• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی لواشک خرما ⭐️ جهت مجوز و وام (0 تا 100 تولید)

(1 vote, average 5 out of 5)

طرح توجیهی لواشک خرما

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی کارخانه تولید لواشک خرما با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید لواشک خرما را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ معرفی ایده جدید سرمایه گذاری طرح توجیهی لواشک خرما ، کسب و کاری خانگی با سرمایه پایین و حاشیه سود بالا !


لواشک خرما

لواشک خرما چیست؟

لواشک خرما در واقع نوعی عصاره گرفته شده از خرماست کـه متخصـصان تغذیـه بـه آن اکـسترکت مـی گویند و با خشک کردن بدست می آید.

خشک کردن از ساده ترین و متداول ترین روش های نگهداری مواد غذایی است که عمری به اندازه تمـدن بشر دارد و امروزه در کشورهای مختلف به شکلهای گوناگون از روشهای سنتی تا الگوهای صنعتی انجام می شود . 

امروزه با توجه به توسعه صنایع غذایی روشهای تهیه لواشک خرما هم تحول یافتـه  و نمونـه هـای نـوین ایـن محصول با نظارت بهداشتی کافی تولید می شود.

بنابراین اگر دوستداران لواشک خرما از محـصولات بـسته بندی شده که با پروانه های بهداشتی تولید می شوند استفاده کنند/ دیگر لازم نیست نگران آلودگی آن باشند.

غیر از نمک که برای جلوگیری از فاسد شدن انواع لواشک های صنعتی مانند لواشک خرما به مقـدار زیـاد بـه آنهـا اضافه می شود و از معایب این ماده غذایی محسوب می شود ، ریزمغذی های مفید و برخی ویتامین هـا در لواشک به میزان خوبی وجود دارد و چون ماده اولیه لواشک خرما انواع خرمای درجه دوم میباشد بنـابرایـن مـصرف آن تـا حدی فواید خرما را دارد و به مصرف پفک یا چیپس تـرجیح دارد.

کمتر بودن کالری لواشک ها مانند لواشک خرما ، نسبت به اسنک هایی مانند پفک و چیپس یکی از مزایای لواشک ها محسوب میشود.

در زمینه کیفیت لواشک تاکنون پژوهشهای معدودی انجام شده که یکی از جامع ترین آنها اولین طـرح تحقیقاتی صنعت لواشک کشور با هدف بررسی کیفیت لواشک های تهیـه شـده از سـیب اسـت.

در ایـن تحقیق راههای بهینه سازی و بهبود ارزشهای غذایی لواشک سیب، با توجه بـه تـاثیر مـستقیم شـرایط خشک کردن و تغلیظ مطالعـه شـد و بـا اسـتفاده از دسـتگاه های  هموژنـایزر و هواگیر ، تمام ویژگی های مختلف فیزیکی ، شیمیایی ، تغذیه ای و میکروب شناختی نمونـه هـای مختلـف استاندارد شدند.

اما درباره دیگرانـواع لواشک مانند لواشک خرما هنوز مطالعـه ای در کـشورمان صـورت نگرفتـه و در پژوهش جامع روی لواشک سیب هم استاندارد مواد مغذی آن بررسی نشده است. 

 لواشک خرما اسنک سالم و خوشمزه

✳️ ویژگی های محصول طرح توجیهی لواشک خرمای فرآوری شده :

لواشک خرمای فرآوری شده باید فاقد هر یک از عوامل ناپذیرفتنی باشد. لواشک های صنعتی خرما باید بدون آفت زنده و آثار آفت زدگی باشد و همچنین عاری از وجود مواد خارجی دیدنی با چـشم نـامـسلح ، بـه غیـر از اجـزای تـشکیل دهنـده ی فرآورده غیر مجاز باشد.

وجود شن ، خاک گل و ناخالصی های معدنی ناشی از عدم شستشوی صحیح خرما و یـا اسـتفاده از سایر افزودنی های ناخالص در لواشک خرما ممنوع است.

وجود اجزاء غیر خوراکی ناشی از نقص آمـاده سـازی خرما مانند پوست ، هسته و ..... در لواشک خرما مجاز نمی باشد.


✔️ مواد اولیه و فرایند تولید لواشک خرما با ظرفیت 180 تن !


فرایند تولید لواشک خرما

مواد اولیه مصرفی در تولید لواشک خرما با ظرفیت 180 تن در سال :

  • خرما : 230 تن
  • کارتن 24 تایی : 400000 عدد
  • پلاستیک : 500 کیلو
  • سلفون : 200 کیلو
  • لیبل : 20000000 عدد

فرایند تولید لواشک خرما با ظرفیت 180 تن در سال :

1) تحویل خرما 

2) نگهداری خرما 

3) شست و شوی خرما

شامل مراحل شست و شوی اولیه ، شست و شوی ثانویـه ، دریچـه ی کنترل ورودی ، بازرسی خرما و شست و شوی نهایی آن است. 

4)هسته گیری 

5) خرد کردن 

6) پیش گرم نمودن 

در پیش  گرم نمودن (پری هیتر) پوره میوه را در برابر حرارت مناسب قـرار مـی دهنـد . میـزان حـرارت بستگی به نوع میوه (پوره) دارد.

اما به طور کلی تا دمای 70 الی 80 درجه سانتیگراد گرما مـی دهنـد . این عمل جهت کاهش آلودگی و بار میکروبی ، جلوگیری از فعالیت آنزیم ها و افزایش بازدهی صافی ها انجام می شود .

لازم است جهت کنترل فشار بخار و حرارت پـیش گـرم کـن ، بـر روی آن فـشارسنج ، دماسنجو کنترل کننده درجه حرارت به صورت خودکار تعبیه شود. 

7) صاف نمودن 

جدا نمودن قسمت های زائد توسط صافی های مخصوصی انجام می گیرد که اندازه قطر سوراخ های آن با توجه به نوع میوه بین 1-0.5 میلی متر متغیر بوده و پوره بدست آمده از صافی ها بایـد فاقـد بقایـای پوست ،دانه و بافت درشت باشد .

ضایعات صافی ها را می توان توسط مجراهایی که از صافی هـا خـارج می شود داخل شبکه های مخصوصی ریخته در محل مناسبی در خارج از سالن تولید نگهدا ری کرد . با توجه به اهمیت شستشوی صافی ها باید امکانات به نحوی طراحی شود که مایع پاک کننده فشار و پوشش کافی جهت تمیز نمودن صافی ها را دارا باشد. 

8) جمع آوری پوره خرما 

9) تغلیظ پوره خرما 

عملیات تغلیظ باید در خلا و حرارت مناسب در مدت زمان مشخص به صورتی انجام گیرد که پوره میـوه با غلضت و گرانروی و درجه حرارت مناسب پخته و تخلیه گردد.

حرارت محصول در هنگام تخلیـه بایـد کمتر از 70 باشد وآثار سوختگی در آن مشاهده نشود.

10) ذخیره سازی خمیر لواشک 

خمیر لواشک بعد از انجام عملیات تغلیظ وارد مخزنی مجهز به همزن می گـردد . بهتـر ا سـت محـصول بیش از 4 ساعت در این مخزن باقی نماند.

11) خشک کردن 

فرآیند خشک کردن توسط دستگاه خشک کن صورت می پذیرد . در خـشک کـن ، خمیـر لواشک در برابر هوای گرم و تمیز و عاری از هرگونه بو قرار می گیرد .(زمان ماندن در خشک کن ها بسته بـه نـوع خشک کن ، غلظت و گرانروی ضمیر متغیر است ).

سینی های مورد استفاده در خشک کن هـا بایـد از جنس فولاد ضد زنگ بوده که ابعاد آن با توجه به حجم تولید متغیر است . پوشش محصول نیـز بایـد از جنس نایلکس باشد.

برای دستیابی به بزدهی بالا توصیه می شود از خشک کن تـونلی اسـتفاده گـردد، که علاوه بر قابل یت تنظیم درجه حرارت در طول مسیر می تواند دارای تجهیزاتی نظیرخمیـر پهـن کـن خودکار ، سرد کننده ، روکش کننده و برش زن خودکار باشد.

در ایـن مرحلـه رطوبت ، طعم، رنگ و سوختگی سطح محصول حائز اهمیت است. 

12) بازرسی پس از خشک کردن 

محصول پس از عبور خشک کن توسط کارگران  آموزش دیده از نظر وضعیت ظاهری ( ضخامت و بافـت ) و رطوبت ، بازرسی و کنترل می شود.

13) قرنطینه 

در این مرحله محصول نهایی باید جهت آزمون های لازم تا زمان صدور مجهز از واحـد کنتـرل کیفیـت نگهداری شود . محل قرنطینه باید از انبار عمومی جداگردد.

حجم این انبار بستگی به حجم روزانه تولید و زمان نگهداری محصول تا صدور مجوز از آزمایشگاه دارد . بهتر است برای محصول تولید شـده کـارت شناسایی ، شماره پخت ، تاریخ تولید ، شیفت تولید و نوع محصول تهیه گردد.

14) برش نهایی 

محصول پس از تایید توسط واحد کنترل کیفیت در اندازه های مختلف برش و برچسب زده شده بـسته بندی می گردد.

15) برچسب زدن 

16) بسته بندی 

بسته بندی مناسب لواشک

بسته بندی لواشک نیز یک روش نگهداری محسوب مـی شـود . در واقـع بـسته بندی کردن غلط ، منجر به ضایع شدن تمام زحماتی می شود که برای تولید فرآورده صرف شده است.

بسته بندی نقش های زیادی علاوه بر نگهدار ی انجام می دهد . یکی از زمینه های پویـای بـسته بنـدی لواشک به فروش رساندن آن در بازار رقابت و تجارت است.  

17) کنترل کیفیت 

واحد تولید لواشک باید دارای آزمایشگاه فیزیکی ، شیمیایی و بیوتکنولوژی جدا از هم باشد و آزمایشگاه مشرف به خط تولید بوده و بر اساس آیین کار های مورد تایید موسسه استاندارد و اداره نظارت بـر مـواد غذایی ، تاسیس و فعالت نماید. 

18) انبار داری 

پس از بسته بندی در صورت نیاز به نگهداری ، محصول به انبار مخصوص جهت نگهداری تا زمان توزیع منتقل می شود . حجم انبار محصول بستگی به حجم تولید و حداکثر زمان نگهداری کالا در انبار دارد.

نحوه چیدن کالا باید به صورتی باشد که اولین کالای وارده ، اولـین کـالای صـادره نیـز باشـد . ارتفـاع چیدن کالا بستگی به مقاومت بسته بندی دارد و فاصله از دیوار باید حداقل 1 متـر باشـد تـا در هنگـام ایجاد حریق بتوان به تمامی انبار دسترسی پیدا کرد.

در نظـر گـرفتن راهروهـای مناسـب جهـت عبـور بالابر مکانیکی و یا چرخ دستی به منظور حمل کالا حائز اهمیت می باشد. 


✔️ ماشین آلات ، تاسیسات و تجهیزات خط تولید لواشک خرما با ظرفیت 180 تن در سال


 ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه تولید لواشک خرما

ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه لواشک خرما با ظرفیت 180 تن در سال

  • توربین سورت وشستشو : 2 دستگاه
  • کاموایر جهت انتقال : 1 دستگاه
  • مخزن خیساندن استیل : 5 دستگاه
  • چرخ آسیاب سه تیغ : 2 دستگاه
  • دیگ پخت مقدماتی : 3 دستگاه
  • صافی استیل با مش مورد نظر : 2 دستگاه
  • چرخ آسیاب شش تیغ : 2 دستگاه
  • اپراتور مجهز به هم زن : 4 دستگاه
  • صافی با مش مورد نظر : 2 دستگاه
  • میکسر مواد اولیه : 2 دستگاه
  • مخزن ذخیره استیل اثنی : 5 دستگاه
  • خشک کن تسمه : 1 دستگاه
  • سلفون زن حرارتی : 1 دستگاه
  • برش ویلیبیلینگ : 1 دستگاه
  • جت پرینتر و بسته بندی : 1 دستگاه
  • دیگ بخار 2 تنی : 2 دستگاه

✳️ تاسیسات مورد نیاز کارخانه تولید لواشک خرما با ظرفیت 180 تن در سال به قرار زیر میباشد :

  • تاسیسات و گرمایش سالن ها
  • کنتور آب 1 اینچ و لوله کشه های مربوطه
  • سیستم گرمایش و سرمایش
  • هزینه انشعاب برق و لوازم اندازه گیری تابلو KW 100
  • سیستم حفاظتی ؛ایمنی
  • سیستم اطفاء حریق
  • هزینه ترانس ولوازم جانبی
  • لوله کشی گاز
  • کمپرسور 6 بار
  • دیگ بخار و لوله کشی های بخار

✳️ سوخت و برق مصرفی مورد نیاز سالانه کارخانه تولید لواشک خرما با ظرفیت 180 تن در سال به قرار زیر میباشد :

  • برق مصرفی : 60،000 کیلووات
  • آب مصرفی : 15،000 مترمکعب
  • گاز: 150،000 مترمکعب
  • بنزین : 9000 لیتر

✔️ نیروی انسانی مورد نیاز کارخانه تولید لواشک خرما با ظرفیت 180 تن در سال به قرار زیر میباشد :

✳️ پرسنل اداری مورد نیاز کارخانه تولید لواشک خرما به قرار زیر میباشد :

  • حسابدار : 1 نفر
  • نگهبان : 1 نفر
  • کارمند دفتری : 1 نفر  
  • پرسنل خدماتی : 1 نفر

✳️ پرسنل اداری مورد نیاز کارخانه تولید لواشک خرما به قرار زیر میباشد :

  • مدیر : 1 نفر
  • مدیر تولید (مسئول فنی) : 1 نفر
  • پرسنل کنترل کیفیت : 2 نفر
  • سرپرست تولید : 1 نفر
  • کارگر ساده : 9 نفر

 


✔️ زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید لواشک خرما با ظرفیت 180 تن در سال

کارخانه تولید لواشک خرما

✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه تولید لواشک خرما به قرار زیر می باشد :

  • زمین : 1500 مترمربع
  • خاکبرداری و تسطیح : 1500 مترمربع
  • حصار کشی : 160 مترمربع
  • آسفالت و پیاده رو سازی : 225 مترمربع
  • ایجاد فضای سبزو روشنائی : 300 مترمربع

✳️ ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید لواشک خرما به قرار زیر می باشد :

  • سالن تولید : 500 مترمربع
  • انبار (مواد اولیه) : 100 مترمربع
  • انبار (مواد محصول) : 100 مترمربع
  • اداری : 75 مترمربع
  • آشپزخانه :25 مترمربع
  • رخت کن و نمازخانه : 25 مترمربع
  • سرویس ها : 25 مترمربع
  • ساختمان نگهبانی : 75 مترمربع

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید لواشک خرما ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید لواشک خرما


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید ﻟﻮاﺷﻚ ﺧﺮﻣﺎ 57 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 00:55
حجم فايل 642.86 KB
دانلود 373

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید لواشک از محصولات سر درختی 38 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 12:35
حجم فايل 548.09 KB
دانلود 257

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع غذایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories