• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی غذای کمکی کودک ⭐️ جهت مجوز و وام (0 تا 100)

(2 votes, average 5 out of 5)

طرح توجیهی تولید غذای کمکی کودک بر پایه میوه جات

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید غذای کمکی کودک بر پایه میوه جات با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید غذای کودک را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ معرفی محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید غذای کمکی کودک و چرا باید به سمت تولید آن رفت !


غذای کمکی کودک چیست

این مقاله درباره احداث کارخانه تولید غذای کمکی کودک از میوه ها و سبزیجات با کد آیسیک 15492011 می باشد. همانطور که همه میدانیم هر گونه غذایی که علاوه بر شیر مادر به کودک داده می شود را غـذای کمکی کودک می نامند.

در واقع غذای کودک شامل کلیه مواد غذایی و مکمل های غذایی می شود که از دوره شیر خوارگی تا 2 سالگی به کودکان داده می شود. هر نوع از غذای کودک در دوره سنی خاصی به کودک داده می شود و حاوی مقادیری از مواد مغذی و ویتامین های مختلف است که برای رشد کودک مورد نیاز است.

غذاهای کودک به صورت ترکیبی از اجزای گروه های غذایی اصلی تهیه می شوند. (مانند : گوشت ، ماهی ، گوشت مرغ ، غلات ، لبنیات ، میوه ها و سبزیجات) در اکثر موارد مواقع اجـزای سازنده غـذاهای کودک با آنچه برای بزرگسالان به کار می روند تفاوتی ندارند.

✳️ آیا غذای کمکی کودک کالای جایگزینی دارد !

به طور کلی در مورد انواع غذای کودک ( هر یک از چهار دسته کلی ذکر شده) ، غذاهایی که به طور سنتی در منزل تهیه می شود ، می توانند به عنوان جایگزین به کار روند. به طور خاص انواع شیرهای مورد استفاده برای کودک نیز می توانند به عنوان جایگزین غذای کودک به کار روند.

استاندارد های ملی صنعت تولید غذای کودک نیز به قرار زیر میباشند :

  • روش های آزمون غذای کودک : 2344 ISIC
  • غذای کودک ، ویژگی های میکرو بیولوزی : 5829 ISIC

✳️ چرا باید به سمت تولید محصول طرح توجیهی غذای کمکی کودک رفت !

چرا باید به سمت تولید محصول طرح توجیهی غذای کمکی کودک رفت !

تمام خانواده ها در برهه های مختلف زمانی از غذای کمکی کودک استفاده می کنند و این نشان از کابرد بسیار گسترده آن در سطح جامعه می باشد و چنانچه انواع با کیفیت غذای کودک به اندازه نیاز در بازار موجود نباشد می تواند مردم را با مشکلات زیادی روبرو کند.

به علاوه غذای کمکی کودک بر پایه میوه جات هم با توجه به خواص مخصوص آن در تامین سلامت کودک بسیار موثر است و با توجه به نگاه جهانی به این محصول در صورت تولید انواع مرغوب آن امکان رقابت با انواع جهانی نیز وجود دارد.

غذای کمکی کودک بر پایه میوه جات بسته به مواد مصرفی آن طبقه بندی می گردد و لذا قیمت آن نیز تابع نوع میوه ، کشور و شرکت تولید کننده ، میزان آن ، کیفیت محصول نهایی و موارد دیگر باشد. از اینرو به طور متوسط قیمت آن در کشورهای اروپایی حدودا 3.5 یورو و قیمت در کشورهای آسیایی حدودا 3 یورو استخراج شده است.

در انتهای این مقاله به بررسی دوره های تغذیه ای کودکان و نقش غذای کمکی کودک در تغذیه کودکان خواهیم پرداخت اما در ابتدا به بررسی مسائل فنی پیرامون احداث کارخانه ی تولید غذای کودک میپردازیم.


✔️ بررسی مواد اولیه و فرایند تولید غذای کودک بر پایه میوه جات !


فرایند تولید غذای کودک بر پایه میوه جات

در ابتدا از استانداردهای لازم مواد اولیه مطمئن شده و مقادیر لازم مواد اولیه را طبق فرمولاسیون اندازه گیری کرده و برای تولید غذای کمکی کودک آماده سازی می نماییم.

مواد اولیه همچون آرد گندم ، شیر خشک بدون چربی ، شکر ، مخلوط روغن گیاهی ، عسل ، کربنات کلسیم دی بازیک ، فسفات سدیم دی بازیک ، ویتامین پروبیرتیک ، فومارات آهن و سایر افزودنی های مجاز خوراکی و اسانس ها و میوه ها با یکدیگر ترکیب شده و در مقادیر مورد نظر بسته بندی می گردد.

تکنولوژی و روش تولید غذای کودک بر پایه میوه جات در سایر کشورهای جهان تقریبا به همین صورتیست که پیشاپیش گفته شد اما در مورد جزئیات فرایند تولید باید گفت برخی شرکت های خارجی با اعمال و اجـرای فعالیت هایی ، راندمان تولید و کیفیت محصولات تولیدی خود را ارتقاء می دهند.

فعالیت هایی که موجب بالا رفتن کیفیت تولید غذای کودک بر پایه میوه جات می شود :

  • کیفیت و دقت عمل ماشین آلات مورد استفاده در فرایند ساخت
  • اضافه کردن برخی افزودنی ها در حین فرایند تولید به منظور افزایش راندمان تولید
  • دقت عمل در کنترل فعالیت های مختلف ساخت

عوامل فوق الذکر تعیین کننده کیفیت محصول تولیدی خواهند بود.


✔️ ماشین آلات ، تاسیسات و تجهیزات خط تولید غذای کمکی کودک با ظرفیت 1125 تن در سال !


ماشین آلات و تجهیزات خط تولید غذای کودک بر پایه میوه جات

✳️ حداقل ماشین آلات و دستگاه های مورد نیاز کارخانه تولید غذای کمکی کودک سالانه با ظرفیت 1125 تن در سال :

  • نوار بالابر استیل : 1 عدد
  • دستگاه شستشوی میوه جات سخت (سیستم درام تمام استیل) : 1 عدد
  • دستگاه شستشوی میوه جات نرم و سبزیجات (سیستم غوطه وری تمام استیل) : 1 عدد
  • میز بازرسی و کنترل کیفی تمام استیل : 1 عدد
  • منو پمپ استیل هلیس دار با هاپر ورودی : 1 عدد
  • کراشر (خردکن) استیل : 1 عدد
  • پیش گرم کن تمام استیل : 1 عدد
  • صافی تک مرحله تمام استیل : 1 عدد
  • مخزن تمام استیل با همزن جهت میکس کردن مواد با پمپ : 3 عدد
  • دی اریتور تمام استیل با متعلقات : 1 عدد
  • دستگاه پاستوریزه تمام استیل با متعلقات : 1 عدد
  • تونل پاستوریزه تمام استیل : 1 عدد
  • فیلر (پرکن اتومات) تا 1000 گرم : 1 عدد
  • اتوکلاو یا استرلیزه نهایی با سبد : 4 عدد
  • تابلوی فرمان داخل سالن : 1 عدد

✳️ تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی مورد نیاز جهت احداث کارخانه تولید غذای کمکی کودک سالانه با ظرفیت 1125 تن در سال :

  • اتوکلاو آزمایشگاهی
  • ترازوی دقیق
  • PH متر دیجیتال
  • میکروسکوپ
  • کلنی کانتر
  • یخچال
  • محیط های کشت مختلف
  • میزهای کار
  • قفسه ها
  • دستگاه استریل کننده شیشه ای
  • ...

وجود آزمایشگاه مجهز کنترل کیفیت امری است که سبب کنترل فرایند تولید و کیفیت محصـول تولیدی می گردد.

✳️ تاسیسات مورد نیاز جهت احداث کارخانه تولید غذای کمکی کودک سالانه با ظرفیت 1125 تن در سال :

  • تاسیسات برق : توان kw 300 هزینه های انشعاب و تجهیزات لازم
  • دیگ بخار : سه تن ظرفیت با متعلقات جانبی
  • تاسیسات آب : ---
  • تاسیسات سوخت : شامل تانک سوخت و یا انشعاب گاز
  • تلفن و ارتباطات : ---
  • تأسیسات گرمایشی و سرمایشی : ---

✔️ پرسنل و یوتیلیتی مورد نیاز کارخانه تولید غذای کمکی کودک سالانه با ظرفیت 1125 تن در سال !


کارخانه تولید غذای کمکی کودک

✳️ نیروی انسانی مورد نیاز جهت احداث کارخانه تولید غذای کمکی کودک سالانه با ظرفیت 1125 تن در سال :

  • مدیریت : 1 نفر
  • کارشناس فنی : 3 نفر
  • کارشناس اداری - مالی : 2 نفر
  • کارشناس فروش : 1 نفر
  • تکنسین فنی : 2 نفر
  • کارگر فنی ماهر : 4 نفر
  • کارگر فنی نیمه ماهر : 5 نفر
  • کارمند اداری : 2 نفر
  • منشی – راننده – نگهبان : 3 نفر
  • جمع : 23 نفر

✳️ براورد یوتیلیتی مورد نیاز جهت احداث کارخانه تولید غذای کمکی کودک سالانه با ظرفیت 1125 تن در سال !

برآورد برق مورد نیاز و چگونگی تأمین آن :

توان برق مورد نیاز طرح با توجه به مصرف ماشین آلات و تأسیسات و همچنین نیاز روشنایی ساختمان ها و غیره ، Kw 300 برآورد شده است. این توان برق به راحتی از شبکه برق سراسری کشور و در کلیه استان های کشور قابل تأمین است.

برآورد آب مورد نیاز و چگونگی تأمین آن :

در طرح حاضر آب جهت شست و شـوی مـواد اولیه و نیازهای بهداشتی و آشامیدنی کارکنان آن و همچنین برای آبیاری فضای سبز مورد نیاز خواهد بود که با توجه به ظرفیت تولید و تعداد کارکنان حجم مصرف سالیانه 3000 متر مکعب برآورد می گردد که این میزان آب از طریق شبکه لوله کشی شهرک صنعتی محل اجرای طرح قابل تأمین است. 

برآورد سوخت مصرفی مورد نیاز و چگونگی تأمین آن :

سوخت در طرح حاضر برای مصارف دیگ بخار و تاسیسات گرمایشی خواهد بود. بهترین سوخت پیشنهادی طرح ، گاز شهری است ولی نظر بر اینکه برخی شهرک ها دارای لوله کشی گاز بوده ولی برخی دیگر فاقد آن هستند از اینرو در طرح حاضر گازوئیل به عنوان سوخت انتخاب شده است ولی در صورتی که محل نهایی انتخاب شده برای اجرای طرح از لوله کشی گاز شهری برخوردار باشد انتخاب آن اولویت خواهد داشت.

ولی در حال حاضر با فرض انتخاب گازوئیل به عنوان سوخت می توان گفت که هزینه تأمین آن که شامل تانک سوخت 50000 لیتری و لوله کشی های آن می باشد.


✔️ بررسی تشریحی دوره های تغذیه ای کودک و نقش غذای کمکی کودک در تغذیه کودکان !


نقش غذای کمکی کودک در تغذیه کودکان

غذای کودک یکی از مهم ترین عوامل رشد و ساختار بدنی و فکری کودک می باشد. در ادامه این مقاله به بررسی تغذیه کودکان می پردازیم.

✳️ تغذیه تکمیلی کودک چیست و چه ویژگی هایی باید داشته باشد !

شیر مادر تا پایان 6 ماهگی به تنهایی و بدون اضافه کردن هر نوع غذای کمکی برای رشد طبیعی شیرخوار کافی است. البته از 15 روزگی باید به کودک قطره مولتی ویتامین یا A + D نیز داد.

بعد از 6 ماهگی نیازهای غذایی شیرخوار به تنهایی با شیر برآورده نمی شود و لازم است علاوه بر شیر مادر ، تغذیه کودک با غذاهای نیمه جامد نیز شروع شود. علاوه بر تأمین انرژی ، تغذیه تکمیلی ، دوران بسیار حساسی برای ایجاد عادات صحیح غذایی و استفاده از غذای سفره خانواده است. بهترین سن شروع غذای کمکی بعد از پایان ماه ششم زندگی است.

اصولا شروع غذای کمکی قبل از پایان 6 ماهگی به دلیل آماده نبودن دستگاه گوارش شیرخوار برای پذیرش غذاهای دیگر غیر از شیر اقدام نادرستی است ، چون دستگاه گوارش کودک هنوز تكامل نیافته است و با کوچک ترین آلودگی به علت عدم رعایت بهداشت امکان ابتلاء به عفونت ها از جمله اسهال ، افزایش می یابد و باعث کاهش یا توقف رشد شیرخوار می شود.

از طرف دیگر شروع زودرس تغذیه تکمیلی سبب کاهش مدت زمان مکیدن پستان مادر توسط کودک و در نتیجه کاهش شیر مادر می شود ، به علاوه ممکن است غذای کمکی در مقایسه با شیر مادر انرژی و مواد مغذی کمتری به کودک برساند که موجب ، اختلال رشد کودک و نهایتاً سوء تغذیه او می شود. همچنین زود شروع کردن تغذیه تکمیلی احتمال بروز حساسیت را در کودک افزایش می دهد.

بعد از سن 6 ماهگی نیاز غذایی کودک تنها با خوردن شیر مادر تأمین نمی شود و بایـد عـلاوه بر شیر مادر به کودک غذای کمکی داده شود در غیر این صورت رشد کودک کند یا حتی متوقف شده و منجر به سوء تغذیه او می شود.

البته این بدان معنی نیست که باید دفعات شیردهی را کم کرد بلکه باید مادر را ترغیب کرد که هر زمان که کودک تمایل داشت شیر خود را به او بدهد و بر اساس سن کودک چند نوبت نیز غذای کمکی بعد از شیر مادر به او بدهد.

اگر غذای کمکی دیر شروع شود کودک تمایل خود را به خوردن غذاهای دیگر و امتحان کردن مزه و طعم های جدید از دست می دهد. همچنین تکامل عمل جویدن به تعویق می افتد و کودک غذای دیگری جزء شیر مادر و یا مایعات را نمی خورد که این خود منجر به کم غذایی ، اختلال رشد و سوء تغذیه می شود.

غذایی که برای کودک به عنوان کمکی انتخاب می شود باید خصوصیات زیر را دارا باشد :

  • نرم و سهل الهضم باشد.
  • مواد اولیه آن در دسترس باشد.
  • قیمت آن ارزان و مناسب عادات غذایی خانواده باشد.
  • مقوی و مغذی باشد.
  • تازه ، پاکیزه و بهداشتی باشد.
  • کاملاً پخته و بعد از خنک شدن مصرف شود.

تولید غذای کمکی مورد نیاز کودکان که علاوه بر شیرمادر مورد نیاز کودکان است ، نقش عمده ای در تأمین تغذیه کودکان و کمک به خود کفایی کشور خواهد داشت.

✳️ نحوه شروع و ادامه غذای کمکی کودک چگونه است !

نحوه شروع و ادامه غذای کمکی کودک

غذاهای کمکی در پایان 18 ماهگی (180 روزگی) شروع می شود ، همزمان با شروع غذای کمکی تغذیه با شیر مادر باید همچنان مکرر و برحسب میل و تقاضای شیر خوار ادامه داشته و حتی دفعات تغذیه با شیر مادر افزایش می یابد. در ادامه به بررسی برنامه غذایی تکمیلی کودک تا سن یک سالگی می پردازیم.

1 - نحوه تغذیه تکمیلی کودک در هفته اول ماه هفتم :

شروع غذای کمکی با فرنی آرد برنج است که روز اول از یک قاشق مربا خوری یک بار در روز (ظهر) شروع شده و کم کم به مقدار و دفعات آن اضافه می شود به طوری که روز دوم به دو قاشـق مربا خوری (یک قاشق ظهر و یک قاشق عصر) ، روز سوم به سه قاشق مربا خوری (ظهر و عصر و شب هر بار یک قاشق) ، روز چهارم به 4 قاشق مربا خوری (صبح ، ظهر ، عصر و شب هر بار یک قاشق) ، روز پنجم به 8 قاشق مربا خوری (صبح ، ظهر ، عصر و شب هر بار 2 قاشق) و روز ششم و هفتم به 12 قاشـق مربا خوری (صبح ، ظهر ، عصر و شب هر بار سه قاشق) می رسد.

2 - غذای کمکی در هفته دوم ماه هفتم :

در این هفته می توان حریره بادام را رژیم غذایی کودک اضافه نمود. شروع آن نیز مانند فرنی از یک قاشق مربا خوری یک بار در روز است تا روز ششم و هفتم به 12 قاشق مربا خوری در روز برسد.

فراموش نشود که در این هفته به تدریج که مقدار و دفعات تغذیه با حریره بادام افزایش می یابد مقدار و دفعات تغذیه با فرنی کم می شود بنابراین در هر وعده و یا در تمام دفعات می توان حریره بادام را جایگزین فرنی نمود.

3 - نحوه تغذیه تکمیلی کودک در دو هفته آخر ماه هفتم :

ضمن ادامه تغذیه با شیر مادر قبل هر وعده غذای کمکی ، در این دو هفته شیرخوار بـا غـذای جدیدی آشنا شده و سوپ به رژیم غذایی او اضافه می شود. بدین ترتیب که روز اول، صبح و عصر و شب هر بار از سه قاشق مربا خوری فرنی یا حریره بادام استفاده می کند و ظهر علاوه بر فرنی و حریره بادام ، یک قاشق مربا خوری سوپ هم می خورد.

به این ترتیب ، هر روز یک قاشق مربا خوری بـه سـوپ ظهر و شب اضافه ولی از فرنی یا حریره بادام کم می شود تا برحسب اشتهای کودک مقدار سوپ به 3 تا 6 قاشق مربا خوری در هر وعده برسد.

4 - نحوه تغذیه تکمیلی در دو هفته اول ماه هشتم :

در این دو هفته ضمن دادن سوپ ، فرنی یا حریره بادام ، زرده تخـم مـرغ هـم بـه رژیم غذایی شیر خوار اضافه می شود. بنابراین در این سن به کودک باید 5 وعده غذا داده شود.

بدین ترتیب که صبح زرده تخم مرغ ، بین صبحانه و ناهار 3 قاشق مربا خوری فرنی یا حریره بادام ، ظهر 3 تا 6 قاشق مربا خوری سوپ ، عصر مجدداً 3 قاشق مربا خوری فرنی یا حریره و در شب دوباره 3 تا 6 قاشق مربا خوری سوپ به کودک داده شود.

در این زمان می توانید کم کم از سبزی های نشاسته ای مثل سیب زمینی ، کدو حلوایی و نخود فرنگی (نخود سبز) به فاصله هر 3 روز به اضافه کنید. ضمناً غلظت سوپ باید مانند حليم باشد.

5 - نحوه تغذیه کودک در دو هفته دوم ماه هشتم :

برای تنوع بخشیدن به غذای کودک باید هر چند روز یک بار مواد تشکیل دهنده سوپ را تغییر داد. هر سه روز یک بار می توان جو ، بلغور گندم ، رشته فرنگی را که قبلاً پخته و نرم شده است به اندازه یک قاشق مربا خوری به سوپ اضافه کرد.

بعد از اضافه کردن جو ، گندم و ... بهتر است به اندازه یک قاشق مربا خوری کره یا روغن مایع به سوپ اضافه نمود. افزودن کره یا روغن مایع به غذای شیر خوار به ویژه شیر خوارانی که رشد کافی ندارد به رشد آنان کمک می کند.

6 - نحوه تغذیه تکمیلی در دو هفته اول ماه نهم :

از 9 ماهگی می توان حبوبات را نیز به سوپ کودک اضافه کرد. معمولاً از عدس و ماش که هضم آسان تری دارند شروع کنید. در صورت امکان می توان از جوانه عدس یا ماش در تهیـه سـوپ استفاده کرد. در مورد سایر حبوبات مثل لوبیا چیتی ، لوبیا قرمز و... بهتر است

7 - نحوه تغذیه در دو هفته دوم ماه نهم :

در این سن با استفاده از میوه های فصل آب میوه تازه تهیه کنید و به کودک بدهید. ابتدا از یک قاشق مربا خوری در روز همراه با یک قاشق مربا خوری آب جوشیده و سرد شده شروع کنید تا کم کم به 6 قاشق مربا خوری آب میوه خالص برسد. آب میوه را می توان بعد از فرنی یا حریره ساعت 10 صبح داد.

8 - نحوه تغذیه تکمیلی در دو هفته اول ماه دهم :

از ماه دهم می توان به جای آب میوه ، خود میوه را به کودک داد. برای این کار باید از یک قاشق مربا خوری میوه های فصل (هلو ، سیب ، موز ، گلابی و ...) شروع نمود و مقدار آن را به سه قاشق مربا خوری رساند.

میوه مورد نظر باید کاملاً رسیده و شسته باشد و بعد از جدا کردن پوست و هسته آن ، میوه را با پشت قاشق کاملاً نرم کرده و سپس به کودک بدهید.

مقدار میوه را به تدریج زیاد کرده و به 5 تا 6 قاشق مربا خوری در روز برسانید. در این زمان کم کم برحسب اشتهای کودک به مقدار سوپ او به میزان حداکثر 6 قاشق مربا خوری در ظهر و شب بی افزایید.

همچنین کودک را با غذاهایی که می تواند به دهـان ببرد مانند نان ، بیسکوئیت ساده ، ماکارونی پخته ، تکه های سیب زمینی پخته ، کوفته قلقلی و ... آشنا کنید.

9 - نحوه تغذیه تکمیلی در دو هفته دوم ماه دهم :

در این زمان علاوه بر تنوع بخشیدن بر سوپ کودک می توان از کته نرم که در آبگوشت یا آب مرغ پخته می شود همراه با خود گوشت استفاده کرد. همچنین از گوشت ماهی که تیغ های آن کاملاً گرفته شده باشد و همراه با کته نرم و سبزی پخته شده باشد می توان به کودک داد.

10 - نحوه تغذیه تکمیلی در ماه یازدهم و دوازدهم :

تنوع غذای کودک را رعایت کنید با توجه به اشتهای کودک بر مقدار غذای هر وعـده او اضـافه نمائید همچنان برای کودک غذای جداگانه تهیه کنید و از دادن غذای سفره خانواده به کودک به دلیـل داشتن نمک و چاشنی اجتناب نمائید.

✳️ بیان یک نکته مهم در تغذیه کودک زیر یک سال !

بیان یک نکته مهم در تغذیه کودک زیر یک سال

از پایان 6 ماهگی و هم زمان با شروع غذای کودکی تا پایان 12 ماهگی غذای اصلی شیرخوار هنوز شیر مادر است لذا به تغذیه با شیر مادر به طور مکرر و برحسب تقاضا و تمایل شیرخوار در تمام مـدت شب و روز به ویژه قبل هر وعده غذای کمکی باید توجه شود.

معده کوچک کودک را با غذاها پر نکنید. چه این امر سبب می شود که کودک برای مدت طولانی تر سیر بماند و در نتیجه کمتر پستان مادر را بمکد. در نتیجه هم شیر کمتر به او می رسد و هـم کلی شیری که مادر تولید می کند کاهش خواهد یافت.

بعد از یک سالگی باید به طور تدریجی کودک را با انواع غذاهایی که افراد خانواده مصرف می کنند آشنا کرد. از این زمان باید کودک از چهار گروه غذایی اصلی یعنی گروه نان و غلات ، گروه شیر و لبنیات ، گروه گوشت و تخم مرغ و حبوبات و گروه میوه ها و سبزی ها استفاده کند.

به طور کلی از سال دوم زندگی ذائقه کودک با غذای خانواده شکل می گیرد. بنابراین بهتر است از تهیه غذاهای شور و پر ادویه خودداری کنید و سعی کنید از سرخ کردن غذا به ویژه با حرارت زیاد و به مدت طولانی پرهیـز کنید.

مصرف غذای خانواده برای کودک باید تدریجی باشد به طوری که بعد از گذشت مدت زمانی نیاز به تهیه مخصوص و جداگانه برای کودک نباشد.

گنجایش معده کودک در مقایسه با افراد بزرگسال کمتر و با مقدار خیلی کمی غذا سیر می شود. از طرف دیگر کودک در حال رشد است و معمولاً دائماً در حال فعالیت و مشغول بازی است پس نیاز او به انرژی و مواد غذایی زیاد است.

در سال دوم زندگی هنوز شیر مادر منبع عمده تأمین انرژی و سایر مواد مغذی کودک است. نباید انتظار داشته باشید که کودکان مانند بزرگسالان فقط صبحانه ، ناهار و شام بخورند بلکه باید به خصوص بعد از سال اول زندگی حتی تا 5 سالگی حداقل روزانه 5 وعده غـذا بخورند.

کودکان 1 تا 5 سال دوران رشد را سپری می کنند و بنابراین نیاز به انرژی و پروتئین و سایر مواد مغذی با افزایش سن کودک بیشتر می شود. برای تأمین کلیه مواد مغذی مورد نیاز کودکان ، برنامه غذایی آن ها باید شامل ترکیبی از غذاهای مختلف در گروه های اصلی غذایی باشد.

گروه های اصلی غذایی عبارت اند از گروه نان و غلات که انرژی و مقدار پروتئین مورد نیاز کودک را تأمین می کند. گروه شیر و لبنیات که کلسیم ، فسفر و پروتئین را تأمین می کند و برای رشد اسکلت و استحکام استخوان ها و دندان ها لازم اند.

گروه گوشت ، حبوبات و تخم مرغ که پروتئین و سایر مواد مغذی مورد نیاز کودک را تأمین می کند و برای رشد او لازم اند و گروه سبزی ها و میوه ها که ویتامین ها و املاح مورد نیاز کودک را تأمین می کنند.

با توجه به توضیحات ارائه شده و از آن جایی که غذای کمکی کودک دارای املاح ، ويتامين هـا و مواد مغذی مورد نیاز برای رشد کودک می باشد ، می توان در هر مرحله از مراحل ذکر شده رشد کودک از آن استفاده نمود.


✔️ زمین و محوطه سازی و ساختمان های مورد نیاز جهت احداث کارخانه تولید غذای کمکی کودک سالانه با ظرفیت 1125 تن در سال

کارخانه تولید غذای کمکی کودک

✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز جهت احداث کارخانه تولید غذای کمکی کودک سالانه با ظرفیت 1125 تن در سال

  • زمین : 3500 متر مربع
  • فضای سبز : 600 متر مربع
  • خیابان کشی ، پارکینگ و محوطه ها : 720 متر مربع
  • دیوار کشی : 600 متر مربع

✳️ ساختمان های مورد نیاز جهت احداث کارخانه تولید غذای کمکی کودک سالانه با ظرفیت 1125 تن در سال

  • سالن تولید : 800 متر مربع
  • انبار ها : 200 متر مربع
  • ساختمان پشتیبانی تولید : 60 متر مربع
  • اداری - خدماتی : 60 متر مربع
  • سایر : 40 متر مربع

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید غذای کودک ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید غذای کودک


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید غذای کمکی کودک از میوه ها و سبزیجات 65 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 11:56
حجم فايل 816.27 KB
دانلود 271

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید غذاي کودک شیر سویا 58 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 11:58
حجم فايل 198.9 KB
دانلود 162

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع غذایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories