• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی تولید آبمیوه ⭐️ (آب پرتقال، آب سیب و آب انگور)

(1 vote, average 5 out of 5)

طرح توجیهی تولید آبمیوه

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی کارخانه تولید آبمیوه ( آب پرتقال، آب سیب و آب انگور ) با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید آبمیوه ( آب پرتقال، آب سیب و آب انگور ) را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ بررسی تخصصی طرح توجیهی تولید آبمیوه ، به عنوان یک کسب و کار بسیار سودآور


تولید آبمیوه ، به عنوان یک کسب و کار

آبمیوه (Juice ) : مایعی است که بطور طبیعی از میوه و یا سبزیجات تهیه میشود. آبمیوه از فشردن میوه و سبزیجات و یا خیساندن آن بدون استفاده از حرارت و یا حلال تهیه میشود. مثلا آب پرتقال از عصاره پرتقال تهیه میشود. آب میوه را میتوان در منزل از میوه و سبزیجات تازه با کمک دستگاه های آبمیوه گیری دستی و یا الکترونیکی تهیه نمود.

آبمیوه هایی که در بازار عرضه میشوند معمولاً فیبر و یا تفاله میوه را از آب آن جدا میکنند. ولی گاهی آب پرتقال تازه بهمراه تفاله آن در بازار عرضه میشود.

آبمیوه گاهی بصورت غلیظ، گاهی بصورت منجمد تهیه میشود و گاهی نیز مصرف کننده باید کمی آب، به آبمیوه بیفزاید تا غلظت طبیعی خود را بازیابد.

پرمصرف ترین انواع آبمیوه شامل ، آب سیب، آب پرتقال، آب گریپ فروت، آب آناناس، آب گوجه فرنگی، آب انبه، آب هویج و آب انگور میباشند. امروزه فروش آبمیوه هایی که فقط از یک میوه تهیه شود بسیار کمتر از آبمیوه هایی میباشد که از ترکیب چند میوه تهیه شده است.

در تولید آب میوه برای افزایش قوام و نیز خواص تغذیه ای و بهبود احساس دهانی و طعم از استابیلایزرهایی همچون پکتین ، CMC ( سی ام سی )، زانتان، و سایر استابیلایزرهای شرکت دنیسکو دانمارک استفاده می کنند.

برای تولید آب میوه ، نکتار و شربت میوه، ابتدا میوه را به کنسانتره تبدیل می کنیم و سپس ازکنسانتره میوه مورد نظر را بدست می آوریم. علت تبدیل آب میوه به کنسانتره و مجددا تبدیل آن به آب میوه هایی که در دسترس مصرف کننده قرار می گیرند، سهولت نگهداری کنسانتره بدلیل حجم کمتر نسبت به آب میوه است.

در حال حاضر نوشیدنی های میوه ای به صورت بسته بندی شده و در بطری های شیشه ای ، فلزی، پلیمری، مقوایی و پاکت های آلومینیومی چند لایه در طعم ها و نامهای مختلف در بازار به چشم میخورد.

سرانه مصرف آبمیوه در ایران طی سالهای گذشته از رشد مناسبی برخوردار بوده است ، بنحوی که از 1.5 لیتر در دهه 70 به حدود 13 لیتر در اواسط دهه نود افزایش یافته است. با این حال سرانه مصرف آبمیوه در کشور ما مقایسه با کشورهای اروپایی و آمریکایی ( 30 تا 40 لیتر ) در سطح پایینی قرار دارد.

از طرفی کشور ما دارای باغات میوه ی فراوان در سرتاسر پهنه ی خود میباشد و با توجه به فرایند نسبتا ساده و ارزش افزوده ی بالایی که تولید آبمیوه ایجاد میکند ، این صنعت میتواند مورد توجه سرمایه گذاران تیزبین قرار گیرد.

حتی آب میوه های پاکتی نیز به نسبت نوشابه به مراتب سالمتر میباشند !

آب میوه ها از جمله نوشیدنی های سالم و مغذی هستند که سرشار از ویتامینها، مواد معدنی و رنگدانه های گیاهی بوده که تامین کننده بخشی از نیاز بدن به این مواد است.

نوشیدن آب میوه های غنی از ویتامین ث مانند آب مرکبات به جذب آهن کمک میکند و نوشیدن آب میوه هایی که دارای رنگدانه های ارغوانی تا قرمز هستند به دلیل داشتن آنتی اکسیدانها، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی - عروقی و سرطان را کاهش میدهد.

کارشناسان تغذیه براین باورند که آب میوه ها منابع بسیار خوبی از مواد مغذی به حساب میآیند. به عنوان مثال آب گریپ فروت و پرتقال میزان بسیار زیادی ویتامین C در خود دارند. آب هویج حاوی مقدار زیادی ویتامین A به شکل بتاکاروتن است. آب میوه ها، منبع بسیار خوبی از مواد معدنی لازم مانند آهن، مس، پتاسیم، سدیم، ید و منیزیم است.

هر چند مصرف آبمیوه طبیعی، تازه و خانگی در اولویت قرار دارد، اما سرعت زندگی ماشینی گاهی فرصت گرفتن آبمیوه در خانه را از مردم سلب می کند و در این صورت مصرف آبمیوه های پاکتی که توسط کارخانه ها تولید می شوند هم خالی از لطف نخواهد بود.

✳️ طبق استانداردهای بررسی شده در طرح توجیهی آبمیوه ها یا نوشیدنی های میوه ای ، این محصول به سه دسته طبقه بندی می شوند :

طبق استاندارد آبمیوه ها یا نوشیدنی های میوه ای به سه دسته طبقه بندی می شوند

1 - آبمیوه (juice)

فرآورده ای است که با محتوای آبمیوه صد درصد بدست آمده و از فشردن میوه یا پوره طبیعی میوه و یا رقیق نمودن آبمیوه تغلیظ شده (کنسانتره) با آب آشامیدنی تا رسیدن به غلظت مطلوب بدست می آید. در مورد میوه های ترش مانند آلبالو و انار، شکر نیز می تواند جزو فرمولاسیون باشد.

2 - نکتار میوه

نکتار از مخلوط آبمیوه طبیعی و یا معادل آن کنسانتره یا پوره میوه (پوره در واقع قسمت گوشتی میوه است که پس از جدا شدن هسته، دم و  پوست به صورت له شده در میآید) به همراه آب ، شکر و سایر افزودنیهای مجاز(اسید خوراکی ،....) بدست می آید.

نکتار میوه نسبت به آبمیوه حاوی درصد کمتری از آب میوه بوده و حداقل محتوای آبمیوه در آن بر حسب نوع میوه از 30 تا 50 درصد متغیر می باشد.

3 - نوشیدنی میوه ای بدون گاز(drink)

این محصول از نظر درصد آبمیوه حاوی حداقل 20% آبمیوه بوده یا معادل آن کنسانتره و آب می باشد و  حاوی سایر مواد از قبیل شکر ، اسید خوراکی ، طعم دهنده و رنگ طبیعی خوراکی است.

صرفا استفاده ازشیرین کننده های طبیعی در این محصولات مجاز می باشد که شامل ساکارز (شکر) ، گلوکز ، فروکتوز ، شربت اینورت و شربت ذرت با فروکتوز بالا است.

✳️ کدهای آیسیک و استانداردهای صنعت در طرح توجیهی تولید آبمیوه :

کدهای آیسیک انواع آبمیوه به قرار زیر میباشند :

  • کد آیسیک انواع آب میوه غیر مرکبات از کنسانتره : 1513412475
  • کد آیسیک انواع آب میوه مرکبات از کنسانتره : 1513412469

✳️ استانداردهای ملی صنعت مورد بررسی طرح توجیهی تولید آبمیوه :

  • استاندارد ملی ایران به شماره 117 که مربوط به ویژگی های لیمو ترش می باشد.
  • استاندارد ملی ایران به شماره 365 که مربوط به ویژگی های آب سیب می باشد.
  • استاندارد ملی ایران به شماره 507 که مربوط به ویژگی های آب پرتقال می باشد.
  • استاندارد ملی ایران به شماره 1112 که مربوط به ویژگی ها و روش های آزمون گوجه فرنگی می باشد.
  • استاندارد ملی ایران به شماره 1634 که مربوط به ویژگی های آب انگور می باشد.
  • استاندارد ملی ایران به شماره 2614 که مربوط به ویژگی های آب گریپ فروت طبیعی می باشد.
  • استاندارد ملی ایران به شماره 2615 که مربوط به آب انگور تغلیظ شده (کنسانتره) می باشد.
  • استاندارد ملی ایران به شماره 2616 که مربوط به ویژگی های آب انار می باشد.
  • استاندارد ملی ایران به شماره 2685 که مربوط به روشهای آزمون آب میوه جات می باشد.
  • استاندارد ملی ایران به شماره 2687 که مربوط به ویژگی های آب سیب تغلیظ شده می باشد.
  • استاندارد ملی ایران به شماره 2735 که مربوط به ویژگی ها و روش های آزمون شربت پرتقال می باشد.
  • استاندارد ملی ایران به شماره 2736 که مربوط به ویژگی ها و روش های آزمون شربت لیمو می باشد.
  • استاندارد ملی ایران به شماره 2926 که مربوط به ویژگی های قوطیهای فلزی بسته بندی آب میوه می باشد.
  • استاندارد ملی ایران به شماره 3032 که مربوط به ویژگی های آب آلبالو می باشد.
  • استاندارد ملی ایران به شماره 3191 که مربوط به کیسه های پلاستیکی بسته بندی آب میوه می باشد.
  • استاندارد ملی ایران به شماره 3414 که مربوط به ویژگی ها و روش های آزمون آب میوه و فرآورده های آن می باشد.
  • استاندارد ملی ایران به شماره 3687 که مربوط به ویژگی های آب میوه مخلوط می باشد.
  • استاندارد ملی ایران به شماره 4083 که مربوط به ویژگی ها و روشهای آزمون پرتقال تغلیظ شده (کنسانتره) می باشد.
  • استاندارد ملی ایران به شماره 4308 که مربوط به روش های اندازه گیری دی اکسید گوگرد در آب میوه و سبزیها میباشد.
  • استاندارد ملی ایران به شماره 4656 که مربوط به کاربرد آنزیم های خوراکی مجاز در آب میوه و کنسانتره می باشد.
  • استاندارد ملی ایران به شماره 5181 که مربوط به اندازه گیری اسیدهای لاکتیک ، L- و D– در آب میوه می باشد.
  • استاندارد ملی ایران به شماره 5514 که مربوط به ویژگی ها و روش های آزمون آب گلابی می باشد.
  • استاندارد ملی ایران به شماره 5528 که مربوط به ویژگی ها و روش های آزمون آب آلبالو تغلیظ شده (کنسانتره) می باشد.
  • استاندارد ملی ایران به شماره 5638 که مربوط به اندازه گیری اسید مالیک در آب میوه و سبزی می باشد.
  • استاندارد ملی ایران به شماره 5641 که مربوط به اندازه گیری اسید مالیک در آب میوه و فرآورده های آن می باشد.
  • استاندارد ملی ایران به شماره 5662 که مربوط به ویژگی ها، نمونه برداری و روش های آزمون آب انار می باشد.
  • استاندارد ملی ایران به شماره 6169 که مربوط به اندازه گیری اسید لاکتیک در آب میوه و فرآورده های آن می باشد.
  • استاندارد ملی ایران به شماره 6268 که مربوط به ویژگی ها و روش های آزمون آب میوه گریپ فروت تغلیظ شده میباشد.
  • استاندارد ملی ایران به شماره 7950 که مربوط به ویژگی ها و روش های آزمون آب نارنگی تغلیظ شده (ستبر) می باشد.

✔️ مواد اولیه و فرایند تولید انواع نوشیدنی ها با ظرفیت 30000000 قوطی ( آب پرتقال – آب آناناس – آب هلو )


مواد اولیه مصرفی در تولید انواع نوشیدنی ها

✳️ مواد اولیه مصرفی در تولید انواع نوشیدنی ها با ظرفیت 30000000 قوطی ( آب پرتقال – آب آناناس – آب هلو )  در سال :

مواد اولیه مورد نیاز برای 2500 تن ( 10000000 قوطی ) آب میوه پرتغال با پرک پرتغال :

  • قوطی فلزی با درب ایزی اوپن : 10000000 عدد
  • شکر : 250000 کیلو
  • گوشت میوه : 250000 کیلو
  • کنسانتره - پوره : 175000 کیلو
  • اسید سیتریک : 5000 کیلو
  • اسید آسکوربیک : 750 کیلو
  • پلاستیک : 11194 کیلو
  • دایکات : 417910 عدد

مواد اولیه مورد نیاز برای 2500 تن ( 10000000 قوطی ) آب میوه آناناس با کراش آناناس :

  • قوطی فلزی با درب ایزی اوپن : 10000000 عدد
  • شکر : 250000 کیلو
  • گوشت میوه اناناس : 250000 کیلو
  • کنسانتره اناناس - پوره : 149700 کیلو
  • اسید سیتریک : 6250 کیلو
  • اسید آسکوربیک : 750 کیلو
  • پلاستیک : 11194 کیلو
  • دایکات : 417910 عدد

مواد اولیه مورد نیاز برای 2500 تن ( 10000000 قوطی ) آب میوه هلو با دایس هلو :

  • قوطی فلزی با درب ایزی اوپن : 10000000 عدد
  • شکر : 250000 کیلو
  • گوشت میوه هلو : 250000 کیلو
  • کنسانتره هلو- پوره : 300000 کیلو
  • اسید سیتریک : 5000 کیلو
  • اسید آسکوربیک : 750 کیلو
  • پلاستیک : 11194 کیلو
  • دایکات : 417910 عدد

✳️ فرایند تولید انواع آبمیوه با ظرفیت 30000000 قوطی ( آب پرتقال – آب آناناس – آب هلو )  در سال :

فرایند تولید انواع آبمیوه

برای تولید آب میوه، نکتار و شربت میوه، ابتدا میوه را به کنسانتره تبدیل کرده و سپس از کنسانتره محصولات مورد نظر را بدست می آورند.علت تبدیل آب میوه به کنسانتره و مجدداً تبدیل آن به آب میوه هایی که در دسترس مصرف کننده قرار می گیرد؛ سهولت نگهداری کنسانتره بدلیل حجم کمتر نسبت به آب میوه می باشد.

انواع بسته بندی آبمیوه از لحاظ جنس بسته ها عبارتند از :

  • ظروف شیشه ای
  • ظروف فلزی( قوطی آلومینیومی و آهنی)
  • ظروف کارتنی ( تتراپک)
  • کیسه های آلومینیومی مجوف ( دوی پک و چییر پک)
  • بطری پلاستیکیPet) )

در کشورما بیشترین سهم بازار مربوط به بسته بندی های آلومینیومی قابل انعطاف یا دوی پک است که در حجم های تک نفره در بازار با نام های تجاری کارخانه های متعدد موجود است که در سال های اخیر حضور محصولات جایگزین بسته بندی قوطی روبه رشد است.

ظروف تتراپک بیشترین سهم بازار جهانی را به خود اختصاص داده اند. به تازگی استفاده از ظروف تتراپک در دار با اشکال متنوع برای بسته بندی و عرضه انواع آب میوه، رشد چشم گیری داشته اند.

یکی از ویژگی های عمده این نوع بسته بندی، انعطاف پذیری آن به شکل دلخواه تولیدکننده است. فرآیند تولید این محصولات به گونه ای است که نیازی به پرکردن آب میوه به صورت داغ و استفاده از بسته بندی های مقاوم به حرارت نیست .این موضوع به حفظ ارزش غذایی و ماندگاری مناسب انواع آب میوه منجر می شود.

امروزه بیشتر محصولات غذایی به صورت کنسرو شده و در قوطی عرضه می شود .سهولت استفاده و ماندگاری زیاد، از عوامل مهم در استفاده از قوطی است ؛ به طوری که در کشورهای صنعتی دنیا مصرف انواع خوراکی ها و نوشیدنی ها در بسته بندی قوطی رایج است.

قابلیت بازیافت قوطی نیز از مهم ترین ویژگی های قوطی های فلزی است.

نمودار زیر فرآیند تولید آب میوه را نشان میدهد :  

نمودار فرآیند تولید آب میوه

نمودار فرآیند تولید آب میوه

1 - مخلوط کردن :

با توجه به نوع نوشابه مورد تهیه ( آب میوه، نکتارمیوه، شربت میوه ) کنسانتره باید با آب، شکر و اسید سیتریک مخلوط گردد. برای آماده سازی آب میوه، کنسانتره یا بریکس اولیه آن را با آب عاری از مواد معدنی و با آب قابل شرب رقیق می کنند. بدین منظور بهتر است از آب عاری از مواد معدنی استفاده شود.

آبی که ترکیب طبیعی آب میوه را تغییر ندهد نیز می تواند مورد استفاده قرار گیرد. برای جلوگیری از تشکیل رسوب و تغییرات نامطلوب، آب باید دارایویژگی های مخصوصی باشد.

شکر مورد استفاده نیز باید دارای ویژگیهای خاصی باشد. بویژه ساپونین به دلیل ایجاد کدورت ثانویه اهمیت زیادی دارد.مواد ذکر شده، در یک تانک دارای همزن به صورت یکنواخت حل می گردند.

2 - فیلتراسیون :

به منظور جداسازی مواد جامد معلق حاصل از آب و شکر، آب میوه تهیه شده در نهایت از فیلتر عبور داده می شود.

3 - هواگیری :

هنگام بهم زدن، مقداری هوا نیز در آب میوه حل می شود .به منظور جلوگیری از تغییرات اکسیداتیو، آب میوه از دستگاه هواگیر عبور داده می شود تا هوای داخل آن تا حد زیادی خارج شود .در این سیستم، آب میوه به صورت یک لایه نازک فیلم از سطح استوانه عبور داده شده و هوای داخل آن تحت خلاء (25 تا 30 میلی متر جیوه ) خارج میگردد.

4 - پرکنی :

اگر عمل پاستوریزاسیون بعد از عمل پرکنی انجام گیرد؛ آب میوه باید به صورت ولرم (تقریباً 60 درجه سانتیگراد ) پر شود .ولی اگر بعد از پرکنی عمل پاستوریزاسیون انجام نگیرد؛ آب میوه در 92 درجه سانتیگراد به مدت 1 دقیقه پاستوریزه گردیده و سپس با دمای حداقل 85 درجه سانتیگراد داخل بسته بندی مربوطه پر می گردد.

5 - سرد کردن :

بعد از پرکنی داغ و یا عمل پاستوریزاسیون، دمای آب میوه سریعاً تا 30 الی 35 درجه سانتی گراد کاهش داده میشود. این امر، هم از نظر پایداری میکروبیولوژیکی و هم از نظر حفظ کیفیت چشایی حائز اهمیت می باشد.

اگر به منظور سرد کردن، بطری ها به حال خود رها گردند؛ مدت مدیدی طول خواهد کشید که این امر سبب تغییرات نامطلوب در طعم و رنگ آبمیوه خواهد شد.

6 - انبار کردن :

بعد از اتیکت زنی و بسته بندی بهتر است آب میوه ها به مدت 5 روز در انبار قرنطینه نگهداری شوند .با این کار سرعت اینورسیون افزایش یافته و تعادل در طعم آب میوه بوجود می آید.

به منظور تهیه قطعات میوه و اضافه کردن به محتوی قوطی فرآیند زیر انجام می پذیرد.

7 - شستشو و تمیز کردن میوه :

در ابتدای ورود میوه به خط تولید لازم است آلودگی های سطحی آن کاملاً حذف شوند .برای این کار میوه را در حوضچه های مخصوص در آب خالصغوطه ور می نمایند .حوضچه ها دارای شیب و دریچه تخلیه هستند و در پارهی از کارخانه ها هوای فشرده از پایین جریان دارد تا موجب تسریع در تمیز کردن میوه بشود.

8 - درجه بندی :

درجه بندی براساس اندازه موجب می شود که کار ماشین های پوست گیری و برش دهنده آسان تر شده و همچنین قطعات یکنواخت تری حاصل می شود. 

9 - پوست گیری :

برای پوست گیری میوه ها بسته به نوع میوه می توان از پوست گیری های مکانیکی استفاده کرد .پوست گیری با دست و با سود هم عملی است که در این حالت با استفاده از محلول %4 سود گرم به راحتی پوست میوه حذف میشود. 

10 - بلانچینگ :

در بافت میوه، معمولاً مقدار زیادی هوا وجود دارد که بایستی آن را با آب خالص جایگزین کرد و در غیر این صورت طی فرایند پاستوریزاسیون به بافت میوه آسیب می رسد .برای این منظور در حالی که قطعات میوه در آب نسبتاً داغ غوطه ور می باشند؛ آنها را تحت خلاء قرار می دهند.

در این حالت بلافاصله پس از خروج هوا از بافت جای آن را آب می گیرد و حفره های خالی در بافت باقی نمی ماند.

11 - پرکردن در قوطی :

معمولاً بلافاصله پس از بلاچینگ و زمانی که میوه هنوز داغ است؛ آن را وارد قوطی می نمایند .پس از پر کردن قوطی با قطعات جامد میوه، شربت یا آب میوه نیز به آن اضافه می شود.

در جریان پر کردن میوه و شربت، عموماً مقداری هوا وارد قوطی ها شده و مخلوط می گردد.

همچنین معمولاً پر کردن قوطی تا حدود 90 درصد گنجایش آن صورت گرفته و ده درصد فضای بالای قوطی خالی می ماند .لذا قبل از درب بندی قوطی ها لازم است هوای آن به طور کامل گرفته شده و از قوطی خارج گردد.

حضور هوا در قوطی ها سبب فساد محتویات آن می گردد که بدین ترتیب خارج سازی آن اجتناب ناپذیر است. بدین منظور فرآیند اگزاستینگ انجام می پذیرد.


✔️ ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات کارخانه تولید انواع آبمیوه با ظرفیت 30000000 قوطی ( آب پرتقال – آب آناناس – آب هلو )  در سال


ماشین آلات کارخانه تولید انواع آبمیوه

✳️ ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه تولید انواع آبمیوه با ظرفیت 30000000 قوطی در سال :

  • تانک پخت دو جداره 1100 لیتری : 1 دستگاه
  • تانک فرموله و دوجداره 1800 لیتری : 4 دستگاه
  • پاستوریزاتور پلیتی 2 تنی : 1 دستگاه
  • قوطی شور نیمه اتوماتیک : 1 دستگاه
  • پالپ زن 2 پیستون : 1 دستگاه
  • فیلر 24 نازله : 1 دستگاه
  • سیمر 2 حالته 4 هد : 1 دستگاه
  • حوضچه پاستوریزاتور دوم نیمه اتوماتیک : 2 دستگاه
  • شیرینگ پک اتوماتیک : 1 دستگاه
  • جت پرینتر آمریکایی : 1 دستگاه
  • تونل خشک کن نیمه اتوماتیک : 1 دستگاه
  • پالت و سبدها پلاستیکی : 1 دستگاه
  • لیفتراک برقی 2 تنی : 1 دستگاه
  • جک پالت 3 تنی ژاپنی : 2 دستگاه
  • لیفتراک مکانیکی دستی : 1 دستگاه
  • ابزارآلات : 1 عدد
  • لوازم ازمایشگاه

✳️ لی اوت ( lay-out ) ماشین آلات و دستگاههای کارخانه تولید آبمیوه :

لی اوت ( lay-out ) ماشین آلات و دستگاههای کارخانه تولید آبمیوه

✳️ تاسیسات مورد نیاز کارخانه تولید انواع آبمیوه با ظرفیت 30000000 قوطی در سال به قرار زیر میباشد :

  • انشعاب برق و هزینه ترانس 84 کیلووت
  • تابلوهای اصلی و فرعی و کابل کشی
  • تاسیسات جمع آوری و تصفیه فاضلاب
  • چیلر ، کندانسور و اوپراتور
  • انشعاب آب و تانکر ذخیره ده هزار و شش هزار لیتری گالوانیزه
  • کمپرسورها و رطوبت گیرها
  • دیگ های بخار
  • امتیاز گاز دو پوندی و لوله کشی
  • سیستم اطفاء حریق

✳️ سوخت و برق مصرفی مورد نیاز سالانه کارخانه تولید انواع آبمیوه با ظرفیت 30000000 قوطی در سال به قرار زیر میباشد :

  • برق مصرفی : 480،000 کیلووات
  • آب مصرفی :36000 مترمکعب
  • گاز: 288000 مترمکعب
  • بنزین : 7200 لیتر
✳️ نیروی انسانی مورد نیاز کارخانه تولید انواع آبمیوه با ظرفیت 30000000 قوطی در سال به قرار زیر میباشد :
  • مدیر کارخانه : 1 نفر
  • مدیران : 2 نفر
  • کارشناسان : 4 نفر
  • کارگر ماهر : 4 نفر
  • کارگر نیمه ماهر : 10 نفر
  • کارگر ساده : 10 نفر

✔️ زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید انواع آبمیوه با ظرفیت 30000000 قوطی ( آب پرتقال – آب آناناس – آب هلو )  در سال

کارخانه تولید انواع آبمیوه

✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه تولید انواع آبمیوه به قرار زیر می باشد :

  • زمین : 3128 مترمربع
  • خاكبردار و تسطح : 3124 مترمربع
  • حصارکشی : 400 مترمربع
  • آسفات و پیاده روسازی : 700 مترمربع
  • فضای سبزو روشنایی : 700 مترمربع

✳️ ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید انواع آبمیوه به قرار زیر می باشد :

  • سالن تولید 1 : )سوله( : 1240 مترمربع
  • سالن تولید 2 : )سوله( : 1170 مترمربع
  • نگهبانی ( دیوار بلوک و سربندی و نازک کاری ) – (سازه بتنی) : 30 مترمربع
  • بارانداز (کف سازی و نازک ) – ( سازه بتنی ) : 140 مترمربع
  • نگهبانی سازه بتنی : 30 مترمربع

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید آبمیوه ( آب پرتقال، آب سیب و آب انگور ) ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید آبمیوه ( آب پرتقال، آب سیب و آب انگور )


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zip طرح توجیهی تولید 68000 تن آبمیوه و 2210 تن بطری پت ، سال 1400 + کامفار ( 111 صفحه ) ( فرمت Doc و pdf ) ( اختصاصی - برای اشتراک شش ماه و یکساله )
تاريخچهارشنبه, 16 تیر 1400 00:59
حجم فايل 1.54 MB
دانلود 22

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید آبمیوه ( آناناس ، انار انگور ) 80 صفحه سال 95 داغ
تاريخچهارشنبه, 12 دی 1397 10:49
حجم فايل 2.48 MB
دانلود 220

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید ﺁﺑﻤﻴﻮﻩ ﺑﺎ ﻗﻄﻌﺎﺕ ﻣﻴﻮﻩ 29 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخیکشنبه, 14 آبان 1396 19:10
حجم فايل 328.24 KB
دانلود 341

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی بسته بندی آب هویج 25 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخجمعه, 12 آبان 1396 21:19
حجم فايل 238.6 KB
دانلود 237

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع غذایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories