• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09120085240
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی احداث رستوران و سفره خانه سنتی سال 1401 + مشاوره

(1 vote, average 5 out of 5)

طرح توجیهی احداث رستوران و سفره خانه سنتی

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی احداث رستوران و سفره خانه سنتی ، با اطلاعات کاملا به روز برای سال 1401 با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا در صورت تمایل میتوانید طرح های توجیهی تیپ احداث رستوران و سفره خانه سنتی را ، صرفا جهت مطالعه ، از انتهای همین صفحه دانلود نمایید .

 

در این مقاله اطلاعات ارزشمندی راجع به رستورانها و سفره خانه های سنتی ، مجوزهای مورد نیاز احداث آنها ، زمین و محوطه سازی و ساختمانها و تجهیزات و تاسیسات و آب و برق و سوخت مصرفی و نیروی انسانی سفره خانه ها و رستورانهای سنتی و ضوابط و استانداردهای سفره خانه ها و ... در اختیار شما قرار خواهیم داد .

پیشاپیش از بردباری شما در مطالعه این مقاله سپاسگزاریم.


رستوران و سفره خانه سنتی به چه مکانهایی گفته میشود و کجا احداث میشوند ؟


رستوران ها و سفره خانه های سنتی به آندسته از واحدهای پذیرائی اطلاق میشود که بنای ساختمان آن الگـو گرفته از معماری اصیل ایرانی بوده و خدمات و غذاها و نوشیدنی های سـنتی ایرانی سرو میکنند. در اکثر رستورانها و سفره های سنتی ایرانی ، قلیان نیز به عنوان یک خدمت جنبی به مشترین ارائه میگردد.

سفره خانه های سنتی علاوه بر شهرها در نقاط خوش آب و هوا و ییلاقی و در کنار رودخانه ها و همینطور کنار جاده ها و داخل باغات نیز احداث میشوند .

همچنین در کلان شهرها و در نزدیکی مراکز پرتراکم شهری ماننـد بـازارها و مراکـز تـاریخی کـه دارای رفت و آمد زیادی هستند نیز ، سفره خانه ها و رستورانهای سنتی میتوانند درامد خوبی کسب کنند.

اهمیت سفره خانه های سنتی از منظر گردشگری داخلی و خارجی :

سفره خانه های سنتی از مکانهایی است که از قدیم الایام محل اجتمـاع مـردم بـوده اسـت و از جایگاه خاصی در بین اقشار مردم برخوردار میباشد که علاوه بر علاقمنـدی هموطنـان بـه اینگونـه اماکن، گردشگران خارجی دیگر کشورها نیز از دیرباز علاقه و الفت زاید الوصـفی بـه رستورانها وسفره خانه های سنتی ایرانی  داشته اند.

علاقه گردشگران به سفره خانه های سنتی اغلـب بـه واسـطه اسـتفاده از غـذاهای محلـی، سنتی، اجرای موسیقی اصیل ایرانی و همچنین اجرای برنامه هـای فرهنگـی هنـری ماننـد نقـالی و پرده خوانی بوده که موجب استقبال بیشتر گردشگران داخلی و خارجی به ایـن امـاکن شـده اسـت .

مجوزهای مورد نیاز سفره خانه های سنتی

سفره خانه ها و رستورانهای سنتی باید مجوزهای زیر را اخذ نمایند :

  • پروانه بهره برداری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
  • مجوز از اداره اماکن عمومی نیروی انتظامی
  • مجوز اداره ی بهداشت برای کارکنان آشپزخانه و کارکنانی که با میهمانان ارتباط مستقیم دارند.
  • مجوز ایمنی و اطفای حریق
  • مجوز از وزارت راه و ترابری در خصوص رمپ ورودی و خروجی به جاده
  • مجوز از پلیس راه در خصوص رمپ ورودی و خروجی به جاده و پارکینگ
  • سایر مجوزها از سازمان محیط زیست و وزارت نیرو (تامین آب، گاز، برق و فاضلاب)
  • عضویت در تشکل گردشگری مربوطه

چه واحدهای پذیرایی را میتوان رستوران یا سفره خانه سنتی قلمداد کرد ؟


یک سری از واحدهای پذیرایی هستند که ما آنها را به نام رستوران یا سفره خانه سنتی نمیشناسیم اما از نظر فنی جزو این دسته طبقه بندی میشوند که  در زیر به برخی از آنها اشاره میکنیم :

کبابی ها :

کبابی ها در واقع رستورانهایی هستند که در آنها انواع کباب به همراه دوغ و یا نوشابه و ... سرو میشود و میتوان آن را به نوعی یک رستوران سنتی دانست که میتواند در فضای باز نظیر باغ و یا در سالن سربسته باشد.

دیزی سراها :

دیزی سراها نیز به واسطه ی اینکه در آنها صرفا دیزی سرو میشود و دیزی نیز یک غذای سنتی ایرانی میباشد ، در دسته ی رستورانهای سنتی قرار میگیرند ، دیزی سراها نیز مانند کبابی ها میتوانند در سالنهای سربسته یا فضاهای باز راه اندازی شوند.

آشکده ها :

آشکده ها به رستوران های سنتی اطلاق میشود که در آنجا حلیم و سوپ و انواع آشهای سنتی ایرانی مانند آش رشته ، آش جو ، آش ترخینه ، آش شله قلم کار ، آش ماست ، آش دوغ و بسیاری از آش های سنتی ایرانی سرو میشود .

آشکده ها نیز میتوانند در فضای باز یا بسته احداث شوند همینطور میتوانند داخل شهرها و یا بین شهرها و در جاده های پرتردد تاسیس شوند.

قهوه خانه ها و چایخانه ها :

چایخانه ها و قهوه خانه ها نیز میتوانند در دسته ی سفره خانه های سنتی قرار بگیرند . با وجود آنکه در چایخانه ها و قهوه خانه ها عموما غذای سنتی سرو نمیشود اما به واسطه ی اینکه نوشیدن چای و قهوه و دمنوش جزو سنتهای ایرانی نیز محسوب میشوند بنابراین میتوان آنها را نوع محدودی از سفره خانه های سنتی قلمداد کرد.

البته در اکثر چایخانه ها و قهوه خانه ها ، قلیان نیز سرو میشود و به همین دلیل به نوعی میتوان آنها را قلیانسرا نیز قلمداد کرد.

در ادامه مقاله به بررسی مسائل فنی مورد نیاز یک واحد سفره خانه سنتی مانند زمین و ساختمان و تجهیزات و تاسیسات و نیروی انسانی و ... میپردازیم و پس از آن سراغ ضوابط و استاندارد های احداث رستورانها و سفره خانه های سنتی خواهیم رفت ، پس با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.


زمین و محوطه سازی و ساختمانهای مورد نیاز یک واحد سفره خانه سنتی با 1000 متر زمین و 568 متر زیربنا


زمین و محوطه سازی مورد نیاز به قرار زیر میباشد :

  • زمین : 1000 مترمربع
  • فضای سبز : 230 مترمربع
  • دیوارکشی و حصار کشی محوطه هتل : 220 مترمربع
  • پارکینگ : 190 مترمربع
  • روشنایی محوطه و درب ورودی

ساختمان سازی مورد نیازبه قرار زیر میباشد :

  • دفتر اداری و مدیر
  • پذیرش
  • آشپزخانه
  • آبدارخانه
  • نمازخانه های آقایان و خانم ها
  • سرویس های بهداشتی آقایان و خانم ها
  • قسمت های خدمات همچون تاسیسات ، موتورخانه
  • سالن اصلی سفره خانه و رستوران سنتی
  • جایگاه اجرای موسیقی
  • محل سرو غذا
  • جمع زیربنای سازه ها : 568 مترمربع

جدول زمان بندی احداث این سفره خانه سنتی در زمین 1000 متری

جدول زمان بندی احداث این سفره خانه سنتی در زمین 1000 متری


تجهیزات و تاسیسات و نیروی انسانی مورد نیاز برای احداث سفره خانه سنتی در زمین 1000 متری با زیربنای 568 متری


تجهیزات مورد نیاز این سفره خانه سنتی به قرار زیر میباشد :

  • یخچال ویترینی 2 متر : 1 دستگاه
  • فریزر صندوقی 10 كیلویی : 1 دستگاه
  • یخچال ویترینی 5/1 متر : 1 دستگاه
  • ظرف شویی اتوماتیك (1200 بشقاب) : 1 دستگاه
  • اجاق گاز و فر شیرینی پزی : 2 دستگاه
  • میز كار استیل بزرگ با كشوهای متعدد تك كشو : 2 عدد
  • یخچال ایستاده قصابی 2 متر : 2 دستگاه
  • دم كن برنج : 10 عدد
  • همزن برقی : 4 عدد
  • چرخ گوشت صنعتی : 3 عدد
  • دستگاه سیب زمینی سرخ كن : 8 عدد
  • انواع ماهی تابه و قابلمه سنگین و بزرگ : 40 عدد
  • انواع دستگاه سرخ كن چدنی : 8 عدد
  • دستگاه یخ ساز 500 كیلویی : 4 دستگاه
  • باسكول یك تن مدرن دیجیتالی : 1 دستگاه
  • كابینت مخصوص جهت گرم نگهداشتن : 10 سری کامل
  • كباب پز گازی صنعتی 2 متری : 3 عدد
  • كباب پز تابشی : 3 عدد
  • میز كار برای پسای كردن گوشت فیله و راسته : 3 عدد
  • تروكی (وسیله) حمل مواد غذایی : 2 دستگاه
  • میز كار قصابی : 5 عدد
  • آبسرد كن : 5 دستگاه
  • تنور نان سنگك : 1 دستگاه
  • تنور نان لواش : 1 دستگاه
  • سیخ گیر كباب : 5 سری کامل
  • سیخ كباب : 100 سری
  • سیخ جوجه : 100 سری
  • بشقاب چینی سفارشی : 100 سری
  • خورشت خوری : سری کامل
  • لوازمات متفرقه آشپزخانه‌ای پذیرایی ( قاشق، چنگال ، لیوان گلی ، مشك دوغ ، كاسه گلی ، دیزی سنگی ، كوزه دوغ وآب ، جام كریستال ، كاسه آبگوشت ، دمكنی ، قفسه بندی آشپزخانه و...) : 500 سری
  • لوازم نور پردازی داخلی و خارجی كم مصرف : 1 سری
  • تجهیزات و ملزومات سالن سفره خانه و رستوران شامل میز و صندلی و تخت و... : ست کامل
  • تابلو فرش‌های هنری و تزئینی : 15 عدد

تاسیسات مورد نیاز به قرار زیر میباشد :

  • ترانس برق و کلیه تجهیزات و متعلقات و ژنراتور برق اضطراری
  • سیستم آبرسانی –متصل به شبکه سراسری
  • سیستم گازرسانی- متصل به شبکه
  • سیستم مخابرات
  • سیستم اطفا حریق-سیستم متمرکز
  • سیستم دوربین مداربسته و دزدگیر هوشمند
  • سیستم تهویه
  • سیستم سرمایش و گرمایش
  • سردخانه زیر صفر 50 تنی
  • سردخانه بالای صفر 20 تنی
  • سیستم های انبارداری مواد غذایی

آب و انرژی مصرفی سالانه برای این سفره خانه به قرار زیر میباشد :

  • برق مصرفی : 650 کیلووات
  • آب مصرفی : 10000 مترمکعب
  • گاز طبیعی : 30000 مترمکعب
  • مخابرات و اینترنت

پرسنل دائمی این سفره خانه به قرار زیر میباشند :

  • مدیریت طرح : 1 نفر
  • پرسنل اداری : 2 نفر
  • پرسنل پشتیبانی و تدارکات : 3 نفر
  • پرسنل نگهبانی : 1 نفر
  • پرسنل امور خدماتی : 3 نفر
  • پرسنل آشپزخانه : 10 نفر

درجه بندی کیفی رستورانها و سفره خانه های سنتی


سایت پلن رستوران و سفره خانه های سنتی

رستورانهای سنتی از نظر کیفی در ایران به سه دسته تقسیم میشند : رستورانها و سفره خانه های سنتی درجه 1 و 2 و 3 .

هر کدام از این سفره خانه های سنتی از نظر قانونی دارای ضوابط و استانداردهایی میباشند که در ادامه به بیان آن میپردازیم تا تفاوت آنها مشخص شود .

شرایط کلی سفره خانه ها و رستوران های سنتی درجه 1 و 2 و 3

سفره خانه های سنتی درجه یک از نظر کلی باید دارای شرایط زیر باشند :

  • استفاده از هنرهای اصیل ایرانی (بویژه کاشیکاری، گچبری، آجرکاری، آینه کاری) در طراحی سفره خانه های سنتی درجه 1 ضرورت دارد.
  • ایجاد طاقچه (رف) و ویترین های مخصوص برای قرار دادن اشیائ سنتی و قدیمی ،چراغهای گردسوز و شمع توصیه میشود.
  • نوع پرده ها و تابلوهای عکس باید از هنرهای دستی فاخر و ارزشمند و به سبک قهوه خانه های آئینی، حماسی باشد.
  • پوشش کارکنان، باید برگرفته از البسه سنتی ایرانی اسلامی مردمان منطقه باشد.
  • سرمایش و گرمایش و سیستم تهویه هوا باید موجب آسایش میهمان باشد و در عین حال با شرایط معماری بنا متناسب باشد.
  • سبک مبلمان، تخت و تجهیزات سفره خانه میبایست نمایانگر کیفیت و زیبائی سنتهای تاریخی و فرهنگی باشد.

و اما سفره خانه های سنتی درجه 2 و 3 باید واجد شرایط کلی زیر باشد :

  • معماری نمای بیرونی و درونی این سفره خانه ها باید برگرفته از معماری اصیل سنتی ایرانی ، اسلامی و اقتباس از معماری اقلیم منطقه باشد.
  • کف، سقف و طاق سالن پذیرائی حتی المقدور متناسب با معماری اصیل ایرانی اسلامی و با شرایط اقلیم منطقه باشد. (ترجیحاً استفاده از ترکیب آجر، کاشی، سنگ و سرامیک پیشنهاد میگردد.)
  • رنگ آمیزی و طراحی دیوارها متناسب بامعماری اصیل سنتی ایرانی اسلامی باشد.
  • پرده ها باید با سایر تزیینات سالن هماهنگ باشند و از طرح هائی که با چیدمان سنتی ناهماهنگ است استفاده نشود.
  • نوع پردهها و تابلوهای عکس از هنرهای دستی فاخر و ارزشمند و به سبک قهوه خانه های آئینی، حماسی باشد.
  • دیوارها هماهنگ با محیط سالن با نقاشی های سفره خانه ای در سطوح وسیع تزئین و رنگ آمیزی شود.
  • استفاده از غذاهای محلی هر استان همراه با سایر غذاهای ایرانی مانند انواع چلوها، پلوها، کبابها، خورشتها، پیش غذاها، ترشیجات و ... بر اساس شرایط منطقه الزامی است. نوع غذاهای متنوع محلی بهترین بازتاب سنتها و آداب منطقه میباشد. 
  • کارکنان از لباسهائی که سبک و سنتهای محلی منطقه را بروز میدهد استفاده کنند.
  • استفاده از تجهیزات و ملزومات مورد استفاده در سفره خانه از قبیل میز، صندلی، تخت های مفروش شده با پشتی و متکاهای سنتی پیشنهاد میگردد. 
  • تامین تجهیزات سرمایشی و گرمایشی با توجه به شرایط اقلیم منطقه تامین گردد.
  • روشنائی و نور باید متناسب با سبک و خصوصیلت ساختمان باشد.
  • وجود طاقدیسهای متنوع و طاقهای ضربی قوس دار با نازك کاریها، گچبریها، آینه کاریها و رسمی بندیها (ترکیب آجر و کاشی) ضروری است.
  • رنگ آمیزی سقف هماهنگ با محیط سالن الزامی است.
  • ایجاد حوضچه سرامیک شده از نوع مینیاتوری مجهز به فواره و آبنمای سنتی در محل هائی که امکان ایجاد وجود دارد توصیه میشود.

ضوابط فنی و استانداردهای احداث رستوران ها و سفره خانه های سنتی در ایران


بررسی کلیه ی ضوابط و استانداردهای فنی و ساختمانی و خدماتی لازم برای احداث سفره خانه ها و رستوران های سنتی درجه 1 و 2 و 3 در ایران ، در یک مقاله ی اینترنتی امکان پذیر نیست چرا که مقوله ای بسیار طولانی میباشد .

به همین منظور ما فایل 32 صفحه ای دستورالعمل احداث سفره خانه های سنتی را که مورد تایید معاونت گردشگری میباشد ، در انتهای همین صفحه جهت دانلود کاربران وبسایت گسترش کارآفرینی قرار داده ایم تا بتوانند به صورت جزئی و دقیق به بررسی این موضوع بپردازند.

برخی از سرفصل های جزوه ضوابط فنی و ساختمانی و خدماتی سفره خانه های سنتی به شرح زیر میباشد :

1 – بررسی ضوابط فنی و ساختمانی سفره خانه های سنتی درجه 1 و 2 و 3 :

  • بررسی حداقل شرایط لازم برای زیر بنای سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم برای نمای ساختمان- سر درب ورودی- درب ورودی سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم برای پنجره ها و پرده ها در سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم برای راهروی ورودی در سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم برای ارتفاع و عرض پله ها در سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم برای شیب گذر معلولین در سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم برای سالن پذیرایی سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم برای دفتر مدیر سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم برای اتاقک نگهداری موقت البسه میهمانان در سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم برای احداث حوضچه با فواره در سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم برای جایگاه مخصوص اجرای موسیقی سنتی در سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم برای احداث تنور سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم برای احداث فیلتر ورودی سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم برای احداث آشپزخانه سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم برای احداث شربتخانه در سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم برای احداث سرد خانه در فضای انبار سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم یخچال و فریزر سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم برای احداث انبار سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم برای احداث سرویسهای بهداشتی سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم برای احداث نمازخانه سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم برای لاکر سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم برای احداث پارکینگ سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم برای موتورخانه سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم برای لوله کشی گاز سفره خانه سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم برای احداث خروج اضطراری سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم برای احداث فضای سبز سفره خانه های سنتی

 2 – بررسی ضوابط خدماتی، تجهیزاتی و نیروی انسانی سفره خانه های سنتی درجه 1 و 2 و 3 :

  • بررسی حداقل شرایط لازم شبکه اینترنت سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم میز، صندلی و نیمکتها سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم تجهیزات سالن سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم لیست غذا و نوشیدنی سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم غذا و نوشیدنی سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم نمازخانه سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم گرمایش ، سرمایش ، روشنایی و تهویه  سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم راهرو ها و راه پله ها سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم سرویس های بهداشتی سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم رستوران سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم محل پارك اتومبیل (پارکینگ) سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم محوطه ها و فضای سبز سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم ظروف سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم آشپزخانه سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم سرد خانه در فضای انبار سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم تاسیسات برق سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم سیستم دفع فاضلاب و زباله سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم سیستم اعلام و اطفاء حریق سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم نیروی انسانی سفره خانه های سنتی
3 – بررسی ضوابط ایمنی و بهداشت سفره خانه های سنتی درجه 1 و 2 و 3 :
  • بررسی حداقل شرایط لازم برای پاکیزگی سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم برای تامین آب مصرفی سفره خانه های سنتی
  • بررسی حداقل شرایط لازم برای سرویسهای بهداشتی سفره خانه های سنتی

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی احداث رستوران و سفره خانه سنتی ، با اطلاعات کاملا به روز برای سال 1401 با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، با ما تماس بگیرید .


دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ احداث رستوران و سفره خانه سنتی

توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید .

فايل‌ها:
rarطرح توجیهی احداث اقامتگاه و رستوران سنتی بین راهی با زیربنای 1500 متر ، سال 1400 + کامفار ( 109 صفحه ) ( فرمت Doc و pdf ) ( اختصاصی - برای اشتراک شش ماه و یکساله )
تاريخپنج شنبه, 04 فروردين 1401 20:50
حجم فايل 944.4 KB
دانلود 2

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rarطرح توجیهی احداث رستوران و اقامتگاه گردشگری ساحلی 10 هکتاری ، سال 1400 + کامفار ( 104 صفحه ) ( فرمت Doc و pdf ) ( اختصاصی - برای اشتراک شش ماه و یکساله )
تاريخپنج شنبه, 04 فروردين 1401 21:11
حجم فايل 1.07 MB
دانلود 1

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rarجزوه تشریح ضوابط فنی ، ساختمانی ، تجهیزاتی ، خدماتی و درجه بندی سفره خانه های سنتی ایران 32 صفحه
تاريخشنبه, 20 فروردين 1401 15:48
حجم فايل 297.12 KB
دانلود 10

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rarطرح توجیهی احداث مجتمع خدماتی رفاهی شامل رستوران سفره خانه کافی شاپ پمپ بنزین سالن بولینگ پارکینگ 23 صفحه سال 98
تاريخجمعه, 03 دی 1400 16:02
حجم فايل 952.44 KB
دانلود 48

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


صنعت گردشگری

© 2022 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories