• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی تاسیس فود کورت سال 96

(1 vote, average 5 out of 5)

 

طرح توجیهی تاسیس فود کورت سال 96

جهت آشنایی با طرح توجیهی احداث فود کورت، این صفحه را مطالعه نمایید. مجموعه رستوران ها، فست فود ها، کافه ها و ... که در مراکز خرید و مجموعه های بزرگ وجود دارند، فود کورت گفته می شود. در فود کورت، غذاها و خوراکی های متعدد و متنوعی ارائه می شوند که هر یک، دارای غرفه و کانتر مخصوص به خود برای سفارش و دریافت می باشند.

معرفی طرح توجیهی احداث فود کورت

در این طرح به بررسی امکان سنجی، فرایند و درامد حاصل از احداث واحد رستورانی فود کورت پرداخته می شود. فود کورت در واقع به مجموعه رستوران ها، کافه ها و فست فودها که در مگامال ها، مراکز خرید، فرودگاه ها و ساختمان های بزرگ قرار دارند اطلاق می شود.  مهم ترین ویژگی این طرح، احداث فوت کورت مدرن ارائه دهنده غذاهای سنتی و با محوریت سلامت و به روز بودن غذاها می باشد. یکی از اهدافی که در این پروژه دنبال می شود، کمک به جذب و خدمت رسانی به گردشگران است.

فود کورت ها معمولا از یک سالن بزرگ مشترک جهت سرو غذا و آشپزخانه های مجزا جهت تهیه غذا می باشند. این سالن بزرگ شامل غرفه هایی می شود که هر یک کانتر جداگانه و مخصوص به خود داشته، غذا یا خوراکی خاصی را ارائه می کنند. پذیرایی در فود کورت ها به طور معمول در سطح عادی ارائه شده، سفارش و همچنین تحویل غذا توسط خود مشتری و در محل کانتر انجام می شود. یکی از عواملی که صرف یک وعده غذایی یا یک میان وعده را در فود کورت برای مشتری جذاب میکند، تنوع بسیار بالای خوارکی ها و غذاهایی است که در آنجا سرو می شود. از دیگر ویژگی هایی که یک فوت کورت محبوب دارد، می توان به تشریفاتی نبودن و احساس راحتی مشتری ها در آن اشاره کرد. در فود کورت ها غذا معمولا در ظروف یکبار مصرف و با کارد و چنگال های پلاستیکی سرو می شود. فود کورت رویال آدرس، فود کورت روشا و فود کورت پلاتین از جمله فود کورت های محبوب و با فضای خاص و دوست داشتنی هستند.

درامد، هزینه و سود حاصل از احداث فود کورت

 همانطور که اشاره شد، احداث یک فود کورت با استانداردها و نکات مربوطه، می تواند منجر به جذب مشتری و گردشگران زیاد، در نتیجه درآمدزایی فوق العاده بشود.  سرمایه ثابت مورد نیاز جهت اجرای این طرح در سال، مبلغ 5200 میلیون ریال بوده است. همچنین سرمایه در گردش طرح در سال 96، برابر با 5000 میلیون ریال تخمین زده شده است. هزینه های مربوط به پروژه شامل هزینه های قبل از بهره برداری به ارزش 500 میلیون ریال و سایر هزینه ها به ارزش 5000 میلیون ریال می باشد. بنابر مجاسبات انجام شده، کل سرمایه گذاری مورد نیاز طرح برابر با 10200 میلیون ریال می باشد. بازگشت سرمایه عادی در طرح احداث فود کرت، 2/4 سال پس از آغاز طرح می باشد.

فرایند و نکات مهم در احداث فوت کورت

 در احداث یک فود کورت موفق، پس از اخذ مجوزهای مربوطه، نکاتی را باید رعایت کنید تا به نتیجه و درآمد مطلوب خود برسید. از جمله این نکات، موارد زیر هستند که به صورت مختصر توضیح داده شده اند:

  • دکور و طراحی فضای فود کورت: یکی از مواردی که توجه مشتری را در وهله اول به خود جذب می کند، طراحی فضا و دکور یک مجموعه می باشد. چرا که قبل از تجربه کیفیت غذای مجموعه، چیزهای زیادی می توان از نظم،

زیبایی و جذابیت فضای فود کورت فهمید. همان گونه که حتی اگر کیفیت غذای یک رستوران یا فست فود عالی باشد اما ظاهری جذاب و دکوری زیبا نداشته باشد، ممکن است بسیاری از مشتریان اولیه خود را از دست بدهد.

  • راحتی و گرمی محیط: راحت بودن مشتری در محیط سرو غذا، می تواند خاطره خوشی از آن وعده غذایی را در ذهن وی به جا بگذارد، که منجر به استقبال مشتری از تکرار آن خاطره می شود. بنابراین یکی از نکاتی که در تنظیم رنگ های محیط، دسترسی به قسمت های مختلف، وسایل، کانتر و برخورد پرسنل باید رعایت بشود، راحتی مشتری در مجموعه می باشد.
  • منو: تمام مجموعه های فود کورت موفق، دارای منویی با چیدمان و ترتیب مناسب، در بر گیرنده تمامی سلیقه ها و علایق می باشد. همچنین باید توجه داشت که قیمت های درج شده در منو می تواند در نظر مشتری نسبت به مجموعه بسیار تاثیرگذار باشد. بنابراین قیمت ها باید به گونه ای تنظیم شوند که در راستای سوددهی مجموعه به صاحبان و سرمایه گذاران و همچنین فراهم کردن امکان استفاده از فود کورت برای اکثریت اقشار، پیش برود.
  • کیفیت و سلامت مواد خوراکی: در نهایت، موضوعی که مشتری را به مراجعه مجدد به مجموعه رستورانی ترغیب می کند، کیفیت و سلامت وعده ارائه شده می باشد. چراکه حتی در صورت رعایت تمامی نکات فوق، اگرچه غذای فود کورت از کیفیت لازم برخوردار نباشد، نتنها منجر به از دست دادن مشتری شده، بلکه از جذب مشتری های جدید نیز ممانعت می کند.

تجهیزات و نیروی انسانی مورد نیاز جهت احداث فود کورت

در پروژه احداث فود کورت، میزان اشتغال زایی مستقیم 10 نفر می باشد. همچنین جهت احداث غرفه ها و قرار دادن تاسیسات و لوازم، به مساحت 60 متر مربع نیز می باشد.

 :: دانلود فایل طرح توجیهی تاسیس فود کورت سال 96

در صورتی که نیاز به طرح توجیهی و امکان سنجی تاسیس فود کورت ، برای ارائه به بانک یا اخذ مجوز دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید .

:: مطالب مرتبط :

:: طرح توجیهی تیپ احداث کافی شاپ و فست فود

:: طرح توجیهی تیپ احداث آشپزخانه جهت تولید غذای خانگی و غذای بیرون بر

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی احداث فودکورت 20 صفحه سال 96 داغ
تاريخچهارشنبه, 30 بهمن 1398 01:00
حجم فايل 1.7 MB
دانلود 157

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنعت گردشگری

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories