طرح توجیهی کارگاه شیرینی پزی و قنادی 🎂 مغازه شیرینی فروشی
- ایمان حبیبی
- طرحهای توجیهی گردشگری و بوم گردی

نوشتن مطالعات بازار و طرح توجیهی کارگاه شیرینی پزی و قنادی اولین قدم در مسیر سرمایه گذاری شماست که میتواند براورد تخصصی از هزینه احداث کسب و کار و درآمد و سود آن را به شما نشان دهد و کاربرد اداری آن عموما اخذ زمین ، مجوز و وام بانکی است. (با فرمت WORD و PDF)
در انتهای این صفحه نیز می توانید به بانکی از فایل های طرح توجیهی کارگاه شیرینی پزی و قنادی که مربوط به سالهای گذشته هستند و صرفا کاربرد مطالعاتی دارند ، دست یابید.
✳️ سر فصل های این مقاله (0 تا 100 کارگاه شیرینی پزی و قنادی)
✔️ معرفی طرح توجیهی و بیزنس پلن کارگاه شیرینی پزی و قنادی !
✔️ صفر تا صد بیزنس پلن و قوانین کارگاه شیرینی پزی و قنادی
✔️ هزینه های تاسیس کارگاه شیرینی پزی و قنادی چقدر است؟
✔️ آیا تاسیس کارگاه شیرینی پزی و قنادی مقرون به صرفه است؟
✔️ شرایط مکان کارگاه جهت اجرای طرح توجیهی شیرینی پزی و قنادی
✔️ مجوزهای لازم جهت تاسیس کارگاه شیرینی پزی و قنادی
✔️ شرایط لازم جهت صدور پروانه کسب کارگاه شیرینی پزی و قنادی
✔️ مدارک لازم برای اخذ پروانه کسب کارگاه شیرینی پزی و قنادی
✔️ چند نمونه از قوانین عمومی برای تاسیس مغازه شیرینی فروشی
✔️ وسایل و تجهیزات لازم جهت تاسیس کارگاه شیرینی پری و قنادی
✔️ مهارت های لازم جهت تاسیس کارگاه شیرینی پزی و قنادی
✔️ چالش های رایج برای تاسیس کارگاه شیرینی پزی و قنادی چیست؟
✔️ دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ کارگاه شیرینی پزی و قنادی
✔️ معرفی طرح توجیهی و بیزنس پلن کارگاه شیرینی پزی و قنادی !

✳️ صفر تا صد بیزنس پلن و قوانین کارگاه شیرینی پزی و قنادی :
شیرینی فروشی یا کارگاه شیرینی پزی و قنادی چه محصولانی ارائه میکند؟
کارگاه های شیرینی پزی و قنادی که اصطلاحا به آنها شیرینی فروشی نیز میگویند ، مکانهایی هستند که به تولید عمده انواع مختلف شیرینی های تر و خشک ، دسرهای مختلف، انواع شکلات، کیک های ساده یا مجلل می پردازند و در بیشتر مواقع علاوه بر فروش جزئی به مردم، محصولات خود را به کافی شاپ ها، رستوران ها، هتل ها، شرکت ها و... نیز عرضه می کنند.
بسیاری از افراد علاقه مند به تاسیس کارگاه شیرینی پزی و قنادی، ابتدا کار خود از از خانه شروع کرده و پس از تسلط بر مهارت ها، اقدام به راه اندازی مغازه شیرینی فروشی خود کرده اند.
در صورتی که قصد اخذ مجوز کارگاه قنادی مغازه شیرینی فروشی را دارید نیاز به تدوین بیزنس پلن آن خواهید داشت و در صورتی که قصد اخذ وام بانکی نیز برای این منظور داشته باشید باید یک طرح توجیهی بانکیبل برای کارگاه قنادی و مغازه شیرینی فروشی داشته باشید.
برای تدوین بیزنس پلن و طرح توجیهی کارگاه قنادی و شیری پزی میتوانید با کارشناسان «وبسایت گسترش کارآفرینی» تماس گرفته و مشاوره رایگان دریافت نمایید.

✳️ هزینه های تاسیس کارگاه شیرینی پزی و قنادی چقدر است؟
برآورد دقیق هزینه های تاسیس کارگاه شیرینی پزی و قنادی، قبل از ساخت و شروع فعالیت، کمی چالش برانگیز است و بر اساس موارد مختلف چون امکانات کارگاه، نوع تجهیزات، تعداد پرسنل، موقعیت جغرافیایی و متراژ کارگاه و... تعیین می شود.
برخی از اقلام هزینه های ثابت و جاری کارگاه شیرینی پزی و قنادی :
- هزینه اجاره یا خرید کارگاه شیرینی پزی
- هزینه طراحی کارگاه شیرینی پزی
- هزینه تجهیزات و ماشین آلات کارگاه شیرینی پزی
- هزینه های مربوط به آموزش پرسنل کارگاه شیرینی پزی
- هزینه های مربوط به تهیه لوازم جانبی و مصرفی
- هزینه های مربوط به انرژی (گاز+آب+برق)
- هزینه های حمل و نقل
- هزینه های بیمه
- هزینه های اخذ مجوز
- هزینه های نگهداری و تعمیرات
- هزینه های بازاریابی
- هزینه های بسته بندی محصولات
- هزینه های ناشی از امور مالیاتی و اداری
- و...

✳️ آیا تاسیس کارگاه شیرینی پزی و قنادی مقرون به صرفه است؟
راه اندازی کارگاه شیرینی پزی و قنادی می تواند مقرون به صرفه باشد، اما نیاز به برنامه ریزی دقیق، مهارت های تخصصی و ارزیابی بازار دارد.
بنابراین با انجام تحقیقات کافی و ارزیابی درست هزینه ها و درآمدها می توانید تصمیم بگیرید که آیا راه اندازی این کسب و کار برای شما مناسب است یا خیر.
در واقع، برآورد هزینه های تاسیس کارگاه شیرینی پزی و قنادی ، درآمدهای آن ، سود و زیان و سایر صورتهای مالی آن و همینطور شاخص های مالی آن که در نهایت منجر به اثبات توجیه یا عدم توجیه مالی مغازه شیرینی فروشی میشود امری حیاتیست که در اولین گام ، یعنی طرح توجیهی مورد محاسبه قرار میگیرد.
اطلاعات طرح توجیهی کارگاه شیرینی پزی و قنادی به سرمایه گذاران کمک می کند تا منابع مورد نیاز را دقیقتر و علمی تر بررسی کنند و تصمیمات آگاهانه تری در مورد منابع مالی بگیرند. همچنین با مقایسه رقبا و در نظر گرفتن عوامل خارجی می توان هزینه ها را با دقت بالا برآورد نمود.
شرایط مکان کارگاه جهت اجرای طرح توجیهی شیرینی پزی و قنادی :
- حداقل مساحت لازم جهت راه اندازی کارگاه شیرینی پزی چهل الی پنجاه متر مربع است.
- حداقل مساحت لازم جهت تاسیس قنادی حداقل پانزده الی بیست متر مربع است.
- مساحت ذکر شده برای کارگاه شیرینی پزی و قنادی با توجه به سلیقه مجری طرح، محصولات تولید شده و میزان بودجه موسس می تواند بزرگتر باشد.
- مساحت کارگاه های صنعتی شیرینی پزی و قنادی که حجم تولیدی بالایی دارند باید حداقل صد متر مربع باشد. در این نوع کارگاه باید فضای اداری، انبار مواد اولیه ، قسمت تولید و بسته بندی باید به طور جداگانه طراحی شود.

✳️ مجوزهای لازم جهت تاسیس کارگاه شیرینی پزی و قنادی :
شما برای راه اندازی یک کارگاه شیرینی پزی و قنادی موظف هستید که مجوزهای لازم را ز نهادهای ذی ربط درخواست کنید.
به عنوان مثال ، پس از اخذ کارت بهداشت باید پروانه کسب قنادی و شیرینی پزی را از دبیرخانه هیات عالی نظارت بر سازمان های صنفی کشور / اتحادیه صنفی/اتحادیه استان و شهرستان دریافت نمایید.
لازم به ذکر است که تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی و اتباع حقیقی و حقوقی خارجی می توانند دریافت کننده این مجوز باشند.
تمامی سرمایه گذاران می توانند برای اخذ پروانه کسب کارگاه شیرینی پزی و قنادی به صورت آنلاین اقدام کنند. این روش به افراد اجازه می دهد تا در کمترین زمان ممکن مراحل قانونی را انجام دهند.
در واقع شما می توانید با مراجعه به درگاه ملی مجوزها، مجوزهای لازم برای شروع این پروژه را مشاهده کنید پس از تکمیل مدارک خود را ارسال کنید و درخواست خود را به صورت الکترونیکی ثبت نمایید.
لینک پروانه کسب کارگاه شیرینی پزی و قنادی در درگاه ملی مجوزها !
شرایط لازم جهت صدور پروانه کسب کارگاه شیرینی پزی و قنادی :
- موسس موظف است پس از ثبت اولیه شرکت، آگهی تاسیس را در روزنامه رسمی ثبت کند. ضمناً هرگونه تغییر در شرکت مانند تغییر اعضای هیئت مدیره تغییر نام شرکت انحلال شرکت و... باید به صورت آگهی در روزنامه رسمی ثبت شود.
- شرکای کارگاه شیرینی پزی و قنادی موظف هستند که رضایت نامه محضری و رسمی را ارائه دهند.
- فروش یا نگهداری حیوانات خانگی مانند گربه، میمون، سگ، طوطی و غیر در کارگاه شیرینی پزی و قنادی ممنوع است.
- در کارگاه قنادی و شیرینی پزی باید دوربین های مداربسته توسط شرکت های معتبر نصب شود.
- تمامی کارکنان در کارگاه شیرینی پزی و قنادی باید گواهی نامه معتبر پایان دوره آموزشی مورد تایید وزارت بهداشت داشته باشند.
- پس باندها و زباله ها یک کارگاه شیرینی پزی و قنادی باید در سطل زباله ضد زنگ، قابل شستشو و درپوش دار جمع آوری شوند.
- کارگاه شیرینی پزی و قنادی باید دارای تهویه مناسب باشد و هوای داخل کارگاه باید عاری از بو وهمیشه تازه باشد.
- کارگاه شیرینی پزی و قنادی باید دارای آب شرب سالم باشد.
- دیوار محل طبخ در کارگاه شیرینی پزی و قنادی از کف تا سقف باید حداقل 240 سانتی متر و از جنس کاشی سالم، سرامیک یا سنگ و قابل شستشو باشد.
- موسس کارگاه باید حداقل هجده سال سن داشته باشد.

✳️ مدارک لازم برای اخذ پروانه کسب کارگاه شیرینی پزی و قنادی :
- تصویر از کارت ملی و شناسنامه سرمایه گذار
- عکس پرسنلی
- تصویر سند مالکیت یا تصویر از اجاره نامه
- دفترچه اعزام به خدمت یا گواهی معافیت یا کارت پایان خدمت از سربازی برای سرمایه گذاران آقایان
- گواهی از نیروی انتظامی
- گواهی اثبات عدم اعتیاد و سوء پیشینه کیفری
- گواهی صلاحیت فنی
- گواهی گذراندن دوره آموزشی حداقل به مدت ده ساعت
- گواهی سلامت از سوی وزارت بهداشت
- پرداخت هزینه برای حق عضویت در اتحادیه و ارائه فیش واریز شده
چند نمونه از قوانین عمومی برای تاسیس مغازه شیرینی فروشی :
- تمامی سطوح در کارگاه باید به طور مرتب و روزانه ضد عفونی شوند.
- اصول بهداشتی در محیط کارگاه باید رعایت شود.
- وجود جعبه کمکهای اولیه، دوربین مداربسته ، کپسول آتش نشانی در کارگاه شیرینی پزی و قنادی الزامی است.
- فضای کارگاه شیرینی پزی و قنادی باید با استفاده از رنگ های ملایم و شاد طراحی شود تا استرس کارکنان و مشتریان کاهش یابد.
- کارگاه باید نورپردازی مناسبی داشته باشد.
- موسس باید یک فضای جداگانه برای استراحت کارکنان کارگاه شیرینی پزی در نظر بگیرد.
- کارگاه شیرینی پزی و قنادی باید مجهز به یخچال و فریزر سالم جهت نگهداری مواد اولیه باشد.

✳️ وسایل و تجهیزات لازم جهت تاسیس کارگاه شیرینی پری و قنادی :
- میز کار
- یخچال و فریزر
- فر شیرینی پزی و قنادی
- ابزارهای شیرینی پزی
- ابزارهای آشپزی
- قالب های شیرینی
- ترازو
- دستگاه چانه گیر
- وسایل بهداشتی و ایمنی
- قفسه، کابینت و ظروف نگهداری
- میکسر قنادی
- دستگاه خامه زن
- خمیرگیری قنادی
- دستگاه خمیر پهن کن
- دستگاه دونات زنی و پخت پیراشکی
- کانتر گرم قنادی
- ابزار فوندانت
- وارمر شکلات آب کن
- الک آرد در سایز های مختلف و استاندارد
- دستگاه رول کن
- و...

✳️ مهارت های لازم جهت تاسیس کارگاه شیرینی پزی و قنادی :
- کارکنان باید مواد اولیه لازم جهت پخت انواع شیرینی را بشناسند و با نحوه ترکیب آنها آشنا باشند.
- کارکنان باید با نحوه پخت انواع مختلف شیرینی و کیک آشنا باشند.
- کارکنان باید از نحوه استفاده از تجهیزات و ابزارهای قنادی و شیرینی پزی اطلاع داشته باشند.
- یک یا چند نفر باید مسئول طراحی خلاقانه محصولات کارگاه شوند.
- یکی از افراد کارگاه شیرینی پزی باید مهارت بازاریابی و فروش را داشته باشد.
- و...
چالش های رایج برای تاسیس کارگاه شیرینی پزی و قنادی چیست؟
- وجود رقبای متعدد در بازار شیرینی پزی و قنادی سبب می شود که جذب مشتری کمتر شود. بدین منظور نیاز به استراتژی های بازاریابی است و انتخاب مکان مناسب برای تاسیس مغازه شرینی فروشی میباشد.
- تاسیس مغازه شیرینی فروشی نیاز به سرمایه گذاری بالایی دارد. بنابراین اگر موسس در شروع کار برنامه ریزی و توانایی مالی کافی نداشته باشد ممکن است با شکست مواجه شود.
- رعایت استانداردها و ایمنی و بهداشت در این نوع کسب و کار الزامی است. بنابراین تمامی کارکنان موظفند تجربه و مهارت کافی داشته باشند و مورد تایید وزارت بهداشت باشند.
- مدیریت موجودی مواد اولیه در کارگاه شیرینی پزی و قنادی یکی از مشکلات اولیه راه اندازی این پروژه است. بنابراین سرمایه گذار باید یک سیستم کنترل موجودی برای مواد اولیه داشته باشد تا با کمبود مواجه نشود
✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی کارگاه شیرینی پزی و قنادی ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارشگیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید
📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ کارگاه شیرینی پزی و قنادی
✍️ توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.


