• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09120085240
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی فراوری پیاز ⭐️ 0 تا 100 تولید پودر و خلال پیاز

(1 vote, average 5 out of 5)

طرح توجیهی فراوری پیاز ( تولید پودر و خلال پیاز )

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی فراوری پیاز ( تولید پودر و خلال پیاز ) با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی فراوری پیاز ( تولید پودر و خلال پیاز ) را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ پودر و خلال پیاز ، دو محصول اصلی فراوری پیاز را بهتر بشناسیم !


آشنایی با پودر پیاز و ویژگیهای آن

✳️ آشنایی با پودر پیاز و ویژگیهای آن !

پودر پیاز فرآورده ایست حاصل از پیاز تازه که بعد از خشک شدن آسیاب می شود. بر حسب مش دانه های خرد شده ، به دانه های ریزی که بیش از 95% آن ها از الک با قطر چشمه های 250 میکرومتر رد شود گرد پیاز می گویند و به دانه های درشت تر از آن پودر پیاز گفته می شود.

پودر پیاز به عنوان ادویه و چاشنی غذایی مورد استفاده قرار می گیرد. ویژگی های فیزیکی و شیمیایی و میکروبی پودر پیاز تولید شده داخلی باید با ویژگی های مندرج در استاندارد ملی ایران به شماره - 6000 مطابقت داشته باشد.

پودر پیاز را می توان در ظروف شیشه ای ، پلی اتیلنی ، پلی اتیلنی صدفی یا پلاستیکی همراه با جعبه مقوایی یا بدون آن و یا هر ماده بسته بندی ویژه مواد غذایی که به کیفیت کالا لطمه نزند و مورد توافق با خریدار باشد بسته بندی نمود.

وزن خالص هر بسته پودر پیاز طبق استاندارد ملی ایران 50 تا 5000 گرم می باشد. استفاده از بسته های بزرگ تر در صورتی که به کیفیت محصول لطمه ای نزند و با توافق خریدار باشد مجاز می باشد.

رنگ پودر پیاز و خلال پیاز بر حسب گونه پیازی که از آن حاصل شده است متفاوت خواهد بود. وقتی محصول از پیاز سفید یا زرد تهیه شده باشد رنگ آن سفید تا کرم و اگر از پیاز قرمز تهیه شده باشد رنگ آن از صورتی تا قرمز متغییر خواهد بود.

✳️ آشنایی با خلال پیاز و ویژگیهای آن !

خلال پیاز فرآورده ای حاصل از پیاز تازه و یکی از اشکال تجاری پیاز خشک است. پیاز خشک فرآورده ایست که منحصرا از پیازهای سالم به دست می آید که باید عاری از کپک ها ، عوامل بیماری زا ، خاک ، پوسته ها ، ساقه ها برگ ها و ریشه های خارجی بوده و حداکثر آب آن با روش خاصی خارج شده است که اگر مجددا مرطوب شود ویژگی های پیاز تازه را خواهد داشت.

تمام انواع مختلف پیاز خشک به وسیله جدا کردن پیاز از ساقه ، پوست کنی ، برش ، ورقه کردن و خشک کردن به دست می آید ورقه ها یا برگه های پیاز به شکل مسطح و به ضخامت مورد توافق خریدار و فروشنده تولید و به قدر کافی با دقت و احتیاط خشک می شود که این امر موجب افزایش قابلیت نگهداری محصول می گردد.

بسته بندی خلال پیاز در ظروف سالم و تمیز شناخته شده از موادی که هیچ گونه اثری روی فرآورده نداشته باشد و آن را در برابر نور و رطوبت محافظت نماید صورت می گیرد. ویژگی های شیمیایی خلال پیاز تولید داخلی از " استاندارد ملی ایران به شماره 1625- پیاز خشک " تبعیت می نماید.

✳️ کد آیسیک محصولات فراوری پیاز به قرار زیر میباشند :

  • پودر پیاز : 15311515 ISIC
  • اسلایس پیاز :15131415 ISIC
  • پیاز خشک شده : 15131124 ISIC

✳️ استاندارد های ملی یا بین المللی پودر و خلال پیاز به قرار زیر میباشند :

  • ویژگی های پیاز خشک شده (شماره استاندارد ملی : 1625)
  • پودر پیاز - ویژگی ها و روش های آزمون (شماره استاندارد ملی : 6000)
  • ویژگی های میکروبیولوژی (کلی فرم ، اشرشیا کلی ، کپک) (شماره استاندارد ملی : 437 - 3677 -997)

✔️ موارد مصرف و کاربرد پودر و خلال پیاز چیست !


موارد مصرف و کاربرد پودر و خلال پیاز چیست !

اهمیت پیاز تازه و کاربردهای فراوان آن و مشکلات ناشی از نگهداری بلند مدت و همچنین برش و آماده سازی آن برای مصارف مختلف در حجم انبوه ، باعث گردید تا روش های مختلف آماده سازی و نگهداری طولانی مدت آن در قالب صنایع مختلف تبدیلی پیاز (پیاز خشک به صورت خلال ، پودر ، پیاز منجمد سرخ شده و ...) مورد توجه قرار گیرد.

خلال و پودر پیاز که دو محصول فرآوری شده خشک از پیاز تازه است در جایگاه های مختلف مصرف پیاز تازه و در تهیه و پخت انواع پیش غذاها و غذاها نظیر انواع خورش (قورمه سبزی ، قیمه کرفس ، بادمجان و ...) ، غذاهای گوشتی ، انواع سوپ ، خوراک مرغ ،کشک بادمجان ، لوبیا پلو ، استانبولی پلو ، بیف استروگانف ، رولت گوشت و ... مورد استفاده قرار می گیرد.

خلال پیاز را می توان در مواقعی که نیاز به سرخ کردن نیست مستقیما استفاده نمود و در صورت نیاز به سرخ کردن می توان از آن در زمان کوتاهی پیاز داغ عالی تهیه و مصرف نمود. پودر پیاز نیز به طور متداول به جای پیاز رنده شده استفاده می شود.

✳️ کالاهای جایگزین پودر و خلال پیاز چه مواردی میباشند !

در خصوص پودر و خلال پیاز ، به عنوان کالای جایگزین، اشکال مختلف فرآوری شده ی پیاز، به شکل سرخ شده منجمد و همچنین در مرحله اول خود پیاز تازه را می توان بر شمرد.

با این حال برای طبخ غذا در حجم مصرفی زیاد نظیر پادگان ها ، بیمارستان ها ، دانشگاه ها و... و همچنین تهیه غذا در رستوران ها و غذا خوری ها و حتی خانواده هایی که از لحاظ وقت برای آشپزی محدودیت دارند محصولات فرآوری شده از پیاز به شکل آماده مصرف پر طرفدار است.


✔️ آشنایی با فرایند تولید پودر و خلال پیاز خشک !


آشنایی با فرایند تولید پودر و خلال پیاز خشک

اساس فرآیند تولید بر مبنای گرفتن رطوبت پیاز تازه تا حداقل میزان استاندارد و تهیه محصولی خشک به منظور ایجاد قابلیت نگهداری بلند مدت است.

خشک کردن یکی از روش های نگهداری طولانی مدت پیاز است که باعث می شود محیط برای رشد میکروارگانیسم ها نامساعد گردیده و محصول برای مدت زمان طولانی ، سالم باقی بماند.

روش های مختلفی برای خشک کردن وجود دارد که از جمله آن ها می توان خشک کردن در آفتاب ، خشک کردن با هوای داغ ، خشک کردن تحت خلا و خشک کردن انجمادی را نام برد. در این طرح با توجه به میزان سرمایه گذاری پیش بینی شده در قالب طرح های کوچک زود بازده ، سیستم خشک کن با هوای داغ پیش بینی شده است.

✳️ مراحل فراوری پیاز و تهیه پودر و خلال پیاز به شرح زیر میباشد :

  1. پیاز پس از وارد شدن به کارخانه از لحاظ صدمه دیدگی و ضایعات (فاسد ، گندیده ، سبز و ...) مورد بررسی و کنترل قرار می گیرد و پیاز کاملا سالم به خط تولید وارد می شود.
  2. مرحله بعدی پوست گیری پیاز است که توسط دستگاه مخصوص آن صورت می گیرد که در آن علاوه بر پوست ورقی پیاز یک لایه اول آن نیز برای تولید محصول با کیفیت تر جدا می شود.
  3. شست و شو : عملیات شست و شوی پیاز برای رفع آلودگی های منتقل شده از خاک و سایر مواد چسبیده به سطح پیاز صورت می گردد.
  4. عمده ترین شکل کاربردی پیاز به شکل خلال پیاز است که در این بخش با استفاده از دستگاه خلال کن کلیه پیازها به شکل خلال در می آیند.
  5. پس از این مرحله پیازهای خلال شده تا خشک شدن کامل و رسیدن به رطوبت مورد نظر، ابتدا وارد خشک کن اولیه ( زمان توقف حدود 4 ساعت) و سپس وارد خشک کن اصلی تونلی می شوند (توقف 8 تا 12 ساعت در دمای حدود 80 درجه سانتیگراد)
  6. با استفاده از نوار نقاله پیازهای خشک از خشک کن خارج شده و ضمن طی مسیر تا مرحله بسته بندی خنک می شوند.
  7. خلال ها بعد از خروج از سیستم خشک کردن برای تهیه پودر پیاز یک مرحله دیگر آسیاب پودری را باید طی نمایند لذا بخشی از محصول تولیدی خلال خشک شده به سمت آسیاب هدایت می شود.
  8. مرحله نهایی بسته بندی محصول است که با بسته بندی های توزین دار حجمی و پودری انجام می شود که بسته به نوع بسته بندی انتخاب شده (پاکتی ، شیشه ای و ...) دستگاه ها متفاوت خواهد بود.

چارت شماتیک فرایند تولید پودر و خلال پیاز خشک به قرار زیر میباشد :

چارت شماتیک فرایند تولید پودر و خلال پیاز خشک

✳️ نقاط قوت و ضعف روشهای مختلف خشک کردن پیاز و تولید پودر و خلال پیاز چیست !

هر کدام از روش های ذکر شده برای خشک کردن پیاز ، مزایا و معایب خاص خود را داشته و در شرایط مختلف برای یک سری از محصولات مناسب تر می باشند.

در روش های خشک کردن حرارتی زمان و درجه حرارت از اهمیت بالایی برخوردار می باشد زیرا ممکن است در اثر فرآیند حرارتی اعمال شده، بخشی از مواد مغذی محصول از بین برود و یا شکل ظاهری آن به عنوان یکی از عوامل بازار پسندی تحت تاثیر قرار گیرد.

با این حال اساس روش در کلیه فرآیندها چه با ماشین آلات خارجی و چه ماشین آلات داخلی یکسان است و دستگاه های خارجی ، بیشتر از لحاظ سطح کیفی ، دقت عمل و ظرفیت ، با خطوط تولید داخلی تفاوت دارند.

ظرفیت تولید پیشنهادی برای کارخانه پودر و خلال پیاز چیست !

بر اساس 80% راندمان ماشین آلات و مجموع شرایط تولید ، ظرفیت عملی واحد تولید سالانه 50 تن پودر پیاز و 150 تن خلال پیاز (درمجموع 200 تن پیاز خشک) برآورد شده که نسبت های فوق می تواند به تقاضای بازار نسبت به تولید دو محصول تعدیل گردد.


✔️ زمین و محوطه سازی و ساختمانهای مورد نیاز کارخانه تولید 200 تن پودر و خلال پیاز در سال !


کارخانه تولید پودر و خلال پیاز

✳️ مساحت زمین مورد نیاز کارخانه تولید 200 تن پودر و خلال پیاز در سال به قرار زیر میباشند :

  • زمین سالن های تولید و انبار : 800 متر مربع
  • زمین ساختمان های اداری ، خدماتی و عمومی : 200 متر مربع
  • زمین محوطه (شامل فضای سبز و پارکینگ و خیابان کشی و آسفالت و ...) : 1200 متر مربع
  • زمین برآورد شده برای توسعه طرح : 800 متر مربع

جمع زمین مورد نیاز (متر مربع) : 3000 متر مربع

✳️ محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید 200 تن پودر و خلال پیاز در سال به قرار زیر میباشند :

  • سوله سالن تولید : 400 متر مربع
  • انبارها (مواداولیه ، محصول و بسته بندی و کمکی) : 200 متر مربع
  • بار انداز (برای تخلیه پیاز) : 200 متر مربع
  • ساختمان های اداری ، خدماتی و عمومی و نگهبانی : 250 متر مربع
  • محوطه سازی ، خیابان کشی ، پارکینگ و فضای سبز و توسعه : 2000 متر مربع
  • دیوار کشی (0.5 متر پی با 2.5 متر ارتفاع) : 660 متر مربع

✔️ ماشین آلات ، تجهیزات و تاسیسات خط تولید کارخانه تولید 200 تن پودر و خلال پیاز در سال !


ماشین آلات و تجهیزات تولید پودر و خلال پیاز

✳️ ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه تولید 200 تن پودر و خلال پیاز در سال به قرار زیر میباشند :

  • نوارنقاله های کنترلی و سورت و انتقال : 4 سری
  • ماشین پوست گیر و سر و ته زن پیاز : 2 دستگاه
  • سیستم شست و شو : 1 دستگاه
  • دستگاه خلال کن : 2 دستگاه
  • خشک کن بستر سیال زمینی : 1 دستگاه
  • سیستم خشک کن تونلی پیوسته : 1 دستگاه
  • آسیاب پودری : 1 دستگاه
  • بسته بندی پاکتی توزین دار برای خلال : 1 دستگاه
  • پرکن و دربندی شیشه برای پودر پیاز : 1 دستگاه

✳️ تأسیسات مورد نیاز کارخانه تولید 200 تن پودر و خلال پیاز در سال به قرار زیر میباشند :

  • تاسیسات برق :
  • انشعاب برق – 130 کیلووات و هزینه های جانبی آن
  • کابل کشی ، سیم کشی ، روشنایی ، تابلو برق و ...
  •  تاسیسات آب و فاضلاب :
  • انشعاب آب یک اینچ و لوله کشی ، اتصالات ، مخزن ذخیره و کانال کشی فاضلاب
  • تاسیسات سرمایش و گرمایش :
  • انشعاب گاز G65
  • لوله کشی ، اتصالات و کنتور و بخاری برای گرمایش اداری و ساختمان های کمکی و تامین سوخت خشک کن خط تولید
  • تاسیسات اطفاء حریق (کپسول آتش خاموش کن)
  • باسکول 1 تنی دیجیتالی
  • لوازم و تجهیزات آزمایشگاه کنترل کیفی
  • سیستم ارتباطی (امتیاز خط تلفن (2 خط) با سیم کشی)

✔️ مواد اولیه و یوتیلیتی سالانه و همپنین پرسنل مورد نیاز کارخانه تولید 200 تن پودر و خلال پیاز در سال !


کارخانه تولید پودر و خلال پیاز

✳️ مواد اولیه سالانه مورد نیاز کارخانه تولید 200 تن پودر و خلال پیاز در سال به قرار زیر میباشند :

  • پیاز تازه : (مصرف سالیانه : 2500 تن)
  • سلفون برای بسته بندی خلال (150 گرمی) : (مصرف سالیانه : 1 تن)
  • جعبه کوچک مقوایی 150 گرمی چاپ شده برای خلال : (مصرف سالیانه : 1000000 عدد)
  • شیشه با درب اولیه و ثانویه پلاستیکی 100 گرمی : (مصرف سالیانه : 500000 عدد)
  • اتیکت برای شیشه های پودر پیاز : (مصرف سالیانه : 500000 عدد)
  • کارتن بسته بندی چاپ شده 10 کیلویی : (مصرف سالیانه : 20000 عدد)

✳️ نیروی انسانی مورد نیاز کارخانه تولید 200 تن پودر و خلال پیاز در سال به قرار زیر میباشند :

  • مدیر اجرایی کارخانه : 1 نفر
  • کارشناس کنترل کیفی : 1 نفر
  • تکنسین فنی : 1 نفر
  • بازاریاب/ فروشنده : 1 نفر
  • مدیر اداری و مالی : 1 نفر
  • کارگر خط تولید ، اداری و خدماتی : 8 نفر
✳️ مصرف سالیانه آب ، برق ، سوخت و ارتباطات کارخانه تولید 200 تن پودر و خلال پیاز در سال به قرار زیر میباشند :
  • برق مصرفی : 249600 کیلووات
  • اب مصرفی : 3150 متر مکعب
  • گاز مصرفی : 7200 متر مکعب
  • تلفن - 2 خط : 240000 پالس

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی فراوری پیاز ( تولید پودر و خلال پیاز ) ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ فراوری پیاز ( تولید پودر و خلال پیاز )

👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی تولید پودر سیر و پیاز 70 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخیکشنبه, 14 آبان 1396 21:12
حجم فايل 541.94 KB
دانلود 174

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید پیاز خشک آماده طبخ 60 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 01:31
حجم فايل 947.11 KB
دانلود 311

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید پودر و خلال پیاز 34 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخیکشنبه, 14 آبان 1396 21:00
حجم فايل 677.06 KB
دانلود 199

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


صنایع غذایی

© 2023 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories