• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی کترینگ ⭐️ آشپزخانه بیرون بر (اخذ مجوز و وام)

(2 votes, average 5 out of 5)

طرح توجیهی کترینگ یا آشپزخانه بیرون بر

نوشتن مطالعات بازار و طرح توجیهی راه اندازی کترینگ با گزارش گیری مالی کامفار با فرمت DOC | PDF ، به منظور اخذ جواز تاسیس ، وام بانکی و دریافت زمین انجام می شود و این مجموعه آماده تهیه مطالعات طرح توجیهی اختصاصی راه اندازی کترینگ یا آشپزخانه بیرون بر با پشتیبانی 4 تا 6 ماهه است .

ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی راه اندازی کترینگ (آشپزخانه بیرون بر) را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ معرفی طرح توجیهی راه اندازی کترینگ (آشپزخانه بیرون بر) !


کترینگ چه نوع کسب و کاریست و تاسیس آن چه مزایایی دارد !

✳️ کترینگ ( Catering ) چه نوع کسب و کاریست و تاسیس آن چه مزایایی دارد !

کترینگ‌ها به مکان‌هایی گفته می‌شود که در آنها انواع غذای گرم و سرد و انواع نوشیدنی، دسر و یا پیش غذا به تعداد مشخص در آشپزخانه تهیه می‌شود و سپس به صورت بیرون‌بر در اختیار یک جامعه هدف خاص که شرکت‌ها، ارگان‌ها، مراسم‌ها، رویدادها و سازمان‌های مختلف هستند قرار می‌گیرد.

اگر شما یا اعضای خانواده و دوستان شما به هنر آشپزی علاقمند هستید و در این زمینه مهارت دارید، یکی از بهترین کسب و کارها برای شما راه اندازی کترینگ است.

راه اندازی کترینگ به سرمایه زیادی نیاز ندارد و با هر میزان بودجه‌ای قابل راه اندازی است.

تامین مواد اولیه و تجهیزات و هزینه‌های مربوط به خرید، اجاره و هزینه‌های جاری ملک محل کسب و کار، اصلی‌ترین هزینه‌ها در پروسه راه اندازی و فعالیت کترینگ است.

شما برای راه اندازی کترینگ به مدرک تحصیلی خاصی نیاز ندارید و برای موفقیت و رسیدن به سود کافیست در آشپزی و ارائه خدمات به مشتری مهارت کافی داشته باشید بنابراین داشتن کترینگ یک کسب و کار مهارت محور است نه مدرک محور.

ارائه خدمات مناسب و استفاده از مواد اولیه باکیفیت در کنار مهارت آشپزی بالا ، دوره بازگشت سرمایه شما را به حداقل ممکن کاهش می‌دهد و در کمترین زمان ممکن کسب و کار شما را به سود و درآمدی ایده آل خواهد رساند.

محل راه اندازی کترینگ محدودیت ندارد، می‌تواند یک زیرزمین کوچک 50 مترمربعی باشد و یا یک سالن بزرگ چند صد مترمربعی، بنابراین شما می‌توانید بسته به ظرفیت روزانه و تعداد پرسنل و بودجه خود ، محل مناسب راه اندازی کترینگ را انتخاب کنید.

در ادامه به بررسی میزان سرمایه و سود حاصل از راه اندازی کترینگ خواهیم پرداخت.


✔️ بخش هایی از طرح توجیهی راه اندازی کترینگ (آشپزخانه)


هزینه راه اندازی کترینگ

✳️ هزینه راه اندازی کترینگ در سال 96 چقدر است؟

فرض می‌کنیم شما قصد راه اندازی یک کترینگ با پتانسیل تهیه روزانه 100 وعده غذایی در کمترین حالت ممکن را داشته باشید.

در این صورت بسته به نوع ملک محل کسب اعم از شخصی یا استیجاری، کیفیت مواد اولیه، تجهیزات و متراژ ملک مورد نظر ، سرمایه مورد نیاز شما برای شروع فعالیت به عنوان کترینگ در بازه 500 میلیون تومان تا 2 میلیارد تومان تخمین زده می‌شود.

حال با فرض اینکه شما هر پرس غذا را با میانگین قیمت 40 هزار تومان در اختیار مشتری قرار دهید، میانگین سود شما به نسبت هر پرس غذا حدود 15 هزار تومان تخمین زده می‌شود.

تمام اعداد و ارقام بیان شده در این متن براساس نرخ برابری ارزی هر 1 دلار معادل 32800 ریال بیان شده است.

کارشناسان ما صفر تا صد برآوردهای مالی را با بکارگیری به روزترین متدها و با درنظر گرفتن تمام جوانب کسب و کار در قالب طرح توجیهی جامع راه اندازی کترینگ برای شما آماده خواهند کرد.

✳️ طرح توجیهی احداث کترینگ یکی از اسناد مورد نیاز برای اخذ وام راه اندازی آشپزخانه بیرون بر میباشد !

شما با در دست داشتن طرح توجیهی کترینگ خود و همچنین مجوز فعالیت از ارگان‌های مربوطه، می‌توانید مبلغی بین 60 تا 80 درصد سرمایه تعیین شده در طرح توجیهی را به عنوان وام و تسهیلات از بانک دریافت کنید که البته می‌بایست باقی مبلغ را به عنوان آورده ارائه نمایید.

این شرایط تسهیلاتی برای راه اندازی کترینگ مربوط به خرداد 1400 می‌باشد و برای دریافت اطلاعات به روز می‌بایست به اتحادیه صنفی مورد نظر خود مراجعه نمایید. 

خلاصه طرح توجیهی آشپزخانه بیرون

خلاصه طرح توجیهی آشپزخانه بیرون بر در سال 96 :

  • هزینه احداث کترینگ : 500 میلیون تا 2 میلیارد تومان
  • مساحت کترینگ : 100 مترمربع
  • تعداد غذای روزانه : حداقل 100 پرس
  • حقوق سرآشپز : 8 تا 12 میلیون تومان در ماه
  • تعداد کارکنان : 6 نفر
  • قیمت متوسط غذا : 40000 تومان
  • متوسط سود در هر غذا : 15000 تومان

✳️ راهکارهای پیشنهادی جهت اجرای اقتصادی تر طرح توجیهی راه اندازی کترینگ :

مهمترین بخش مدیریت یک کترینگ، استفاده از مواد اولیه مرغوب و تامین این مواد اولیه است.

شما با شناسایی عمده فروش‌های مواد اولیه و عقد قرارداد بلند مدت با آنها می‌توانید مواد اولیه مورد نیاز خود را در کمترین زمان، با حفظ کیفیت و با قیمت به صرفه تهیه کنید.

توجه داشته باشید که خرید مواد اولیه متناسب با نیاز روزانه یا هفتگی کترینگ یکی دیگر از عوامل مؤثر بر قرفه جویی در هزینه است چرا که ریسک هدر رفت و فساد مواد اولیه مازاد را به حداقل ممکن می‌رساند.

سرمایه گذاری در بخش تبلیغات و بازاریابی مدرن نیز یک ایده بسیار مناسب برای جذب مشتری بیشتر است.

هزینه تبلیغات اگر هوشمندانه و به جا باشد، در مدت زمان بسیار کوتاهی چند برابر هزینه انجام شده را به مجموعه بازمی‌گرداند.

اگر سرمایه کمی دارید و می‌خواهید با حداقل ریسک ممکن یک کترینگ راه اندازی کنید، پیشنهاد می‌شود برای شروع کار به جای خرید تجهیزات نو و آکبند، تجهیزات دست دوم ولی سالم را خریداری کنید و حدود 30 درصد در هزینه‌ها صرفه جویی کنید.

منو غذایی خلاقانه و بسته بندی نوین و کیفیت غذاها ، رمز موفقیت کترینگ ها

✳️ ارائه منو غذایی خلاقانه و بسته بندی نوین و کیفیت غذاها ، رمز موفقیت کترینگ ها :

منو، یکی از اجزای اصلی بدنه کسب و کار راه اندازی کترینگ است.

شما باید حوزه فعالیت و نوع غذاهایی که به مشتریان ارائه می‌دهید را در یک لیست طراحی شده و جذاب در اختیار آنان قرار دهید.

منوی کترینگ معمولاً شامل چند نوع غذای ایرانی پرطرفدار، غذای روز، دسر، پیش غذا، نوشیدنی و در بعضی موارد غذاهای سرد و فست فود است.

بعضی از کترینگ‌ها در منوی غذایی خود موارد خاص مانند غذاهای بومی منطقه، غذاهای دریایی و غذاهای گیاهی نیز دارند.

انتخاب منو به مهارت و سلیقه سرآشپز و کمک سرآشپزهای کترینگ وابسته است و باید مورد توجه قرار گیرد.

مواد اولیه مصرفی یک کترینگ معمولی برای تولید غذاها :  

  • 1 کیلو برنج برای شش نفر
  • هر پرس خورشت به 35 گرم حبوبات و 50 گرم گوشت دارد.
  • هر سیخ کباب کوبیده : بین 100 تا 150 گرم گوشت قرمز
  • هر سیخ جوجه کباب : بین 120 تا 200 گرم گوشت مرغ
  • تقریبا 5 کیلو روغن در روز

✔️ روش دریافت مجوز کترینگ


مدارک مورد نیاز و روش دریافت مجوز کترینگ

اتحادیه چلو کباب و چلو خورشت، اتحادیه صنفی است که وظیفه ارائه پروانه فعالیت و تایید صلاحیت شروع فعالیت انواع آشپزخانه بیرون بر را برعهده دارد؛ البته گاهی براساس صلاحدید کارشناسان این جواز توسط اتحادیه سلف سرویس و رستوران نیز صادر می‌گردد.

البته برای ثبت درخواست مجوز کترینگ باید از طریق سامانه ملی مجوزها اقدام نمایید که لینک آن در زیر قرار داده شده.

ثبت درخواست مجوز «آشپزخانه های صنعتی»

✳️ مدارک مورد نیاز برای اخذ مجوز کترینگ (آشپزخانه بیرون بر) :

  • داشتن فرم عضویت اتحادیه و فیش پرداخت حق عضویت
  • ارائه اسناد مالکیت محل کسب و یا اجاره نامه آن (اصل و کپی)
  • پرداخت حق کارشناسی و بازدید کارشناسان اتحادیه از محل کسب
  • پرداخت عوارض شهرداری و دریافت تاییدیه شهرداری
  • جواز پایان کار
  • سواد خواندن و نوشتن برای افراد زیر 50 سال و ارائه آخرین مدرک تحصیلی در صورت وجود
  • اصل و کپی شناسنامه، کارت ملی، پایان خدمت ( آقایان) ، عدم اعتیاد، عدم سوء پیشینه
  • وکالتنامه رسمی و محضری تمام شرکاء در صورت شریکی بودن کسب و کار
  • 8 قطعه عکس 3*4

بازه زمانی دریافت جواز فعالیت برای راه اندازی کترینگ و آشپزخانه بیرون بر ، حدود 2 ماه می‌باشد.

دریافت مجوزات لازم از اداره اماکن و نیروی انتظامی منطقه به جهت تایید رعایت اصول قانونی کسب و کار و همچنین دریافت جواز از وزارت بهداشت جزو ملزومات تاسیس کترینگ می‌باشد.

ناگفته نماند که مجوز بهداشت علاوه بر اهمیت ویژه‌ای که در روند دریافت جواز فعالیت قانونی کترینگ دارد، برای مراحل بعدی هم حائز اهمیت است.

تمام پرسنل شاغل در کترینگ ملزم به دریافت کارت بهداشت می‌باشند.

توجه داشته باشید که فعالیت در زمینه تهیه غذا که مستقیماً با بهداشت و سلامت عمومی جامعه مرتبط است، بدون داشتن مجوزات قانونی ممنوع است و جرم محسوب می‌شود.

شرایط و ضوابط بهداشتی تاسیس آشپزخانه بیرون بر (کترینگ)

✳️ شرایط و ضوابط بهداشتی تاسیس آشپزخانه بیرون بر (کترینگ) :

  • آشپزخانه کترینگ باید حداقل 12 مترمربع مساحت داشته باشد.
  • کف آشپزخانه باید موزاییک یا سنگ کار شده باشد. همچنین دیوارها و سقف آشپزخانه باید کاشی کاری یا سنگ شده باشد.
  • کارکنان آشپزخانه بیرون بر باید لباس کار استاندارد و بهداشتی بپوشند.
  • آشپزخانه بیرون بر باید دارای سرویس بهداشتی استاندارد با لوله کشی آب گرم و سرد داشته باشد.
  • کترینگ ها موظفند تمام ضوابط بهداشتی را رعایت کنند.

✔️ با انواع کترینگ آشنا شویم !  


انواع کترینگ

کترینگ‌ها با توجه به گستره خدماتی که ارائه می‌کنند، نوع غذایی که دارند و نوع سازمان‌هایی که با آنها همکاری می‌کنند انواع مختلفی دارند.

1 - کترینگ هوایی

این کترینگ‌ها وظیفه تهیه غذاهای متناسب با شرایط هواپیما را بر عهده دارند و طرف قرارداد آنها ایرلاین‌های و آژانس‌های هواپیمایی می‌باشند.

نوع غذایی که در هواپیما سیو می‌شود به دلیل شرایط جوی و جغرافیایی و محدودیت‌های امکانات هواپیما معمولاً به شکل غذای سرد و سبک می‌باشد.

البته ارائه غذاهای گرم در شرایط پروازهای طولانی و در صورت محیا بودن شرایط نگهداری این غذاها در کابین هواپیما نیز مقدور است.

2 - کترینگ ریلی :

کترینگ ریلی، همانطور که از نامش پیداست وظیفه تامین غذای قطارها را برعهده دارد.

گستردگی و‌ تنوع غذاهای کترینگ ریلی مانند کترینگ هوایی محدود نیست و انواع غذاهای گرم، غذاهای سنتی، انواع کباب، انواع فست فود، انواع پیش غذا و دسر و حتی انواع غذاهای محلی یا غذاهای گیاهی که بیشتر در قطارهای درجه 1 برای مسافران سرو می‌شود را شامل می‌شود.

3 - کترینگ بیمارستانی :

این نوع کترینگ وظیفه تهیه و توزیع غذا به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی طرف قرارداد خود را دارد و جزو کترینگ‌های ویژه است.

غذایی که برای بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تهیه می‌شود می‌بایست مطابق دستورالعمل‌های خاص پزشک مختص بیماران هر بخش باشد.

نمک، قند و چربی غذاهای بیمارستانی معمولاً با غذای معمولی متفاوت است و کنترل مقدار مواد در این نوع غذاها از اهمیت بالایی برخوردار است.

4 - کترینگ خدمات مراسم :

این نوع کترینگ وظیفه تامین غذای مراسم‌های مختلف مانند مجلس عروسی، مجلس ختم، رویدادهای بین المللی، سمینارها و همایش‌های دولتی و خصوصی، انواع جشن تولد ، فارغ التحصیلی و مهمانی خانوادگی و... را بر عهده دارد.

کترینگ خدمات مراسم انواع غذاهای سنتی، غذاهای دریایی، پیش غذا، سینی پذیرایی، سینی تنقلات، فست فود و انواع نوشیدنی و دسر را متناسب با سلیقه مشتری در اختیار آنان قرار می‌دهد.

5 - کترینگ سلامت :

با افزایش تمایل مردم به زندگی سالم و مصرف غذاهای سالم، بسترهای مدرنی برای ارائه خدمات سلامت و مبتنی بر رژیم غذایی سالم شکل گرفت که یکی از آنها کترینگ سلامت یا کترینگ رژیمی است.

غذاهایی که در کترینگ رژیمی تهیه می‌شوند معمولاً زیر نظر مشاور تغذیه هستند و میزان تمام مواد مفید آنها نظیر کربوهیدرات، چربی، پروتئین و... دقیق و کنترل شده است.

هدف از ایجاد کترینگ سلامت، ارائه خدمات به ورزشکاران ،  بیماران با رژیم غذایی خاص و افرادیست که در دوران رژیم چاقی یا لاغری زیرنظر پزشک تغذیه قرار دارند و می‌خواهند تغذیه متناسب با رژیم خود داشته باشند.

البته کترینگ سلامت به نسبت انواع دیگر کترینگ کمتر شناخته شده اما متقاضیان و مشتری های خاص خود را دارد.

6 - کترینگ سنتی :

این نوع کترینگ سرو انواع غذاهای سنتی ایرانی مانند انواع کباب، انواع خورشت و انواع چلو و همچنین انواع نوشیدنی‌های سنتی ایرانی را انجام می‌دهد.

البته بعضی از کترینگ‌های سنتی بسته به منطقه‌ای که در آن قرار دارند انواع غذاهای سنتی و محلی مربوط به آن منطقه را نیز در منوی غذایی خود دارند.

در بیشتر کترینگ‌های سنتی خبری از سرو فست فود و غذاهای این چنینی نیست.

7 - کترینگ هتل :

یکی از مهمترین و حساس‌ترین بخش هتلداری و همچنین یکی از معیارهای محک کیفیت خدمات هر هتل، کیفیت غذای آن است.

کترینگ هتل انواع غذاها از سنتی گرفته تا فست فود و حتی غذاهای دریایی یا غذاهای بین المللی را با بهترین کیفیت، بهترین گارنیش و بهترین بسته بندی در اختیار هتل‌ها به ویژه هتل‌های 4 و 5 ستاره قرار می‌دهد.


✔️ تفاوت کترینگ با آشپزخانه و رستوران !


تفاوت کترینگ با آشپزخانه و رستوران

✳️ کترینگ چه تفاوتی با آشپزخانه های معمولی تهیه غذا دارد ؟

کترینگ و آشپزخانه های معمولی تهیه غذا از نظر نوع کارکرد دقیقاً مشابه هستند و هردوی آنها انواع غذا، نوشیدنی و دسر و پیش غذا را به صورت بیرون بر در اختیار مشتریان قرار می‌دهند.

تفاوت کترینگ و آشپزخانه های معمولی تهیه غذا در جامعه هدف آنهاست؛ جامعه هدف کترینگ سازمانی است ولی آشپزخانه های معمولی خدمات خود را به مردم عادی ارائه می‌دهد.

مقدار پرس‌های غذایی آماده شده در کترینگ به دلیل سیستم پیش سفارش معمولاً مشخص است و احتمال بیشتر و کمتر شدن تعداد کم است ولی در آشپزخانه های معمولی تهیه غذا ، با وجود معیار مشخص برای تعداد پرس‌های غذایی ممکن است در روزهای خاصی بدلیل کم یا زیاد بودن مشتری، مقدار فروش کمتر یا بیشتر از تعداد پرس‌های غذایی پیش فرض باشد.

✳️ تفاوت کترینگ و رستوران چیست !

عمده تفاوت کترینگ و رستوران، نوع سرو غذا در آنهاست.

کترینگ یک آشپزخانه بیرون بر است اما رستوران مکانی است که غذا را هم به شکل بیرون بر و هم به شکل سرو در محل در اختیار مشتریان قرار می‌دهد.

رستوران، به دلیل ارائه خدمات سرو در محل می‌بایست در محلی با متراژ معین تاسیس شود و محل مورد نظر می‌بایست فضای کافی برای چیدمان میز و صندلی و خدمات رفاهی مانند سرویس بهداشتی مخصوص مهمانان را داشته باشد در حالیکه این الزام برای کترینگ وجود ندارد.

هزینه‌های مربوط به طراحی محوطه و دکوراسیون داخلی یک رستوران به مراتب از کترینگ بیشتر است.

پیک باکیفیت برای تحویل به موقع غذا ، مهمترین بخش یک کترینگ یا آشپزخانه بیرون بر

✳️ پیک باکیفیت برای تحویل به موقع غذا ، مهمترین بخش یک کترینگ یا آشپزخانه بیرون بر

علاوه بر کیفیت غذا، فاصله زمانی آماده سازی غذا تا رسیدن غذا به دست مشتری هم از عوامل بسیار مؤثر در میزان رضایت مشتری است.

مرحله رساندن غذا به دست مشتری، توسط پیک انجام می‌شود و معمولاً به وسیله موتور سیکلت دارای باکس حمل، خودرو سواری یا وانت‌های مخصوص حمل مواد غذایی صورت می‌گیرد.

یکی از مهمترین تجهیزات مورد نیاز برای پیک در یک کترینگ، مجهز بودن آن به تجهیزات عایق گرما یا عایق سرما است که بتواند دمای غذا را تا زمان رسیدن به دست مشتری حفظ کند.

بسته بندی یا پکیجینگ پرس‌‌های غذایی یا نوشیدنی ها نیز باید به گونه‌‌ای باشد که تا زمان رسیدن به دست مشتری باز نشود، خراب نشود و تا حد ممکن از نفوذ هوا و آلودگی به غذا یا نوشیدنی جلوگیری کند.

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی راه اندازی کترینگ (آشپزخانه بیرون بر) ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ راه اندازی کترینگ (آشپزخانه بیرون بر)


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

به زودی طرح توجیهی آماده کترینگ به بانک اطلاعاتی وبسایت گسترش کارآفرینی اضافه خواهد شد.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنعت گردشگری

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories