• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09127975250
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی تاسیس رستوران ⭐ اخذ مجوز و وام بانکی+پلان معماری

(2 votes, average 5 out of 5)

طرح توجیهی تاسیس رستوران

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی احداث رستوران با اطلاعات کاملاً به روز ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس و تسهیلات بانکی ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید طرح توجیهی آماده تاسیس رستوران را که در سال های قبل نگارش شده است را صرفا جهت مطالعه از انتهای  همین صفحه دانلود نمایید.

 

 ✳️ سر فصل های این مقاله (0 تا 100 تاسیس رستوران)

✔️ آیا اجرای طرح توجیهی رستوران میتواند توجیه مالی داشته باشد؟ 

✔️ طرح توجیهی و بیزنس پلن احداث رستوران چیست؟

✔️ طرح توجیهی و بیزنس پلن تاسیس رستوران چه کاربردی دارند؟

✔️ معرفی تشریحی چند نمونه از مهمترین انواع رستوران ها

✔️ برآورد هزینه تاسیس رستوران

✔️ مجوزهای تاسیس رستوران و روش اخذ آنها کدامند ؟

✔️ نمونه نقشه معماری دوبعدی یک رستوران

✔️ نمونه پلان سه بعدی رستوران

✔️ شرایطی که متقاضیان تاسیس رستوران باید داشته باشند

✔️ آیین نامه مقررات بهداشتی جهت تاسیس رستوران

✔️ شرایط و‌ قوانین ساختمانی جهت تاسیس رستوران

✔️ تجهیزات اساسی مورد استفاده در رستوران

✔️ دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ  تاسیس رستوران

 


✔️ معرفی طرح توجیهی و بیزنس پلن احداث رستوران !


صفر تا صد بیزنس پلن و طرح توجیهی تاسیس رستوران و سالن غذاخوری

 ✳️ صفر تا صد بیزنس پلن و طرح توجیهی تاسیس رستوران و سالن غذاخوری :

آیا اجرای طرح توجیهی رستوران میتواند توجیه مالی داشته باشد؟ 

رستوران مکانی است که جهت تهیه غذاهای مختلف و ارائه آن به مشتری تاسیس می شود  و افراد می‌ توانند غذای مورد علاقه خود را در محیطی جذاب و تمیز صرف کنند یا اینکه به صورت بیرون بر سفارش دهند.

رستورانها در صورتی که در فاز صفر تاسیسشان ، طرح توجیهی و بیزنس پلن اصولی برای آنها نوشته شده باشد و

 در لوکیشن مناسب تاسیس شوند و تیم متخصصی داشته و منوهای خاص و مزیت رقابتی به مشتریان خود ارائه کنند ، میتوانند توجیه اقتصادی و مالی خوبی داشته باشند.

طرح توجیهی و بیزنس پلن احداث رستوران چیست؟

طرح توجیهی و بیزنس پلن احداث رستوران چیست؟

اگر شما بخواهید وارد این کسب و کار شوید قبل از شروع به هر کاری نیاز به یک بیزنس پلن تاسیس رستوران دارید که  بتوانید برآوردی از هزینه های ثابت و جاری تاسیس رستورانتان داشته باشید و بدانید در دوران بهره برداری درآمدتان چگونه خواهد بود.

در بیزنس پلن تاسیس رستوران ، موارد متعدد دیگری نظیر برآورد نقطه ی سربه سر ، برآورد سود و زیان و دوره بازگشت سرمایه و نرخ بازده داخلی وNPV   و بسیاری فاکتورهای دیگر در اختیار شما قرار میگیرد که میتواند توجیه مالی پروژه رستوران شما را تفسیر کند.

طرح توجیهی احداث رستوران نیز شامل همین سرفصلهاست ، البته مضاف بر اینها پیوست گزارش نرم افزار کامفار و همینطور مطالعات بازار تاسیس رستوران را نیز خواهد داشت که آن را تبدیل به یک امکان سنجی جامع میکند.

 طرح توجیهی و بیزنس پلن تاسیس رستوران چه کاربردی دارند؟

همانطور که پیشتر گفتیم ، طرح توجیهی و بیزنس پلن تاسیس رستوران در واقع فاز صفر پروژه هستند و تدوین آنها برای مدیران پروژه جزو اهم امور است که باعث دادن چشم انداز مناسب از آینده مالی پروژه به آنها میشود.

اما مضاف بر این مورد ، بیزنس پلن تاسیس رستوران در هنگام اخذ زمین و یا مجوزهای تاسیس به کارتان خواهد آمد و در صورتی که نیاز به وام و تسهیلات بانکی نیز داشته باشید نیاز به طرح توجیهی کامل و جامع تاسیس رستوران خواهید داشت که برای تدوین آنها میتوانید با کارشناسان مجرب و متخصص وبسایت گسترش کارآفرینی ایران تماس بگیرید و مشاوره رایگان دریافت کنید.

طرح توجیهی رستوران

 ✳️ معرفی انواع مختلف رستوران :

  • رستوران های زنجیره ای
  • رستوران ساحلی
  • رستوران سنتی
  • رستوران بین راهی
  • رستوران بوم گردی
  • رستوران های بیرون بر
  • رستوران خانوادگی
  • رستوران سنتی
  • فاین داینینگ
  • فست فود
  • کژوال داینینگ
  • فست کژوال
  • کژوال پریمیوم
  • شبه رستوران
  • رستوران های گیاهی
  • رستوران های فرانسوی
  • رستوران های دریایی
  • رستوران های مکزیکی 

طرح توجیهی انواع رستوران

 ✳️معرفی تشریحی چند نمونه از مهمترین انواع رستوران ها :

1- سالن غذا خوری یا رستوران سنتی:

رستوران سنتی مکانی است که با توجه به فرهنگ و تاریخ طراحی شده و غذاهای سنتی در محلی آرام و دلنشین به مشتریان ارائه می دهد.

از ویژگی‌ های برجسته این رستوران می‌توان به منوی غذایی متنوع محلی، استفاده از ظروف سنتی جهت سرو غذا، پنجره های رنگی، لوازم دکوری و پرده های سنتی و… اشاره نمود.

2- رستوران بین راهی:

رستوران های بین راهی یک واحد صنفی هستند که در کنار جاده ها و در مسیرهای اصلی تاسیس می‌ شوند و معمولا رانندگان ماشین های سنگین و مسافران از خدمات آن استفاده می کنند. معمولا در این رستوران ها غذاهای متنوع ملی و محلی سرو می‌ شود.

3- رستوران ساحلی:

رستوران های ساحلی در نزدیکی رودخانه، دریا یا در مناطق ساحلی تاسیس می شوند و اغلب غذاهای محلی و دریایی ارائه می دهند. این‌ نوع  رستوران ها علاوه بر ارائه خدمات غذایی، محیطی تفریحی و گردشگری نیز محسوب می شوند و افراد می‌ توانند از منظره دریا و فضای بیرونی نیز لذت ببرند.

4- رستوران بوم گردی:

رستوران های بوم‌ گردی، رستوران هایی هستند که معمولا در مناطق طبیعی و روستایی نزدیک به فرهنگ همان منطقه راه اندازی می‌ شوند و با هدف ارائه تجربه ای متفاوت به مسافران و گردشگران طراحی‌ شده اند و اولویت اصلی این نوع رستوران ها، ارائه غذاهای محلی و سنتی با مواد اولیه با کیفیت و تازه است.

هزینه تاسیس رستوران

 ✳️ برآورد هزینه تاسیس رستوران :

برآورد هزینه‌ های تاسیس رستوران در ابتدای شروع پروژه سبب مدیریت صحیح مالی می شود و به عوامل گوناگونی چون متراژ رستوران ، وضعیت ملک‌ و مکان رستوران، نوع رستوران و ….بستگی دارد که همگی در طرح توجیهی تاسیس رستوران به صورت تخصصی برآورد میشوند.

مهمترین اقلام سرمایه ثابت و در گردش تاسیس رستوران :

  • هزینه خرید زمین جهت ساخت رستوران یا هزینه رهن آن
  • هزینه تهیه تجهیزات
  • حقوق پرسنل
  • هزینه تهیه نوشیدنی ها و تامین مواد اولیه
  • هزینه دکوراسیون و بازسازی
  • هزینه های تبلیغاتی
  • هزینه های پیش از بهره برداری
  • هزینه بیمه و مالیات
  • هزینه تاسیسات
  • هزینه تعمیراتی
  • هزینه های مربوط به قبوض خدماتی تلفن، آب، برق و گاز
  • هزینه های اخذ پروانه کسب رستوران و سایر مجوزها
  • و… 

مجوزهای مورد نیاز جهت تاسیس رستوران و روش اخذ آنها

 ✳️ مجوزهای تاسیس رستوران و روش اخذ آنها کدامند ؟

دریافت مجوزهای مورد نیاز از سازمان های مربوطه جهت تاسیس رستوران یکی از موارد مهمی می باشد که ممکن است چندین هفته طول بکشد تا تصویب شود، بدین منظور بعد از اینکه سرمایه مورد نیاز خود را برآورد کردید بهتر است مدارک مورد نیاز جهت اخذ مجوزهای لازم را آماده کنید.

یکی از مجوزهای مهم که اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی یا اتباع خارجی حقیقی و حقوقی باید از دبیرخانه هیئت عالی نظارت بر سازمان‌ های صنفی کشور- اتحادیه صنفی- اتحادیه استان یا شهرستان دریافت کنند، پروانه کسب می باشد.

جهت اخذ پروانه کسب رستوران می توانید به صورت غیرحضوری به سایت درگاه ملی مجوزها مراجعه کنید.

روش استفاده از درگاه ملی مجوزها به این صورت است که ابتدا کلمه (( رستوران)) را جستجو نموده تا تمامی مجوزهایی که به شکل اینترنتی صادر می شوند، قابل رویت باشد.

سپس می توانید از مدارک و شرایط لازم آگاه شوید و درخواست خود را به صورت اینترنتی ثبت نمایید.

جهت درخواست پروانه تاسیس رستوران از درگاه ملی مجوزها کلیک کنید.

طرح توجیهی راه اندازی رستوران

دیگر مجوزهای مورد نیاز تاسیس رستوران شامل :

  • مجوز‌‌ مکان رستوران که توسط اتحادیه ساخت و ساز صادر می شود.
  • مجوز خدمات غذایی که توسط اداره بهداشت صادر می‌شود.
  • مجوز موسیقی (برای رستوران های که قصد دارند موسیقی پخش کنند.)
  • مجوز ایمنی کارکنان
  • مجوز آتش نشانی
  • و…

اگر نیازمند طراحی پلان دو بعدی یا سه بعدی یا همان نقشه های معماری برای رستوران خود هستید با کارشناسان وبسایت گسترش کارافرینی ایران تماس بگیرید.

تیم معماری ما میتواند 0 تا صد امور معماری و نقشه کشی رستوران شما را اجرا کند.

✳️ نمونه نقشه معماری دوبعدی یک رستوران : 

نمونه نقشه معماری دوبعدی یک رستوران

✳️ نمونه پلان سه بعدی رستوران :

نمونه پلان سه بعدی رستوران

 ✳️شرایط و قوانین صدور پروانه کسب رستوران :

شرایطی که متقاضیان تاسیس رستوران باید داشته باشند :

  • یکی از شرایط اصلی اخذ مجوز تاسیس رستوران این است که مساحت مکان آن باید حداقل ۸۰ متر مربع باشد.
  • یک رستوران ایده‌آل جهت دریافت مجوز باید بتواند تمامی امکانات و تجهیزات لازم را فراهم کند از جمله انواع فر و اجاق گاز خچال‌های ویترینی وسایل و ظروف پذیرایی و …
  • رستوران برای دریافت مجوز پروانه کسب باید در خیابان اصلی قرار بگیرد و در مسیر مدرسه دخترانه چهار راه یا در محدوده بزرگراه نباشد.
  • متقاضی دریافت کننده پروانه کسب رستوران باید حداقل دارای ۵ سال سابقه کار باشد.
  • ارائه اجاره نامه رسمی یا سند مالکیت 

آیین نامه مقررات بهداشتی جهت تاسیس رستوران

آیین نامه مقررات بهداشتی جهت تاسیس رستوران :

  • تمامی متصدیان و کارگران و سایر افرادی که موظفند مواد آشامیدنی و خوراکی را برای رستوران تهیه یا پخش کنند، باید دوره های آموزشی بهداشت عمومی را بگذرانند و گواهینامه معتبر را از وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی دریافت کنند.
  • تبصره: موسس بدون گذراندن دوره های آموزشی نمی‌تواند مدیریت رستوران را بر عهده بگیرد.
  • موسس رستوران وظیفه دارد زمان استخدام افراد، کارت معاینه پزشکی  و گواهینامه معتبر را از آنها دریافت کند. (کارت معاینه پزشکی از سوی مرکز بهداشتی‌درمانی صادر می شود و اعتبار آن حداکثر به مدت یک سال است.)
  • تمامی افرادی که در رستوران مشغول به کار هستند باید دارای لباس‌ رنگ روشن و تمیز و یک دست باشند.
  • تمامی افرادی که ارتباط مستقیم با تهیه غذا و نوشیدنی در رستوران دارند باید از کلاه و روپوش سفید استفاده کنند.
  • اگر رستوران به شکل سنتی تاسیس شود آشپز و افراد دیگر آشپزخانه باید لباس سفید بپوشند اما سایر پرسنل رستوران می توانند از لباس محلی نیز استفاده نمایند.
  • دخالت افراد متفرقه جهت تهیه مواد اولیه لازم رستوران ممنوع است.
  • ستوران باید مجهز به جعبه کمک های اولیه باشد.
  • استعمال دخانیات توسط مدیریت و سایر پرسنل در رستوران ممنوع است.
  • فروش سیگار در رستوران ممنوع است.
  • کارکنان رستوران موظفند موی‌ صورت و سر و ناخن های خود را به طور مرتب تمیز و کوتاه کنند.
  • کلیه پرسنل رستوران باید کمد شخصی داشته باشند و وسایل خود را جداگانه نگهداری نمایند.
  • تمامی کارکنان زمان آماده سازی نوشیدنی و غذا موظفند از دستکش (به جز رنگ مشکی) استفاده کنند.
  • شستن دست کارکنان آشپزخانه در محل ظرفشویی رستوران ممنوع است.
  • محل طبخ غذا در رستوران باید مجهز به یک سیستم تهویه استاندارد باشد.
  • در رستوران باید سیستم‌ های گرمایشی و سیستم‌ های سرمایشی کارآمد نصب شود.
  • کف آشپزخانه رستوران باید به طور روزانه با مواد ضدعفونی کننده شسته شود.
  • چیدمان تجهیزات در رستوران باید طوری باشد که مزاحمتی برای رفت و‌‌ آمد کارکنان ایجاد نکنند‌ و خطر سقوط نداشته باشند.
  • رستوران باید مجهز به زباله دادن با‌ درب پاندولی،حجم مناسب، قابل شستشو و به تعداد کافی باشد.
  • رستوران باید مجهز به فریزر، یخچال ،گرم خانه یا سردخانه باشد تا مواد خوراکی فاسد نشوند.
  • توزیع غذا در رستوران باید به نحوی باشد که موجب ازدحام و اتلاف وقت مراجعین نشود.
  • انبار رستوران باید مجهز به سیستم روشنایی استاندارد باشد و همچنین نور خورشید نباید با طور مستقیم با انبار و مواد غذایی تابیده شود.
  • سردخانه و انبار رستوران باید دارای دماسنج باشد. 

شرایط و‌ قوانین ساختمانی جهت تاسیس رستوران

 ✳️شرایط و‌ قوانین ساختمانی جهت تاسیس رستوران:

  • موسس موظف است یک جایگاه مخصوص جهت تعویض لباس پرسنل رستوران در نظر بگیرد.
  • موسس موظف است با توجه به متراژ رستوران، اتاق هایی مخصوص استراحت در‌‌ نظر‌ بگیرد.
  • کف ساختمان رستوران باید بدون درز، قابل شستشو و مقاوم و دارای شیب مناسبی باشد.
  • دیوار رستوران از کف زمین تا سقف باید با استفاده از مصالح درجه یک و مقاوم ساخته شود به گونه ای که جوندگان و حشرات نتوانند وارد رستوران شوند.
  • دیوار رستوران باید دارای رنگ روشن ، بدون شکاف و درز و صاف باشد‌.
  • پنجره ها و درهای رستوران باید بدون ترک‌خوردگی، سالم،قابل شستشو ، ضد زنگ و مقاوم باشد.
  • پنجره های بازشو رستوران باید به توری های مناسب و سالم (مقاوم در برابر رطوبت و‌ زنگ زدگی)مجهز باشد تا از ورود جوندگان و حشرات به داخل رستوران جلوگیری شود.
  • آب مصرف شده در رستوران باید از سوی مقامات بهداشتی تایید شود.
  • رستوران باید مجهز به سرویس بهداشتی زنانه و مردانه باشد. (تعداد هر سرویس بهداشتی با توجه به تعداد کارکنان و مشتریان تعیین می‌ شود.)
  • سرویس‌ های بهداشتی رستوران باید دارای سیستم خشک کن، صابون، آینه، سطل زباله و… باشد.
سایر قوانین عمومی جهت تاسیس رستوران:
  • داشتن جعبه کمک‌های اولیه و کپسول آتش نشانی در رستوران الزامی است.
  • حضور صاحب پروانه کسب رستوران در ساعات فعالیت مجموعه ضروری است‌‌.
  • نگهداری هرگونه حیوانات خانگی و اهلی در رستوران از قبیل میمون، گربه، سگ، انواع پرنده‌ ها و… ممنوع است.
  • تمامی کارکنان رستوران هم ایرانی و هم خارجی باید به پلیس نظارت بر اماکن عمومی فراجا معرفی شوند تا بتوانند پروانه خدمتگزاری دریافت کنند.
  • نصب دوربین های مداربسته در رستوران الزامی است.

تجهیزات اساسی مورد استفاده در رستوران

تجهیزات اساسی مورد استفاده در رستوران  : 
  • کباب پز گازی یا الکتریکی
  • یخ ساز
  • انواع چاقو
  • ماکروویو و فر
  • میز بخار
  • سیستم‌ کارتخوان
  • سینک ظرفشویی و ماشین ظرفشویی
  • تجهیزات پخت و پز
  • کاینت‌ ها و قفسه‌ ها
  • تجهیزات سرو غذا
  • یخچال و فریزر
  • تجهیزات ایمنی
  • خرد کننده‌ ها
  • میکسرها
  • هود و دستگاه های تهویه
  • و…

✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح تاسیس رستوران کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارشگیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید


📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ  تاسیس رستوران


✍️ توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.

فايل‌ها:
rarطرح توجیهی احداث اقامتگاه و رستوران سنتی بین راهی با زیربنای 1500 متر ، سال 1400 + کامفار ( 109 صفحه ) ( فرمت Doc و pdf ) ( اختصاصی - برای اشتراک شش ماه و یکساله )
تاريخپنج شنبه, 04 فروردين 1401 20:50
حجم فايل 944.4 KB
دانلود 22

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rarطرح توجیهی احداث مجتمع گردشگری (مجموعه تالار پذیرایی، رستوران و اقامتگاه) در زمینی به مساحت 1140 متر مربع آپدیت سال 1402 ( مجموعا با کامفار 160 صفحه) (WORD+PDF) ( اختصاصی - برای اشتراک سه ماهه و بالاتر )
تاريخشنبه, 04 شهریور 1402 14:59
حجم فايل 5.68 MB
دانلود 21

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rarطرح توجیهی احداث رستوران و اقامتگاه گردشگری ساحلی 10 هکتاری ، سال 1400 + کامفار ( 104 صفحه ) ( فرمت Doc و pdf ) ( اختصاصی - برای اشتراک شش ماه و یکساله )
تاريخپنج شنبه, 04 فروردين 1401 21:11
حجم فايل 1.07 MB
دانلود 8

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rarطرح توجیهی احداث تالار مراسمات و رستوران سنتی در زمینی به مساحت 450 متر مربع ، 32 صفحه - آپدیت سال 1400 (pdf+word)( اختصاصی - برای اشتراک شش ماه و یکساله )
تاريخدوشنبه, 27 تیر 1401 19:58
حجم فايل 921.49 KB
دانلود 14

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rarطرح توجیهی احداث مجموعه گردشگری توریستی تلخاب شامل رستوران کافی شاپ استخر و خدمات بوفه 24 صفحه سال 98
تاريخجمعه, 03 دی 1400 16:24
حجم فايل 992.12 KB
دانلود 77

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rarطرح توجیهی احداث مجموعه گردشگری گرداب سمنان شامل مجموعه اقامتی رستوران کافی شاپ و مجتمع تفریحی ( سالن بیلیارد و اسنوکر ) 23 صفحه سال 98
تاريخجمعه, 03 دی 1400 16:17
حجم فايل 1.05 MB
دانلود 68

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rarطرح توجیهی احداث مجموعه گردشگری شهمیرزاد شامل مجموعه اقامتی رستوران خدمات توریسم 23 صفحه سال 98
تاريخجمعه, 03 دی 1400 16:12
حجم فايل 1000.49 KB
دانلود 57

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rar طرح توجیهی احداث مجموعه توریستی سمنان شامل مجموعه اقامتی رستوران کافی شاپ سالن چند منظوره و مجتمع تجاری و خدمات پارکینگ 24 صفحه سال 98
تاريخجمعه, 03 دی 1400 16:08
حجم فايل 1.2 MB
دانلود 53

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

rarطرح توجیهی احداث مجتمع خدماتی رفاهی شامل رستوران سفره خانه کافی شاپ پمپ بنزین سالن بولینگ پارکینگ 23 صفحه سال 98 داغ
تاريخجمعه, 03 دی 1400 16:02
حجم فايل 952.44 KB
دانلود 104

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی احداث هتل و رستوران سنتی خانه گلچین و نیلساز دزفول سال 97 داغ
تاريخدوشنبه, 09 ارديبهشت 1398 14:13
حجم فايل 1.02 MB
دانلود 195

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی احداث هتل و رستوران سنتی خانه داروغه شهر شوشتر سال 97 داغ
تاريخدوشنبه, 09 ارديبهشت 1398 14:11
حجم فايل 960.57 KB
دانلود 186

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی احداث هتل و رستوران سنتی خانه اخوان شهر بهبهان سال 97 داغ
تاريخدوشنبه, 09 ارديبهشت 1398 14:09
حجم فايل 731.6 KB
دانلود 169

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی احداث هتل و رستوران در روستای توریستی خماط سال 97 داغ
تاريخدوشنبه, 09 ارديبهشت 1398 14:06
حجم فايل 841.36 KB
دانلود 179

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی احداث باغ رستوران در فرودگاه اهواز سال 97 داغ
تاريخدوشنبه, 09 ارديبهشت 1398 13:47
حجم فايل 965.35 KB
دانلود 128

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی رستوران دریایی شناور ( کشتی مجهز به رستوران ) ( طرح تیپ 20 صفحه ای ) داغ
تاريخدوشنبه, 10 دی 1397 17:38
حجم فايل 2.74 MB
دانلود 178

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

zipطرح توجیهی احداث رستوران و سالن غذاخوری داغ
تاريخسه شنبه, 13 شهریور 1397 12:26
حجم فايل 1.12 MB
دانلود 270

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


کسب و کارهای پر طرفدار

صنعت گردشگری

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories