• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09127975250
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی استخر شنا ⭐️ 6 ماه پشتیبانی جهت وام و مجوز

(6 votes, average 4 out of 5)

طرح توجیهی استخر شنا

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی استخر شنا با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی استخر شنا را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️  برآورد 0 تا 100 هزینه‌های ساخت در طرح توجیهی استخر شنا عمومی !


✳️ معرفی 0 تا 100 طرح توجیهی احداث استخر عمومی شنا و آب درمانی !

چرا باید به سمت اجرای طرح توجیهی احداث استخر شنا و آب درمانی عمومی رفت؟

یکی از رشته‌های پرطرفدار در ایران و اکثر نقاط دنیا رشته شنا و سایر ورزش‌های آبی است.

خواص درمانی متعدد از جمله تقویت قلب و ریه، کمک به درمان دردهای عضلانی و مفصلی، کمک به بهبود سلامت روان و....از جمله مزایای رفتن به استخر شنا و یا استخرهای آب درمانی می‌باشد و اصلی‌ترین دلیل تقاضای بالا نسبت به انجام ورزش‌های آبی و شنا، همین خواص درمانی می‌باشد.

این تقاضای مناسب ، دلیل موجهی برای حرکت به سمت اجرای طرح توجیهی استخر شنا عمومی یا حتی استخر آب درمانی می‌باشد. این سرمایه‌گذاری بازه سوددهی مناسبی دارد و دوره بازگشت سرمایه آن عموما منطقی است.

آیا برای گرفتن وام استخر شنا از بانک نیاز به ارائه طرح توجیهی استخر شنا هستیم؟

بله . طبق دستور بانک مرکزی ، برای اینکه بانکها بتوانند تسهیلاتی را به هر کسب و کاری تخصیص دهند باید بیزنس پلن آن کسب و کار را از سرمایه گذار مطالبه کنند. برای احداث استخر شنا و آب درمانی نیز قطعا شما به یک طرح توجیهی احداث استخر شنا عمومی دارید که توجیه اقتصادی و مالی مناسبی را نشان دهد و توسط کارشناسان متخصص این حوزه تدوین شده باشد. مضاف بر طرح توجیهی استخر شنا،  بانک از شما گزارش گیری نرم افزار کامفار و مطالعات بازار آن را نیز مطالبه خواهد کرد.

به غیر از وام بانکی در مراحل اداری قبلی نیز مانند مرحله درخواست مجوز استخر شنا نیز باید طرح توجیهی خود را که حکم شناسنامه پروژه شما را دارد ارائه دهید.

آیا طرح توجیهی احداث استخر شنا فقط برای درخواست مجوز استخر شنا و یا دریافت وام بانکی آن کاربرد دارد؟

قطعا اینگونه نیست. طرح توجیهی استخر شنا آب ، یک نقشه ی راه و یک منبع اطلاعاتی علمی برای روشن کردن مسیر سرمایه گذاری شماست و در واقع کاربرد اصلی آن همین مورد است. بدون داشتن یک طرح توجیهی تخصصی برای کسب و کار استخر شنا شما نمیتوانید بیش بینی درستی از آینده مالی کسب و کار و همینطور هزینه های راه اندازی استخر ، درامد و سود استخر و نقطه سربه سر پروژه داشته باشید.

بدون یک طرح توجیهی ساخت استخر شنا ، شما نمیتوانید قبل از بهره برداری بدانید که صورت های مالی کسب و کارتان مانند صورت سود و زیان و ترازنامه کسب و کارتان در سالهای پس از بهره برداری چگونه میتواند باشد و بنابراین نمیتوانید درک درستی از توجیه یا عدم توجیه اقتصادی و مالی کسب و کار خود داشته باشید.

بنابراین اولین گام شما جهت احداث استخر شنا ، نگارش یک طرح توجیهی استخر شنا توسط کارشناسان متخصص میباشد. وبسایت گسترش کارافرینی ایران ، آمادگی خود را برای نوشتن طرح توجیهی استخر شنا با حرفه ای ترین متد و متناسب با نیاز شما و خواست بانک ها و ارگانهای دیگر اعلام میکند.

برآورد هزینه‌های ساخت استخر شنا عمومی در سال 1401 :

هزینه‌های مربوط به راه‌اندازی یک مجموعه استخر شنا به عوامل مختلفی از جمله شهر و منطقه‌ی محل احداث، تعدد امکانات و خدمات مورد نظر برای ارائه در مجموعه، کیفیت تجهیزات و مصالح مورد استفاده، هزینه‌های مربوط به دستمزد کارگران و پیمانکاران مجموعه، هزینه‌های مربوط به خرید یا واگذاری زمین محل احداث، متراژ زمین، تعدد نیروهای انسانی، تجهیزات مربوط به خدمات رفاهی جانبی، هزینه‌های جاری مانند آب و برق و گاز و.... می‌باشد.

با توجه به عوامل نامبرده شده، تعیین یک نرخ هزینه ثابت برای احداث و راه اندازی چنین مجموعه‌ای ممکن نیست و نسبت به هرکدام از عوامل فوق متغییر است.

خوب است بدانیم که بخش عمده درآمد استخرهای شنا در گرو ورودی دریافتی از مراجعه‌ کنندگان و هزینه‌های دریافتی در ازای خدمات جانبی می‌باشد.

یکی از عوامل کاهش هزینه‌های یک مجموعه استخر شنا، کمک به کاهش استهلاک تجهیزات آن می‌باشد و این امر می‌تواند با ارائه خدمات جانبی باکیفیت و متعدد تحقق یابد که به معنای جایگزینی هزینه‌های دریافتی برای خدمات جانبی به جای دریافت هزینه در ازای استفاده بیش از ظرفیت از تجهیزات بکارگیری شده می‌باشد .

خلاصه‌ای از طرح توجیهی و براورد درامد استخر شنا :

  • حداقل زیربنای مورد نیاز: 500 مترمربع
  • حداقل پتانسیل اشتغال‌زایی: 5 نفر
  • حداقل سرمایه اولیه مورد نیاز: متغییر نسبت به شرایط
  • میانگین نرخ سوددهی: 22 درصد
  • حداقل بازه سوددهی: 30 ماه
  • نرخ برابری ارزی: 1$=28433T

✳️ مدارک مورد نیاز و روش درخواست مجوز احداث استخر شنا :

درخواست بهره‌برداری و راه‌اندازی یک مجموعه استخر شنا می‌تواند از طرف یک یا چند شخصیت حقیقی و یا شخصیت حقوقی ثبت شده صورت گیرد. و در نقطه ی شروع برای ثبت درخواست مجوز استخر باید به درگاه ملی مجوزها رفته و کلمه (استخر) را در جستجوگر این سایت سرچ کنید تا مجوزهای قابل صدور برای شما ظاهر شود و سپس روی دکمه «ثبت درخواست» کلیک کنید.

البته ما کار شما را راحت تر کردیم و فقط کافیست روی لینک «ثبت درخواست مجوز استخر شنا» کلیک کنید تا به صفحه مربوطه منتقل شوید. ارگانی که مسئولیت صدور جواز بهره‌برداری مجموعه استخر شنا را عهده‌دار است اداره‌کل تربیت بدنی استان محل احداث می‌باشد.

در ادامه فرد یا افراد متقاضی می‌بایست درخواست خود را به این ارگان ارائه دهند و در گام بعدی اداره کل تربیت بدنی استان درخواست ارائه شده را بررسی می‌کند و فرم‌های مورد نیاز را در اختیار فرد یا افراد متقاضی قرار می‌دهد.

در گام بعدی متقاضی یا متقاضیان می‌بایست فرم‌های تکمیل شده و طرح توجیهی خودرا طرف مدت حداکثر 90 روز به اداره کل تربیت بدنی استان تحویل دهند و این ارگان مدارک ارائه شده را به مرجع بالاتر یعنی سازمان تربیت بدنی جمهوری اسلامی ایران ارسال می‌نماید.

سازمان تربیت بدنی جمهوری اسلامی ایران پس از بررسی مستندات تاییدیه نهایی را صادر می‌کند و‌پرونده را برای تخصیص زمین محل احداث مجموعه به مراجع مربوطه مانند شهرداری، اوقاف و... ارسال می‌نماید.

زمین مورد نظر می‌تواند از مراجع مربوطه خریداری شود و یا به شکل واگذاری بلندمدت حالت استیجاری داشته باشد. حداقل متراژ زیربنای مورد تایید جهت احداث مجموعه استخر شنا با حداقل امکانات پایه معادل 500 مترمربع می‌باشد.


✔️ بخش‌های تشکیل‌ دهنده یک مجموعه استخر شنا و آب درمانی


بخش‌های تشکیل‌دهنده یک مجموعه استخر شنا و آب درمانی

به طور کلی یک استخر شنا و آب درمانی میتواند دارای همه و یا تعدادی از بخش های زیر باشد :

✳️ الف: بررسی انواع استخر در طرح توجیهی احداث استخر شنا

1 - استخر مخصوص شنا و آموزش کودکان :

استخر مخصوص شنا و آموزش کودکان طبق استانداردهای تعریف شده می‌بایست دارای عرض حداقل 7 متر و طول حداقل 16.6 متر باشد.

وجود حاشیه ایمن سازی شده از جنس غیر لغزنده کنار استخر مخصوص کودکان با عرض 2 متر نیز فرآیند آموزش شنا به کودکان و کنترل و نظارت بهتر بر عملکرد آنها را تسهیل می‌کند.

عمق مجاز‌برای استخر مخصوص شنا و آموزش کودکان حداکثر 0.9 متر می‌باشد.

از جمله الزامات دیگر در بهینه سازی استخر‌برای کودکان درنظر گرفتن پله‌های ورودی به استخر با عرض و ارتفاع استاندارد می‌باشد.

2 - استخر شنای عمومی و تفریحی سرپوشیده:

شکل و ابعاد استخر عمومی و تفریحی اختیاری و براساس طراحی دکوراسیون ما می‌باشد.

  • نکته حائز اهمیت درمورد این نوع استخر رعایت عمق و شیب استاندارد است. شیب استاندارد کف استخر نباید بیش از 7 درصد به نسبت سطح تراز شده و صاف باشد.
  • عمق استخر عمومی در بخش کم عمق حداقل 5 متر و در بخش عمیق حداکثر 3.5 متر مجاز می‌باشد.
  • نصب هرگونه ابزار تفریحی نظیر تخته شیرجه یا سرسره فقط در قسمت‌های با عمق بیش از 2 متر مجاز می‌باشد.
  • در بخش‌های کناری استخر عمومی سرپوشیده می‌بایست حاشیه با عرض معادل 2 متر تعبیه شود تا فضایی برای اسقرار عریق نجات‌ها و استراحت شناگران محیا باشد.

3 - استخر شنای عمومی و تفریحی روباز:

شرایط و استانداردهای استخر شناس عمومی و‌تفریحی روباز مشابه سرپوشیده است با این تفاوت که استخر روباز باید در محیط چهار دیواری با سقف غیر مشرف و یا پوشیده شده با پنل‌های مناسب احداث گردد.

حاشیه کناری استخر روباز می‌بایست دارای حداقل 4 متر عرض باشد.

4 - استخر شنای حرفه‌ای و مخصوص مسابقات:

استخرهای مخصوص شنای حرفه‌ای خصوصیات و ابعاد خاصی برای تمرینات مسابقاتی دارند.

طول استخر شنا براساس نوع مسابقه متغییر است اما معمولاً مضربی از 100 متر می‌باشد و به صورت استاندارد و رایج دارای طول 50 متر برای تمرینات مسابقه‌ای درنظر گرفته می‌شود.

عرض استخر‌شنا براساس تعداد لاین متغییر است؛عرض هر لاین مسابقه حداقل 2 و حداکثر 2.5 متر می‌باشد که فاصله آن از کناره استخر‌ بسته به نوع تمرین شامل‌ تمرینات عمومی، تمرینات مسابقات درون کشوری و مسابقات بین المللی بین 0.25 متر تا 2.5 متر می‌باشد.

5 - استخر آب ‌درمانی:

ابعاد و شکل استخر مخصوص آب ‌درمانی دلخواه است اما عمق آن نباید از 2 متر بیشتر باشد.

استخر آب ‌درمانی دارای شاخصه‌هایی از جمله دستگیره‌های نگهدارنده، دماسنج مناسب برای تنظیم دمای آب و کف مسطح یا با شیب ملایم می‌باشد.

حضور یک فیزیوترتپیست یا فرد دارای تخصص در زمینه آب ‌درمانی اعتماد مراجعه کننده نسبت به مجموعه را افزایش می‌دهد.

انواع سونا و جکوزی

✳️ ب : بررسی انواع سونا و جکوزی در استخرهای شنا

1 - سونای خشک:

مکانیسم کارکرد سونا بر اساس پاشش حرارت ناشی از سنگ‌های براقروخته شده با آتش طبیعی چوب در محفوظه‌ی احتراق است و‌ سونای خشک به معنای ایجاد بخار گرم بدون رطوبت آب است.

جنس داخلی اتاق سونا می‌بایست از چوب باشد مانع هدررفت گرما و انرژی داخل اتاق باشد.

استفاده از سونای خشک مزایای بسیاری از جمله کمک به کاهش وزن موضعی و تناسب‌ اندام‌ دارد.

2 - سونای بخار:

مکانیسم کلی عملکرد سونای بخار مشابه سونای خشک است با این تفاوت که حرارت ناشی از برافروختگی سنگ‌ها توسط پاشش آب، به شکل بخار‌مرطوب و داغ وارد محیط می‌شود که خواص درمانی بسیاری برای شادابی و طراوت‌ پوست دارد.

ابعاد اتاق سونا محدودیت ندارد و‌در هرابعاد و شکلی قابل‌ اجراست.

3 – جکوزی :

جکوزی سازه‌ای شبیه به یک استخر کوچک است که می‌تواند با آب گرم یا سرد پر شود و دورتادور آن با جت‌های خروج هوای پرفشار تجهیز شده است که آب و هوا را با فشار قابل تنطیم و ریتم مشخص به بیرون پمپاژ می‌کنند و برای ریلکسیشن و رفع خستگی عضلات بسیار مفید است.

توجه داشته باشید که استفاده از جکوزی برای دردهای مزمن کمر منوط به کسب اجازه از پزشک متخصص می‌باشد.

ابعاد جکوزی دلخواه است اما عمق آن نباید بیش از 2 تا 2.5 متر باشد.

✳️ ج : ارائه خدمات ماساژ یکی از روشهای افزایش درامد استخرهای شنا عمومی

وجود اتاق ماساژ درمانی در یک مجموعه استخر شنا جزو خدماتی است که در صورت داشتن بودجه کافی ، راه‌اندازی آن با استقبال خوبی مواجه خواهد شد و بازه سوددهی کوتاه و درآمد خوبی دارد.

اتاق ماساژ باید حداقل برای پذیرش 1 نفر مجهز شده باشد و فرد یا افراد ماساژور دوره دیده و دارای مدارک معتبر در این زمینه باشند.

توجه کنید استفاده از پرسنل غیرحرفه‌ای در این بخش غیرقانی است و در صورت بروز خسارت و ایجاد مشکل توسط افراد غیر حرفه ای می‌بایست به مراجع قانونی پاسخگو باشید.

باشگاه ورزشی

✳️ د : سایر خدمات رفاهی جانبی قابل ارائه در استخرهای شنا

1 - بوفه و کافی شاپ :

بخش بوفه و کافی شاپ از جمله امکانات یک مجموعه استخر شنا است که امکان تفریح و استراحت را برای استفاده کنندگان از مجموعه فراهم می‌کند و درصورت بکارگیری افراد ماهر و مواد غذایی باکیفیت و مرغوب میزان مراجعه بالایی دارد و به طبع سودآوری و درآمد بالایی هم خواهد داشت.

2 - سالن بازی کودکان :

برخی از مجموعه‌های ورزشی از جمله مجموعه استخر شنا، بخشی را تحت عنوان سالن بازی کودکان متناسب با بودجه خود راه‌اندازی می‌کنند تا افراد مراحعه کننده به مجموعه بتوانند با خیال راحت در کودک خود را در این فضا قرار دهند و زمانی را به تفریح و تمرین شخصی بپردازند.

استفاده از کفپوش‌های ایمن و غیر لغزنده، استفاده از وسایل بازی استاندارد و استفاده از پرسنل مجرب در زمینه کار باکودک در این بخش جزو ملزومات می‌باشد.

3 - باشگاه ورزشی :

دربرخی مجموعه‌های استخر شنا فضایی تحت عنوان باشگاه ورزشی تعبیه شده است که شامل تعدادی دستگاه ورزشی و یک یا چند نفر مربی دوره دیده در این زمینه می‌باشد.

متراژ بخش باشگاه ورزشی محدودیتی ندارد و در هر شکل و ابعادی قابل اجراست.

4 - سالن سولار :

بعضی از مجموعه‌های استخر و سونای بزرگ به ویژه در کلان‌شهرها دارای یکسری امکانات به اصطلاح لاکچری نظیر سالن سولار می‌باشند.

دستگاه سولار یک تخت محفظه مانند است که سراسر آن با لامپ‌های ماورابنفش پوشیده شده است و مکانیسم عملکرد آن به صورت تابش نور ماورابنفش به بدن جهت برنزه شدن و تغییر رنگ پوست می‌باشد.

دستگاه سولار مزایایی به نسبت شیوه آفتاب گرفتن سنتی دارد که برخی از این مزایا عبارتند از حفاظت از چشم‌ها در برابر اشعه‌های مضر، قابلیت تنظیم درجه و تنظیم زمان تابش و تغییر رنگ یکنواخت‌تر و یکدست‌تر پوست.

توجه داشته باشید که اپراتور دستگاه سولار حتماً می‌بایست تخصص لازم درزمینه استفاده از دستگاه و تاثیر آن بر پوست انسان را داشته باشد.

استفاده از اپراتور غیر حرفه‌ای عواقب جبران‌ناپذیری برای سلامت مراجعه‌کنندگان و اعتبار مجموعه به دنبال دارد.

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی استخر شنا ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ استخر شنا


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

 

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی احداث استخر شنا و ورزشهای آبی ( طرح تیپ 20 صفحه ای ) داغ
تاريخسه شنبه, 13 شهریور 1397 11:35
حجم فايل 2.35 MB
دانلود 249

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی احداث باشگاه بدنسازی ، استخر و سالن ماساژ ( طرح تیپ 17 صفحه ای ) داغ
تاريخسه شنبه, 13 شهریور 1397 11:53
حجم فايل 2.39 MB
دانلود 297

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rarطرح توجیهی احداث مجموعه گردشگری توریستی تلخاب شامل رستوران کافی شاپ استخر و خدمات بوفه 24 صفحه سال 98
تاريخجمعه, 03 دی 1400 16:24
حجم فايل 992.12 KB
دانلود 61

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنعت گردشگری

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories