• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی کارخانه پودر میوه ⭐️ سال 1402 (0 تا 100 تولید)

(2 votes, average 4 out of 5)

طرح توجیهی کارخانه پودر میوه

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی کارخانه تولید پودر میوه با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید پودر میوه را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ طرح توجیهی احداث کارخانه ی تولید پودر میوه ، کسب و کاری سودآور جهت سرمایه گذاری !


انواع پودر میوه

محصولات مورد بررسی  این مقاله، تولید انواع پودر میوه مانند پودر میوه پرتقال، لیمو، موز، توت فرنگی و هلو بوده که در کیسه های پلی اتیلنی یک و پنج کیلوئی بسته بندی  میشوند.

پودر میوه در صنایع غذائی مورد استفاده  قرار میگیرد و در تولید کلیه موادی که در آنها به طعم ، عطر و رنگ میوه نیاز باشد مصرف میشود.علاوه براین به عنوان پودر نوشیدنی نیز با اضافه کردن آب به آن قابل استفاده میباشد.

پودرهای میوه از لحاظ خواص غذائی کاملا مشابه میوه های تهیه شده از آن میباشند و منبع غنی ویتامین های B6  ، B3 ، B2 ، B1 ، A و پانتوتنیک اسید و نیز املاحی مثل کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم، سدیم، مس و منگنز هستند.

در کشور ما واریته های مختلف میوه جات به خاطر شرایط آب و هوایی و اقلیم خاص ایران کشت می شود، به دلیل سطح وسیع باغ ها در کشور و میزان تولید بالای محصولات باغی و تنوع  این تولیدات، رفتن به سمت فراوری میوه مانند تولید پودر میوه لازم و ضروری به نظر میرسد.

✳️ کدهای آیسیک صنعت تولید پودر میوه جات به قرار زیر میباشند :

  • کد آیسیک تولید وبسته بندی پودرمیوه جات : 15311520
  • کد آیسیک بسته بندی پودرمیوه جات : 15311522

پودرهای میوه دارای کاربردهای وسیعی در صنایع غذائی هستند.

از جمله کاربردهای پودر میوه میتوان موارد زیر را نام برد :

  • استفاده در غذای کودک جهت افزایش ارزش غذایی و بهبود طعم
  • کاربرد در تهیه ماست و بستنی میوه ای جهت تنوع بخشیدن به محصولات
  • انواع مربا ، مارمالاد ، ژله و پودینگ میوه ای
  • تهیه انواع تافی و آبنبات و شکلات میوه ای با طعم طبیعی میوه های مختلف در رنگها و طعم های مختلف
  • استفاده در انواع نوشیدنی های میوه ای و معجون های میوه ای
  • کاربرد در دسرهای میوه ای و تنقلات مختلف
  • انواع کیک و محصولات تافی با طعم میوه

✳️ مزیت تولید پودر میوه نسبت به کنسانتره و آبمیوه چیست !

مزیت تولید پودر میوه نسبت به کنسانتره و آبمیوه چیست !

معمولا در فراوری میوه ها،  تولید کنسانتره و آب  آن مـورد توجـه خـاص مـی باشـد، ولـی غالبـا بـازار کنسانتره ها و آب میوه ها در داخل و خارج از کشور دچار نوسانات زیادی می شود و بعلت کوتاه بودن نسبی زمان نگهداری آن، ضایعات زیاد و خسارات بسیار بالایی را بر تولیدکنندگان آن وارد می سـازد  بـه ایـن دلیـل تولید پودر میوه موجب جلوگیری از هدر رفتن آن  میشود.  

روش خشک کردن و پودر کردن میوه یکی از بهترین و قدیمی ترین روشهای نگهداری میوه جات است. در این روش هزینه فراوری نسبت بـه سـایر روشـها کمتـر بـوده و پـس از فراوری ، نگهداری پودر میوه نیازی به تاسیسات برودتی و سردخانه و غیره ندارد و محـصولات در انبـار مناسـب قابلیت نگهداری را دارند.

یکی دیگر از اولویتهای روش پودر کـردن میـوه هـا نـسبت بـه سـایر روشها، کاهش شدید وزن و حجم محصولات است که این امر در مسائل ترابری و حمل ونقل و در زمینـه  حجم اشغالی انبارها خبلی مقرون بصرفه می باشد.

افزایش ماندگاری آنها از طریق کاهش فعالیت آبی و کاهش روند رشد میکروبی آنها از دیگر مزایای این محصولات می باشد.

تنها نقطه ضعف پودر میوه نسبت به آبمیوه و کنسانتره چیست و راه حل مقابله با آن چیست !

تنها مشکلی که همراه با پودر میوه ها می باشد خاصیت جذب آب و خاصیت ترموپلاسـتیکی آنهاسـت کـه باعث ایجاد مسائلی از قبیل چسبندگی ، کلوخه شدن و مشکل بودن جابجایی بـدون بـسته بنـدی مناسـب می شود. این موارد با افزودن یکسری از افزودنی ها جهت سهولت خشک کـردن و بهبـود خـواص انتقـالی و ذخیره سازی پودر مرتفع میشود.


✔️ مواد اولیه و فرایند تولید انواع پودر میوه


فرایند تولید انواع پودر میوه

✳️ مواد اولیه مصرفی در تولید انواع پودر میوه ( پودر پرتقال ، پودر لیمو ، پودر موز ، پودر توت فرنگی ، پودر هلو)  با ظرفیت 1000 تن در سال به قرار زیر میباشند:

مواد اولیه :  

  • کنسانتره پرتقال : 498 تن
  • کنسانتره هلو : 332 تن
  • کنسانتره توت فرنگی : 249 تن  
  • کنسانتره موز : 249 تن
  • کنسانتره لیمو ترش : 332 تن
  • استئارات روی : 3 تن
  • مالتودکسترین : 5 تن
  • شربت گلوکز : 10 تن

لوازم بسته بندی :

  • کیسه پلاستیکی با چاپ 5 کیلوئی : 160000 عدد
  • کیسه پلاستیکی با چاپ یک کیلوئی : 200000 عدد
  • کارتن بسته بندی کیسه های بزرگ : 40000 عدد
  • کارتن بسته بندی کیسه های کوچک : 10000 عدد

✳️ فرایند تولید پودر میوه با دو روش کاملا متفاوت انجام میگیرد : 

  • پودر کردن آب میوه با استفاده از اسپری درایر
  • پودر کردن اسلایس میوه خشک شده

فرایند تولید پودر میوه با اسپری درایر به شرح زیر میباشد :  

امروزه در صنعت ، خشک کن های افشان یا اسپری درایر جزو پیشرفته ترین ماشین آلات جهت تهیه پودر می باشد.

بطور کاملا ساده و خلاصه ، در خشک کن های افشان مایعات به وسیله پاشیده شدن و برخورد با گاز های داغ خشک شده و به پودر تبدیل می گردد. 

این خشک کن ها اساسا از استوانه هائی از جنس فولاد ضد زنگ ساخته شده اند. قسمت پایین استوانه به یک مخروط ختم می شود. محل ورود خوراک به داخل فضای استوانه می تواند در پایین قسمت مخروطی و یا در بالای خشک کن باشد عمل پاشیدن خوراک معمولا به دو روش انجام می شود.

در روش اول خوراک به وسیله عبور از میان یک صفحه دوار (با سرعت زیاد) در فضای خشک کن پاشیده می شود.

در روش دوم پاشیده شدن خوراک مستلزم عبور آن از وسط یک شیپوره (نازل) است. بدین صورت که گازهای حاصل از احتراق مستقیما وارد فضای خشک کن شده و با قطرات ریز خوراک برخورد می نمایند.

فرایند تولید پودر میوه با اسپری درایر

در هر صورت در خشک کن های افشان زمان تماس هوای داغ با قطرات خوراک در مجموع بسیار کم است. دمای گازهای ورودی معمولا بین 75 تا 100 می باشد.

بنابراین با توجه به زمان بسیار کم برخورد مواد اولیه و گازهای داغ ، بدیهی است که تعادل حرارتی بین این دو برقرار نخواهد شد و این موضوع نهایتا بدین معنی است که درجه حرارت مواد اولیه کمتر از مقدار مذکور می باشد.

با این همه و علی رغم زمان بسیار کم برخورد ، عمل تبخیر در خشک کن های افشان بسیار سریع است.

به هرحال این موارد در مجموع باعث می گردند که پودر بدنه حاصل، در معرض حرارت بیش از حد قرار نگیرد و این موضوع نیز به نوبه خود بدین معنی است که ادامه عمل تبخیر پودر ، به آن مفهومی که در مورد خشک کن های غلطکی وجود دارد ، در مورد خشک کن های افشان مصداق ندارد و بنابراین در خشک کن های افشان امکان حصول به مقدار دقیق آب مورد نظر وجود خواهد داشت.

این مورد یکی از مهمترین مزایای خشک کن های افشان است . علاوه بر این مورد ، یک مزیت عمده دیگر در خشک کن های افشان شکل دانه ها و ذرات پودر حاصل از خشک کن های افشان است.

بطور کلی ذرات پودر حاصل از خشک کن های افشان کروی می باشند. این شکل خاص باعث تسهیل در حرکت و غلطیدن ذرات پودر روی یکدیگر و در نتیجه شکل گیری بهترآن ها می گردد.

بدیهی است که چنانچه جهت تهیه پودر از روش ها و یا خشک کن های نوع دیگر استفاده شود به هیچ وجه چنین سهولتی در حرکت ذرات و پخش آنها وجود نخواهد داشت .

ضمنا در پایان باید اشاره گردد در خشک کن های افشان جهت باز یابی گرد و غبار مواد اولیه موجود در هوای خروجی معمولا از پایه های کیسه ای و با سیکلون ها در مسیر خروج هوا استفاده می گردد. 


✔️ شرح فرایند منتخب تولید پودر میوه !  


فرایند منتخب تولید پودر میوه

فرایند تولید پودر میوه به طور خلاصه به صورت زیر صورت میگیرد : 

  1. دریافت کنسانتره با بریکس 65
  2. کاهش بریکس تا میزان مورد نیاز
  3. اضافه کردن افزودنی ها
  4. اختلاط
  5. هموژنیزاسیون
  6. خشک شدن توسط اسپری درایر
  7. بسته بندی

در این روش پودرمیوه با استفاده از اسپری درایر فیلتر مت تولید میشود. 

مواد اولیه شامل کنسانتره میوه های  مورد نظر در مخازن پیش بینی شده سالن تولید ذخیره شده و بوسیله پمپ به میکسر منتقل میشوند و بریکس آن تا 25 با اضافه کردن آب کاهش می یابد.

جهت سهولت خشک شدن و بهبود خواص انتقالی و ذخیره سازی پودر بهتر است که یک سری افزودنی ها به آب میوه اضافه شود از جمله مالتو دکسترین و استئارات روی. استئارات روی برای حفظ حالت پودری آزاد به مواد افزوده میشود. 

سپس آب میوه کاملا با افزودنی هائی که مطابق فرمولاسیون و وزن مشخص به آن اضافه شده اند میکس میشود پس از تکمیل اختلاط، مواد به دستگاه هموژنایزر پمپ میشوندعملیات هموژنیزاسیون به این علت انجام میشود تا مخلوط همگن و یکنواختی حاصل گردد و در نتیجه محصول با کیفیت بالاتری تولید شود. سپس مواد به وسیله  پمپ به اسپری درایر منتقل میشوند. 

✳️ مراحل انجام فرایند در سیستم اسپری درایر مدل FILTERMAT به صورت زیر است : 

مرحله اول خشک کن :  

خوراک مایع به نازل ریز ساز پمپ می شود به سمت پایئن و هوای خشک و گرم اسپری می شود . ترکیب ذرات ریز و عملیات هوای امولسیون کننده ، جریان هوا را در محفظه سیلندری خشک کن تشکیل می دهد.

این جریان، ذرات پائین رونده را بر روی تسمه نقاله هدایت می کند.  

مرحله دوم خشک کن : 

 محصولات نیمه خشک شده مانند یک لایه پودر گرد و متخلخل بر روی تسمه انباشته می شود. هوای خشک از میان این لایه پودری و تسمه نقاله عبور می کند و بدین گونه عملیات خشک شدن در طول زمانی که پودر توسط نقاله حمل می شود ، ادامه می یابد.  

مرحله سوم خشک کن :  

خشک شدن در اولین محفظه انتقال با استفاده از هوای گرم کامل می شود.  

مرحله سرد کردن : 

 شرایط پودر در دومین محفظه انتقال با استفاده از هوای سرد و خشک تغیر می کند پس از تکمیل شدن عملیات خشک کن و سرد شدن ، پودر از روی تسمه نقاله به سیستم جمع آوری انتقال می یابد.

هوای خشک جریان که از میان پودر و تسمه عبور کرده است حاوی مقدار بسیار کمی از ذرات است که با هوا خارج می شود . یک فیلتر برای تمیز کردن هوای خروجی مورد استفاده قرار می گیرد. 

مرحله سرد کردن

خروجی اسپری درایر محصول مورد نظر ما ست که تمامی خواص مورد انتظار را دارا میباشد. 

پس از انجام آزمایش های لازم و کنترل کیفیت محصول ، پود میوه به دستگاه بسته بندی منتقل شده و در کیسه های پلی اتیلنی یک و 5 کیلوئی پر شده و به انبار منتقل میشود.

فرایند تولید پودر میوه

✳️ فرایند پودر کردن اسلایس میوه خشک به شرح زیر میباشد :  

مواد اولیه که شامل پرتقال ، لیمو ترش ، موز، توت فرنگی و هلو میباشد پس از حمل به کارخانه در سردخانه بالای صفر نگهداری میشوند.

مواد اولیه سریعا ًمورد فرآیند قرار میگیرند و میوه ها متناسب با میزان تولید درانبار نگهداری میشوند و به تفکیک چیده می شود. و همچنین انبار دارای تهویه ، رطوبت ، دما ونور متناسب بانوع میوه می باشد. 

چگونگی تولید آب پرتقال بدین صورت است که میوه مستقیما از وسیله حمل و نقل در حوضچه پر از آب تخلیه می شود. میوه از آنجا با نقاله به واحد برس زنی انتقال می یابد تا مواد زائد از جمله گرد و خاک، بقایای آفات و حشره کش ها، و غیره که به میوه چسبیده اند، جدا شود.

میوه تمیز شده بانقاله دیگر به جهت انتقال میوه ها باید از وسایل مناسب حمل استفاده نمود بطوریکه حداقل ضربه و فشار و صدمه مکانیکی به آن وارد شود و از قرار دادن میوه ها در شرایط نامناسب محیطی اجتناب نمود. 

میوه مستقیما از وسیله حمل و نقل در حوضچه پر از آب تخلیه می شود. میوه از آنجا با نقاله به واحد برس زنی انتقال می یابد تا مواد زائد از جمله گرد و خاک، بقایای آفات و حشره کش ها، و غیره که به میوه چسبیده اند، جدا شود.

میوه تمیز شده بر روی میزهای سورت  پهن شده عملیات سورت و جداسازی مواد زائد و میوه های  پوسیده و همچنین مواد اضافی انجام میشود. 

پروسس با توجه به نوع میوه ادامه می یابد و میوه های مختلف به صورت زیر آماده خشک شدن میشوند:  

پرتقال و لیمو برای پوست گیری به دستگاه خش زنی می رود که فقط لایه خارجی میوه را برش می زند.

هنگام پوست گیری، روغن خارج شده از آن با پاشیدن آب در ظرفی که در زیر دستگاه قرار دارد جمع و از آنجا به خط بازیابی روغن، که از نیروی گریز از مرکز استفاده می شود، انتقال می یابد. 

پرتقال و لیمو پس از پوست گیری در دستگاه اسلایسر به صورت ورقه های نازک درآمده و آماده خشک شدن میشوند. 

میوه توت فرنگی پس از شستشو و سورت به صورت دستی آماده سازی میشود به این صورت که برگ سبز آن کنده شده و میوه از وسط به دو نیم میشود. 

موز به صورت دستی پوست کنده شده و سپس بوسیله دستگاه اسلایسر ورقه ورقه میشود. میوه هلو نیز به صورت دستی هسته گیری و خلال میشود.  

اکنون همه میوه ها آماده برای خشک شدن هستند و هر یک به صورت جداگانه به دستگاه خشک کن با سینی دوار منتقل و خشک میشوند زیرا شرایط مورد نیاز هر یک در عملیات خشک کردن متفاوت میباشد. دمای خشک کن و نوسانات دمایی متناسب با نوع میوه انتخاب میگردد. 

اسلایس میوه های خشک شده پس از خروج از خشک کن، توسط آسیاب به صورت پودر درمی آید. 

لازم به ذکر است که پودر حاصل شده دارای مش بالا میباشد و میوه خشک شده تقریبا به حالت خرد شده است و پودری با مش یکنواخت حاصل نمی گردد.

تکنولوژی تولید پودر میوه

✳️ نقاط قوت و ضعف تکنولوژی تولید پودر میوه به روش اسپری درایر چیست !  

همان طور که قبلا ذکر شد فرایند اسپری کردن آب میوه ، پروسه منتخب این طرح میباشد.   

در روش اسپری درایر پود ر توسط پاشیدن مستقیم مایع در هوای داغ و خشک در اتمـسفر کـاملاً کنتـرل شده به دست می آید. از محاسن این روش می توان خواص ثابت پودر، امکان مکـانیزه کـردن سیـستم، بـه حداقل رساندن مصرف انرژی امکان تولید پودر با بهترین کیفیت بهداشتی ممکن را نام برد. 

آب میوه های مختلف محتوی نسبت های مختلفی از ساکارز، گلوکوز و فروکتوز می باشـند کـه باعـث ایجـاد خواص مختلف جذب آب و انتقال فازی در آنها می شـود.

پدیـدة انتقـال فـاز در خـشک کـردن و نیـز در محصولات غذایی با رطوبت پایین بسیار حائز اهمیت است و با چسبندگی در اسپری درایر و حالت تـراکم در هنگام برگشت پودر به آب میوه و ایجادحالت کیکی شدن در هنگام       ذخیره سازی مرتبط است. 

این انتقالات، مطلوب یا نامطلوب، بستگی به محتوی آب، فعالیت آب، دما و سرعت این تغییـرات دارد. مقادیر کم آب ممکن است باعث کاهش دمای شیشه ای شدن به زیر دمای اتاق گردد، لذا این پودرها باید در دمای زیر دمای شیشه ای شدن (Tg) با مقدار رطوبـت مناسـب جهـت جلـوگیری از کریـستاله شـدن نگهداری شوند.

گاهی اوقات حالت کریستاله برای تضمین جذب رطوبت  کمتـر تـرجیح داده مـی شـود امـا کریستالیزاسیون ساکارز بوسیلة فروکتوز یا نشاسته به تاخیر می افتد. 

زمانی که قندهای مختلف مثل فروکتوز، دکستروز، ساکاروز، لاکتوز، مالتوز، شربت گلوکوز از نظر رفتـار خشک شدن مقایسه می شوند، شایستگی بهتری برای آنهایی که دارای Tg و Tm بالاتری هـستند فهمیـده می شود.

این پارامترها وابسته به طول زنجیرة کربوهیدرات است، بنابراین بعنوان مادة کمکی خـشک کـردن آب میوه ها، این نوع کربوهیدرات ها مناسب تر میباشند و جهت استفاده توصیه میشوند. 

در مطالعاتی که بر روی انواع آب میوه های خشک شده صورت پذیرفت، مشاهده گردید کـه تقریبـا تمـام آب میوه ها برای خشک شدن نیاز به افزودنی دارند و  شاید تنها آب گوجه فرنگی بـدون هـیچ افزودنـی ای در دمای پایین و با اتمایزر چرخشی با استفاده از اسپری درایر خشک شده است. 

خشک کن های پاششی که جهت تولید پودر آب میوه ها بکار می روند باید دارای وسایل و تجهیزات خاصی باشند که می توان به دیواره های سرد شده، هوای سرد کنندة ثانویه و هوای جاروبی اشـاره کـرد.

در هنگـام شروع خشک نمودن یک آب میوة خاص باید اجزاء اولیة آب میوه، روش فرآوری محصول و همینطور مـورد اسـتفادة نهایی پودر بدقت بررسی گردد.

همچنین مادة افزودنی مورد مصرف و تکنیـک بکـار رفتـه بایـد از لحـاظ اقتصادی  بررسی گردیده و بهترین و اقتصادی ترین روش و افزودنی بکار رود .

در نهایـت در مقایـسه ایـن روش با روش خشک کن دوار نتایج زیر حاصل میشود : 

  1. حصول پودر میوه با کیفیت بالا در روش اسپری درایر آب میوه
  2. کاربردهای فراوان محصول بدست آمده از فرایند اسپری درایـر ماننـد کـاربرد بـه عنـوان پـودر نوشیدنی و افزودنی به کلیه مواد غذائی که نیاز به طعم میوه دارند اما کلیـه ایـن کاربردهـا بـرای محصول بدست آمده از فرایند پودر کردن میوه خشک مقدور نیست.
  3. شکل بهتر محصول اسپری درایر به دلیل فرم کاملا گرد ، نرم ، یکنواخت با مش مشابه .اما در فرایند پودر کردن میوه خشک میوه خشک به خوبی آسیاب نشده و در نتیجـه اشـکال غیـر یکنواخـت و نامنظم بدست می اید که علاوه بر اینکه بسته بنـدی ایـن محـصول را مـشکل تـر میکنـد فـضای بیشتری را نیز اشغال میکند و کاربردهای آ ن را محدود میکند.
  4. مکانیزه بودن کل فرایند اسپری درایر اما در فرایند دیگر برخی از بخش های فرایند بـه صـورت دستی انجام میگیرد.
  5. بهداشتی بالای محصول فرایند اسپری درایر نسبت به فرایند خشک کن دوار
  6. خواص ثابت پودر در فرایند اسپری درایر نسبت به فرایند خشک کن دوار
  7. بالاتر بودن سطح تکنولوژی فرایند اسپری درایر و وجود مشکل چسبندگی پودر به دیـواره خـشک کن و کلوخه شدن محصول که با استفاده از افزودنی های مجاز این مسئله قابل حل است.

✔️ ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات کارخانه تولید انواع پودر میوه با ظرفیت 1000 تن در سال


ماشین آلات و تجهیزات کارخانه تولید انواع پودر میوه

✳️ ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه تولید انواع پودر میوه با ظرفیت 1000 تن در سال به قرار زیر میباشد:

  • اسپری درایر : 1 دستگاه
  • میکسر : 1 دستگاه
  • دستگاه پرکن و سیل کن داخل کیسه : 1 دستگاه
  • هموژنایزر : 1 دستگاه
  • دستگاه بسته بندی ساشه چهار طرف دوخت وارداتی : 1 دستگاه
  • مخازن ذخیره سازی کنسانتره : 5 دستگاه

✳️ مشخصات ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه تولید انواع پودر میوه با ظرفیت 1000 تن در سال به قرار زیر میباشد:

اسپری درایر مورد نظر طرح محصول شرکت GEA میباشد و از نوع FILTERMAT است مشخصات آن به شرح زیر است: 

  • ظرفیت تبخیر آب : kg /h 15-35
  • فضای مورد نیاز : m5 ×7×7.5
  • سیستم خوراک : انواع مایعات در دسترس
  • ریزسازAtomizer) : ) نازل 
  • سیستم هوای فرایند : فیلترهای ورودی -هیتر هوای ورودی (الکتریکی / بخار)  -سیستم هوای سرد  -جریان با سیستم توزیع هوای قابل تنظیم 

قسمت متحرک دستگاه :

  • قسمت بالایی : محفظه خشک کن / سردکن  
  • قسمت پائینی : چرخ نصب شده قابل انتقال
  • فضای هوای خروجی
  • تسمه با سرعت قابل تنظیم
  • جمع کننده پودر
  • سیستم تمیز کننده تسمه پنومات

✳️ تاسیسات مورد نیاز کارخانه تولید انواع پودر میوه با ظرفیت 1000 تن در سال به قرار زیر میباشد:

تاسیسات برقی شامل:

  • حق امتیاز انشعاب برق به قدرت 400 کیلو وات
  • تابلوهای توزیع داخل کارگاه وسیم وکابل های توزیع برق و ...

تاسیسات آب شامل :

  • انشعاب آب از شهرک صنعتی 1 اینچ
  • تاسیسات آبرسانی

تاسیسات سوخت رسانی:

  • انشعاب گاز از شهرک صنعتی و هزینه لوله کشی و مواد مصرفی

تاسیسات گرمایش :

  • شامل 4 دستگاه بخاری صنعتی برای سالن ها
  • بخاری معمولی 10 دستگاه

تاسیسات سرمایش :

  • پکیج هواساز با کانال کشی های مورد نیاز

سایر تاسیسات :

  • تجهیزات اطفاء حریق
  • تجهیزات سرد خانه بالای صفر
  • فن های تهویه 70*70 تعداد 14 دستگاه
  • تاسیسات تلفن
  • کمپرسور

✳️ سوخت و برق مصرفی مورد نیاز سالانه کارخانه تولید انواع پودر میوه با ظرفیت 1000 تن در سال به قرار زیر میباشد:

  • برق مصرفی : 718280 کیلووات
  • آب مصرفی : 5250 مترمکعب
  • گاز: 27000 مترمکعب
  • بنزین : 9000 لیتر
  • تلفن : 12

✔️ زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید انواع پودر میوه با ظرفیت 1000 تن در سال

کارخانه تولید انواع پودر میوه

✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز کارخانه تولید انواع پودر میوه به قرار زیر می باشد :

  • زمین : 2500 (5000) مترمربع
  • خاکبرداری و تسطیح : 10000 مترمربع
  • دیوارکشی : 300000 مترمربع
  • خیابان کشی وپیاده رو ها : 150000 مترمربع
  • روشنایی 10عدد تیربرق : 2000000 مترمربع
  • آبروها و جدول کشی : 40000 مترمربع
  • پارکینگ : 200000 مترمربع
  • فضای سبز : 60000 مترمربع

✳️ ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید انواع پودر میوه به قرار زیر می باشد :

سالن تولید :

  • سالن تولید : 1200 مترمربع

انباری مورد نیاز :

  • سرد خانه مواد اولیه : 200 مترمربع
  • انبار محصول : 250 مترمربع
  • انبار مواد افزودنی : 70 مترمربع
  • انبار ملزومات بسته بندی : 100 مترمربع

ساختمان رفاهی و اداری :

  • مدیریت : 50 مترمربع
  • حسابداری : 15 مترمربع
  • منشی : 20 مترمربع
  • اتاق کنفرانس : 40 مترمربع
  • سرویس بهداشتی : 5 مترمربع
  • نهار خوری : 50 مترمربع
  • راهرو وکریدور : 50 مترمربع

سایر موارد :  

  • آزمایشگاه : 40 مترمربع
  • رختکن آقایان : 25 مترمربع
  • رختکن خانم ها : 25 مترمربع
  • سرویس بهداشتی آقایان : 20 مترمربع
  • سرویس بهداشتی خانم ها : 20 مترمربع
  • سرایداری : 25 مترمربع
  • نگهبانی : 25 مترمربع
  • جمع ساختمان سازی : 2230 مترمربع

✔️ نیروی انسانی مورد نیاز کارخانه تولید انواع پودر میوه با ظرفیت 1000 تن در سال به قرار زیر میباشد :

✳️ پرسنل کادر مستقیم و غیر مستقیم تولید مورد نیاز کارخانه تولید انواع پودر میوه به قرار زیر میباشد :

  • مدیر کارخانه : 1 نفر
  • مدیر تولید : 1 نفر
  • مهندس : 2 نفر
  • تکنسین : 3 نفر
  • کارگر ساده : 10 نفر
  • کارگر ماهر : 3 نفر
  • جمع : 20 نفر

✳️ پرسنل قسمت کادر اداری مورد نیاز کارخانه تولید انواع پودر میوه به قرار زیر میباشد :

  • مدیرعامل : 1 نفر
  • کارمند اداری و مالی : 1 نفر
  • مدیر بازرگانی : 1 نفر
  • انبار دار : 1 نفر
  • سرایدار : 1 نفر
  • جمع : 5 نفر

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پودر میوه ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید پودر میوه


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید پودر میوه 138 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 01:22
حجم فايل 4.12 MB
دانلود 646

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید پودر میوه جات 71 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخیکشنبه, 14 آبان 1396 21:11
حجم فايل 964.35 KB
دانلود 329

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید ﭘﻮﺩﺭ ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﯽ 155 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 01:20
حجم فايل 76.25 MB
دانلود 1,049

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید ﭘﻮدر ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﻲ 43 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخیکشنبه, 14 آبان 1396 21:04
حجم فايل 421.02 KB
دانلود 302

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع غذایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories