• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی تولید انواع نان رژیمی

(2 votes, average 5 out of 5)

تولید انواع نان رژیمی2

جهت آشنایی با طرح توجیهی تولید انواع نان رژیمی ، این صفحه را مطالعه نمایید . نان رژیمی نوعی نان می باشد که دارای سبوس بوده ، روش تولید و مواد اولیه آن با سایر نان ها متفاوت بوده و برای تولید آن باید استاندارد های لازم رعایت شود . نان های رژیمی دارای انواع مختلفی می باشند که عبارتند از : نان چاودار ، نان جو دوسر ، نان جو سبوس دار ، نان گندم سبوس دار و ...

معرفی طرح توجیهی تولید انواع نان رژیمی :

متاسفانه بیشتر مشکلات گوارشی که برای مردم پیش می آید ، ناشی از مصرف نان سفید می باشد . به همین جهت در خیلی از کشور های جهان از نان سفید استفاده نمی شود . اغلب این کشور ها از نان های تیره که از سبوس بیشتری برخوردار می باشند ، استفاده می نمایند .

اما متاسفانه در کشور ایران 64 درصد از مردم از نان لواش مصرف می کنند . در کشور ایران ابتدا سبوس آرد را جدا می نمایند و سپس از آرد برای تهیه نان و سایر محصولات استفاده نموده و سبوس های جداشده از آرد را به عنوان خوراک دام استفاده می نمایند . اما در کشور های دیگر به آرد دارای سبوس ، بازهم سبوس اضافه می نمایند ، که نان تولید شده از این آرد کاملا مغذی باشد .

در حال حاضر نان های حجیم دارای تنوع بسیاری می باشند ، همچنین نان های حجیم و نان های رژیمی دارای استاندارد های جهانی بوده و زمان ماندگاری آن ها طولانی تر می باشد ، به همین جهت گرایش مردم به سمت نان های حجیم و نان های رژیمی افزایش یافته است . البته بازهم فقط 7 درصد از نان های تولیدی در کشور ما از نوع رژیمی هستند .

علاوه بر سالم بودن نان های رژیمی برای تمام افراد ، افرادی که دارای بیماری دیابت هستند ، نباید از نان های سفید استفاده نمایند و فقط می توانند از نان های رژیمی مانند نان چاودار ، نان جو دوسر و ... استفاده نمایند . حال با توجه به تعداد زیاد افراد دارای بیماری دیابت و بیماری های گوارشی در داخل کشور ما ، تولید نان های رژیمی از اهمیت به سزایی برخوردار می باشد .

برای تولید نان های رژیمی از ماشین آلات نان های حجیم استفاده می شود ، البته لازم به ذکر می باشد که برای تولید ، بسته بندی و عرضه نان های رژیمی در سوپر مارکت ها ، باید از وزارت بهداشت مجوز تولید دریافت شود .

برای تولید نان رژیمی فقط اضافه کردن سبوس به آرد کافی نمی باشد و برای تولید این نان ها باید مواردی ازقبیل فیبر بالا ، تفکیک گلوتن از آرد ، سبوس بالا و اضافه نمودن آرد جو مطابق استاندارد ها انجام شود و در نهایت نان تولیدی که مطابق استاندارد ها تولید شده است ، نان رژیمی نام می گیرد .

نان های رژیمی دارای انواع مختلفی می باشند که عبارتند از : مثل نان چاودار ، نان جو دوسر ، نان جو سبوس دار ، نان گندم سبوس دار و ...

فرایند تولید نان رژیمی ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید انواع نان رژیمی ، شامل مراحل زیر می باشد :

1. آماده سازی مواد اولیه
2. فرمولاسیون
3. خمیرگیری
4. استراحت اولیه خمیر
5. چانه گیری و گرد كردن
6. استراحت میانی
7. قالب گیری
8. استراحت نهایی
9. پخت
10. سرد كردن
11. بسته بندی
12. کنترل کیفیت محصول نهایی

کد های آیسیک مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیبهی تولید انواع نان رژیمی ، عبارتند از :

• انواع نان حجیم و نیمه حجیم : 1541312301
• انواع نان گندم حجیم : 1541412302
• نان جوی حجیم : 1541412303
• نان ذرت حجیم : 1541412304
• نان چاودار حجیم : 1541412305
• نان سویا حجیم : 1541412306
• انواع نان حجیم که با مواد پرشده ( مانند زیتون ، مارمالاد ، میوه و ... ) : 1541412307

تجهیزات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید انواع نان رژیمی ، عبارتند از :

• فر پخت
• دستگاه الک آرد
• دستگاه خمیر همزن
• میز کار
• تغار خمیر
• انواع سینی های نان
• واگن حمل و نگهداری خمیر
• انواع سینی های نان
• قالب نان تست
• دستگاه برش نان تست
• دستگاه مولد بخار
• اتاق بخار
• دستگاه رول کن فانتزی
• دستگاه آسیاب خرد کن

میزان واردات و صادرات نان رژیمی در کشور ایران :

در حال حاضر واردات نان رژیمی به کشور ما انجام نمی شود ، زیرا به میزان نیاز بازار نان رژیمی در داخل کشور تولید شده و نیازی به واردات این محصول نمی باشد .
همچنین به دلیل این که قیمت آرد در کشور ایران بیشتر از قیمت جهانی آرد می باشد ، صادرات نان رژیمی به صرفه نبوده و به همین جهت صادرات این محصول انجام نمی شود .

خط تولید انواع نان های حجیم و نیمه حجیم و فرایند تولید انواع نان صنعتی رژیمی


کسب و کارهای پر طرفدار

آخرین مقالات کارآفرینی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories