• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی تولید سدیم لوریل اتر سولفات

(1 vote, average 5 out of 5)

طرح توجیهی تولید سدیم لوریل اتر سولفات

جهت آشنایی با طرح توجیهی تولید سدم لوریل اتر سولفات این صفحه را مطالعه نمایید . سدیم لوریل اتر سولفات یا SLS یک ماده شیمیایی تحت عنوان سورفکتانت می باشد ، که فرمول شیمایی آن NaC12H25SO4 است . از این ماده در دترژنت ها ، مواد شوینده ، مواد غذایی و فعال کننده های سطحی آنیونی در شامپو استفاده می شود . همچنین یکی از مواد اولیه برای تولید لوازم ارایشی ، مواد دارویی و بهداشتی نیز می باشد .

  معرفی طرح توجیهی تولید تولید سدیم لوریل اتر سولفات :

 سدیم لوریل اتر سولفات نام یک ماده تجاری است ، که از آن به عنوان یک سورفکتنت یاد می شود . سورفکتنت ها موادی هستند که باعث افزایش جاذبه میان ملکول های سطحی مایعات می شوند . سدیم لوریل اتر سولفات که به اختصار SLS و یا با نام تجاری تگزاپون هم شناخته می شود ، فرمول شیمیایی آن NaC12H25SO4 می باشد .

SLS یک ماده ی خمیری شکل و تقریبا شفاف سفید رنگ یا زرد رنگ است ، که جزو سورفکتان های آنیونی محسوب می شود . این ماده شیمیایی در صنایع مختلف به دلیل خواص امولسیون کنندگی ، کف کنندگی ، پف دهندگی و تسریع کنندگی انحلال مورد استفاده قرار می گیرد . این خواص باعث می شوند سدیم لوریل اتر سولفات در صنایعی مثل تولید مواد دارویی ، لوازم آرایشی و بهداشتی ، پاک کننده ها و مواد شوینده ، پاک کننده های چربی و روغن و اکثر موادی که کف می کنند ، مثل شامپو و صابون و خمیر دندان ، کاربرد داشته باشد .

قیمت جهانی هر تن تگزاپون در سال ۲۰۱۹ بنابر نوع و کیفیت آن بین ۵۰۰ تا ۱۵۰۰ دلار بوده و واردات آن در سال ۹۳ هزینه ای معادل ۶ .۷ میلیون دلار به همراه داشته است . لذا راه اندازی خط تولید این ماده می تواند اهمیت بسیار زیادی در جلوگیری از خروج ارز از کشور داشته باشد . کد تعرفه گمرکی این ماده 29309000 ، کد آیسیک آن 2411512722 و کد آیسیک تگزاپون صدفی 2424412550 می باشد .

فرایند تولید سدیم لوریل اتر سولفات :

 SDS از واکنش لوریل الکل با گاز سولفور تری اکسید ، oleum یا اسید کلرور سولفوریک برای تولید هیدروژن لوریل سولفات سنتز می‌شود . محصول به دست آمده با افزودن هیدروکسید سدیم یا کربنات سدیم خنثی می‌شود . می توان لوریل الکل را به صورت خالص مورد استفاده قرار داد و یا آن را با هیدرولیز کردن روغن پالم یا روغن نارگیل و سپس هیدروژناسیون آن به دست آورد . نمونه‌های تجاری SDS  به دست آمده از این روش خالص نیست ، بلکه ترکیبی از سدیم آلکیل سولفات سدیم با SDS  است که جزء اصلی است . SDS  تجاری به صورت پودر ، پالت و دیگر اشکال ( که هر کدام انحلال‌پذیری متفاوتی دارند ) وجود دارد .

 تجهیزات و نیروی انسانی مورد نیاز جهت تولید سدیم لوریل اتر سولفات :

 وسایل و مواد اولیه ای که برای تولید سدیم لوریل اتر سولفات مورد استفاده قرار می گیرند ، به طور کلی شامل لوریل الکل ، اسید سولفوریک اولئوم ، اسید چرب ، هوا و بشکه های ۲۲۰ لیتری می باشند . تجهیزاتی که برای تولید این ماده به کار می رود عمدتا شامل تجهیزات آزمایشگاهی در مقیاس صنعتی است . هزینه خرید این تجهیزات و دستگاه ها برای ظرفیت تولید سالانه ۳۶۰۰ تن ، در حدود ۵۵۰۰۰ میلیون ریال در سال ۹۷ برآورد شده است . همچنین برای راه اندازی این خط تولید ، ۴۶ نفر نیروی انسانی مورد نیاز است .

 در صورتی که نیاز به طرح توجیهی و امکان سنجی تولید سدیم لوریل اتر سولفات ، برای ارائه به بانک یا اخذ مجوز دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید .

:: مطالب مرتبط :

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید سولفات سدیم 59 صفحه

:: طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید متوکسید سدیم و کربنات سدیم

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی

:: جهت عضویت در سایت کلیک نمایید .

:: جهت ورود به سایت کلیک نمایید .


کسب و کارهای پر طرفدار

آخرین مقالات کارآفرینی

© 2023 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories