• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی شرکت استارتاپ ⭐️ تولید نرم افزار و اپلیکیشن

(4 votes, average 4 out of 5)

طرح توجیهی شرکت استارتاپ

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی شرکت استارتاپ (تولید نرم افزار و اپلیکیشن) با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1401 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی شرکت استارتاپ (تولید نرم افزار و اپلیکیشن) را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ بررسی تخصصی طرح توجیهی تاسیس یک استارت آپ در حوزه ساخت و طراحی نرم افزار و اپلیکیشن ، کسب و کاری برای فردا !


رسالت یک شرکت استارت آپی ایجاد یک کسب و کار با استفاده از ایده‌های نو، خلاقیت‌های مدرن و ابداعات هوشمندانه است و این رسالت همسو با مسیر حرکت جامعه به سمت مدرن شدن و استفاده از تکنولوژی‌های روز می‌باشد.

با توجه به آگاهی عمومی روزافزون نسبت به شرکت‌های استارت آپی، شاهد تمایل هرچه بیشتر جوانان و افراد مستعد و خلاق نسبت به تاسیس استارتاپ ها و متقابلاً بیشتر شدن اعتماد عموم مردم نسبت به کار با این شرکت‌ها هستیم.

یک استارتاپ فعال در زمینه تکنولوژی به ویژه خدمات طراحی و ساخت نرم افزار و اپلیکیشن از جمله کسب و کارهایی است که در جامعه مدرن امروز نیاز به آن روز به روز بیشترمی‌شود و حتی با وجود رقابت زیاد، تقاضای نسبت به آن بازهم بسیار بالا می‌باشد.

علت این تقاضای روزافزون تمایل بیشتر مدیران کسب و کارها نسبت به حضور پویا بر بستر اینترنت و شبکه‌های اجتماعی است و تمایل دارند از این بستر برای گسترش خدمات و کسب و کار خودشان به بهترین شکل استفاده نمایند که این دقیقاً همان چیزی است که یک شرکت استارت آپی فعال در حوزه طراحی سایت و اپلیکیشن در اختیار آنان قرار می‌دهد.

✳️ مزایای راه‌اندازی استارت آ‌پ طراحی سایت و اپلیکیشن

مزایای راه‌اندازی یک استارت آ‌پ

  • تقاضا برای چنین خدماتی بالاست و در آینده بیشتر نیز میشود.
  • سرمایه اولیه بسیار بسیار اندکی برای شروع به کار لازم است.
  • درآمد بالا و سوددهی بالایی در کوتاه‌ترین بازه زمانی ممکن ایجلد میکند.
  • خدمات آن بدون محدودیت زمانی و مکانی میتواند به فروش برسد.

✳️ دلایل روی آوردن کسب و کارهای خدماتی به استفاده از وبسایت و اپلیکیشن

  • همگام شدن با پیشرفت جامعه در راستای مدرنیزه شدن
  • هزینه‌های جاری بسیار کمتر به نسبت شیوه کسب و کار سنتی
  • ارائه و معرفی خدمات خود بدون محدودیت مکانی و زمانی
  • سهولت دریافت مجوزات لازم برای فعالیت در قالب وبسایت و اپلیکیشن
  • حفظ ارتباط دائمی با مخاطبان و جامعه هدف که نتیجه آن دریافت بازخوردهای واقعی و پیشرفت کسب و کار است

✔️ بررسی خدمات یک شرکت استارت آپ فعال در زمینه تولید نرم افزار و اپلیکیشن


بررسی خدمات یک شرکت استارت آپ

شرکتهای سازنده اپلیکیشن و نرم افزار عموما میتوانند در زمینه های بسیار زیادی اقدام به خدمت رسانی و تولید محصولات دیجیتال نمایند چرا که بیس و پایه ی تمام این خدمات ، تخصص هایی مانند برنامه نویسی کامپیوتر و تحت وب میباشد . در ادامه به برخی از این خدمات اشاره خواهیم نمود.

1 - طراحی اپلیکیشن‌های خدماتی :

هر کسب و کار خدماتی مانند شرکت‌های حسابداری، مجموعه فروشگاهی، مجموعه آموزشی و.... علاوه بر داشتن یک مقر ثابت و سنتی مثل دفتر، فروشگاه یا آموزشگاه، به یک پایگاه شخصی سازی شده بر بستر اینترنت نیز نیازمند است.

این پایگاه شخصی سازی شده بر بستر اینترنت اپلیکیشن‌ها هستند که محیط و امکانات آنها کاملاً متناسب با درخواست مشتری و نوع خدمات مجموعه طراحی می‌گردد.

نرخ طراحی اپلیکیشن برای مشتری بازه بسیار متغییر و نامتناهی دارد و این اختلاف وابسته به عوامل مختلفی از جمله شیوه کد نویسی و برنامه نویسی اپلیکیشن می‌باشد.

این عوامل بر میزان دستمزد طراح و سود مجموعه نیز موثر است.

2 - نرم افزار های حسابداری :

خدمات حسابداری از قدیم الایام تاکنون جزو مشاغل حساس و پر ریسک بوده است و یک اشتباه جزئی در ارقام و محاسبات می‌تواند عواقب جبران ناپذیری داشته باشد.

یک اپلیکیشن حسابداری با استفاده از الگوریتم‌های خاصی فرآیند محاسبات، ثبت فاکتور، گزارش‌گیری و... را تنها با داشتن داده‌های اولیه در کسری از ثانیه انجام می دهد و علاوه برآن یک جایگزین مدرن و مناسب برای بایگانی استاد حسابداری بجای استفاده از روش‌های بایگانی سنتی می‌باشد.

دستمزد طراحی یک اپ حسابداری نرمال و با کیفیت با حداقل امکانات برای ویندوز، اندروید یا ios حداقل 5 میلیون تومان می‌باشد.  اما نرم افزارهای پیچیده ی حسابداری میتوانند تا چندین میلیارد تومان نیز قیمت گذاری شوند.

3 - اپلیکیشن‌های فروشگاهی :

اپلیکیشن فروشگاهی یک شعبه از یک فروشگاه است که دردسرهای خرید یا اجاره مغازه، هزینه آب و برق و گاز و... را ندارد و همان خدمات را گاهی اوقات با کیفیت خیلی بالاتر و در سطح گسترده‌تری به مصرف کننده ارائه می‌دهد.

دستمزد طراحی یک اپ فروشگاهی با توجه به پیچیدگی‌های خاص خودش از حداقل 7 میلیون تومان تا چند صد میلیون تومان خواهد بود.

4 - اپلیکیشن‌های آموزشی :

بسیاری از مدرسان و آموزشگاه‌ها برای ارائه گسترده‌تر و کم‌هزینه‌تر خدمات خود به استفاده از اپلیکیشن‌های شخصی سازی شده مخصوص خودشان روی آورده‌اند.

در چنین اپلیکیشنی می‌توان انواع آموزش‌ها را به صورت آنلاین یا آفلاین انجام داد با این تفاوت که محدودیت‌ها و هزینه‌های برگزاری کلاس در آموزشگاه را ندارد و طیف گسترده‌تری از مخاطبان می‌توانند از محتوا استفاده کنند.

رنج حداقل دستمزد طراحی اپلیکشن آموزشی با حداقل امکانات 5 تا 10 میلیون تومان خواهد بود.

5 - طراحی وبسایت :

در جامعه مدرن امروز یکی از معیار‌های شناخت و اعتماد نسبت به یک شرکت یا یک کسب و کار، حضور پویا بر بستر اینترنت و شبکه‌های اجتماعی است و داشتن وبسایت یکی از ملزومات مهم برای دستیابی به این هدف می‌باشد.

نرخ هزینه برای داشتن یک وبسایت از چند صدهزار تومان تا چند صد میلیون تومان متغییر است و این اختلاف نرخ به عوامل بسیاری از جمله اینکه وبسایت برچه پایه‌ای طراحی شده باشد یا چه امکاناتی داشته باشد وابسته است.

این عوامل طبعاً بر میزان دستمزد دریافتی شخص طراح و مجموعه هم تاثیرگذار خواهد بود.


✔️ بررسی مجوزهای لازم جهت تاسیس شرکت استارت آپ در زمینه طراحی و ساخت نرم افزار و اپلیکیشن


ملزومات و مجوزهای لازم برای راه‌اندازی یک شرکت استارت آپ

یکی از مزایای راه اندازی شرکت استارت آپی در ایران این است که شما در شروع فعالیت خود نیاز به دریافت مجوزهای زیاد و تحمل دردسرهای فراوان ندارید.

هر شرکت استارت آپ برای شروع فعالیت خود کافیست پروانه کسب معتبر از ارگان‌های مرتبط دریافت کند و فعالیت قانونی خود را آغاز کند.

ارگان‌هایی که یک شرکت استارت آپ در زمینه طراحی اپلیکیشن و نرم افزار ممکن است با آنها سرو کار داشته باشد شامل سازمان نظام صنفی رایانه ای، اتحادیه فناوری اطلاعات و ارتباطات و پلیس فتا می‌باشد.

یک شخص حقیقی متقاضی تاسیس این شرکت استارت آپ می‌بایست شرایط زیر را دارا باشد:

  • اصل و کپی مدارک هویتی را به مراجع مربوطه ارائه دهد
  • اصل و کپی آخرین مدرک تحصیلی یا مدارک دوره‌های آکادمیک مرتبط با زمینه فعالیت را ارائه دهد
  • طرح توجیهی و شرح فعالیت خود را به مراجع مربوطه ارائه دهد
  • حداقل 18 سال سن داشته باشد
  • کارت پایان خدمت یا معافیت دائمی یا تحصیلی داشته باشد (آقایان)
  • گواهی ثبت ایده یا اختراع در سامانه مالکیت معنوی یا اداره وبت اختراعات ایران (درصورت وجود)

دریافت اینماد هم یکی دیگر از ملزومات راه اندازی یک استارت آپ ارائه خدمات در حوزه تکنولوژی و برنامه نویسی می‌باشد.


✔️ برآورد هزینه‌های راه‌اندازی یک استارت آپ در حوزه ساخت و طراحی وبسایت و اپلیکیشن در طرح توجیهی تولید نرم افزار و اپلیکیشن


برآورد هزینه‌های راه‌اندازی یک استارت آپ

راه اندازی هر کسب و کاری ملزم به داشتن یک مقدار سرمایه اولیه مشخص است و در مورد یک شرکت استارت آپ طراحی وبسایت و اپلیکیشن این سرمایه اولیه حداقل میزان ممکن خواهد بود که خود یک مزیت محسوب می‌شود.

یک شرکت استارت آپ بشته به صلاحدید مراجع مربوطه می‌تواند دفتر کار نداشته باشد و در اینصورت فرد متقاضی نیازی به خرید یا اجاره دفتر کار نخواهد داشت.

درصورت نیاز به اجاره دفترکار نیز می‌توانید محلی متناسب با بودجه خود بدون محدودیت متراژ خریداری یا اجاره کنید.

امکانات و تجهیزات بخش مهمی از هزینه‌های مربوط به کسب و کار است و خبر خوب این است که شما برای شروع کسب و کار استارت آپی در زمینه طراحی وبسایت و اپلیکیشن فقط و فقط به سیستم‌های کامپیوتری یا لپ‌تاپ‌های قوی نیاز خواهید داشت و عمده بودجه اولیه شما صرف تهیه تجهیزات می‌شود.

برای داشتن یک سیستم کامپیوتری مناسب برای طراحی سایت و اپلیکیشن باید حداقل 20 میلیون تومان هزینه کنید.

شما می‌توانید با تهیه سیستم‌های استوک مناسب این هزینه را تا جای ممکن کاهش دهید.

میزان درآمد و سود شما از کار طراحی وبسایت و اپلیکیشن کاملاً وابسته به توانایی و مهارت شما در این حوزه می‌باشد و در صورت داشتن مهارت کافی و فعالیت مستمر در کمتر از 90 روز به سود و درآمد بالایی دست پیدا می‌کنید.

فعالیت در حوزه طراحی سایت و اپلیکیشن نرخ سوددهی حداقل 75  درصد در کوتاه‌ترین زمان ممکن را برای شما به دنبال خواهد داشت.

درآمد یک شرکت استارت آپی طراحی سایت و اپلیکیشن از طریق نرخ دریافتی از مشتریان در ازای نوع و کیفیت خدماتی که به آنها ارائه می‌دهند می‌باشد و بخشی از آن صرف استهلاک تجهیزات، بخشی صرف هزینه‌های جاری و بخشی به عنوان کارمزد به فرد طراح تعلق می‌گیرد.

پیشنهاد برای افزایش درآمد و اشتغال‌زایی بیشتر :

شما می‌توانید به عنوان یک شرکت استارت آپی معتبر با کلیه طراحان نرم افزار و اپلیکیشن سراسر کشور همکاری داشته باشید و برخی از پروژه‌های خود را به شکل درصدی به آنها بسپارید.

با این شیوه کار به شکل فریلنسری، علاوه بر کمک به اشتغال‌زایی برای افراد مستعد مشتریان بیشتری را پوشش می‌دهید و پروژه‌ای را ازدست نمی‌دهید که این امر به طبع سبب افزایش درآمد مجموعه نیز می‌باشد.

✳️ خلاصه‌ای از طرح توجیهی راه‌اندازی یک استارت آپ طراحی سایت و اپلیکیشن
  • حداقل سرمایه اولیه: 20 میلیون تومان
  • حداقل پتانسیل اشتغال زایی: نامحدود
  • میانگین بازه سوددهی: 90 روز
  • میانگین نرخ سوددهی 75 درصد
  • نرخ برابری ارزی: 1 دلار معادل 28533 تومان

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی شرکت استارتاپ (تولید نرم افزار و اپلیکیشن) ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ شرکت استارتاپ (تولید نرم افزار و اپلیکیشن)

👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
rarطرح توجیهی تولید نرم افزار آموزشی ، 27 صفحه - آپدیت سال 99 (pdf+word)( اختصاصی - برای اشتراک شش ماه و یکساله )
تاريخدوشنبه, 27 تیر 1401 16:46
حجم فايل 828.67 KB
دانلود 5

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rarطرح توجیهی ساخت بازی رایانه ای - مساحت زمین 150 متر مربع- 20 صفحه (سال 1400، فرمت pdf+word)(اختصاصی - برای اشتراک سه ماهه و بالاتر)
تاريخچهارشنبه, 22 شهریور 1402 14:07
حجم فايل 862.36 KB
دانلود 0

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنعت گردشگری

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories