• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی تولید سیانوریک اسید ⚗️ سال 1403 (pdf+Doc)

(1 vote, average 5 out of 5)

طرح توجیهی کارخانه تولید سیانوریک اسید

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید سیانوریک اسید ، با اطلاعات کاملا به روز برای سال 1403 با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا در صورت تمایل میتوانید طرح توجیهی تیپ تولید سیانوریک اسید را با آپدیت قبل از سال 1402 و فرمت pdf ، صرفا جهت مطالعه ، از انتهای همین صفحه دانلود نمایید .


معرفی سیانوریک اسید و مشتقات کلردار آن


در این مقاله به بررسی تولید سیانوریک اسید و مشتقات کلردار آن شامل تری کلرو سیانوریک اسید و سدیم دی کلرو ایزوسیانورات و بررسی تمامی جوانب فنی آن به همچنین تحلیل میزان واردات و صادرات و عرضه و تقاضای این محصول از سال 1400 تا سال 1404 میپردازیم.

سیانوریک اسید چیست ؟

سیانوریک اسید به انگلیسی ( Cyanuric acid ) : با فرمول شیمیایی C3H3N3O3 یک ترکیب شیمیایی با شناسه پاب کم 7956 است که جرم مولی آن 129/07  گرم بر مول است . شکل ظاهری این ترکیب ، پودر بلورين  و سفید رنگ بوده که بی بو و غیر سمی نیز میباشد . فرم تاتو مری آن ایزو سیانوریک اسید است .

ساختار شیمیایی سیانوریک اسید در شکل زیر نشان داده شده است :

ساختار شیمیایی سیانوریک اسید

معرفی مشتقات کلردار سیانوریک اسید :

مشتقات کلره سیانوریک اسید پودرهای سفید رنگ آلی کلردار تثبیت شده ، پایدار و آهسته رهش اند و به عنوان عامل مؤثر بهداشتی در گندزدایی و تصفیه مجتمع های آبی ، استخرها ، جکوزی ها ، چاه های آب و محلول های ضدعفونی به کار برده می شوند .

این پودرها در دو نوع سدیم دی کلرو ایزوسیانورات ( با نام مخفف NaDCC یا SDIC) و تری کلرو سیانوریک اسید ( با نام مخفف TCCA) می باشند . نوع دی کلر ( NaDCC) ، حاوی 56٪ کلر فعال و نوع تری کلر ( TCCA) حاوی 80٪ کلر فعال است.

از ویژگی های منحصر به فرد این محصولات می توان به کاهش شگفت انگیز میزان مصرف نسبت به سایر محصولات مشابه و انحلال پذیری آن ها در آب بدون تشکیل رسوبات معدنی و مواد غیر محلول اشاره داشت.

این پودرها به دلیل اینکه محصولات تثبیت شده اند ، در برابر اثرات تخریبی اشعه ماورا بنفش خورشید مقاوم بوده و دارای ماندگاری طولانی مدت در آب می باشند.

پودرهای مذکور با از بین بردن ویروس های مقاوم و باکتری های مضر و همچنین انواع جلبکها و قارچ ها علاوه بر ضدعفونی کردن آب ، از کدر شدن آن جلوگیری کرده و موجب شفافیت و زلالی آب می گردند .

تجزیه و تحلیل معمولی اسید سیانوریک تجاری :

تجزیه و تحلیل معمول اسید سیانوریک تجاری (CA ) در جدول زیر نشان داده شده است. این محصول همچنین به طور معمول حاوی مقادیر کمی سولفات آمونیوم یا نیترات آمونیوم است.

تجزیه و تحلیل معمول اسید سیانوریک تجاری

کد آیسیک و تعرفه گمرکی سیانوریک اسید و مشتقات کلردار آن :

سیانوریک اسید ( Cyanuric acid )  : ( کد آیسیک : 2411413030 )  ( تعرفه گمرکی : 28371100 )

تری کلرو سیانوریک اسید ( Trichloroisocyanuric acid ) : ( کد آیسیک : 2411413029 )  ( تعرفه گمرکی :  28371900)

سدیم دی کلرو ایزوسیانورات (   sodium dichloroisocyatnuri) : ( کد آیسیک : 2411413028)  ( تعرفه گمرکی : 31031100  )

سولفات آمونیوم ( محصول جانبی )( Ammonium sulfate ) : ( کد آیسیک :  2412612327)  ( تعرفه گمرکی :  31022100)


کاربردهای سیانوریک اسید و مشتقات کلردار آن


سیانوریک اسید کاربردهای فراوانی در صنایع مختلف دارد که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره نمود :

  • پایدارکننده گاز کلر و افزایش ماندگاری کلر محلول در آب استخرها
  • ماده اولیه در ساخت حشره کش ها و آفت کش های گیاهی
  • پایدارکننده در صنایع پلیمری برای تولید PVC و پلی اورتان
  • ماده اولیه در تولید مواد سفیدکننده و پاک کننده صنعتی
  • ماده اولیه در تولید مواد ضدعفونی کننده نظیر SDIC و TCCA
  • ماده افزودنی در خوراک دام به عنوان منبع نیتروژن
  • ماده افزودنی در تولید کودهای کشاورزی
  • کاهش Nox در گاز خروجی موتورهای دیزلی
  • ماده اولیه تولید اپتیکال براتنر و بیش از 20 محصول صنعتی دیگر

کاربرد مشتقات کلردار سیانوریک اسید :

  • مشتقات کلردار سیانوریک اسید دارای کاربردهای فراوانی هستند که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره نمود :
  • پاکسازی و ضدعفونی استخرهای شنا ، جکوزی ها ، مجتمع های آبی و چاههای آب
  • مورد استفاده در سیستم های تصفیه آب و فاضلاب جهت گندزدایی ، حذف بوهای نامطلوب و شفافیت آب
  • جلوگیری از رشد جلبک و ایجاد لجن در برج های خنک کننده ، حوض های خنک کننده و مخازن واحدهای صنعتی
  • کنترل مؤثر بو و رشد باکتریایی در مرغداری ها و ضدعفونی ظروف دانه خوری ، صفحات جمع آوری تخم مرغ ، کانال های آب و سایر تجهیزات
  • حذف باکتری های مضر و جلوگیری از رشد قارچ ها در استخرهای پرورش آبزیان
  • گندزدایی و حذف آلودگی های میکروبی در واحدهای صنعتی نظیر نوشابه سازی ، کنسروسازی ، لبنیات ، کشتارگاه های صنعتی ، کارخانه های قند و سایر صنایع

از جمله مزایای مشتقات کلردار سیانوریک اسید می توان به موارد زیر اشاره داشت :

  • کاهش قابل توجه و شگفت انگیز میزان مصرف نسبت به سایر محصولات مشابه (4 تا 7 برابر کمتر در یک ماه ).
  • برخلاف سایر پودرهای کلردار ، بدون ایجاد و تشکیل رسوبات معدنی و مواد غیر محلول در آب می باشند بنابراین در پمپ ها ، مبدل ها و چیلرهای مجموعه های آبی و استخرها ، رسوبی بر جای نمی گذارند ).
  • از بین برنده تمامی ویروس ها، باکتری ها و اسپور آن ها ، قارچ ها و جلبک های سبز ، قهوه ای و سیاه به طور 100٪.
  • ماندگاری بسیار بالاتر نسبت به سایر پودرهای کلردار ( طوری که نیاز به افزودن روزانه پودر نمی باشد و هر 4 روز تا یک هفته ، افزودن پودرهای تکنو کلر کفایت می کند ).
  • برخلاف سایر پودرها ، فاقد اثرات حساسیت زا و کاملا بی ضرر برای پوست
  • عدم نیاز به استفاده از شناور و تغذیه کننده در استخرها و مجتمع های آبی می توانند به طور مستقیم به آب اضافه شوند ).
  • پودرهای گرین کلر را می توان حداقل به مدت 5 سال بدون تغییر در خواص نگهداری نمود.

میزان مناسب استفاده از پودر های کلره اسید سیانوریک برای ضد عفونی کردن آب :

استفاده از پودرهای کلره سیانوریک اسید بسیار آسان است ، فقط باید مقدار مشخصی از آن به طور مستقیم به آب آلوده اضافه شود ( نیازی به استفاده از شناور و تغذیه کننده ندارد)

در جدول زیر مقدار مناسب مصرف هر یک از محصولات آورده شده است :

میزان مناسب استفاده از پودر های کلره اسید سیانوریک برای ضد عفونی کردن آب

لازم به ذکر است که برای راه اندازی اولیه مجموعه آبی یا استخر، دوز ppm  5استفاده گردد. همچنین به منظور گندزدایی و ضدعفونی قوی ( برای آب های آلوده دارای بار میکروبی بالا ) از دوز ppm  10 استفاده شود. استفاده روزانه با دوز ppm   1 انجام می شود.

در ضمن تاکنون استاندارد ملی این محصولات تدوین نشده اما می توان اقدام به تدوین استاندارد ملی بر اساس استاندارد اروپایی این محصولات نمود.


پیشنهاد یک منطقه مناسب برای احداث کارخانه تولید سیانوریک اسید و مشتقات کلردار آن


احداث واحد تولیدی سیانوریک اسید و مشتقات کلردار آن شامل تری کلرو سیانوریک اسید و سدیم دی کلرو ایزوسیانورات در شهرک صنعتی شماره 3 بجنورد به عنوان یک واحد پایین دستی پتروشیمی با استفاده از ضایعات واحد تولید ملامین پتروشیمی خراسان به نام اکسی آمینو تریازین (OAT ) به عنوان ماده اولیه ، می تواند اولین واحد تولیدی در این زمینه در کشور باشد.

جدول زمانبندی پروژه احداث کارخانه تولید سیانوریک اسید و مشتقات کلردار آن :

جدول زمانبندی پروژه احداث کارخانه تولید سیانوریک اسید


مواد اولیه مورد نیاز جهت تولید سیانوریک اسید و مشتقات کلردار آن


تمامی مواد اولیه طرح از داخل کشور قابل تأمین است. مهم ترین ماده اولیه OAT بوده که جز ضایعات واحد کریستال ملامین مجتمع پتروشیمی خراسان بوده و به سادگی و به صورت خیلی ارزان قابل تأمین است.

سایر مواد اولیه عبارت است از اسید سولفوریک 98٪ - 95٪ صنعتی ، که می تواند از شرکت کاویان فریمان ، سود سوزآور و کپسول های کلر که می توانند از شرکت کلران سمنان تهیه شوند.

با توجه به تولید محصولات از OAT ( ضایعه پتروشیمی ) ، قیمت تمام شده محصولات حدود 40 درصد پایین تر از نمونه های وارداتی و با همان کیفیت و حتی بالاتر خواهد بود.

ورودی های موردنیاز برای این واحد شیمیایی 2000 تن OAT، اسید سولفوریک 1000 تن ، سود سوزآور 400 تن و کپسول کلر مایع یک تنی ، 1500 تن در سال مورد نیاز است.


روشهای تولید اسید سیانوریک و مشتقات کلردار آن به همراه نقاط ضعف و قوت آن


روشهای تولید اسید سیانوریک و مشتقات کلردار آن به همراه نقاط ضعف و قوت آن

مطابق شکل بالا ، اسید سیانوریک می تواند در هر دو ساختار وجود داشته باشد . کتو در ماده جامد غالب می شود در حالی که انول در محلول غالب می شود . فرم کتو ازنظر فنی به عنوان اسید ایزوسیانوریک شناخته می شود در حالی که فرم تينول به سادگی اسید سیانوریک است.

از هر دو فرم درمجموع به عنوان اسید سیانوریک یاد می شود. سیانوریک اسید یک ماده جامد بلوری سفید است ، با نقطه ذوب 145- 148 درجه سانتی گراد و نقطه جوش 190 درجه سانتی گراد .

روش های مختلفی برای سنتز اسید سیانوریک گزارش شده است . این روش ها را می توان به دو نوع تقسیم کرد . یکی شامل تولید اسید سیانوریک از اوره به عنوان ماده اولیه و دیگری شامل پلیمریزاسیون سیانوژن کلرید یا درمان HCN و CI در حضور کاتالیزور است .

از بین دو مسیر ، استفاده از اوره سنتی تر ، اقتصادی تر و راحت تر است زیرا به طور معمول می توان محصولات باکیفیت بالاتر با عملکرد بهتر به دست آورد .

علاوه بر این ، مقیاس سازی برای تولید با تجهیزات معمولی آسان تر است برای تهیه اسید سیانوریک از اوره دو راه وجود دارد. یکی از طریق گرمایش اوره در دمای بالا ( 250 درجه سانتی گراد ) بدون حلال ، و دیگری اصلاح اوره در یک حلال ، با یا بدون کاتالیزور.

روش اول این عیب را دارد که از آنجا که محصول واکنش ، از یک فاز جامد به یک فاز مایع تغییر می کند و دوباره به فاز جامد برمی گردد، بنابراین ممکن است آگلوتین شده یا جامد شود و به سطح گرم کننده یا سطح انتقال حرارت مناسب بچسبد، درنتیجه که کیفیت محصول پایین آمده و تجهیزات واکنش می توانند آسیب ببینند.

در عین حال ، این محصول را نمی توان مستقیما در صنایع شیمیایی بدون تصفیه استفاده کرد.

در مقایسه ، روش دوم سازگار با محیط زیست ، ایمن ، کم هزینه است و می توان از محصول تصفیه نشده استفاده کرد ، اما این روش دارای یک نقطه ضعف است ، در نقطه جوش بالا حلال باید پس از چند بار استفاده دوباره تولید شود و برخی از آنها به طور بالقوه ممکن است حلال های گران قیمت مانند سولفوران ، تتراتیلن گلیکول دی متیل اتر ، بوتیل کاربیتول و سیکلوهگزانول هدر رود.

یکی از مهم ترین مشکلات OAT ایجاد شده در واحد کریستال ملامین پتروشیمی خراسان که باعث بدون استفاده ماندن آن شده است ، آلوده بودن سطوح OAT به ماده خارجی پرلیت ( خاک فیلتر ) است.

اولین اقدام برای کاربرد OAT برای تولید محصولات متنوع حذف این ماده از سطوح آن است. در تمامی واحدهای تولید ملامین در دنیا ، به دلیل عدم ارائه راهکاری مناسب جهت جداسازی پرلیت از OAT، این ماده (OAT ) به صورت یک ضایعه شیمیایی در محیط جمع آوری و رها می گردد و تاکنون کاربردی برای استفاده مجدد آن برای تولید محصولات شیمیایی ارائه نشده است.

تنها راه حل پیشنهادی، تجزیه حرارتی آن و استفاده از گازهای حاصل از احتراق است که خود این امر باعث کاهش بازده تولید ملامین و اتلاف انرژی می گردد.

با استفاده از فرایند هیدرولیز اسیدی OAT، تحت شرایط عملیاتی مشخص آن ها به ترکیب با ارزش سیانوریک اسید تبدیل و سپس به راحتی پرلیت را از آن جدا نمود.

در همین راستا قسمتی از محلول های اسیدی خروجی خط تولید، با آمونیاک خنثی شده و سولفات آمونیوم تولید می گردد. در ادامه با انجام کلرزنی تحت شرایط عملیاتی مشخص در واحد کلراسیون به سیانوریک اسید به دست آمده در مرحله قبل، مشتقات کلره آن یعنی سدیم دی کلرو ایزوسیانورات (SDIC) و تری کلرو سیانوریک اسید (TCCA) تولید می گردند.

شماتیک فرایند تولید محصولات در شکل های زیر آورده شده است :

شماتیک فرایند تولید سیانوریک اسید

 

شماتیک فرایند تولید سیانوریک اسید


مشخصات دانش فنی تولید اسید سیانوریک و مشتقات کلردار آن :


برای تولید اسید سیانوریک فرایندهای صنعتی مختلفی ارائه شده است که عبارت اند از:

  • استفاده از اوره به عنوان ماده اولیه
  • پلیمریزاسیون سیانوژن کلرید یا درمان HCN و C در حضور کاتالیزور
  • استفاده از OAT( پسماند واحد ملامین )

در واحد ملامین پتروشیمی ها یک محصول جانبی به نام OxiAminoTriazine ) OAT ) به دست می آید که OAT شامل (C3H4N4O2 ( Amelide ) + C3H5N5O ( Amelin  است.

شکل زیر شماتیک فرایند تبديل ملامین به اسید سیانوریک را نشان میدهد  :

شماتیک فرایند تبديل ملامین به اسید سیانوریک

لازم است جهت تولید اسید سیانیریک موردنظر دانش فنی موردنظر به صورت لایسنس از شرکت های صاحب فتاوری خریداری گردد و یا به صورت پروژه پژوهشی تولیدی از مراکز پژوهشی داخل کشور مانند پژوهشگاه صنعت نفت واگذار گردد تا در یک دوره 2 تا 5 ساله دستیابی به دانش فنی تولید در مقیاس صنعتی مقدور گردد.


روش های بسته بندی اسید سیانوریک و مشتقات کلره آن :


اسید سیانوریک را می توان در کیسه های  20، 25 و 50 کیلوگرمی بسته بندی نمود و در سوله سرپوشیده ای انبار نمود و بستگی به تقاضای بازار داخلی و خارجی ، محصول مورد نظر را بفروش رساند.

لازم به ذکر است کارخانه های تولید کود شیمیایی ، کارخانه های بسیار مناسبی جهت کسب درآمد می باشند. سدیم دی کلرو ایزوسیانورات را می توان به صورت قرص ، گرانول و پودر تهیه نمود که بستگی به تقاضای بازار میتوان این محصولات را تولید نمود. که میتوان در بسته بندی های کوچک تا بزرگ تهیه نمود.

  • گرانول : 30-8 مش یا 20- 60 مش
  • درام پلاستیکی : 25 کیلوگرم درام ، 50 کیلوگرم درام ، یا درام سفارشی سازی.
  • درام اليافی : 25 کیلوگرم درام ، درام 50 کیلوگرمی ، درام سفارشی سازی

تری کلرو سیانوریک اسید را هم می توان در وزن های  5 گرمی تا 50 کیلویی بسته بندی نمود.


روش کنترل کیفیت در کارخانه اسید سیانوریک


برای تجزیه و تحلیل اسید سیانوریک و همچنین درصد خلوص می توان از دستگاه Cyanuric Acid Portable Photometer استفاده نمود و همچنین می توان از روش های کلاسیک برای تعیین میزان خلوص استفاده نمود که برای راحتی کار و همچنین میزان دقت از دستگاه استفاده خواهد شد.

همچنین برای اندازه گیری میزان تری کلرو سیانوریک اسید ، سدیم دی کلروايزوسيانورات می توان میزان کلر آن را اندازه گرفت تا خلوص این محصولات به دست آید و همچنین می توان از روش های کلاسیک برای تعیین میزان خلوص استفاده نمود.

همچنین برای اندازه گیری خلوص محصولات می توان از دستگاه کروماتوگرافی مایع (HPLC ) استفاده نمود با توجه به گران قیمت بودن این دستگاه می توان از آزمایشگاه مرکزی دانشگاه بجنورد استفاده نمود تا هزینه ها کاهش یابد.


لیست ماشین آلات و تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی و کارگاهی کارخانه تولید سیانوریک اسید و مشتقات کلردار آن


لیست ماشین آلات و تجهیزات کارخانه تولید سیانوریک اسید

لیست ماشین آلات و تجهیزات کارخانه تولید سیانوریک اسید و مشتقات کلره آن :

  • راکتور کلراسیون ( مشخصات فنی : 3  3m  گلس لاین )
  • راکتور پیش کلراسیون ( مشخصات فنی :  3  3m   گلس لاین )
  • بویلر روغن داغ و پمپ روغن ( مشخصات فنی : (2  3m
  • فیلتر پرس اتومانیک سیانوریک اسید ( مشخصات فنی : 90 kg/hr ضد خوردگی )
  • فیلتر پرس اتوماتیک کلراسیون ( مشخصات فنی : kg/hr 150 ضد خوردگی )
  • خشک کن صفحه ای سیانوریک اسید ( مشخصات فنی : 150kg/hr ضد خوردگی )
  • خشک کن صفحه ای محصولات کلره ( مشخصات فنی : 150 kg/hr ضد خوردگی )
  • خردکن آسیایی OAT ( مشخصات فنی : موتور 2 اسب بخار )
  • کمپرسور اسکرو ( مشخصات فنی : 20 هزار لیتر بر دقیقه )
  • دستگاه پرس قرص ساز
  • کپسول کلر ( مشخصات فنی : یک تنی )
  • دستگاه بسته بندی
  • مخازن همزن دار ( مشخصات فنی : 3 3m ضد خوردگی )
  • پمپ های دیافراگمی ( مشخصات فنی : ضد خوردگی )
  • پمپ های سانتریفیوژی ( مشخصات فنی : ضد خوردگی )
  • پمپ آب
  • مخازن نگهداری مواد شیمیایی ( مشخصات فنی : (2  3m
  • مخزن اسید سولفوریک ( مشخصات فنی :  20 تنی )
  • شیر استیل و اتصالات
  • سیستم خنک کننده
  • سیستم الکترولیز نمک طعام
  • تجهیزات اندازه گیری و ابزار دقیق
  • ترازوی باسکولی

لیست لوازم و تجهیزات کارگاهی و آزمایشگاهی :

  • تجهیزات آزمایشگاه شیمی ( مشخصات فنی : PH متر ، بشر ، لوله آزمایش ، قیف بوخنر ، ارلن بالن و ... )
  • تجهیزات کارگاهی ( مشخصات فنی : انواع آچار ، لوله ، لباس کار ، دلر و ... )
  • دستگاه اندازه گیری اسید سیانوریک و ... ( مشخصات فنی : فتومتر کلر، اسید سیانوریک و PH هانا HANNA Chlorine /Cyanuric Acid/pH HANNa _ 96725HI 96725HI )

خلاصه مطالعات بازار اسید سیانوریک و مشتقات کلردار آن


با توجه به مطالعات انجام شده در میزان تولید سیانوریک اسید و مشتقات آن ، هیچ کارخانه ای در داخل کشور وجود ندارد، لذا تولید این محصول از ضرورت های کشور بوده و فروش محصولات برای سرمایه گذاران جدید تضمینی است.

از آنجا که میزان تقاضای این محصول تا سال 1402 به حدود 9000 تن پیش بینی شده است ( می تواند خیلی بیشتر از این باشد ، زیرا تحریم ها باعث عدم تولید با ظرفیت کامل صنایع پایین دستی این محصولات شده است ) حل با کم کردن ظرفیت کارخانه هایی با پیشرفت کاری 75 درصد به بالا ( در این طرح صفرتن است ) ، نیاز کشور به تولید در سال 1402 همان حدود 9000 تن است.

شایان گفتن است که ظرفیت این کارخانه 2000 تن است ، لذا از دیدگاه نیاز کشور جای هیچ نگرانی برای احداث این کارخانه وجود ندارد. شایان گفتن است که با توجه به صفر بودن صادرات این محصول می توان با داشتن برنامه ای قوی در کنار یک تیم بازاریابی به صادرات محصول نیز فکر کرد.

به طور خلاصه دلایل توجیه پذیری اجرای پروژه را می توان موارد زیر دانست :

  • عدم وجود تولیدکنندگان داخلی و منطقه ای
  • وارداتی بودن محصولات
  • تولید محصولات از ضایعات پتروشیمی
  • قیمت ارزان تر در مقایسه با نمونه های خارجی
  • سودآوری و درآمدزایی بالا
  • اشتغال زایی
  • بازار مناسب در داخل کشور و منطقه خاورمیانه
  • کاربردهای متنوع محصولات.

نمودار پیشبینی میزان واردات سیانوریک اسید تا سال 1404

نمودار پیشبینی میزان واردات سیانوریک اسید تا سال 1404

نمودار پیشبینی میزان تقاضای داخلی سیانوریک اسید تا سال 1404

نمودار پیشبینی میزان تقاضای داخلی سیانوریک اسید تا سال 1404


آیا احداث کارخانه تولید سیانوریک اسید توجیه اقتصادی و استراتژیک دارد ؟!

طرح های صنایع پتروشیمی به دلیل سودآوری بسیار بالا و دوره برگشت سرمایه بسیار پایین و اشتغال زایی فراوان جزء طرح های دارای اولویت محسوب می شوند. بنابراین تاسیس یک واحد تولیدی در حوزه صنایع پتروشیمی و تدوین دانش فنی تولید این محصولات با فناوری های روز دنیا در ایران بسیار حائز اهمیت است.

از آنجایی که سیانوریک اسید و مشتقات کلردار آن ، به صورت وارداتی به کشور وارد می گردند ، بنابراین با تولید آنها می توان علاوه بر برطرف نمودن نیاز داخلی کشور و عدم وابستگی به واردات آنها و ایجاد اشتغال زایی ، برای صادرات به خارج از کشور و فراهم آوردن بازار مناسب در منطقه خاورمیانه اقدام نمود.

لازم به ذکر است که در فناوری های مشابه برای تولید سیانوریک اسید از اوره به عنوان ماده اولیه استفاده می شود که علاوه بر افزایش مراحل تولید ، هزینه تولید نیز افزایش می یابد.

اما در این مقاله این محصولات با استفاده از ضایعات واحد کریستال ملامین پتروشیمی خراسان این محصولات تولید می گردند که سبب کاهش هزینه های تولید و سودآوری بالا می شود و مهم تر اینکه موجب رفع آلودگی زیست محیطی پسماندهای واحد کریستال ملامین ( ضایعات OAT غیرقابل تجزیه در محیط زیست و نا محلول در آب بوده بنابراین انباشتگی آن در محیط زیست می تواند آثار نامطلوب بر اکوسیستم طبیعی داشته باشد و تاکنون راه حل مناسبی جهت از بین بردن و یا تبدیل آن به یک ماده با ارزش افزوده بالا و بی خطر در دنیا ارائه نشده است ) می شود.

تولید محصولاتی نظیر سیانوریک اسید و مشتقات کلره آن به عنوان عوامل ضدعفونی کننده آب با مزایایی نظیر عدم سمیت این ترکیبات در دوزهای بالا ، عدم ایجاد محصولات جانبی کلره سرطان زا در آب ، پایداری و طول عمر بالای محصولات ، اثر آنتی باکتریال قوی آنها بر طیف وسیعی از باکتری ها و ویروس هایی نظیر کرونا ، HIV هپاتیت‌ها و غیره ، کاربرد این ترکیبات برای ضدعفونی نمودن آب شرب در مناطقی که امکانات تصفیه آب شرب را ندارند سبب بهبود کیفیت سطح سلامت زندگی مردم می گردد.

در حال حاضر این محصولات به صورت وارداتی به کشور وارد می گردند. بنابراین با تولید آنها می توان علاوه بر اشتغال زایی اقدامی در جهت برطرف نمودن نیاز داخلی و عدم وابستگی کشور و هم چنین ارزآوری از طریق صادرات این محصولات برداشت.

بنابراین مأموریت و رسالت این طرح را می توان بر پایه اصولی همچون سودآوری بالا ، ایجاد اشتغال ، خودکفایی کشور ، تسلط بر بازار منطقه و بازار بین الملل ، توسعه ، رشد و ارتقای سطح سلامت زندگی مردم بخصوص در این شرایط بحرانی دانست.

طرح های صنایع پتروشیمی به دلیل سودآوری بالا و ایجاد اشتغال فراوان جزء طرح های دارای اولویت کشور محسوب می شوند. بنابراین تاسیس یک واحد تولیدی با معیارهای جهانی در حوزه صنایع پتروشیمی و تدوین دانش فنی تولید این محصولات با فناوری های روز دنیا در کشور با تکیه بر امکانات داخلی، می تواند در زمره سیاست های کلان اقتصادی کشور قرار گیرد.

با توجه به وابسته بودن کشور به واردات این محصولات ، پرداختن به این موضوع دارای توجیه مناسب اقتصادی است و می تواند به بزرگ ترین و معتبرترین شرکت در تولید این محصولات در کشور و منطقه خاورمیانه تبدیل شود.

همچنین با توجه به اینکه ضایعات واحد کریستال ملامین پتروشیمی خراسان بلااستفاده می باشند و به محیط زیست آسیب می رساند می توان از این مواد استفاده نمود که علاوه بر سودآوری ، باعث اشتغال آوری در منطقه خراسان شمالی و کشور خواهد شد.

✳️ در صورتی که علاقه مند به صنعت تولید اسیدها میباشید یا قصد سرمایه گذاری در این صنایع را دارید مطالب زیر نیز میتواند برای شما مفید و جذاب باشد :

 

جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید سیانوریک اسید ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ، با ما تماس بگیرید .


دانلود طرح توجیهی تیپ تولید سیانوریک اسید

توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید .

فايل‌ها:
rar* طرح توجیهی و مطالعات بازار سیانوریک اسید و مشتقات کلردار آن با ظرفیت 2000 تن ، 39 صفحه سال 1400 (ویژه- برای اشتراک شش ماه و یکساله )
تاريخپنج شنبه, 02 دی 1400 18:22
حجم فايل 1.13 MB
دانلود 19

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنایع شیمیایی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories