باشد.

فرو منگنز پرکربن، فرومنگنز کم کربن، فروسیلیکومنگنز، دی اکسید شیمیایی منگنز، فلز منگنز و ترکیبات شیمیایی دارای منگنز از جمله فرآورده‌های صنعتی منگنز هستند که عامل گردش چرخ یکسری صنایع مادر مثل صنعت تولید فولاد می‌باشند.

در ادامه درباره موارد استفاده از هرکدام از این آلیاژهای منگنزی در صنایع فولاد و دیگر صنایع مفصلاً توضیح خواهیم داد.

✳️ منگنز، عنصری پرکاربرد در تمام صنایع !

دی اکسید منگنز الکترولیتی یا EMD یکی از پرکاربردترین مواد در صنایع الکتروشیمیایی به ویژه باتری سازی است.

کاربرد دی اکسید منگنز الکترولیتی در تولید انواع باتری آلکالاین و با قابلیت شارژ مجدد می‌باشد.

وجود این ماده موجب افزایش ظرفیت شارژ مجدد در باتری‌های شارژی می‌باشد.

جالب است بدانید که از دی اکسید منگنز در رنگدانه‌های شیشه و سرامیک هم استفاده می‌گردد.

در صنایع تولید سموم کشاورزی و انواع آفت کش‌ها نیز دی اکسید منگنز جزو مواد اولیه اصلی مورد نیاز می‌باشد.

✳️ کدهای آیسیک و تعرفه های گمرکی مرتبط با صنعت فروآلیاژهای منگنز

کدهای آیسیک مرتبط با ترکیبات منگنزی و فروآلیاژ‌های منگنزی :

کد آیسیک یک کدبراساس طبقه بندی بین المللی محصولات تخصصی هر صنعت است.

این کد معرف نوع محصول است و مشخص می‌کند که محصول مورد نظر زیرمجموعه چه صنعت و چه دسته بندی می‌باشد.

کدهای آیسیک فروآلیاژهای منگنزی و ترکیبات شیمیایی منگنز مورد استفاده در واحدهای تولیدی و صنعتی به شرح زیر می‌باشد:

  • کد آیسیک انواع سنگ منگنز (منگنز و مگنسیا) : 13201300
  • کدآیسیک فرومنگنز پرکربن: 27101311
  • کدآیسیک فرومنگنز کربن متوسط: 27101312
  • کد آیسیک فرومنگنز کم کربن: 27101313
  • کد آیسیک فروسیلیکومنگنز: 27101333

شماره تعرفه گمرکی مربوط به فرآورده‌های فروآلیاژ منگنز :

تعرقه گمرکی مبنای بررسی میزان صادرات و واردات یک محصول است و بیشتر برای ورود به عرصه بازرگانی بین المللی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در بازرگانی بین المللی کشور ایران طبقه بندی براساس بروکسل صورت می‌گیرد.

کدهای تعرفه گمرکی مرتبط با فروآلیاژهای منگنزی به شرح زیر است:

  • کد تعرفه گمرکی سنگ منگنز و کنستانتره‌های آن: 26020000
  • کد تعرفه گمرکی منگنز و مصنوعات وابسته به آن و ضایعات و قراضه: 81110000
  • کد تعرفه گمرکی فرومنگنز بیش از 4% وزنی کربن: 72021190
  • کد تعرفه گمرکی فرومنگنز برابر یا کمتر از 2% وزنی کربن: 72021110
  • کد تعرفه گمرکی فروسیلیکومنگنز: 72023000

✔️ انواع فروآلیاژ منگنز و کاربرد آنها در صنایع فولاد و چدن را بشناسیم !


✳️ فرومنگنز پرکربن HC-Fe-Mn

این فروآلیاژ پرکاربرد در صنایع فولاد و چدن سازی نقش اکسیژن زدایی دارد و عامل اصلی ایجاد مقاومت سطحی بالا در فولاد است.

فرومنگنز در حالت کلی شکنندگی سطحی فولاد را تاحد قابل توجهی می‌کاهد و سایش سطحی آن را کم می‌کند.

در موارد خاص مانند استفاده از بیش از 18 درصد منگنز، اضافه کردن فرومنگنز سبب ایجاد عایق الکتریکی در فولاد می‌شود و خاصیت مغناطیسی شدن را در آن از بین می‌برد.

فرومنگنز پرکربن دارای 6 تا 7 درصد کربن است.

فرومنگنز با حرارت دادن مقادیر مشخصی از Fe_2O_3 و MnO_2 در کوره‌های قوس الکتریکی تولید می‌گردد.

با انجام احیای کربوترمال برو روی اکسیدهای نامبرده شده در کوره‌های قوس الکتریکی، فرومنگنز پدید می‌آید.

✳️ فرو منگنز کربن متوسط MC-Fe-Mn

کاربرد فرومنگنز کربن متوسط علاوه بر صنایع فولاد سازی که به اکسید کننده اقتصادی و گوگرد زدا استفاده می‌گردد، دز صنایع چندن سازی نیز بسیار پرکاربرد است.

در صنایع چدن سازی از فرومنگنز متوسط کربن برای کاهش زمان کروی شدن ، تلقیح و افزایش رسوب گرافیت استفاده می‌گردد.

فرومنگنز کربن متوسط شکل پذیری و انعطاف فولاد را بالا می‌برد بنابراین یکی از پایه‌های اصلی تولید ابزار و قطعات فولادی برای ابزار صنعتی یا قطعات خودرو می‌باشد.

فرومنگنز کربن متوسط دارای 1 تا 2 درصد کربن است.

✳️ فرومنگنز کم کربن LC-Fe-Mn

فرومنگنز کم کربن در موارد بسیار خاص کاربرد دارد که وجود کربن در ترکیب آلیاژی فولاد مضر و آسیب زننده باشد.

فرومنگنز کم کربن حدود 0/3% کربن دارد.

✳️ فروسیلیکومنگنز استاندارد

محتویات فروسیلیکومنگنز استاندارد شامل 70% منگنز، 20% سیلیسیم و 10% آهن است.

فروسیلیکومنگنز از اسلگ‌های بجا مانده از کوره تولید قوس در فرآیند تولید فرومنگنز پرکربن تولید می‌گردد. این اسلگ‌ها با اختلاط اکسید منگنز 35% و کوارتز و کک و سنگ منگنز باعث بوجود آمدن فروسیلیکومنگنز می‌شوند.

استفاده از فروسیلیکو منگنز بدلیل دارا بودن خواص همزمان فروسیلیس و فرومنگنز، برای تولید کنندگان صنایع فولاد و چند صرفه اقتصادی بسیار زیادی دارد.

فروسیلیکو منگنز ناخالصی آسیب زننده مثل فسفر و گوگرد و نیتروژن کمتری دارد و خاصیت استحکام سطحی، کشش سطحی مناسب، ضد زنگ بودن و خوش تراش بودن را به طور همزمان به فولاد القا می‌کند.

بنابراین تولید و مصرف فروسیلیکو منگنز در صنایع فولادی یک معامله‌ی دو سر سود است که هم سود خوبی برای تولید کننده دارد و هم صرفه اقتصادی و کارایی بالایی برای مصرف کننده (صنایع فولادی ) دارد.

✳️ اسپیگل- ایزن

این فرو آلیاژ به عنوان عامل اسید کننده و تمیز کننده در پروسه پالایش فولاد بکارگیری می‌شود.

عیار منگنز استاندارد تعریف شده برای این فرآورده ، 16-19% ، 19-21% و 28-28% منگنر است و در تمام عیارهای منگنز از این محصول ماکزیمم میزان فسفر معادل 0.25% ، کربن 6.5%، گوگرد 0.05% و سیلیس 1-2% یا 3-4% می‌باشد.

✳️ سیکلومنگنز و سیکلو اسپیگل – ایزن

این مواد بدلیل اسپیگل کمتری که در مقایسه با فرومنگنز دارند برای ورود بهتر و روان تر منگنز به پروسه تولید فولاد مورد استفاده قرار می‌گیرند و از خواص تمیزکنندگی آنها نیز بهره‌گیری می‌شود.

  • درصد ترکیبات موجود در سیکلومنگنز شامل: عیار منگنز50-70%، سیلیس 14-25%، کربن 3-0.5% می‌باشد.
  • درصد ترکیبات سیکلو اسپیگل – ایزن شامل: 25-30% منگنز و 7-10% سیلیس می‌باشد.

✔️ بررسی مراحل تولید فرومنگنز و فروسیلیکو منگنز


فرایند تولید فرومنگنز و فروسیلیکو منگنز

کوره‌ها اصلی ترین نقش را در فرآیند تولید فروآلیاژها به ویژه فرومنگنز و فروسیلیکو منگنز دارند.

کوره‌های ذوب استوانه شکل، کوره‌های قوس الکتریکی و کوره‌های بلند سه پایه اصلی تولید فرومنگنز و انواع فروآلیاژ می‌باشند.

وقتی دمای کوره به 2600 درجه سانتیگراد می‌رسد، ترکیبی از مواد اولیه مورد نیاز تولید فرومنگنز به شکل پی در پی به داخل کوره اضافه می‌گردد.

این مواد اولیه شامل کک، دولومیت، سنگ اکسید منگنز، کوارتز و آهک می‌باشند.

این روند تولید کلی فرومنگنز می‌باشد حال قصد داریم به بررسی روند تولید انواع مختلف فرومنگنز بپردازیم.

برای تولید فرومنگنز پرکربن از کوره بلند استفاده می‌شود و روند تولید آن مشابهت بسیاری با پروسه تولید فولاد در کوره دارد.

یکی از الزامات برای تولید فرومنگنز پرکربن، بکارگیری منگنز فقیر در آن است.

در روند تولید فروآلیاژها به منگز 28% منگنز فقیر گفته می‌شود.

در فرآیند تولید فرومنگنز کربن متوسط، شیوه کربن زدایی با سیلیکون ترمی و اکسیژن ترمی بکارگیری می‌شود.

شیوه تولید فرومنگنز کم کربن نیز شامل احساس سیلیکومتری سنگ معدن منگنز و اسلگ غنی شده از منگنز یا دمیدن اکسیژن در آلیاژهای فرومنگنزی است.

پروسه تولید فروسیلیکومنگنز از دل پروسه تولید فرومنگنز پرکربن بیرون می‌آید بدین صورت که اسلگ‌های فرومنگنز پرکربن تولید شده با اکسید منگنز 35-40% و سنگ منگنز و کوارتز و کک مخلوط می‌شود و حاصل کار فروسیلیکو منگنز می‌باشد.

پیچیدگی فرآیند تولید فروسیلیکومنگنز به نسیت فرومنگنز، در دمای بالای مورد نیاز برای پروسه تولید است.

در پروسه تولید فروسیلیکومنگنز می‌خواهیم به سیلیسیم برسیم پس به دمای بسیار بالایی احتیاج‌ داریم.

در مجموع تولید فروسیلیکومنگنز در کوره زیرشارژ یا همان قوس الکتریکی به شکل واکنش کاهشی کربن صورت می‌گیرد.


✔️ مواد اولیه مورد نیاز تولید 3000 تن فرومنگنز و 2000 تن فروسیلیکومنگنز با ظرفیت در سال


✳️ مواد اولیه برای کارخانه تولید فرومنگنز و فرو سیلیکومنگنز

مواد اولیه تولید فرومنگنز

  • سنگ منگنز : 0.8 تن
  • کوارتز : 0.02 تن
  • آهن : 0.2 تن
  • مواد افزودنی : 0.1 تن

مواد اولیه تولید فروسیلیکومنگنز

  • سنگ منگنز : 0.7 تن
  • کوارتز : 0.2
  • آهن : 0.1 تن
  • مواد افزودنی : 0.01 تن

✔️ زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید 3000 تن فرومنگنز و 2000 تن فروسیلیکومنگنز با ظرفیت در سال


زمین و محوطه سازی مورد نیاز به قرار زیر می باشد :

  • زمین : 7000 مترمربع
  • دیوارکشی : 680 مترمربع
  • درب ورودی : 2 عدد
  • فضای سبز : 1400 مترمربع
  • جدول بندی ، کانال کشی : 467 مترمربع
  • خیابان کشی و آسفالت : 1550 مترمربع
  • روشنایی : 31 عدد

ساختمان های مورد نیاز به قرار زیر می باشد :

  • سالن های تولید : 2500 مترمربع
  • تنبار مواد اولیه : 500 مترمربع
  • انبار محصول : 600 مترمربع
  • ساختمان اداری و نگهبانی : 150 مترمربع
  • ساختمان پست  برق : 50 مترمربع
  • ساختمان های تاسیساتی : 200 مترمربع
  • ساختمان آزمایشگاه : 50 مترمربع

✔️ ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات کارخانه تولید 3000 تن فرومنگنز و 2000 تن فروسیلیکومنگنز با ظرفیت در سال


✳️ ماشین آلات کارخانه تولید 3000 تن فرومنگنز و 2000 تن فروسیلیکومنگنز با ظرفیت در سال به قرار زیر می باشد:

  • فیدر ارتعاشی
  • سنگ شکن فکی
  • نوار نقاله
  • صفحه لرزان
  • آسیاب چکشی

✳️ تاسیسات مورد نیاز کارخانه تولید 3000 تن فرومنگنز و 2000 تن فروسیلیکومنگنز با ظرفیت در سال به قرار زیر می باشد:

  • تاسیسات برق رسانی
  • تاسیسات آبرسانی
  • سيستم سرمايش و گرمايش و سالن هاو سازه ها
  • تاسیسات اعلام و اطفا حریق
  • سوخت رسانی 
  • تاسیسات دوربین مداربسته و هوشمند

✳️ میزان آب و سوخت و برق مصرفی سالانه این کارخانه تولید 3000 تن فرومنگنز و 2000 تن فروسیلیکومنگنز با ظرفیت در سال به قرار زیر می باشد :

  • میزان آب مصرفی سالانه : 3900 مترمکعب
  • میزان برق مصرفی سالانه : 2784632 کیلووات
  • میزان گاز مصرفی سالانه : 261000 مترمکعب
  • میزان گازوئیل سالانه : 12000 لیتر
  • میزان بنزین مصرفی سالانه : 3000 لیتر

✳️ نیروی انسانی مورد نیاز جهت بهره برداری از کارخانه تولید 3000 تن فرومنگنز و 2000 تن فروسیلیکومنگنز با ظرفیت در سال به قرار زیر می باشد :

بخش اداری :

  • مدیر عامل : 1 نفر
  • مدیر مالی ، اداری ، فروش : 1 نفر
  • پرسنل مالی ، اداری ، فروش :3 نفر
  • منشی : 1 نفر
  • کارگر خدمات : 1 نفر
  • نگهبان : 1نفر

بخش تولید :

  • مدیر تولید : 1 نفر
  • سرپرست شیفت : 1 نفر
  • مهندس کنترل کیفیت : 1 نفر
  • کارگر ماهر : 1 نفر
  • کارگر ساده : 4 نفر
  • تکسنین فنی تاسیسات : 1 نفر
  • انباردار : 1نفر
  • راننده : 1 نفر

✔️ نیم نگاهی به وضعیت معادن منگنز کشور ایران

منگنز، اصلی‌ترین عنصر دخیل در تولید انواع فروآلیاژ منگنزی از جمله انواع فرومنگنز و فروسیلیکومنگنز است.

بنابراین تأمین منگنز با عیار مناسب برای راه اندازی خط تولید فرومنگنز و فروسیلیکومنگنز موفق و سودآور، جزو اولین ملزومات است.

معدن گوت، معدن چشمه سفید و معدن ونارچ از جمله معادن استخراج سنگ منگنز در کشور ایران هستند که در حال حاضر فعالترین آنها معدن ونارچ قم است. این معدن ظرفیت تأمین 100هزارتن منگنز در سال را برای بکارگیری در صنایع مختلف دارا می‌باشد.

اما دو معدن منگنز مهم دیگر چه؟

میزان استخراج این معادن در خوشبینانه‌ترین حالت حدود 60 هزار تن سالیانه است که آن هم برای معدن سودی ندارد و بجای اینکه به شهرهای استراتژیک صنایع فولاد مثل اصفهان و کرمان ارسال شود، برای جلوگیری از دپو و افت ارزش، با قیمت بسیار پایین‌تر از ارزش واقعی به سودجویان فروخته می‌شود.

عیار منگنز استخراجی در ایران به نسبت نمونه‌های وارداتی از هند و چین پایین‌تر است و یکی از دلایل عدم استقبال کارخانه‌های تولید فروآلیاژ و صنایع فولاد از منگنز داخلی، همین عیار پایین است.

اما شما می‌توانید با سرمایه‌گذاری در این حوزه و استفاده از روش‌های پرعیارسازی، منگنز مورد نیاز برای صنایع داخلی کشور را از منابع داخلی تأمین کنید و علاوه بر صنایع، باعث رونق فعالیت معادن راکد سنگ منگنز کشور هم باشید.

در حال حاضر بدلیل ترجیح واردات منگنز به سرمایه گذاری بر بهره برداری بهینه از معادن منگنز داخلی و عدم اختصاص تسهیلات مرتبط برای استخراج منگنز با علم نوین پرعیارسازی، معادن منگنز کشور روبه رکود و غیرفعال شدن به طور کامل هستند.

در حال حاضر 63% بازار مواد اولیه تولید فولاد مانند منگنز و آلیاژهای آن مثل فرومنگنز و فروسیلیکومنگنز در دست چین است.

نیاز صنایع فولاد کشور به منگنز و فروآلیاژهای آن سالانه 200 هزار تن است این در حالیست که نهایت پتانسیل تولید داخلی ایران در این زمینه 80 هزار تن است.

این بدان معناست که ما در ایران برای تأمین نیازهای اولیه صنایع فولاد، بیش از ظرفیت تولیدی خود کشور واردات منگنز و فروآلیاژ منگنزی انجام می‌دهیم!

جالب است بدانید که واردات منگنز و فروآلیاژهای منگنزی به مقدار حداقل 120 هزارتن سالیانه، خروج ارز حدود 6 هزار میلیارد تومان با ارز آزاد را به دنبال دارد!

حال فرض کنید با سرمایه گذاری بر استخراج اصولی با استفاده از روشهای پرعیارسازی منگنز از معادن کشور، علاوه بر تأمین نیاز داخلی و جلوگیری از خروج بی رویه ارز از کشور، می‌توان با افزایش ظرفیت استخراج، به یکی از قطب‌های صادراتی منگنز و فرآورده‌های آن در منطقه نیز تبدیل شد و بجای خروج ارز، یک پایگاه ارزآوری و بازرگانی بین المللی ایجاد کرد.

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید فرومنگنز و فروسیلیکو منگنز ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید فرومنگنز و فروسیلیکومنگنز

👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
rarطرح توجیهی تیپ فرومنگنز (زمستان 1401) (با ظرفیت سالانه 10000 تن فرومنگنز و 30000 تن کنسانتره منگنز)(در زمینی به مساحت 8 هکتار)(با کامفار جمعا 127 صفحه)(WORD+PDF)(اختصاصی - برای اشتراک سه ماهه و بالاتر)
تاريخپنج شنبه, 17 فروردين 1402 17:24
حجم فايل 2.39 MB
دانلود 14

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rarطرح توجیهی تیپ فروسیلیکومنگنز (زمستان 1401) (با ظرفیت سالانه 40000 تن)(در زمینی به مساحت 4 هکتار)(با کامفار جمعا 127 صفحه)(WORD+PDF)(اختصاصی - برای اشتراک سه ماهه و بالاتر)
تاريخپنج شنبه, 17 فروردين 1402 17:18
حجم فايل 3.08 MB
دانلود 2

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rarطرح توجیهی تولید سالانه 40000 تن فروسیلیکومنگنز ، سال 1400 + کامفار ( 121 صفحه ) ( فرمت Doc و pdf ) ( اختصاصی - برای اشتراک شش ماه و یکساله )
تاريخجمعه, 05 فروردين 1401 10:50
حجم فايل 1.99 MB
دانلود 70

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید سولفات منگنز و فرومنگنز سال 94 ( طرح تیپ 30 صفحه ای ) داغ
تاريخجمعه, 21 تیر 1398 17:29
حجم فايل 4.99 MB
دانلود 351

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rarطرح توجیهی تولید فرومنگنز و فرو سیلیکو منگنز 28 صفحه سال 98 داغ
تاريخسه شنبه, 07 دی 1400 16:03
حجم فايل 883.3 KB
دانلود 120

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


صنایع شیمیایی

© 2023 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories