• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی پروتئین سویا ⭐️ کنسانتره و ایزوله (0 تا 100)

(1 vote, average 5 out of 5)

طرح توجیهی کارخانه تولید پروتئین سویا به شکل کنسانتره و ایزوله

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی کارخانه تولید پروتئین سویا به شکل کنسانتره و ایزوله با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید پروتئین سویا به شکل کنسانتره و ایزوله را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ آشنایی با محصول در طرح توجیهی انواع پروتئین سویا شامل کنسانتره و ایزوله !


آشنایی با انواع پروتئین سویا شامل کنسانتره و ایزوله

پروتئین سویا : پروتئین سویا فرآورده‏ای است که از طریق کاهش یا حذف مواد غیر پروتئینی دانه سویا از قبیل آب , روغن و کربوهیدراتها بدست می‏آید.

انواع آرد پروتئین سویا بر حسب مقدار پروتئین موجود در آن به پروتئین سویا , پروتئین سویا کنسانتره و پروتئین سویا ایزوله طبقه بندی می‏گردد .

  • پروتئین سویا : فرآورده‏ای است که پروتئین آن 50 تا 65 درصد باشد.
  • کنسانتره سویا : فرآورده‏ای است که پروتئین آن بیش از 65 تا 90 درصد باشد.
  • ایزولات سویا : فرآورده‏ای است که پروتئین آن بیش از 90 درصد باشد.

✳️ جایگاه پروتئین سویا در سبد غذایی انسانها !

در سالهای آغازین قرن بیست و یکم شاید بتوان سویا را منبع اساسی و عمده تأمین پروتئین مصرفی مردمان قرن حاضر در سالهای آینده دانست.

امروزه سویا بعنوان یک کالای استراتژیک نه تنها پاسخگوی مصارف غذای متنوع و متعدد در زنجیره گسترده صنایع غذایی است ، بلکه مصرف صنعتی فراوانی یافته است . سویا یا لوبیای روغنی از نباتات قدیمی و بومی آسیاست که قرن ها به عنوان غذای مردم آسیا بخصوص کشور چین مطرح بوده است.

حبوبات از منابع غنی از پروتئین و اسید آمینه لیزین می باشند و در بین آنها سویا بالاترین مقدار پروتئین و اسید آمینه لیزین را دارا می باشد و مکمل غلات محسوب می شود.

آرد سویا از فرآورده های پروتئین سویا است که جزء محصولات جانبی کارخانجات روغن کشی از دانه های سویا است بنابراین تنها فرآورده ارزان قیمت سویا محسوب می شود که قابل اختلاط با آرد گندم بوده و در تهیه فرآورده های گوناگون از جمله ماکارونی بکار می رود که غذای مناسب برای اقشار کم درآمد و غذای مورد علاقه کودکان است.

تولید ماکارونی تقویت شده ی مطلوب و مورد پذیرش، در صورتی میسر است که آرد سویای مورد مصرف انسانی در شرایط مناسب تهیه گردد و حرارت و رطوبت و زمان برای پخت آن کاملاً کنترل گردد تا آرد سویا دارای کیفیت خوب و جذب آب مناسب باشد.

✳️ موارد مصرف و کاربرد پروتئین های سویا چیست !

موارد مصرف و کاربرد پروتئین های سویا چیست

ارزش تغذیه ای محصولات پروتئینی سویا در کنار خصوصیات بسیار مهم کاربردی این محصولات باعث می گردد مصارف خوراکی و مصارف صنعتی زیادی برای پروتئین سویا شناسایی شود.

بیشترین حجم مصرف انواع پروتئین های سویا مربوط به مصارف خوراکی و تغذیه ای آن است بطوریکه تمامی مصرف آرد سویا بافت دار و آرد سویا با چربی کامل و حدود 94 درصد مصرف آرد سویای بدون چربی ، مصارف خوراکی و تغذیه ای است.

این سهم در مورد کنسانتره به 89 درصد و در مورد ایزوله سویا به 72 درصد کاهش می یابد که گرچه نشان دهنده قابلیت مصرف این دو محصول در کاربردهای صنعتی و سایر کاربردها است اما همچنان مصارف تغذیه ای و خوراکی نیز در مورد این محصولات نیز بیشترین حجم را بخود اختصاص داده است و در مجموع می توان اظهار داشت که بیش از 90 درصد مجموع مصارف انواع پروتئین های سویا مربوط به مصارف خوراکی و تغذیه ای است.

کاربردهای تغذیه ای و خوراکی انواع پروتئین سویا به قرار جدول زیر میباشد :

کاربردهای تغذیه ای و خوراکی انواع پروتئین سویا

در ادامه مقاله ، در قسمت انواع پروتئین سویا به بررسی جامع انواع پودر پروتئین سویا خواهیم پرداخت اما قبل از آن بهتر است نگاهی به ویژگیهای شیمیایی و فیزیکی و بهداشتی این محصول کنیم !

✳️ ویژگی های فیزیکی ، شیمیایی ، بهداشتی انواع پروتئین سویا را بهتر بشناسیم !

ویژگیهای فیزیکی انواع پروتئین سویا به قرار زیر میباشند :

  • شکل ظاهری : انواع پروتئین سویا به اشکال گرانول درشت و ریز پودر عرضه می‏شود.
  • رنگ : رنگ پروتئین سویا از کرم شیری تا کرم نخودی متغیر است.
  • بو : پروتئین سویا باید دارای بوی طبیعی مخصوص بخود بوده و عاری از هر گونه بوی غیر طبیعی بخصوص تند شدگی ناشی از اکسیداسیون باشد.

ویژگیهای شیمیائی انواع پروتئین سویا باید به قرار زیر باشد :

  • میزان رطوبت : (پروتئین سویا : حداکثر 9%) (کنسانتره پروتئین سویا : حداکثر 7%) (ایزوله پروتئین سویا : حداکثر 5%)
  • میزان پروتئین : (پروتئین سویا : حداقل 50%) (کنسانتره پروتئین سویا : حداقل 65%) (ایزوله پروتئین سویا : حداقل 90%)
  • میزان خاکستر کل : (پروتئین سویا : حداکثر 8%) (کنسانتره پروتئین سویا : حداکثر 6%) (ایزوله پروتئین سویا : حداکثر 4%)
  • میزان خاکستر غیر محلول در اسید کلریدریک : (پروتئین سویا : حداکثر 0.4%) (کنسانتره پروتئین سویا : حداکثر 0.3%) (ایزوله پروتئین سویا : حداکثر 0.2%)
  • میزان چربی : (پروتئین سویا : حداکثر 1.5%) (کنسانتره پروتئین سویا : حداکثر 0.5%) (ایزوله پروتئین سویا : حداکثر 0.3%)
  • میزان الیاف خام : (پروتئین سویا : حداکثر 5%) (کنسانتره پروتئین سویا : حداکثر 6%) (ایزوله پروتئین سویا : حداکثر 0.5%)
  • فعالیت اوره (پروتئین سویا : منفی) (کنسانتره پروتئین سویا : منفی) (ایزوله پروتئین سویا : منفی)

ویژگیهای بهداشتی پروتئین سویا :

ویژگیهای بهداشتی پروتئین سویا

پروتئین سویا باید طوری تهیه , بسته بندی , نگهداری و توزیع شود که  :

  • عاری از آلودگی به حشرات و کنه‏ های زنده در هر یک از مراحل رشد باشد.
  • عاری از کپک زدگی ظاهری باشد.
  • عملا عاری از آلودگی به آفلاتوکسین بوده و در صورت وجود مقدار آن از 25 میکروگرم در کیلوگرم بیشتر نباشد.
  • ویژگیهای میکروبی باید طبق استاندارد ملی ایران شماره "2393" حد مجاز آلودگی های میکروبی در انواع آرد , رشته و ماکارونی " باشد.

✳️ پروتئین سویا را چگونه بسته بندی میکنند !

پروتئین سویا را می‏توان در کیسه یا ظروف پلاستیکی , پاکت های چند لایه کاغذی ترجیحأ با لفاف داخلی پلاستیکی , کیسه‏ های دو لایه کنفی و پلاستیکی و یا قوطی های فلزی متناسب با وزن کالا بسته بندی نمود.

  • در صورتیکه پروتئین سویا در کیسه بسته بندی گردد دهانه کیسه‏ها باید بصورت دو ردیفه دوخته شود.
  • لوازمی که برای بسته بندی پروتئین سویا بکار برده می‏شود باید سالم , تمیز , خشک و بدون بو باشد.
  • روش بسته بندی پروتئین سویا باید طوری باشد که با در نظر گرفتن رطوبت کالا و مشخصات لوازم بسته بندی، حفاظت کامل علیه هر گونه فساد و آسیب ناشی از عملیات معمولی حمل و نقل تامین گردد.
  • حداکثر وزن هر بسته نباید از 50 کیلوگرم بیشتر باشد.
  • بسته‏ های موجود در هر بهر باید از نظر شکل , اندازه , وزن و نوع فرآورده یکنواخت باشد.

✳️ نشانه گذاری بسته های پروتئین سویا چگونه باید باشید !

نشانه گذاری بسته های پروتئین سویا چگونه باید باشید !

 بر روی هر بسته مشخصات زیر باید به زبان فارسی و در صورت صادرات، به زبان انگلیسی و یا به زبان کشور خریدار نوشته و یا برچسب شود  :

  • نام (پروتئین سویا بافت دار , پروتئین سویا کنسانتره و یا پروتئین سویا ایزوله )
  • نوع (برحسب شکل ظاهری , پودر , گرانول و غیره)
  • وزن خالص
  • نام و آدرس تولید کننده
  • شماره پروانه ساخت
  • دستورالعمل نگهداری و روش استفاده
  • تاریخ تولید
  • درصد مواد متشکله

✔️ آشنایی جامع تر با انواع پودر پروتئین سویا !


آشنایی جامع تر با انواع پودر پروتئین سویا

بطور کلی محصولات پروتئینی پروسس شده سویا را می توان براساس مقدار پروتئین به سه دسته کلی تقسیم بندی نمود :

  • آرد و گریتس سویا
  • پروتئین کنسانتره سویا
  • پروتئین ایزوله سویا

دسته بندی مذکور از پروتئین های سویا براساس درصد پروتئین و نیز استفاده از هر یک بعنوان ماده اولیه در تولید سایر محصولات بر پایه سویا بدست آمده است ، گرچه ممکن است قبل از استفاده از این مواد پروسس های بیشتری نیز روی آنها انجام گیرد .

بطور کلی سه دسته محصولات پروتئینی ذکر شده در بالا ( بجز آرد سویا با چربی کامل) از فلیک های بدون چربی سویا تهیه می شوند .

✳️ 1 - آرد و گریتس سویا :

آرد و گریتس سویا از فلیک های بدون روغن سویا تهیه می شود و حاوی حدود 40 تا54 درصد پروتئین است. آرد و گریتس سویا دارای کمترین درصد پروتئین خالص در بین محصولات پروتئینی سویا است و می توان آنها را با درصدهای متفاوت چربی و اندازه ذرات ( مش ) مختلف تولید نمود .

گریتس (Grits) سویا محصولی مشابه آرد سویا است با این تفاوت که فلیک های بدون چربی سویا بصورت قطعات غیر یکنواخت خرد شده است و در واقع گریتس از خرد کردن و الک کردن درشت تولید می شود در حالیکه آرد سویا را از آسیاب کردن ریز بدست می آورند.

بطور کلی آرد سویا به سه صورت قابل تهیه است  :

  • آرد سویای طبیعی یا با چربی کامل که از دانه سویا مستقیماً تهیه می گردد .
  • آرد سویای بدون چربی که از فلیک های بدون چربی سویا تهیه می شود .
  • آرد سویا لیسیتینه

✳️ 2 - پروتئین ایزوله سویا :

ایزوله سویا باقیمانده پروتئینی حاصل از فلیک های بدون چربی سویا است و تنها محصولی از سویا است که بصورت تجاری با بالاترین درصد پروتئین تولید می گردد. ایزوله سویا بصورت ماده خشک حاوی حدود 90 درصد پروتئین بوده و در واقع بیشترین مقدار پروتئین در تمامی محصولات سویا را دارا است .

 این ماده بالاترین منبع غذایی جهت تأمین اسیدهای آمینه بوده و بدلیل طعم ملایم ، آن را می توان بدون واهمه از تغییر مزه و خصوصیات ظاهری به مواد غذایی اضافه نمود .

این ماده همچنین منبع تأمین پروتئین در جانشین های شیر است و بدلیل دارا بودن بالاترین درصد پروتئین برای تمامی افراد نیازمند به پروتئین زیاد قابل استفاده است .

✳️ 3 - پروتئین کنسانتره سویا :

کنسانتره سویا حاصل انجام برخی فرآیندها بر روی فلیک های بدون چربی سویا است که تحت فرآیندهای مذکور بیشتر اجزاء غیر پروتئینی محلول در آب از آن خارج می شود و محصول به صورت ماده خشک دارای حدود 70 درصد پروتئین حاصل می گردد .

کنسانتره سویا بسیار مغذی بوده و برای کودکان در سن رشد ، دوران حاملگی و شیردهی بانوان ، افراد پیر و ضعیف ، افراد بیمار و بطور کلی در هر جایی که کمبود پروتئینی بشدت احساس می شود ، قابل مصرف است.


✔️ فرایند تولید پروتئین سویا با ظرفیت 2470 تن در سال


فرایند تولید پروتئین سویا

برای تولید هر کدام از انواع  پروتئین های سویا روش های مختلفی وجود دارد که در اینجا به اجمال ذکر می گردد.

✳️ الف ) تولید کنسانتره سویا :

سه نوع فرآیند برای تولید پروتئین سویا کنسانتره وجود دارد که به اختصار ذکر می شود.

1 - فرایند شستشو با الکل آبی :

این فرایند براساس قابلیت محلول های آبکی با الکلهای حاوی الیفاتیک کمتر ( متانول ، اتانول و ایزو پروفیل الکل ) به منظور استخراج مواد قندی محلول در آرد سویای بدون چربی است. این فرایند شامل مراحل زیر می باشد.

  1. استخراج مایع از جامد .
  2. انتقال و بازیافت حلال از مایع استخراج شده .
  3. انتقال و بازیافت از فلیکهای استخراج شده .

2 - فرایند اسید شویی :

این فرایند براساس ارتباط PH با حلالیت پروتئینهای سویا می باشد اکثر پروتئینهای سویا مینیمم حلالیتی در حدود 5/4 ›  PH› 2/4 دارند ( ناحیه ایزوالکتریک ) بنابراین امکان استخراج مواد قندی محلول بدون حل شدن اکثریت پروتئین ها وجود دارد.

حلال مورد استفاده در این فرایند آب بوده بطوریکه با اضافه شدن اسید به آن PH در ناحیه ایزوالکتریک ثابت نگه داشته می شود.

3 - فرایند شستشوی با آب همراه با گرمای دناتوراسیون :

در این فرایند ابتدا پروتئینهای بلغور سویای بدون چربی بوسیله گرمای دناتوراسیون و با استفاده از گرمای مرطوب نامحلول می شوند در این عملیات حرارتی ، موا قندی محلول توسط آب گرم استخراج می شوند.

از آنجائیکه این فرایند بر اساس استخراج مایع از جامد با استفاده از آب بعنوان حلال است لذا کلیه عملیات ، روش ها و تجهیزات مورد استفاده در این فرایند درست شبیه به فرایند اسید شویی است.

✳️ ب ) تولید ایزوله سویا :

با توجه به اینکه بلغور سویا یا آرد سویا بدون چربی ماده اولیه مناسب برای تولید ایزوله سویا می باشد لذا یکی از فاکتورهای مهم و مؤثر در کیفیت نهایی محصول ایزوله پروتئین سویا ، انتخاب نوع مخصوصی از واریته دانه سویا در فرآیند تولید بلغور سویا یا آرد سویا بدون چربی می باشد.

بطور کلی فرآیند تولید ایزوله پروتئین سویا را می توان به سه مرحله اساسی به شرح زیر تقسیم کرد:

  1. استخراج پروتئین از آرد یا بلغور سویا
  2. تشکیل رسوب یا لخته پروتئین
  3. خشک کردن

لازم بذکر است بهینه یابی متغیرهای مربوط به هر مرحله و کنترل دقیق آنها موجب حداکثر شدن بازده و خلوص فرآورده نهایی می شود .

✳️ ج ) تولید پروتئین سویا ( حاوی 50% پروتئین ) (تکنولوژی داخلی ) :

روش تولید به شرح زیر میباشد:

ابتدا کنجاله بوجاری و پاک شده سپس آسیاب می گردد و از ترکیب آن با آب و طعم دهنده های مختلف خمیر درست می شود ، سپس ازطریق پخت به طریقه " حرارت خیلی زیاد در زمان کوتاه خمیربه گرانول تبدیل شده که پس از خشک و سرد کردن در کیسه های مخصوص جهت حمل به بازار بسته بندی می گردد.

✳️ نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های ذکر شده در تولید پروتئین سویا چیست !

1 - مزایای استفاده از روش تولید  ALCOHOL WASHED  نسبت به روش ACID WASHED :

در صورت استفاده از روش تولید ALCOHOL WASH برای تولید پروتئین کنسانتره سویا این روش دارای محصولات جانبی شامل ملاس سویا و ایزوفلاون سویا است که دارای مصارف و کاربردهای زیادی به قرار ذیل می باشد.

  • مصارف و کاربردهای ملاس سویا
  • ماده اولیه برای تولید شکر سویا و ایزوفلاوون سویا
  • بعنوان یک منبع حرارتی
  • منعقد کننده در خوراک دام و طیور بطوریکه با خوراک حیوانات مخلوط شده و با کنجاله سویا نیز می تواند مخلوط گردد.
  • تثبیت کننده و بهبود دهنده
  • امکان استفاده بعنوان چسب تخته های چند لا
  • استفاده در محصولات نانوایی

2 - مزایای استفاده از روش اسید شویی ( برای تولید کنسانتره سویا ) :

مزیت های عمده فرایند اسید شویی عبارتند از : غیر مشتعل بودن ، غیر انفجاری ، غیر سمی و ارزان بودن حلال نظیر آب با یک مقدار مشخص.

3 - مزایای استفاده از تکنولوژی داخلی :

با استفاده از تکنولوژی داخلی توانایی آن را خواهیم داشت تا با تولید محصولی با کیفیت در حد استاندارد کارخانه را با امکانات داخلی احداث کنیم و همچنین در این صورت بر میزان کارگران داخلی در خط تولید نیز افزوده می شود مضاف بر اینکه می توان بخشی از ماشین آلات را درداخل تولید نمود و بدین وسیله به خودکفایی صنعتی کمک کرد.

ضمنا تعمیرو نگهداری و رفع عیب در این روش ساده تر وشناخته شده تر از روش های قبلی است. تنها عیب این روش ظرفیت کم تولید می باشد .


✔️ ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات کارخانه تولید کنجاله و پروتئین سویا با ظرفیت 2470 تن در سال


ماشین آلات و تجهیزات کارخانه تولید پروتئین سویا

✳️ ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه تولید کنجاله و پروتئین سویا با ظرفیت 2470 تن در سال به قرار زیر میباشد:

  • یک خط تولید کامل : 1 خط
  • آساب چکشی با متعلّقات (ظرفیت 450 کیلوگرم در ساعت 5 اسب) : 1 دستگاه
  • بوجاری و متعلّقات آن (ظرفیت 650 کیلوگرم در ساعت 15 اسب) : 2 دستگاه
  • مجموعة دستگاه میکسر (ظرفیت 450 کیلوگرم در ساعت 5 اسب) : 1 دستگاه
  • نقّالة حلزونی (جنس استنلس استیل طول 3 متر و عرض 1 متر) : 1 دستگاه
  • سیلکون (جنس استنلس استیل قطر 600 میلی متر و ارتفاع 3 متر) : 1 دستگاه
  • مجموعة دستگاه اسکترودر (ظرفیت 450 کیلوگرم در ساعت) : 1 دستگاه
  • مجموعة دستگاه خشک کن و خنک کن (ظرفیت 450 کیلوگرم در ساعت) : 1 دستگاه
  • دستگاه برش (3 اسب) : 1 دستگاه
  • مجموعة ویبراتور و کیسه پر کن (بلژیکی 3 اسب) : 1 دستگاه
  • یکسری کامل کنتاکتور و تابلوی برق (ایرانی) : یک سری
  • مجموعه قطعات یدکی برای سال (بلژیکی) : 1 دستگاه

✳️ نام کشور و شرکت های تولید کننده ماشین آلات تولید و بسته بندی کنجاله و پروتئین سویا با ظرفیت 2470 تن در سال به قرار زیر میباشد:

شرکت های ایرانی :

  • شرکت دمیرچی
  • شرکت صنعت سازان
  • شرکت کارا تک
  • ماشین سازی امیری

شرکت های خارجی :

  • شرکت LYMAC ( فرانسه )
  • شرکت Ishidaeurope ( انگلستان )
  • شرکت PAKONA ( هند )
  • شرکت HPM ( کره )
  • شرکت ULMA ( اسپانیا )
  • شرکت Yamato (آلمان )
  • شرکت FLEXIPACK ( آلمان )
  • شرکت Mespack ( اسپانیا )

✳️ تاسیسات مورد نیاز کارخانه تولید کنجاله و پروتئین سویا با ظرفیت 2470 تن در سال به قرار زیر میباشد:

  • هزینه انشعاب : اداره برق - شرکت شهرک ها
  • کابل + تیر برق + ...
  • ترانسفورماتور
  • کابل کشی و روشنایی
  • تأسیسات آب
  • هزینه انشعاب لوله کشی شرکت شهرک ها
  • لوله کشی
  • تأسیسات سوخت رسانی – گاز
  • هزینه انشعاب گاز به قدرت 100 متر مکعب
  • لوله کشی
  • تأسیسات گرمایش و سرمایش
  • بخاری (کارگاهی ، اداری)
  • کولر (کارگاهی ، اداری)
  • سایر
  • تأسیسات تلفن
  • سیستم آتش نشانی

✳️ سوخت و برق مصرفی مورد نیاز سالانه کارخانه تولید کنجاله و پروتئین سویا با ظرفیت 2470 تن در سال به قرار زیر میباشد:

  • برق مصرفی : 80300 کیلووات
  • آب مصرفی : 4400 مترمکعب
  • گاز: 27225 مترمکعب
  • بنزین : 4125 لیتر
✳️ نیروی انسانی مورد نیاز کارخانه تولید کنجاله و پروتئین سویا با ظرفیت 2470 تن در سال به قرار زیر میباشد:
  • کارشناس فنّی : 1 نفر
  • تکنستین ماهر : 8 نفر
  • کارگر نیمه ماهر : 4 نفر
  • کارگر ساده : نفر 4 نفر
  • کارمند اداری و مالی : 4 نفر
  • نگهبان : 2 نفر
  • کارگر خدماتی : 1 نفر
  • مدیریت : 1 نفر

✔️ زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید کنجاله و پروتئین سویا با ظرفیت 2470 تن در سال

کارخانه تولید پروتئین سویا

✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه تولید کنجاله و پروتئین سویا به قرار زیر می باشد :

  • زمین : 3500 مترمربع
  • خاکبرداری و تسطیح : 3500
  • دیوار کشی : 250
  • خیابان کشی و جدول بندی : 250
  • جدول بندی و پیاده رو سازی : 250
  • روشنایی محوطه : 300
  • فضای سبز و درختکاری : 200

✳️ ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید کنجاله و پروتئین سویا به قرار زیر می باشد :

  • سالن تولید : 400 مترمربع
  • انبار : 300 مترمربع
  • ساختمان اداری : 100 مترمربع
  • ساختمان کمکی تولید : 100 مترمربع
  • نگهبانی : 20 مترمربع

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پروتئین سویا به شکل کنسانتره و ایزوله ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید پروتئین سویا به شکل کنسانتره و ایزوله


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید پروتئین و آرد سویا 20 صفحه سال 93 داغ
تاريخیکشنبه, 22 دی 1398 22:24
حجم فايل 2.72 MB
دانلود 186

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید کنجاله سویا 41 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخسه شنبه, 16 آبان 1396 18:24
حجم فايل 852.95 KB
دانلود 378

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع غذایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories