طرح توجیهی شهرک ویلایی ⭐️ جهت مجوز و وام (pdf+doc)
- امیر حبیبی
- طرحهای توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی
جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی احداث شهرک ویلایی با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی احداث شهرک ویلایی را که در سال 1402 نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.
✔️ معرفی طرح توجیهی احداث شهرک های ویلایی ، کسب و کاری که میتواند بسیار پربازده باشد !
در طرح توجیهی شهرک ویلایی چه میخوانیم؟
شهرک ویلایی مجموعهای است که در آن خانههای ویلایی با زیربنای مشخص و به تعداد مشخص ساخته میشوند و برای فروش و اجاره در اختیار عموم قرار میگیرند.
واحدهای ویلایی داخل شهرک ویلایی کاملاً با رعایت اصول ویلاسازی شامل فضای سبز و حیاط اختصاصی و... ساخته شدهاند اما بدلیل اینکه داخل شهرک ویلایی هستند، دارای فضای سبز، پارکینگ و سایر امکانات مشاع هستند و استفاده از این فضاهای مشاع برای تمامی ساکنین شهرک ویلایی مجاز است.
به عبارت دیگر ویلاهای شهرکی کاملاً تام الاختیار نیستند و در عین ایجاد فضای ویلایی مستقل، قوانین و مقررات معینی دارند که تمامی ساکنین ملزم به رعایت آنها هستند. میتوان گفت شهرکهای ویلایی دارای امکانات ویلانشینی مستقل توام با قوانین آپارتمان نشینی هستند.
بنظر میرسد زندگی در خانههای ویلایی به دلیل فضای مستقل و معماری خاصی که دارد بسیار مورد توجه مردم قرارگرفته و یکی از دلایل اصلی آن تمایل به دور بودن از فضای آپارتمان مشینی و ایجاد فضای زندگی مستقل و تام الاختیار است. فضای ناکافی برای پاسخ به تقاضای عمومی برای ویلا نشینی و ویلا سازی، باعث به وجود آمدن شهرکهای ویلایی شده است.
نوشتن طرح توجیهی شهرک ویلایی اولین گام سرمایه گذاران در این بخش میباشد چرا که فقط از طریق این طرح میتوانند چشم انداز مای پروژه خود را پیش بینی کنند. در طرح توجیهی ساخت شهرک ویلایی ، اطلاعاتی نظیر براورد هزینه ها و درآمد پروژه ، نقطه سر به سر ، صورت سود و زیان و ترازنامه ، دوره بازگشت سرمایه ، نرخ بازده داخلی و همینطور NPV پروژه شهرک ویلایی براورد میشود.
چرا باید طرح توجیهی ساخت شهرک ویلایی را بنویسیم ؟
با توجه به توضیحاتی که راجع به محتوای طرح توجیهی شهرک ویلایی دادیم کاملا مشخص است که اولین کاربرد آن ، کمک به فرایند تصمیم گیری سرمایه گذاران پروژه شهرک ویلایی میباشد چرا که تنها منبع اطلاعاتیست که میتواند مسیر آینده ی این کسب و کار را روشن نماید.
اما اگر قصد گرفتن وام و تسهیلات بانکی برای شهرک ویلایی داشته باشید و یا بخواهید تغییر کاربری زمین بدهید و حتی برای اخذ مجوز احداث شهرک ویلایی ، طرح توجیهی شهرک ویلایی یکی از اسنادی خواهد بود که از شما جهت انجام این امور گرفته خواهد شد.
✳️ خلاصه یک طرح توجیهی احداث شهرک ویلایی در سال 1401
- ظرفیت پروژه : 120 واحد ویلایی
- سرمایه اولیه مورد نیاز: حدود 150 میلیارد تومان بدون احتساب هزینه خرید زمین
- مساحت زمین پروژه: 5000 مترمربع
- پتانسیل اشتغالزایی: 25 نفر
- نوع سرمایه گذاری: بلندمدت ( دولتی یا خصوصی)
- میانگین نرخ سود سالانه پروژه: 55 درصد
- نرخ برابری ارزی: 1 دلار معادل 28291 تومان
✳️ انواع شهرکهای ویلایی بر اساس نوع کاربری کدامند !
به طور کلی شهرک های ویلایی از نظر نوع کاربری به دو نوع شهرک های ویلایی مسکونی و شهرک های ویلایی اجاره ای تقسیم میشوند که در ادامه به توضیح این دو مورد میپردازیم :
1 ) شهرکهای ویلایی مسکونی :
واحدهای ویلایی که در شهرکهای ویلایی مسکونی ساخته میشوند، معمولاً شخصی هستند هر واحد آن پس از ساخت، به یک فرد حقیقی فروخته میشود و مالک ویلا میتواند دیزاین داخلی، تجهیزات ساختمان و وسایل منزل را به سلیقه خود طراحی و خریداری کند و از واحد ویلایی به منظور سکونت دائمی در آن استفاده نماید.
شهرک ویلایی مسکونی درست براساس تعریف شهرک ویلایی ساخته میشود و بخشی از فضای محوطه آن به صورت مشاع است.
2 ) شهرک ویلایی اجارهای :
شهرک ویلایی اجارهای اقسام مختلف دارد.
نوعی شهرک ویلایی اجاره ای داریم که مالکیت و سرمایه گذاری کل پروژه در اختیار یک ارگان یا شرکت است و درواقع مالکیت کل مجموعه از نوع حقوقی است.
این نوع شهرکهای ویلایی مختص استفاده شرکت یا ارگان مالک آن است و واحدهای ویلایی ساخته شده در این شهرک به صورت مبله و با اثاثیه کامل به صورت بلند مدت یا کوتاه مدت برای اقامت ماموریتی یا تفریحی پرسنل ارگان یا شرکت مربوطه در اختیار آنها قرار میگیرد.
نوع دیگری از شهرک ویلایی اجارهای وجود دارد که مشابه شهرک ویلایی مسکونی پس از ساخته شدن، هرواحد آن و یا به صورت یکجا به یک شخص حقیقی یا حقوقی فروخته میشود و مالک ، واحد ویلایی را طبق سلیقه خود طراحی میکند و آن را مبله میکند و آن را به صورت شخصی و به صلاحدید خود به صورت موقتی به افراد یا ارگانهای دیگر اجاره می دهد.
✳️ انواع شهرک های ویلایی بر اساس موقعیت مکانی پروژه کدامند !
شهرک های ویلایی چه اجاره ای باشند و چه مسکونی ، بر حسب موقعیت مکانی که که دارند میتوانند یکی از انواع زیر باشند .
1 ) شهرک ویلایی ساحلی :
موقعیت مکانی شهرک ویلایی ساحلی نزدیک به ساحل و دریا است و معمولاً بخشی از ساحل که شهرک ویلایی کنار آن احداث میشود به صورت خصوصی جزو حریم شهرک محسوب میشود و برای استفاده اختصاصی ساکنین شهرک میباشد.
2 ) شهرک ویلایی جنگلی :
موقعیت مکانی شهرک ویلایی جنگلی معمولاً خارج شهر یا حاشیه شهر نزدیک به مناطق سرسبز و جنگلی است.
به عبارت دیگر ویو واحدهای ویلایی شهرک ویلایی جنگی روبه جنگل است و تجربه ای منحصر به فرد را برای ساکنین رقم میزند.
شهرکهای ویلایی جنگلی و ساحلی در کشور ایران، بیشتر در مناطق شمال کشور ساخته میشوند و بین مسافران و ساکنان مناطق شمالی کشور بسیار محبوب هستند.
3 ) شهرک ویلایی عادی :
شهرک ویلایی عادی معمولاً داخل شهر است و فاصله چندانی از مرکز شهر و خدمات شهری ندارد. شهرک ویلایی عادی در تمام نقاط کشور قابل احداث است و به یک موقعیت مکانی خاص وابسته نیست.
✳️ اهمیت اجرای طرح توجیهی شهرکهای ویلایی در صنعت گردشگری !
شهرکهای ویلایی به ویژه در مناطق شمالی کشور ایران بین گردشگران بسیار پرطرفدار است.
این شهرک ها به دلیل امکانات کامل و امنیتی که در طول دوران اقامت برای گردشگران تامین میکنند، بسیار مورد توجه افراد قرارگرفتهاند.
اقامت در شهرکهای ویلایی، علاوه بر جنبه امکانات کامل و اقامت امن ، هزینه اقامتی به صرفهتربه نسبت اقامت در هتلهای لوکس و با امکانات خوب برای گردشگران در بر دارد.
✔️ امکانات یک شهرک ویلایی مدرن چیست !
شهرک های ویلایی مدرن ، چه به صورت مسکونی باشند و چه به صورت اجاره ای ، عموما دارای امکانات زیر یا حداقل بخشی از این امکانات میباشند :
1 ) رستوران و کافیشاپ:
شهرکهای ویلایی معمولاً در حاشیه شهرها احداث میشوند و دسترسی به امکانات مرکز شهر مانند رستورانها و کافیشاپهای باکیفیت برای ساکنان شهرک سخت و زمانبر است.
در شهرکهای ویلایی مسکونی و اجارهای انواع رستورانهای ایرانی، فرنگی، فست فود و کیترینگ وجود دارند.
وجود کافههای مدرن در شهرک ویلایی هم یکی دیگر از مزایای اقامت در این شهرکها است.
2 ) استخر، سونا و جکوزی:
در بعضی شهرکهای ویلایی امکانات تفریحی لوکس برای ساکنان فراهم شده است که یکی از این امکانات وجود استخر، سونا و جکوزی فضای بسته و استخر فضای باز است. این مجموعهها معمولاً خدماتی مثل ماساژ درمانی و خدمات سولار هم ارائه میدهند.
جالب است بدانیم که در بعضی واحدهای لاکچری ساز در شهرکهای ویلایی، استخر، سونا و جکوزی داخل خود واحد ویلایی طراحی شده است.
3 ) بازارچه و مرکز خرید:
سوپر مارکت، میوه فروشی و مراکز خرید سوغاتی و صنایع دستی بومی منطقه از جمله مراکز خریدی هستند برای تامین مایحتاج اولیه ساکنان شهرکهای ویلایی مسکونی و اجارهای به وجود آمدهاند.
4 ) اینترنت و شبکه:
باتوجه به اهمیت دسترسی به اینترنت در زندگی مدرن امروزی، دسترسی به اینترنت پرسرعت یکی از مهمترین نیازهای افراد برای اقامت دائم یا موقت در یک منطقه است.
شهرکهای ویلایی مدرن مجهز به آنتن رادیویی اینترنت یا مودم اینترنت مستقل برای هر واحد مسکونی یا اجارهای هستند. در اطراف شهرک ویلایی تقویت کنندههای آنتن نصب میشود تا مشکل آنتن دهی به حداقل برسد.
5 ) شعبه بانک:
یکی دیگر از امکاناتی که در جهت راحتی و رفاه حال ساکنان شهرکهای ویلایی درنظر گرفته شده، وجود شعب بانک یا خودپردازها و خود دریافتهای بانکهای مختلف در محوطه شهرک ویلایی است. بنابراین ساکنین برای انجام امور بانکی روزمره و ضروری نیازی به خارج شدن از محیط شهرک ویلایی نخواهند داشت.
6 ) گیمنت و شهربازی:
در شهرکهای ویلایی به ویژه شهرکهای ویلایی اجارهای، امکانات تفریحی خاصی مثل گیمنت و شهربازی فضای بسته و فضای باز وجود دارد تا ساکنان بتوانند ساعاتی را به دور از دغدغههای روزمره به تفریحات و بازیهای سالم بپردازند.
7 ) کرایه دوچرخه و وسایل تفریحی:
در بیشتر شهرکهای ویلایی اجارهای وسایل تفریحی مثل دوچرخه به صورت ساعتی به ساکنان کرایه داده میشود. وسایل تفریحی دیگری هم بسته به منطقهای که شهرک ویلایی در آن واقع شده، به صورت کرایه ای در اختیار ساکنان قرار میگیرد.
به عنوان مثال در شهرکهای ویلایی شمال کشور، کرایه جت اسکی، قایق تفریحی و موتور چهارچرخ هم وجود دارد.
8 ) حراست و نگهبانی:
یکی از مزایای اقامت موقت یا دائمی در شهرک ویلایی، وجود واحد حراست و نگهبانی شبانه روزی دراین شهرکها است که محیطی امن را برای ساکنان فراهم میکند.
✔️ چه کسانی و چگونه میتوانند مجوز احداث یک شهرک ویلایی را اخذ نمایند !
✳️ چه کسانی میتوانند متقاضی دریافت مجوز ساخت شهرک ویلایی در کشور ایران باشند!
کلیه اشخاص حقیقی دارای سن قانونی، سرمایه اولیه کافی، مدارک هویتی معتبر، معتقد به ادیان قانونی کشور ایران و دارای تابعیت کشور ایران و دارای کارت پایان خدمت (مخصوص آقایان) میتوانند سرمایه گذار پروژه احداث شهرک ویلایی باشند.
اشخاص حقوقی اعم از ارگانها و شرکتهای خصوصی یا دولتی معتبر دارای گواهی ثبت شرکت و اساسنامه معتبر نیز میتوانند با ارائه مدارک قانونی مربوط به مجاز بودن فعالیت شرکت و ارگان مورد نظر، در بخش ساخت شهرک ویلایی سرمایه گذاری کنند.
✳️ چگونگی دریافت مجوزهای قانونی راه اندازی شهرک ویلایی در کشور ایران !
متقاضیان واجد شرایط میبایست کلیه مدارک و مستندات لازم به همراه طرح توجیهی و نقشه طرح مهندسی شده و دقیق براساس موقعیت مکانی که برای پروژه در نظر دارند را به اداره کل راه و شهرسازی استان محل پروژه تحویل دهند.
کارشناسان این اداره پس از بررسی طرح توجیهی و نقشههای مهندسی شده پروژه، از محل مورد نظر برای احداث پروژه بازدید میکند و استانداردهایی مانند متراژ زمین به نسبت ظرفیت، راه های دسترسی، کیفیت خدمات شهری در منطقه مانند آب و برق و گاز و مواردی از این دست را مورد بررسی قرار میدهند.
پس از تایید کارشناسان ، جواز ساخت و ساز موقتی برای سرمایه گذاران صادر میگردد و سرمایه کذاران موظف هستند گزارش پیشرفت پروژه را به صورت منظم در اختیار کارشناسان این اداره قرار دهند.
در صورت پیشرفت مطلوب پروژه، در صورت نیاز جواز ساخت تمدید میگردد.
پس از پایان کار ساخت و ساز و تایید کارشناسان راه و شهرسازی و نظام مهندسی، جواز فعالیت قانونی موقتی برای پروژه صادر میگردد و در صورت حفظ کیفیت عملکرد، جواز به صورت بلند مدت تمدید میشود.
لازم به ذکر است که برخی شهرکهای ویلایی توریستی که کاربری اجاره به گردشگران دارند، باید از صنف هتلداران و معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری نیز جواز فعالیت دریافت نمایند که البته این قانون ممکن است نسبت به زمان تغییر کند.
✔️ نکاتی راجع به زمین و معماری شهرک های ویلایی !
✳️ معماری یک شهرک ویلایی باید در برگیرنده ی چه نکاتی باشد !
زیربنا و الگوی ساخت ویلاها در یک شهرک ویلایی معمولاً از پیش طراحی شده و برنامه ریزی شده است.
اما ایجاد الگوی منظم برای ساخت ویلاها و فاصله مناسب هرواحد مستقل ویلایی از دیگری و ایجاد فضای مناسب و کافی برای استفرار خدمات رفاهی در شهرک ویلایی از جمله مواردیست که باید به آن توجه شود.
هر واحد ویلایی باید طوری طراحی شود که حداکثر استفاده از فضای داخلی سازه انجام شود و فضای داخلی بزرگنمایی خاص خود را داشته باشد.
محل قرارگیری اتاقها، سرویس بهداشتی و حمام و آشپزخانه در طراحی نقشه ویلا تاثیر بسزایی در بزرگ نشان دادن فضای داخلی ساختمان ویلا دارد.
نوع سقف ویلا در مناطق مختلف متفاوت است.
به عنوان مثال سقف ویلاهای ساحلی یا جنگلی که معمولاً در مناطق شرجی هستند، به شکل شیروانی ساخته میشود اما سقف ویلاهای عادی به شکل صاف و معمولی طراحی میشود.
استفاده از نماهای ساختمانی مدرن مانند سنگهای تزئینی یا چوب ، تاثیر چشمگیری در جلب نظر خریداران یا مستاجران دارد.
توجه به محوطه سازی مدرن و فضاسازی طبیعی مثل کاشت درخت و گیاه در بلوارها و فضای مشاع، از جمله اصول شهرک سازی مدرن است.
✳️ زمین مناسب برای ساخت شهرک ویلایی چه ویژگی هایی باید داشته باشد ؟
مجوز ساخت شهرک ویلایی برای سه نوع زمین تعریف میشود ؛
دایر، به معنای زمینی که ساخت و ساز در آن در حال انجام است و یا پتانسیل ساخت و ساز بالایی دارد.
بایر، زمینی که قبلاً در آن ساخت و ساز انجام میشده و در حال حاضر متوقف شده است.
موات، زمینی که هیچ فعالیت عمرانی تاکنون در آن صورت نگرفته است.
مساحت زمین مورد نظر برای راه اندازی شهرک ویلایی براساس تعداد واحدهایی که در آن ساخته میشود متغیر است.
به عنوان مثال برای ساخت یک شهرک ویلایی با 120 واحد ویلایی به حدود 5000 مترمربع زمین استاندارد نیاز داریم.
زمین مناسب برای ساخت ویلا میتواند توسط سرمایه گذاران خریداری شود و یا به شکل واگذاری از دولت اجاره شود که در حالت دوم میزان سرمایه اولیه مورد نیاز برای احداث پروژه کاهش مییابد.
✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی احداث شهرک ویلایی ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .
📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ احداث شهرک ویلایی
👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.
برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.