• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی کارخانه تولید بستنی ⭐️ سال 1403 (pdf+word)

(2 votes, average 5 out of 5)

طرح توجیهی تولید بستنی چوبی ، رژیمی و سنتی سال 1400 ( pdf و word )

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی احداث کارخانه تولید انواع بستنی صنعتی مانند بستنی سنتی ، بستنی چوبی و بستنی رژیمی و بستنی خامه ای ، با اطلاعات کاملا به روز برای سال 1403 با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید .

 

ضمنا در صورت تمایل میتوانید طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه صنعتی بستنی سازی را با آپدیت قبل از سال 1402 و فرمت pdf ، صرفا جهت مطالعه ، از انتهای همین صفحه دانلود نمایید .

در این مقاله اطلاعات فنی و ارزشمندی را درباره احداث کارخانه بستنی سازی صنعتی در اختیار شما کاربر گرامی وبسایت قرار می‌دهیم . این اطلاعات شامل ماشین آلات و تجهیزات خط تولید بستنی صنعتی ، مواد اولیه مورد نیاز، یوتیلیتی محصول، نیروی انسانی مورد نیاز و همینطور فرایند تولید بستنی می‌باشد.


آشنایی بیشتر با بستنی


بستنی نوعی دسر منجمد و مزه دار است که باید شامل حداقل 10٪ چربی شیر باشد. مقدار این چربی می تواند از 10 تا 16 درصد تغییر یابد که معمولا بستنی ها حاوی ٪14 چربی شیر هستند ، همچنین بستنی می تواند شامل دیگر انواع لبنیات مثل خامه باشد که به همراه مواد شیرین کننده و طعم دهنده تهیه می شود.

اولین کارخانه صنعتی بستنی سازی جهان در سال 1851 در مریلند ، کار خود را آغاز نمود. درست شدن بستنی به احتمال زیاد به امپراتوری هخامنشی حدود 500 سال قبل از میلاد بازمی گردد. ایرانیان در زمان هخامنشیان تابستان ها بستنی با طعم های زعفرانی ، میوه ای و طعم های دیگر مصرف می کردند.

محصولات و ظرفیت تولید بهینه برای کارخانه صنعتی بستنی سازی مورد بررسی این مقاله :

کارخانجات بستنی سازی صنعتی عموما قادر به تولید انواع بستنی ها مانند بستنی سنتی ، بستنی رژیمی ، بستنی چوبی و سایر انواع بستنی با طعم های مختلف میباشند .

اما در این مقاله به بررسی تولید بستنی بر پایه شیرو با طعم های مختلف همچون ، کاکائو و شکلات در بسته بندی های حصیری و لیوانی در وزن های مختلف و با ظرفیت تولید 2000 تن در سال خواهیم پرداخت.

کد آیسیک و تعرفه گمرکی بستنی

کد آیسیک و تعرفه گمرکی بستنی

همچنین جدول استاندارد های تولید انواع بستنی صنعتی مانند بستنی چوبی ، بستنی رژیمی و بستنی سنتی

همچنین جدول استاندارد های تولید انواع بستنی صنعتی مانند بستنی چوبی ، بستنی رژیمی و بستنی سنتی


خلاصه مطالعات بازار انواع بستنی صنعتی ( بستنی چوبی ، بستنی رژیمی ، بستنی سنتی و بستنی خامه ای و ... )


با توجه به مطالعات انجام شده در میزان تولید بستنی شیری ، میزان نیاز به احداث آن ها از سال های 1400 تا 1404 افزایشی با شیب ملایم پیش بینی شده است که تا حدودی موجب اطمینان خاطر سرمایه گذاران جدید است.

به طوری که میزان این تقاضا از سال  1399 تا 1402 حدود 12000 تن افزایش می یابد که با کم کردن ظرفیت کارخانه هایی با پیشرفت کاری  75 درصد به بالا ( در این طرح  39000تن است ) ، نیاز کشور تا 1402 اشباع شده است.

شایان گفتن است که ظرفیت این کارخانه 2000 تن است ، لذا از دیدگاه نیاز کشور جای نگرانی برای احداث این کارخانه وجود دارد.

نمودار پیش بینی تقریبی تولید بستنی تا سال 1404

نمودار پیش بینی تقریبی تولید بستنی تا سال 1404

نمودار پیش بینی تقریبی صادرات بستنی تا سال 1404

نمودار پیش بینی تقریبی تولید بستنی تا سال 1404

نمودار پیش بینی تقریبی تقاضای داخلی برای بستنی تا سال 1404

نمودار پیش بینی تقریبی تقاضای داخلی برای بستنی تا سال 1404


زمین و محوطه سازی و ساختمان های مود نیاز جهت احداث کارخانه تولید 1200 تن بستنی لیوانی و 800 تن بستنی حصیری در سال


مساحت زمین و محوطه سازی مورد نیاز طرح

  • زمین : 5800 مترمربع
  • خاکبرداری و تسطیح : 5800 مترمکعب
  • حصار کشی : 500 متر
  • آسفالت و محوطه سازی ( 5 درصد مقدار زمین ) : 290 مترمربع
  • ایجاد فضای سبز روشنایی ( 1 درصد مقدار زمین ) : 58 مترمربع

مساحت ساختمان های مورد نیاز طرح

  • سالن تولید ( سوله ) : 1000 مترمربع
  • انبار مواد اولیه ( سوله ) : 200 مترمربع
  • انبار محصول ( سوله ) : 200 مترمربع
  • ساختمان اداری ( آجر و تیرچه و پوشش ) : 50 مترمربع
  • رفاهی و نگهبانی ( آجر و تیرچه و پوشش ) : 30 مترمربع

جدول زمانبندی اجرای طرح احداث کارخانه تولید مجموعا 2000 تن بستنی صنعتی در سال

جدول زمانبندی اجرای طرح احداث کارخانه تولید مجموعا 2000 تن بستنی صنعتی در سال


مواد اولیه مورد نیاز جهت تولید 1200 تن بستنی لیوانی و 800 تن بستنی حصیری در سال


مواد اولیه مورد نیاز جهت تولید مجموعا 2000 تن بستنی صنعتی در سال

  • شیر خام : 2000 تن
  • بسته بندی حصیری : 1 تن
  • بسته بندی لیوانی : 1 تن
  • طعم دهنده ها : 500 کیلوگرم
  • مواد اولیه آزمایشگاه : 50 کیلوگرم
  • شکر : 200 تن
  • سایر افزودنی‌ها : 1 تن

ماشین آلات ، تجهیزات و تاسیسات مورد نیاز برای احداث کارخانه تولید 1200 تن بستنی لیوانی و 800 تن بستنی حصیری در سال


ماشین آلات ، تجهیزات و تاسیسات مورد نیاز برای احداث کارخانه تولید 1200 تن بستنی لیوانی و 800 تن بستنی حصیری در سال

اصلی ترین دستگاه این خط تولید ، را می توان در دو دسته طبقه بندی کرد. دسته اول ، دستگاه های بستنی ساز که این دستگاهها وظیفه تولید بستنی از شیر به صورت هموژنیزه و پاستوریزه را بر عهده دارند.

دسته دوم دستگاه های بسته بندی هستند که با توجه به انواع مختلف بستنی نیاز به دستگاه های متفاوتی خواهیم داشت. گلوگاه خط تولید در این خط تولید این طرح مربوط به دستگاه های بستنی ساز است که ظرفیت تولید كل خط را تعیین می کند.

لیست ماشین آلات و تجهیزات خط تولید مجموعا 2000 تن بستنی صنعتی در سال

  • مخزن شیر خام ( 700 لیتری – از شرکت پویا صنعت مبدل ) ( 1 عدد )
  • فیلتر ( 700 لیتری - از شرکت پویا صنعت مبدل ) ( 1 عدد )
  • مخزن پروسیس ( 3 تنی – از شرکت هیمورا ) ( 1 عدد )
  • تری بلندر ( 3 تنی – از شرکت دایان ) ( 1 عدد )
  • پاستور ( 3 تنی – از شرکت مهندس پاکان ) ( 1 عدد )
  • مخازن ایجینگ ( 3 تنی – از شرکت پویا صنعت مبدل ) ( 2 عدد )
  • فریزهای یکسره ( 300 کیلو در ساعت – از شرکت سردسیر ) ( 1 عدد )
  • تونل انجماد ( ریلی 4*3 – از شرکت سردسیر ) ( 1 عدد )
  • دستگاه بسته بندی لیوانی ( از شرکت نوین ابزار - 10 عددی ) ( 1 عدد )
  • دستگاه بسته بندی حصیری ( از شرکت نوین ابزار - یک تنی ) ( 1 عدد )
  • دیگ بخار ( 3 تنی – از شرکت زاگرس ماشین ) ( 1 عدد )
  • هموژن ( 3 تنی – از شرکت ایران فود ) ( 1 عدد )
  • آیس بانک ( 5000 تن تبرید – از شرکت بام تبرید سازان ) ( 1 عدد )
  • سخت گیر ( 100 لیتری – از شرکت دما تجهیز ) ( 1 عدد )
  • برج خنک کننده ( 5000 لیتری – از شرکت مهتاب گستر ) ( 1 عدد )
  • CIP ( 2000 وات – از شرکت پویا صنعت مبدل ) ( 1 عدد )

تاسیسات مورد نیاز کارخانه تولید مجموعا 2000 تن بستنی صنعتی در سال

  • تاسیسات برق رسانی : امتیاز برق سه فاز 240 KW، ترانس برق و ژنراتور ، تابلو برق و نصب کلید و پریز صنعتی
  • تاسیسات آب رسانی : امتیاز آب سایز 1/5 اینچ ، نصب تجهیزات آب رسانی ولوله ، شیرآلات و تبدیل ها
  • چاه سپتیک : چاه سپتیک درون زمینی
  • تاسیسات سوخت رسانی : امتیاز گاز با ظرفیت 500 متر مکعب در ساعت ، با کنتور 300G ، لوله کشی گاز
  • وسایل سرمایش ، گرمایش و ایمنی : بخاری ، کولر، اطفای حریق ، اعلام حریق
  • لوله های استیل : انتقال شیر و یا بستنی
  • شیرآلات : مخصوص شیر

لوازم و تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی مورد نیاز کارخانه تولید مجموعا 2000 تن بستنی صنعتی در سال

  • ترازوی دیجیتال ( دقت دو گرم . ظرفیت 4000 گرم – از شرکت لیکو ) ( 1 عدد )
  • هات پلیت ( آلومینیوم ، برقی ، 3000 گرم – از شرکت ارزان آزما ) ( 1 عدد )
  • اتوکلاو ( اتوکلاو 100 لیتری – از شرکت دی شیمی ) ( 1 عدد )
  • کلد انکوباتور ( انکوباتور 55 لیتری – از شرکت ارزان آزما ) ( 1 عدد )
  • هود شیمیایی (عرض 100 CM – از شرکت لبكو ) ( 1 عدد )
  • آون 102 درجه ( 45 لیتر– از شرکت دی شیمی ) ( 1 عدد )
  • آون 180 درجه ( آون توستر 18 لیتری – از شرکت دی شیمی ) ( 1 عدد )
  • سانترفیوژ ( سروفیوژ 18 شاخه – از شرکت لبکو ) ( 1 عدد )
  • دسیکاتور ( 18 سانتی متر – از شرکت دی شیمی ) ( 1 عدد )
  • انکوباتور ( انکوباتور 50 لیتری – از شرکت دی شیمی ) ( 1 عدد )

آب و انرژی مورد نیاز کارخانه تولید مجموعا 2000 تن بستنی صنعتی در سال

  • آب مصرفی : 20000 مترمکعب
  • برق مصرفی : 1200000 کیلووات
  • گاز مصرفی : 2500000 مترمکعب

نیروی انسانی مورد نیاز برای احداث کارخانه تولید 1200 تن بستنی لیوانی و 800 تن بستنی حصیری در سال


پرسنل اداری مورد نیاز

  • مدیر عامل : 1 نفر
  • مدیر مالی و اداری : 1 نفر
  • مدیر بازرگانی و فروش : 2 نفر
  • کارمند اداری و مالی : 1 نفر
  • مسوول تدارکات : 2 نفر
  • نگهبانی : 1 نفر

پرسنل تولیدی مورد نیاز

  • مدیر فنی : 1 نفر
  • مدیر تولید : 1 نفر
  • مدیر کنترل و کیفیت : 1 نفر
  • سرپرست انبار : 1 نفر
  • کارشناس برنامه ریزی و تولید : 1 نفر
  • کارگر : 6 نفر
  • راننده وسایل نقلیه : 1 نفر
  • اپراتور خط : 4 نفر

حقوق سالانه 18 ماه محاسبه می‌شود ( 12 ماه حقوق و 2 ماه پاداش ، عیدی ، 1 ماه سنوات و 3 ماه بیمه سهم کارفرما )


روش تولید صنعتی انواع بستنی ( بستنی چوبی ، بستنی رژیمی ، بستنی سنتی و بستنی خامه ای و ... )


روش تولید صنعتی بستنی

در بسیاری از موارد دانش روشهای تولید در دسترس عموم قرارگرفته است لیکن بسیاری از فعالیتها تحت لیسانس بوده و به کارگیری روش موردنظر مستلزم در اختیار داشتن فناوری خاص آن است. نتایج بررسی این بخش شامل ارائه شرح مبسوطی از روش تولید محصول ، نموداری از گردش کار مواد و ... است.

مرحله اول : آماده سازی شیر خام

دریافت شیر خام در محل مخزن شیر خام انجام می شود پس از آن شیر خام توسط فیلترهای موجود (0/02) درخط دریافت می گردد سپس آشغال گیری شیر خام فیلتر شده انجام می شود و با لوله کشی های استیل توسط پمپ به سمت مخزن پروسس هدایت می شود.

در زمان افزودن ماده خشک حین فرمولاسیون لازم به محصول عمل فیلتراسیون ( 0/05) نیز انجام می شود.

مرحله دوم : عملیات پخت

ماده خشک توسط دستگاه تری بلندر به محصول اضافه می شود و در همان زمان نیز عملیات پخت انجام می شود.

مرحله سوم : پاستوریزاسیون و هموژنیزاسیون

پس از رسیدن به دمای تعریف شده ( 65_55 درجه) محصول برای هموژنیزاسیون و پاستوریزاسیون وارد بالانس تانک پاستور می شود. هموژنیزاسیون و پاستوریزاسیون به صورت همزمان انجام می شوند.

فشار هموژن بستگی به فرمولاسیون میکس  6 بین 200_80 بار متغیر است. سیستم پاستوریزاسیون در دمای هلدینگ 5/82 درجه است. میکس بعد از هموژن و پاستور با دمای  4 درجه از پاستور خارج می گردد. ( سیستم پاستور به صورت خودکار است و اگر میکس به دمای مورد نظر نرسد به میکس اجازه خروج داده نمی شود ).

مرحله چهارم : عمل آوری در مخازن ایجینگ

سپس میکس به مخازن ایجینگ هدایت می شود و در مخازن ایجینگ جهت عمل آوری محصول نگهداری می شود.

مرحله پنجم : انتقال به تونل انجماد

بعد از آن توسط لوله کشی ها به فریزرهای یکسره و تونل انجماد انتقال میابد.

مرحله ششم : بسته بندی به صورت خودکار انجام می شود

( در مورد بستنی های حصیری : بسته بندی این نوع بستنی نیز بدون دخالت دست و توسط دستگاه انجام شده و بستنی به صورت خودکار بین حصیرها قرار گرفته و بسته بندی می شود ).

مرحله هفتم : انتقال به سردخانه جهت نگهداری.

جدول زمانبندی اجرای طرح احداث کارخانه تولید مجموعا 2000 تن بستنی صنعتی در سال

 


تصفیه فاضلاب در کارخانجات صنعتی بستنی سازی ( بستنی چوبی ، بستنی رژیمی ، بستنی سنتی و بستنی خامه ای و ... )

سپتیک تانک ساده ترین و پرکاربردترین واحد مورداستفاده در تصفیه فاضلاب به ویژه فاضلاب های بهداشتی – انسانی همچون کارخانه بستنی است. سپتیک تانک مخزنی است که در آن فاضلاب به کمک فرایندهایی از قبیل ته نشینی ، شناورسازی و بیولوژیکی تصفیه می گردد.

از سپتیک تانک ها به طور گسترده ای در واحدهای مسکونی و ویلایی ، مجتمع های مسکونی و اداری ، کارگاه های عمرانی و ساختمانی ، کارخانه های تولیدی و صنعتی ، هتل ها ، رستوران ها ، و مجتمع های تفریحی و ورزشی استفاده می شود.

در حقیقت سپتیک تانک اعم از سپتیک تانک بتنی ، سپتیک تانک پلی اتیلن و سپتیک تانک فایبرگلاس و حتی سنگی موجب جلوگیری از کور شدن سوراخ های چاه جذبی می گردد و از پخش شدن فاضلاب های میکروبی بدون انجام واکنش توسط باکتری غیر هوازی روی مولکول های آن درون سفره های آب زیرزمینی جلوگیری می کند.

اجزای مهم هرسپتیک تانک عبارت اند از :

1. سیستم ورودی فاضلاب :

سیستم ورودی فاضلاب شامل لوله و بافل ( میانگیر ) ورودی است.

2. مخزن اولیه سپتیک تانک :

این مخزن بیشترین حجم سپتیک تانک را به خود اختصاص داده و معمولا 60_70 درصد حجم کل سپتیک تانک مربوط به این بخش است.

3. دیواره جداکننده :

این دیواره باعث جلوگیری از ورود لجن و چربی و روغن های شناورشده به مخزن زلال سازی می شود.

4. مخزن زلال سازی :

این مخزن تقریبا 30 درصد حجم کل سپتیک تانک را شامل شده و در آن فاضلاب عاری از مواد قابل ته نشینی و شناوری تجمع می یابد.

5. خروج بیوگاز ( تهویه ) :

از طریق این مجرا گازهای تولیدشده ناشی از فرآیندهای بی هوازی تصفیه فاضلاب که عمدتا متان است از سپتیک تانک خارج می گردد.

6. سیستم خروجی فاضلاب :

سیستم خروجی فاضلاب شامل بافل ولوله خروجی سپتیک تانک است.

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید بستنی چوبی ، رژیمی و سنتی ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، با ما تماس بگیرید .


دانلود طرح توجیهی تیپ تولید بستنی چوبی ، رژیمی و سنتی و بستنی خامه ای

توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید .

فايل‌ها:
rar * طرح توجیهی و مطالعات بازار بستنی شیری کاکائویی یا شکلاتی 2000 تن 40 صفحه سال 1400 ( ویژه - برای اشتراک شش ماه و یکساله )
تاريخیکشنبه, 19 دی 1400 17:19
حجم فايل 1.24 MB
دانلود 31

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی احداث کارخانه بستنی پاستوریزه سال 97 داغ
تاريخدوشنبه, 16 ارديبهشت 1398 21:48
حجم فايل 1.05 MB
دانلود 228

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید بستنی آپدیت 96 داغ
تاريخچهارشنبه, 07 آذر 1397 11:39
حجم فايل 339.21 KB
دانلود 169

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید بستني 52 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخیکشنبه, 14 آبان 1396 20:21
حجم فايل 104.25 KB
دانلود 192

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید ﺑﺴﺘﻨﻲ رژﻳﻤﻲ 58 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخیکشنبه, 14 آبان 1396 20:19
حجم فايل 617.72 KB
دانلود 234

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع غذایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories