• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی سس کچاپ ⭐️ 0 تا 100 تولید سس گوجه فرنگی

(1 vote, average 5 out of 5)

طرح توجیهی تولید سس کچاپ ( سس گوجه فرنگی )

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید سس کچاپ ( سس گوجه فرنگی ) با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1402 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی تولید سس کچاپ ( سس گوجه فرنگی ) را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


✔️ بررسی تخصصی طرح توجیهی سس کچاپ یا سس قرمز ، دومین فراورده پرطرفدار گوجه فرنگی !


یکی از رایج ترین محصولات صنعتی گوجه فرنگی، سس کچاپ یا سس قرمز است که امروزه همـراه بـا بیـشتر غـذاها، بـه ویژه فست فودها مصرف می شود. کچاپ نوعی سس اسـت کـه معمـولا از گوجـه فرنگـی رسـیده تهیـه میگردد.

سس گوجه فرنگی نیز مانند رب گوجه فرنگی باید دارای رنگی روشن و شفاف، بدون ناخالصی و مواد و دانه های تیره، با قوام و غلظت یکنواخت باشد. 

مواد اصلی تشکیل دهنده سس کچاپ ، گوجـه فرنگـی، سـرکه، شـکر، نمـک، فلفـل ، میخـک و دارچین می باشد. البته گاهی از پیاز، کـرفس و ادویـه جـات دیگـر هـم در تهیـه سـس کچـاپ اسـتفاده می کنند.

سس كچاپ ، فرآورده ایست که هم از گوجه فرنگی تازه ، پوست کنده ، دانه گرفته و تغلیظ شده تهیه میشود و هم از رب گوجه فرنگی با اضافه کردن مواد افزودنی شامل نمک طعام، سرکه، سیر، پیاز، ادویه ها، به روش حرارتی ، تهیه و در ظروف مجاز گرم پر شده و نگهداری می شود. 

یک نمونه از فرمولاسیون موجود برای تهیه 500 کیلوگرم سس کچاپ یا سس قرمز به قرار جدول زیر میباشد :

فرمولاسیون سس کچاپ یا سس قرمز


✔️ مواد اولیه و فرایند تولید سس کچاپ (سس گوجه فرنگی)


مواد اولیه مصرفی در تولید مشتقات گوجه فرنگی (رب گوجه فرنگی،سس گوجه فرنگی،آب گوجه فرنگی وکنسرو گوجه فرنگی) با ظرفیت 1200 تن در سال به قرار زیر میباشد :

  • گوجه فرنگی : 3000 تن جهت استفاده در رب گوجه فرنگی به ازای تولید 600 تن - 750 تن جهت استفاده در سس گوجه فرنگی به ازای تولید 300 تن - 100 تن جهت استفاده در کنسرو گوجه فرنگی به ازای تولید 100 تن  - 400 تن جهت استفاده در آب گوجه فرنگی به ازای تولید 200 تن گوجه فرنگی مورد نیاز سالیانه : 4250 تن
  • نمک : میانگین 1.5 درصد میزان تولید مشتقات گوجه فرنگی 1200 تن معادل 1.8 تن سالیانه
  • سرکه : سالیانه 30 تن
  • شکر : سالیانه 15 تن
  • فلفل قرمز : سالیانه 3 تن
  • میخک : سالیانه 3 تن
  • دارچین : سالیانه 3 تن 
  • ادویه جات و طعم دهنده های دیگر یا پیاز ،پودر سیر ،آبلیمو و.... : سالیانه 3 تن
  • قوطی : 14000 عدد جهت بسته بندی کنسرو گوجه فرنگی - 600000 عدد جهت بسته بندی آب گوجه فرنگی  - 600000 عدد جهت بسته بندی کنسرو گوجه فرنگی  جمعا 1340000 عدد 
  • قوطی پلاستیکی : 750000 عدد

✳️ فرایندهای تولید سس کچاپ از گوجه فرنگی تازه و پوره گوجه فرنگی !

فرایند تولید سس کچاپ یا سس قرمز

فرایند تولید سس کچاپ از گوجه فرنگی تازه به شرح زیر میباشد :

در ابتدا گوجه های رسیده ، شسته و خشک میشود. سپس میوه ها را به چهار قسمت تقسیم کرده و در ظرف با حرارت ملایم پخته تا پوست آن نرم شود.

سپس برای جداسازی پوست و هسته ، از صافی استیل ضد زنگ یا صافی از جنس بامبو استفاده شود.

سپس طعم دهنده ها و نگهدارنده هایی شامل سیر و زنجبیل له شده به میزان 5 درصد، گرد فلفل به میزان 5/2 درصد، شکر به میزان 20 درصد و نمک به میزان 5/2 درصد به پالپ گوجه اضافه و مخلوط شود و عمل حرارت دادن را به مدت 45 دقیقه ادامه داده تا به غلظت یا بریکس 10-12 درصد برسد .

سپس سس کچاپ آماده و داغ را در بطری ریخته و درب بندی کرده و استریلیزاسیون انجام میشود.

فرایند تولید سس کچاپ از  پوره گوجه فرنگی به شرح زیر میباشد :

پوره گوجه فرنگی با غلظت 18 - 15 را تهیه و به مخزن تهیه سس کچاب منتقل می کنیم. مواد افزودنی شامل سرکه ، شکر ، پیاز ، ادویه ها ، پکتین ، و کربوکسی متیل سلولز را به آن اضافه می نماییم.

در مورد اضافه کردن آن ها باید ادویه ها را به صورت پودر کاملا نرم (با گذراندن از صافی های ریز) یا به صورت عصاره خیلی غلیظ اضافه نماییم.

در صورتی که بخواهیم ادویه را به صورت کامل استفاده کنیم باید آن را درون پارچه ای تمیز گذاشته و پارچه را گره زده و طوری در مخزن قرار دهیم که پس از اتمام تولید ، بتوان بدون باز شدن ، آن را خارج کرد. به طور کلی جهت جلوگیری از سوختن سس ، هم زدن با 10 دور در دقیقه اعمال می شود.

پس از تهیه سس کچاب مهم ترین مرحله بسته بندی آن است. بسته بندی سس باید عاری از هوا باشد. چون در صورت وجود هوا اکسیداسیون اسکوربیک اسید انجام شده و رنگ سس تغییر می کند.

بدین منظور سس کچاب را از دستگاه هوا گیر عبور می دهند و دمای پر کردن را 90 درجه سانتی گراد اعمال می کنند تا از سیاه شدن رنگ آن جلوگیری شود. یکی دیگر از عوامل سیاه شدن رنگ واکنش تانن موجود در سیر و پیاز با آهن دستگاه ها و تولید تانات آهن می باشد.

در ادامه به بررسی اطلاعات فنی لازم برای احداث کارخانه تولید سس کچاپ خواهیم پرداخت بنابراین پیشنهاد میکنیم تا انتهای مقاله همراه ما باشید.

البته اطلاعات فنی که در ادامه ارائه خواهیم کرد درباره کارخانه تولید کلیه فراورده های گوجه فرنگی بوده که ظرفیت سالانه تولیدات آن شامل 600 تن رب گوجه فرنگی ، 200 تن آب گوجه فرنگی ، 100 تن کنسرو گوجه فرنگی و نهایتا 300 تن سس کچاپ میباشد.

اکثر کارخانجاتی که سس کچاپ تولید میکنند عموما فراورده های دیگر گوجه فرنگی را نیز تولید میکنند به همین خاطر ما این کارخانه را به عنوان کیس استادی انتخاب کرده و اطلاعات فنی آن را در ادامه تقدیم شما کاربران عزیز خواهیم نمود.


✔️ ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات مورد نیاز کارخانه تولید سس کچاپ (سس گوجه فرنگی)


ماشین آلات خط تولید تولید سس کچاپ

✳️ ماشین آلات و تجهیزات خط تولید کارخانه تولید مشتقات گوجه فرنگی (رب گوجه فرنگی،سس گوجه فرنگی،آب گوجه فرنگی وکنسرو گوجه فرنگی) با ظرفیت 1200 تن در سال به قرار زیر میباشد :

  • حوضچه شستشو و سورتینگ ( استیل ضدزنگ ) : 1 دستگاه
  • دیگ بخار ( 2 و3 تنی ) : 2
  • كلكتور بخار ( در دمای 90-95 درجه پخت از جنس استیل 2 مخزنه ) : 2
  • خرد كن (500 کیلو در ساعت استیل ) : 2
  • مخزن آب گوجه ( استیل به ظرفیت 4 تن ) : 1
  • مخزن آب گوجه ( استیل به ظرفیت 1 تن ) : 1
  • تغلیظ كننده ( ظرفیت 400 کیلو در ساعت ) : 1
  • پاستوریزاتور ( استیل به ظرفیت 2000 کیلو در ساعت ) : 1
  • ستون خلأ : 1
  • تونل پخت ( دوشی پیوسته با قابلیت سرعت و دما ) : 1
  • کد زن ( دو زبانه لیزری ) : 3  
  • خط شستشو و پر کن و در بند  رب گوجه و کنسرو گوجه ( به ظرفیت۱۲۰۰ قوطی  در ساعت ) : 1
  • نقاله ( لاستیکی عرض 60سانتی متر) : 12 متر
  • میکسر مخصوص آب گوجه ( استیل ظرفیت ۵,۱ متر مکعب ) : 1
  • هموژنایزر ( به ظرفیت 2000 کیلو در ساعت ) : 1
  • سیسم شستشو، پرکن و درب بند بطری ( به ظرفیت 2000 بطری در ساعت ) : 1
  • لیبل زن بطری ( به ظرفیت 2000 بطری در ساعت ) : 1
  • ردیف کن بطری و بسته بندی شیرینک ( با قابلیت بسته بندی 3×4 ردیف و 6×4 ردیف ) : 1
  • میکسر سس ( 250 کیلویی ) : 1
  • مخزن سس (500 کیلویی ) : 1
  • دستگاه پر کن قوطی پلاستیکی ( به ظرفیت 1200 قوطی در ساعت ) : 1
  • مخزن ذخیره رب گوجه ( پلی اتیلنی 1 تنی ) : 300 عدد

✳️ تاسیسات مورد نیاز کارخانه تولید مشتقات گوجه فرنگی (رب گوجه فرنگی،سس گوجه فرنگی،آب گوجه فرنگی وکنسرو گوجه فرنگی) با ظرفیت 1200 تن در سال به قرار زیر میباشد  :

ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات مورد نیاز کارخانه تولید سس کچاپ

 

  • حق انشعاب برق : 180 کیلووات
  • حق انشعاب آب : 1 عدد
  • كمپرسورها : 3 عدد
  • تجهیزات و تاسیسات سیستم فاضلاب ( پیش تصفیه ) : 1 سری
  • سیستم اطفاء حریق : 20 کپسول   

✳️ سوخت و برق مصرفی مورد نیاز سالانه کارخانه تولید مشتقات گوجه فرنگی (رب گوجه فرنگی،سس گوجه فرنگی،آب گوجه فرنگی وکنسرو گوجه فرنگی) با ظرفیت 1200 تن در سال به قرار زیر میباشد :

  • برق مصرفی : 260000 کیلووات
  • آب مصرفی : 7000مترمکعب
  • گاز: 300000 مترمکعب
  • بنزین : 9000 لیتر
  • گازوئیل : 9000 لیتر
✳️ نیروی انسانی مورد نیاز کارخانه تولید مشتقات گوجه فرنگی (رب گوجه فرنگی،سس گوجه فرنگی،آب گوجه فرنگی وکنسرو گوجه فرنگی) با ظرفیت 1200 تن در سال به قرار زیر میباشد :
  • مدیریت : 1 نفر
  • مهندس : 2 نفر
  • تکنسین : 2 نفر
  • کارگر ماهر : 9 نفر
  • کارگر ساده : 14 نفر
  • پرسنل خدماتی ( راننده و .. ) : 1 نفر
  • پرسنل دفتر مرکزی : 3 نفر

✔️ زمین ، محوطه سازی و ساختمان سازی مورد نیاز کارخانه تولید سس کچاپ (سس گوجه فرنگی)

کارخانه تولید سس کچاپ

✳️ زمین و محوطه سازی مورد نیاز این کارخانه تولید سس کچاپ (سس گوجه فرنگی) به قرار زیر می باشد :

  • زمین : 10000 مترمربع
  • خاكبرداری و تسطیح : 3000 مترمربع
  • خیابان کشی و پارکینگ : 1500 مترمربع
  • ایجاد فضای سبزو روشنائی : 1500 مترمربع
  • دیوار کشی : 1000 مترمربع
  • چراغ های محوطه : 30 عدد

✳️ ساختمان سازی مورد نیاز این کارخانه تولید سس کچاپ (سس گوجه فرنگی) به قرار زیر می باشد :

  • سالن تولید : 1200 مترمربع
  • انبار محصول و مواد اولیه و بسته بندی : 600 مترمربع
  • تعمیرگاه تاسیسات : 100 مترمربع
  • آزمایشگاه : 50 متر
  • ساختمان های اداری : 150 مترمربع
  • نمازخانه و غذاخوری : 120 مترمربع
  • انبار موقت رب گوجه : 1000 مترمربع
  • سردخانه بالای صفر همراه با تاسیسات (500 تنی) : 1000 منرمربع

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید سس کچاپ ( سس گوجه فرنگی ) ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید .


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ تولید سس کچاپ ( سس گوجه فرنگی )


👈 توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
rarطرح توجیهی تولید انواع سس 7000 تن+بسته بندی حبوبات 6000 تن+بسته بندی خشکبارفرآوری شده 5000 تن+تولید میوه جات خشک 300 تن+تولید انواع ادویه فرآوری شده 200 تن+کامفار مجموعا 147 صفحه سال 1401 ( Word + Pdf ) ( اختصاصی - برای اشتراک سه ماهه و بالاتر ) داغ
تاريخپنج شنبه, 17 شهریور 1401 22:39
حجم فايل 4.92 MB
دانلود 114

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی تولید انواع چاشنی 56 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 01:09
حجم فايل 804.46 KB
دانلود 145

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی مشتقات گوجه فرنگی 60 صفحه داغ
نويسنده;امیر حبیبی
تاريخدوشنبه, 15 آبان 1396 12:36
حجم فايل 685.69 KB
دانلود 390

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع غذایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories