• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی احداث پتروپالایشگاه ⭐️ جهت مجوز و وام (0 تا 100)

(4 votes, average 5 out of 5)

طرح توجیهی احداث پتروپالایشگاه

طرح توجیهی و مطالعات بازار احداث پتروپالایشگاه ، گزارش کاربردی و جامعی از آینده ی کسب و کار شماست که به صورت PDF و WORD به شما تحویل داده می شود و با آن می توانید برای دریافت مجوزهای لازم ، وام بانکی و گرفتن زمین اقدام کنید . جهت تدوین طرح توجیهی احداث پتروپالایشگاه با پشتیبانی 6 ماهه و تاییدیه کانون مشاوران بانکی به صورت اختصاصی برای کار اجرایی با ما تماس بگیرید.

 

✳️ سرفصل های این مقاله ( 0 تا 100 احداث پتروپالایشگاه )

✔️ طرح توجیهی و بیزنس پلن پتروپالایشگاه چه اطلاعاتی به ما میدهد؟

✔️ طرح توجیهی احداث پتروپالایشگاه چه کاربردی برای ما دارد؟

✔️ پتروپالایشگاه چیست و چه انواعی دارد؟

✔️ در پتروپالایشگاه چگونه از نفت و گاز به محصولات پتروشیمی میرسیم؟

✔️ نمودار اشتراک جریان های مواد در پتروپالایشگاه

✔️ مزایای اجرای طرح توجیهی و بیزنس پلن احداث پتروپالایشگاه

✔️ چالش های اجرای طرح توجیهی ساخت پتروپالایشگاه

✔️ نمودار ارزش افزوده محصولات در پالایشگاه

✔️ نمودار ارزش افزوده محصولات در یک پتروپالایشگاه

✔️ نمودار مقایسه حاشیه سود ناخالص با تبدیل پالایشگاه به پتروپالایشگاه

✔️ چرا باید به سمت اجرای طرح توجیهی احداث پتروپالایشگاه رفت؟

✔️ بزرگترین پتروپالایشگاه های ایران و جهان کدامند؟

✔️ تحلیل صنعت پتروپالایش در جهان

✔️ برخی از واحدهای پتروپالایشی جهان + ظرفیت تولید محصولات

✔️ دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ احداث پتروپالایشگاه

 


 ✔️ معرفی طرح توجیهی ساخت پتروپالایشگاه !


طرح توجیهی ساخت پتروپالایشگاه

✳️ 0 تا 100 بیزنس پلن احداث واحد پتروپالایشی :

قبل از اینکه به بررسی ابعاد فنی احداث پتروپالایشگاه بپردازیم لازم است درباره عناوینی که در طرح توجیهی و بیزنس پلن پتروپالایشگاه مطرح می شود و کاربردهایی که این سند فنی و مالی مهم برای شما دارد صحبت کنیم.

طرح توجیهی و بیزنس پلن پتروپالایشگاه چه اطلاعاتی به ما میدهد؟

طرح توجیهی احداث پتروپالایشگاه در درجه اول به برآورد هزینه های ساخت یک واحد پتروپالایشی میپردازد . این هزینه ها عموما شامل هزینه زمین و ابنیه و تاسیسات و تجهیزات و خطوط تولید مورد نیاز یک واحد پتروپالایشی میباشد.

سپس طرح توجیهی به برآورد درآمدهای پتروپالایشگاه که حاصل فروش محصولات محتلف آن است میپردازد با بتواند میزان سود پتروپالایشگاه و نقطه سربه سر آنرا برآورد کند.

طرح توجیهی و بیزنس پلن ساخت پتروپالایشگاه در ادامه به برآورد صورت های مالی و شاخصه های مالی پروژه پرداخته تا بتواند وضعیت مالی پروژه را بر اساس آنها تفسیر کند.

مضاف بر صورت های مالی ، شاخص های مالی مانند دوره بازگشت سرمایه واحد پتروپالایشگاه و همینطور «NPV» و نرخ بازده داخلی پروژه ، از جمله نتایج مهمیست که در بیزنس پلن و طرح توجیهی احداث پتروپالایشگاه محاسبه میشوند تا ابزاری برای تحلیل مالی پروژه و اثبات توجیه یا عدم توجیه اقتصادی آن باشند.

طرح توجیهی و مطالعات بازار احداث پتروپالایشگاه

طرح توجیهی احداث پتروپالایشگاه چه کاربردی برای ما دارد؟

همانطور که در بالاتر به اختصار گفتیم طرح توجیهی و بیزنس پلن پتروپالایشگاه در واقع برآورد تمام رخدادهای مالی است که در طول اجرا و بهره برداری از پروژه اتفاق میافتد و بدون داشتن آن اصولا نمیتوان درباره ورود یا عدم ورود به پروژه تصمیمی گرفت چرا که نمیتوان فهمید پروژه اصلا توجیه اقتصادی و مالی دارد یا خیر.

اما طرح توجیهی و بیزنس پلن احداث پتروپالایشگاه صرفا جنبه مطالعاتی و کمکی برای مدیران را ندارد و در پروسه ی امور اداری مانند اخذ مجوز تاسیس و بهره برداری از واحد پتروپالایشگاه و همینطور در هنگام اخذ وام و تسهیلات بانکی برای تامین مالی پروژه و یا حتی در ابتدای پروژه برای تخصیص زمین از شما مطالبه میشود.

در نهایت باید گفت که طرح توجیهی و بیزنس پلن پتروپالایشگاه شناسنامه ی کسب و کار شما خواهد بود و در تمام مسیر سرمایه گذاری بارها به آن و اطلاعات موجود در آن نیاز پیدا خواهید کرد.

بنابراین در صورتی که قصد ورود به این ابرپروژه های پتروپالایشگاهی را دارید جهت تدوین طرح توجیهی و بیزنس پلن آن با کارشناسان مجرب و خبره وبسایت گسترش کارآفرینی ایران تماس گرفته و مشاوره رایگان بگیرید.

در ادامه به معرفی دقیق ماهیت پتروپالایشگاه و مزایا و معایب آن و ابعاد فنی آن خواهیم پرداخت.

پتروپالایشگاه چیست و چه انواعی دارد؟

✳️ پتروپالایشگاه چیست و چه انواعی دارد؟

پتروپالایشگاه عبارت است از یکپارچگی بین مجتمع های پالایشی و پتروشیمی که با هدف تنوع در محصولات ، کاهش قیمت تمام شده محصولات ، بهینه سازی راندمان ، افزایش سود آوری و بهینه سازی مصرف انرژی پایه ریزی شده است.

پیکربندی پتروپالایشگاه ها متناسب با نوع خوراک ، ساختار زنجیره ارزش و بازار هر کشور متفاوت است ، اما می توان پتروپالایشگاه ها را از لحاظ ساختار به سه دسته کلی تقسیم کرد.

انواع پتروپالایشگاه از منظر ساختار :

  1. پالایشگاه + کراکر بخار
  2. پالایشگاه + واحد آروماتیک
  3. پالایشگاه + کراکر بخار+ واحد آروماتیک.

در پتروپالایشگاه چگونه از نفت و گاز به محصولات پتروشیمی میرسیم؟

جدول زیر تعدادی از جریان های پالایشگاهی که می توانند به عنوان خوراک با کیفیت پتروشیمی استفاده شوند ، نشان می دهد.

در حالت عادی این برش ها به عنوان سوخت یا موادی که به سوخت اضافه می شوند استفاده می شوند.

نمودار کاربردهای جایگزین جریان های پالایشگاه در پتروشیمی ها :

کاربردهای جایگزین جریان های پالایشگاه در پتروشیمی ها

در یک پتروپالایشگاه لازم است تا جریان هایی از مواد توسط پالایشگاه به کراکر بخار یا واحد آروماتیک سازی تحویل داده شود تا محصولات پتروشیمی تولید شوند. (نمودار بعدی)

موادی که می توانند از طریق پالایشگاه به کراکر بخار وارد شوند عبارتند از :

  • نفتا (به ویژه نفتای سبک)
  • گاز مایع (پروپان + بوتان) پروپیلن FCC
  • گاز خشک (Dry Gas)
  • گاز خروجی پالایشگاه ها (Off Gas)

نوع خوراک بر اساس هزینه تمام شده ، دسترسی ، کیفیت و بهره وری انتخاب می شود.

محصولاتی هم که از فرایند کراکینگ بخار حاصل می شود عبارت اند از :

هیدروژن ، اتیلن ، پروپیلن ، الفین های چهار کربنه و بنزین پیرولیز.

نمودار اشتراک جریان های مواد در پتروپالایشگاه :

نمودار اشتراک جریان های مواد در پتروپالایشگاه

✳️ مزایای اجرای طرح توجیهی و بیزنس پلن احداث پتروپالایشگاه :

افزایش حاشیه سود فراوری نفت ، کاهش آلودگی ، کاهش هزینه های تأمین خوراک ، مدیریت یکپارچه و هماهنگی میان واحد ها از مزایای ایجاد واحد های پتروپالایشگاهی است.

مدیریت یکپارچه و هماهنگی آسان تر نسبت به حالاتی که پالایشگاه و پتروشیمی مدیران جداگانه داشته باشند و همچنین توان استفاده از هیدروکربن های سنگین به عنوان خوراک واحد پتروشیمی از دیگر مزایای احداث پتروپالایشگاه است.

در یک مجموعه پترو پالایشی با اشتراک گذاری جریان های مواد ، نیروی انسانی و سرویس های مختلف همچون خدمات زیست محیطی و حمل و نقل بین واحد های مختلف ، در نهایت بازدهی کل مجموعه افزایش می باید.

چالش های ساخت پتروپالایشگاه

چالش های اجرای طرح توجیهی ساخت پتروپالایشگاه :

شایان ذکر است یک پتروپالایشگاه نسبت به واحد های جداگانه پالایشی و پتروشیمی چالش هایی را نیز به همراه خواهد داشت.

نیاز به سرمایه گذاری بیشتر ، پیچیده تر شدن فرایند و به دنبال آن پیچیدگی کنترل فرایند از جمله این چالش ها است.

برای مثال یکی از مواد پر مصرف در پالایشگاه ها ، هیدروژن است ، در حالی که یکی از محصولات جانبی پتروشیمی ها هیدروژن است.

یکی دیگر از محصولات جانبی واحد های پتروشیمی ، بنزین با اکتان بالاست که می توان آن را جداسازی کرده و یا جهت بالا بردن عدد اکتان مخزن اختلاط بنزین در پالایشگاه اضافه نمود.

بازیابی گاز خروجی از واحد کراکینگ بستر سیال (FCC) پالایشگاه نیز می تواند در واحد های پتروشیمی برای تولید اتیلن استفاده شود.

پروپیلن از دیگر محصولات FCC است که یکی از مهم ترین خوراک های پتروشیمی است. احداث و بهره برداری واحد های FCC در تحقق پترو پالایش و توسعه زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی اثرگذار خواهد بود.

در حال حاضر در کشور دو پالایشگاه امام خمینی شازند اراک و پالایشگاه آبادان دارای واحد های RFCC و FCC هستند.

در برخی موارد همچون اطمینان همیشگی از خوراک پایدار ، عدم انقطاع در تولید به دلیل عدم ورود کشتی خوراک (بسته به نحوه دریافت خوراک) ، قدرت تحرک شرکت در بازار که می تواند با ذخیره سازی محصول میانی یا انتهایی قیمت را تنظیم نماید ، از جمله مزایای ایجاد پتروپالایشگاه هاست.

در دو نمودار بعدی مقایس های بین ارزش افزوده محصولات حاصل از یک پالایشگاه به تنهایی و همچنین ارزش افزوده محصولات پتروپالایشگاه در مقایسه با خوراک نفت خام انجام شده است.

همانگونه که از نتایج بر می آید ، محصولات تولیدی مانند پارازایلن و بوتادین و سایر محصولات پتروشیمی ارزش افزوده بسیار بالاتری نسبت به فراورده های پالایشگاهی ایجاد می کنند.

نمودار ارزش افزوده محصولات در پالایشگاه :

نمودار ارزش افزوده محصولات در پالایشگاه

نمودار ارزش افزوده محصولات در یک پتروپالایشگاه :

نمودار ارزش افزوده محصولات در یک پتروپالایشگاه

نمودار مقایسه حاشیه سود ناخالص با تبدیل پالایشگاه به پتروپالایشگاه :

نمودار مقایسه حاشیه سود ناخالص با تبدیل پالایشگاه به پتروپالایشگاه

در نمودار بالا حاشیه سود این دو وضعیت ، مقایسه شده است. با توجه به نمودار ، حاشیه سود ناخالص طرح از 7 تا 15.7 دلار به ازای هر یک میلیون بشکه ، با ایجاد پتروپالایشگاه به منظور تولید محصولات پتروشیمیایی افزایش نشان می دهد.

از آن جا که فناوری یکپارچه واحد های پتروپالایشگاهی یک رویکرد جهانی است ، لذا کشور ها سعی می کنند از ابتدا مجتمع های خود را به صورت یکپارچه تعریف کنند و سیاست غالب ، اخذ فناوری های جدید در قالب ساخت پتروپالایشگاه ها است.

از جمله مزایای اینگونه فناوری ها بازیافت گرما در فرایند ایزومری پالایشگاه های نفتی است. از طرف دیگر ، مدیریت هیدروژن میان واحد های پالایشگاهی و پتروشیمی فراهم است.

با توجه به فراهم بودن خوراک واحد های پتروشیمی ، با کاهش هزینه ها و بهبود عملکرد در مجتمع های پتروپالایشگاهی رو به رو خواهیم بود.

طرح توجیهی احداث پتروپالایشگاه

✳️ چرا باید به سمت اجرای طرح توجیهی احداث پتروپالایشگاه رفت؟

اصولا پتروپالایشگاه ها در مقایسه با پالایشگاه ها حاشیه سود بالاتری دارند. در ایران نیز با هدف تکمیل زنجیره نفت و گاز و ارزش آفرینی بیشتر ، تعدادی از مجتمع های پتروشیمی در مجاورت مجتمع های پالایشی ایجاد شدند.

اما صبغه استراتژی تأمین سوخت در پالایشگاه های کشور سبب شده که از یک طرف اقتصاد پالایشگاه های کشور در وضعیت مناسبی نباشد و از طرف دیگر مجتمع های پتروشیمی با مشکلات کمّی وکیفی خوراک مواجه باشند.

در حال حاضر رویکرد تلفیقی پتروپالایشی در کشور ضعیف است و این موضوع سبب شده که صنعت پالایش کشور به تنهایی از اقتصاد ضعیفی برخوردار باشد.

از سویی تمرکز صنعت پتروشیمی کشور بر خوراک گاز و تولید محصولات بر پایه گاز نیز موجب توسعه نامتوازن این صنعت شده است.

به منظور ایجاد و تقویت رویکرد تلفیقی پتروپالایشگاه ها مواردی از جمله یکپارچه شدن نظام سیاست گذاری و تنظیم گری دو صنعت پالایش و پتروشیمی ، تجدید ساختار نظام سهامداری مجتمع های پالایش و پتروشیمی موجود ، تغییر رویکرد در تخصیص خوراک و تحویل ترکیبی از خوراک های مایع و گاز به صنعت پتروشیمی توسط وزارت نفت پیشنهاد می شود.

ایران با داشتن 33.5 تریلیون مترمکعب ذخایر گاز با سهم 18 درصدی ، رتبه اول جهان در میزان ذخیره گاز و همچنین تولید بیش از 200 میلیارد متر مکعب ، 5.7 درصد از میزان تولید گاز جهان را به خود اختصاص داده است و از این رو ایران امتیازی ویژه در توسعه واحد های پتروشیمی با خوراک گاز دارد.

در عین حال ایران دارای 158 میلیارد بشکه ذخایر نفت است. در سال 2017 روزانه 4.9 میلیون بشکه نفت در کشور تولید و 1.96 میلیون بشکه در روز پالایش می شود.

در سال 1396 روزانه حدود 659.6 هزار بشکه میعانات گازی تولید شد که بخشی از آن صادر و بخش دیگر در واحد های پالایشگاهی و پتروشیمی استفاده می شود.

کشور های پیشرو اعم از وارد کننده و صادر کننده نفت با سرمایه گذاری های بزرگ در پروژه های پتروپالایشگاهی به دنبال تسخیر بازار های جهانی و ایجاد تنوع در سبد محصولات نفتی و پتروشیمیایی خود هستند.

در واقع تلفیق دو صنعت پالایش نفت و پتروشیمی و نگاهی جامع در نظام برنامه ریزی ، موجب بهره برداری حداکثری از فرصت های بین این دو صنعت می شود.

طبق گزارش شرکت توتال ، در سال 2020 رشد تقاضای جهانی برای محصولات نفتی 1.1 درصد و برای پلیمر 3.3 درصد خواهد بود.

با در نظر گرفتن این موضوع ، ایجاد یک سیستم ترکیبی از پالایشگاه و پتروشیمی (پتروپالایشگاه) ضروری به نظر می رسد.


✔️ بزرگترین پتروپالایشگاه های ایران و جهان کدامند؟


 بزرگترین پتروپالایشگاه های ایران و جهان کدامند؟

✳️ تحلیل صنعت و واحد های پتروپالایشگاهی در ایران :

در ترمینولوژی صنعت نفت ایران ، یکپارچه سازی پالایشگاه و پتروشیمی ، پتروپالایشگاه نامیده می شود. این یکپارچگی در اصطلاح رایج دنیا ، مجتمع پالایش و پتروشیمی نام دارد.

باید توجه داشت که هدف از ساخت مجتمع های پتروشیمی در مجاورت پالایشگاه ها تأمین خوراک واحد پتروشیمی و ایجاد زنجیره ارزش است. برای مثال ، مجتمع های پتروشیمی آبادان ، تبریز ، اصفهان ، بیستون و اراک از جمله این موارد هستند.

مجتمع پتروشیمی آبادان اولین و بزرگ ترین مجتمع در ایران و خاورمیانه است که از گاز های سبک و خروجی پالایشگاه به عنوان خوراک استفاده می کند.

با یک نگاه کلی به صنعت پالایش کشور می توان دریافت که وجود 7 پالایشگاه نفت با عمر بالای 30 سال در کشور موجب شده ایران در زمره پیرترین صنایع پالایش نفت در جهان قرار گیرد.

ایران همواره به دلیل تقاضای داخلی نیاز به واردات فراورده های نفتی داشته است (هر چند کشور ایران در بعضی از فراورده ها از جمله گاز مایع و نفت کوره صادر کننده محسوب می شود).

ذخایر عظیم نفتی و قیمت پایین نفت خام تولیدی در داخل کشور می تواند یک فرصت بی نظیر برای توسعه صنعت پالایش و پتروشیمی در ایران باشد.

متأسفانه رویکرد تلفیقی پتروپالایشی در کشور ضعیف است و همین موضوع نیز سبب شده است که صنعت پالایش به تن هایی از اقتصاد ضعیفی برخوردار باشد.

این در حالی است که صنعت پالایش به عنوان یک صنعت زیر ساخت و بنیادی در کنار سایر صنایع تکمیلی از جمله مجتمع های شیمیایی ، پلیمری ، روغن سازی ، قیر سازی و سایر محصولات ویژه از اقتصاد مطلوب تری برخوردار خواهد بود.

در شرایط فعلی ساخت و راه اندازی پالایشگاه های نفت در مقایسه با طرح های پتروپالایشگاهی سود آوری اقتصادی پایین تری دارند.

به منظور افزایش سود آوری ، بهره وری و کاهش هزینه ها طرح یکپارچه سازی پالایشگاه های نفت و مجتمع های پتروشیمی به عنوان یک راه حل می تواند بسیار مفید باشد.

با توجه به آغاز روند خصوصی سازی مجتمع های پتروشیمی و پالایشگاه های نفت ، باید ساخت و راه اندازی طرح های پتروپالایشگاهی از زمان آغاز هر یک از این واحد ها در دستور کار قرار گیرد.

پتروپالایشگاه نفت شازند با راه اندازی واحد RFCC در این پالایشگاه و کاهش میزان تولید نفت کوره با ظرفیت متوسط روزانه حدود 180 هزار تن در سال (به عنوان یک محصول استراتژیک پتروشیمیایی) راه اندازی شده است.

پروپیلن تولیدی این واحد به مجتمع های پتروشیمی جم ، مارون و نوید زر شیمی تحویل داده می شود. هر چند نامگذاری این مجموعه به نام پتروپالایشگاه چندان مناسب نیست ، اما می تواند یک قدم مثبت در پیمودن مسیر تبدیل این پالایشگاه به یک مجموعه پتروپالایشگاهی با نصب و راه اندازی واحد های جدید و تبدیل پروپیلن تولیدی به محصولات پلیمری و دیگر مواد مشتق از پروپیلن مانند 1 -هگزن و اکسالیک اسید که هم اکنون از طریق واردات تأمین می شوند ، باشد.

پترو پالایش کنگان نیز از طرح های پتروپالایشگاهی در کشور است که تا پایان دیماه 1397 حدود 77 درصد پیشرفت فیزیکی داشته است.

تحلیل صنعت پتروپالایش در جهان

✳️ تحلیل صنعت پتروپالایش در جهان !

با توجه به مزیت های نسبی طرح های پتروپالایشگاهی ، اخیراً در منطقه خاورمیانه و آسیا از جمله کشور های عربستان سعودی و چین واحد های پتروپالایشگاهی تأسیس شده است.

شرکت ساتورپ عربستان سعودی در منطقه الجبیل نمون های از سرمایه گذاری در بخش پتروپالایشگاهی است. در چین نیز گرایش به سمت راه اندازی طرح های پتروپالایشگاهی وجود دارد.

طرح احداث یک واحد پتروپالایشگاهی به ارزش 40 میلیارد دلار در چین توسط عربستان نمون های از این گرایش ها است. صنعت پالایش ژاپن دارای 27 پالایشگاه است که ظرفیت آن ها بین 30 هزار بشکه تا 270 هزار بشکه متغیر است.

تقریباً تمامی واحد های پالایشی این کشور در کنار فراورده های سوختی به تولید محصولات پایه صنعت پتروشیمی از جمله آروماتیک ها و الفین های سبک نیز اقدام می کنند.

4 شرکت بزرگ صنعت پالایش روسیه (روسنفت ، باشنفت ، لوکاویل و گازپروم نفت) برای افزایش حاشیه سود خود در کنار فعالیت های پالایشی به حوزه پتروشیمی نیز روی آورده اند.

شرکت لوکاویل دارای دو پتروپالایشگاه نتروخیم در بلغارستان و ایساب ، در ایتالیا است. شرکت نفت و گاز مالزی ،  پتروناس ، از سال 2014 پروژه احداث پتروپالایشگاهی در پن گرانگ در جنوب منطقه جوهور مالزی را در دست اقدام دارد.

شرکت پالایش و صنایع نفتی عمان ، اُرپیک ، دارای دو پالایشگاه به نام های میناء الفَحَل و صُحار است. این مجموعه پس از راه اندازی به مجموعه های پتروشیمی موجود مرتبط می شوند.

پالایشگاه ترکیه یک میلیون تن در سال نفتا تولید می کند که تمامی آن به عنوان خوراک به مجمتع پتروشیمی 5 استار 7 تولید کننده محصولات پتروشیمی ارسال می شود.

پتروپالایشگاه ژانجیانگ 6 پتکیم در چین با سرمایه گذاری حدود 9 میلیارد دلار در حال ساخت است که برای اجرای فاز اول این پتروپالایشگاه 5.1 میلیارد دلارهزینه خواهد شد.

این پروژه با سهام برابر بین شرکت ملی نفت کویت و سینوپک چین ساخته خواهد شد. ظرفیت پالایشگاه این مجموعه 300 هزار تن در روز (15 میلیون تن در سال) نفت خام است.

سوخت های تولیدی این مجموعه مانند گازوئیل استاندارد یورو 6 خواهند داشت. انتظار می رود در بخش پتروشیمی این مجموعه سالیانه 460 هزار تن پلی اتیلن و 750 هزار تن پلی پروپیلن تولید گردد.

فاز اول این مجموعه پتروپالایشگاهی با اندکی تأخیر در سال 2020 به بهره برداری رسید. در جدول 7 ظرفیت ، مشخصات و محصولات برخی از پتروپالایشگاه ها در جهان عنوان شده است.

طرح توجیهی پتروپالایشگاه

✳️ برخی از واحدهای پتروپالایشی جهان + ظرفیت تولید محصولات :
  • عربستان : «نام پتروپالایشگاه : SATORP» ، «ظرفیت تولید : 400000 تن» ، «محصولات پتروشیمی : پارازایلن - بنزن - پروپيلن»
  • بلغارستان : «نام پتروپالایشگاه : Netrokhim (Burgas)» ، «ظرفیت تولید : 190000 تن»
  • ایتالیا : «نام پتروپالایشگاه : ISAB» ، «ظرفیت تولید : 320000 تن»
  • روسیه : «نام پتروپالایشگاه : Angarsk» ، «ظرفیت تولید : 320000 تن»
  • مالزی : «نام پتروپالایشگاه : Pengerang» ، «ظرفیت تولید : 300000 تن» ، «محصولات پتروشیمی : هيدروژن پراکسيد. ایزونونانول - 1-بوتن - پروپيلن - PP»
  • عمان : «نام پتروپالایشگاه :Mina &Suhar » ، «ظرفیت تولید : 320000 تن» ، «محصولات پتروشیمی : پارازایلن - بنزن - پروپيلن - اتيلن»
  • آنگولا : «نام پتروپالایشگاه : Sonaref» ، «ظرفیت تولید : 200000 تن» ،
  • ترکیه : «نام پتروپالایشگاه : SOCAR» ، «ظرفیت تولید : 200000 تن» ، «محصولات پتروشیمی : نفتا برای ارسال به پتروشيمی Petkim»
  • بلژیک : «نام پتروپالایشگاه :Refinery Antwerp» ، «ظرفیت تولید : 250000 تن»
  • هند : «نام پتروپالایشگاه :refinery Jamnagar» ، «ظرفیت تولید : 1200000 تن»
  • چین : «نام پتروپالایشگاه : Zhanjiang» ، «ظرفیت تولید : 300000 تن» ، «محصولات پتروشیمی : 460 هزار تن پلی اتيلن و 750 هزار تن پلی پروپيلن»

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی احداث پتروپالایشگاه ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارشگیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ احداث پتروپالایشگاه


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
rarطرح توجیهی احداث مینی ریفاینری با ظرفیت 250 تن در روز با کامفار ( محل اجرا در یکی از کشورهای عربی حوزه خلیج فارس است ) 168 صفحه ( پاییز 1402، فرمت pdf+word)(اختصاصی - برای اشتراک سه ماهه و بالاتر) جدید
تاريخیکشنبه, 02 ارديبهشت 1403 00:24
حجم فايل 5.08 MB
دانلود 0

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rarطرح توجیهی احداث مینی ریفاینری برای برش هیدروکربن Y-c 9C + کامفار 139 صفحه سال 1400 (pdf و word)( اختصاصی برای اشتراک شش ماه و یکساله )
تاريخیکشنبه, 01 اسفند 1400 22:28
حجم فايل 4.51 MB
دانلود 94

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rarطرح توجیهی تولید سالانه 30000 تن مونو پروپیلن گلایکول ، سال 1400 + کامفار ( 132 صفحه ) ( فرمت Doc و pdf ) ( اختصاصی - برای اشتراک شش ماه و یکساله )
تاريخپنج شنبه, 04 فروردين 1401 19:53
حجم فايل 2.49 MB
دانلود 48

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rarطرح توجیهی ایجاد زنجیره تبدیل گاز طبیعی به پلی پروپیلن ، پروپیلن ، متانول، بنزین خام و گاز مایع 28 صفحه سال 98 داغ
تاريخسه شنبه, 07 دی 1400 13:42
حجم فايل 919.55 KB
دانلود 132

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید پلی پروپیلن از گاز طبیعی 13 صفحه سال 97 داغ
تاريخیکشنبه, 24 اسفند 1399 07:03
حجم فايل 2.05 MB
دانلود 111

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید بنزین از گاز طبیعی 13 صفحه سال 97
تاريخشنبه, 23 اسفند 1399 15:37
حجم فايل 1.79 MB
دانلود 97

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید بنزین از گاز طبیعی 24 صفحه سال 93 داغ
تاريخشنبه, 21 دی 1398 16:32
حجم فايل 3.19 MB
دانلود 189

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی کارخانه تبدیل گاز طبیعی به گاز مایع یا LTG سال 97 داغ
تاريخپنج شنبه, 19 ارديبهشت 1398 13:42
حجم فايل 865.32 KB
دانلود 172

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی کارخانه تبدیل گاز طبیعی به گاز مایع یا LNG سال 97 داغ
تاريخپنج شنبه, 19 ارديبهشت 1398 13:41
حجم فايل 872.67 KB
دانلود 209

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تبدیل گاز به گازوییل و نفتا داغ
تاريخچهارشنبه, 12 دی 1397 00:28
حجم فايل 886.85 KB
دانلود 168

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید رزین های نفتی سی 5 آلیفاتیک 81 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخپنج شنبه, 09 آذر 1396 15:24
حجم فايل 972.83 KB
دانلود 230

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید بنزین از متانول یا MTG سال 97
تاريخپنج شنبه, 19 ارديبهشت 1398 13:34
حجم فايل 747.31 KB
دانلود 47

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی احداث پالایشگاه تولید بنزین سال 96 داغ
تاريخچهارشنبه, 12 دی 1397 00:21
حجم فايل 4.7 MB
دانلود 519

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع شیمیایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories