طرح توجیهی احداث باغ رستوران را می توانید از لینک دانلود در انتهای همین صفحه دریافت کنید .
نگاهی اجمالی بر طرح توجیهی احداث باغ رستوران :
گردشگری از اولویت های توسعه کشور محسوب می گردد و باغ رستوران ها نیز در حوزه گردشگری قرار دارند .
به همین دلیل می توان گفت ، طرح توجیهی احداث باغ رستوران نیز جزو طرح هایی می باشد که دارای اولویت در راستای توسعه ی کشور می باشند .
هدف اصلی از اجرای طرح توجیهی احداث باغ رستوران جذب گردشگران داخلی و خارجی می باشد . با احداث باغ رستوران ، سطح رفاهی و تفریحی کشور ارتقاء پیدا می کند .
مساحت زمین باغ رستوران بررسی شده در طرح توجیهی احداث باغ رستوران ، 19680متر مربع با زیر بنای 2050 متر مربع می باشد . با احداث باغ رستوران حداقل برای 55 نفر شغل ایجاد می شود .
طرح توجیهی احداث باغ رستوران می تواند منبع مطالعاتی مناسبی باشد برای کسانی که قصد ورود به این سرمایه گذاری را دارند و یا در فاز مطالعاتی و تصمیم گیری قرار دارند .
چکیده اطلاعات مالی و درآمد ها و هزینه های این پروژه در طرح توجیهی احداث باغ رستوران موجود می باشد .
شاخص های بدست آمده از صورت سود و زیان موجود در طرح توجیهی احداث باغ رستوران :
- درآمد
- حاشیه سود
- نسبت حاشیه سود به درآمد
- حاشیه عملیاتی
- نسبت حاشیه عملیاتی به درآمد
- سود ناخالص عملیاتی
- سود ناخالص نهایی
- سود مشمول مالیات
- مالیات بر درآمد
- سود خالص ( پس از كسر مالیات)
- نسبت سود خالص به درآمد فروش
- سود باقیمانده پایان دوره ( منتقل به ترازنامه )
- هزینه های متغیر طرح
- هزینه های ثابت طرح توجیهی احداث باغ رستوران
- ذخایر سرمایه گذاری
- نسبت سود خالص به حقوق صاحبان سهام
- نسبت سود خالص به ثروت خالص
- نسبت سود و بهره به سرمایه گذاری طرح
رقم این شاخصه های مالی در طرح توجیهی احداث باغ رستوران ذکر شده است .
هزینه ثابت مورد نیاز این پروژه ، در طرح توجیهی احداث باغ رستوران :
- زمین
- محوطه سازی
- تاسیسات
- ساختمان