جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید ژل و فوم اصلاح با اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1401 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید .
ژل یا فوم اصلاح چیست و چه کاربردی دارد ؟
ژل یا فوم اصلاح به عنوان دسته ای از روان کننده های صورت شناخته شده که با ایجاد خاصیت کف کنندگی سبب سهولت در امر اصلاح صورت و بدن می شود .
فوم اصلاح با نرم کردن موی صورت سبب می شود که تیغ یا ژیلت با ملایمت و به طور کامل روی پوست حرکت کند و در عین حال که موهای زائد را از پوست حذف می کند ، نقش محافظتی در برابر خراش و التهاب پوست نیز ایفا کند . بکارگیری ژل یا فوم اصلاح در حالت کلی تاثیرات زیر را دارد :
- روان کردن فرآیند برش با ایجاد یک بستر لغزنده
- با متورم سازی کراتین ، سبب برجسته شدن موها و شیو بهتر آنها می گردد .
- بی حس کردن پوست و جلوگیری از عوارض پس از اصلاح مانند حساسیت پوستی
بطور کلی روان کننده های پوست و موی ناحیه شیو ، به 4 دسته زیر تقسیم می شوند که ماهیت همه آنها یکی بوده فقط حالت ظاهری آن متفاوت می باشد :
- خمیر اصلاح
- ژل اصلاح
- روغن اصلاح
- فوم اصلاح
کد آیسیک و کد تعرفه گمرکی مرتبط با صنعت تولید ژل و فوم اصلاح :
- کد آیسیک ژل و فوم اصلاح : 2424512474
- کد تعرفه گمرکی ژل و فوم اصلاح : 33071000
درآمد ، هزینه و سود حاصل از تولید ژل و فوم اصلاح
در صورتی که نرخ برابری دلار به تومان را جهت راه اندازی خط تولید ژل و فوم اصلاح ، 30000 و ظرفیت تولید سالیانه را ، 300 تن در نظر بگیریم ، خلاصه طرح توجیهی تولید ژل و فوم اصلاح به قرار زیر می باشد :
- میزان سرمایه گذاری ثابت : 5.5 میلیارد تومان
- ارزش ماشین آلات و تجهیزات : 3 میلیارد تومان
- نرخ بازده داخلی : 45%
نرخ قیمت ژل و فوم اصلاح با توجه به نوع شرکت سازنده متفاوت است . از عوامل موثر در تعیین قیمت این محصولات می توان به مواردی نظیر حجم محصول ، شرکت سازنده ، وجود الکل در ترکیبات آن ، خاصیت ضد باکتریایی و... اشاره کرد . در حال حاضر میزان قیمت اینگونه محصولات در بازار نرخی بین 20 تا 200 هزار تومان دارد .
فرآیند تولید ژل و فوم اصلاح
فرآیند تولید فوم اصلاح به شرح زیر می باشد :
ابتدا مواد اولیه در مخازن ویژه ترکیب شده و روی اجاق های بزرگ حرارت داده می شوند تا محلول قوام مناسب خود را بدست آورد . پس از کسب قوام مورد نظر ، ترکیب آنقدر همزده می شود تا تبدیل به یک حالت کف مانند شود . فوم یا کف حاصل ، جهت سنجش سطح کیفیت در آزمایشگاه های ویژه ای مورد آزمایش قرارمی گیرند و پس از کسب نمره قبولی در آزمایش های پیش رو، در ظروف مخصوص یا قوطی های اسپری پر می شوند و سپس به انبار محصولات انتقال داده می شوند .
تجهیزات و نیروی انسانی مورد نیاز جهت تولید ژل و فوم اصلاح
تجهیزات ، امکانات و نیروی انسانی مورد نیاز جهت راه اندازی خط تولید ژل و فوم اصلاح با ظرفیت تولید سالیانه 300 تن به قرار زیر می باشد :
- مساحت زمین مورد نیاز : 3000 مترمربع
- زیربنای کل : 1200 مترمربع
- تعداد نیروی انسانی مورد نیاز : 28 نفر
تجهیزات مورد نیاز :
- مخازن بزرگ
- اجاق
- همزن های مخصوص
مزایای استفاده از ژل و فوم اصلاح
به طور کلی روان کننده ها به دلایل مختلفی قبل از اصلاح استفاده می شوند که شامل موارد زیر می باشند :
- حفظ ظاهر و سلامت پوست و جلوگیری از سوختگی با تیغ
- اصلاحی تمیز و کامل
- تایید سازگاری فوم اصلاح با پوست توسط متخصصین
- آبرسانی به پوست
- ایجاد احساس لذت و جذابیت
- دارابودن کفی متراکم و حاوی مواد معدنی دریایی و ویتامین های لازم برای پوست
تفاوت ژل اصلاح با فوم اصلاح
همانگونه که گفتیم برخی از لوازم اصلاح تجاری به صورت فوم ( کف / Foam ) یا ژل می باشند و نوع بسته بندی آنها مشابه قوطی های اسپری می باشد که این دو نوع با توجه به قیمت و خاصیت با هم تفاوت دارند ، از جمله این تفاوت ها می توان به موارد زیر اشاره کرد :
- قدرت کف کنندگی فوم به مراتب بیشتر از ژل می باشد . در اصل ژل نسبت به فوم دارای کفی شفافتر و رقیق تر بوده ، و موجب مشاهده راحتتر ریش در حین مدل دادن به آن می شود .
- از لحاظ قیمت ، ژل اصلاح گرانتر از فوم می باشد ، این در حالیست که در حین مصرف به مقدار کمتری از ژل نسبت به فوم نیاز است تا سطح پوست را کاملاً بپوشاند .
- با توجه به شواهد موجود ، فرآیند اصلاح با ژل سریعتر و راحتتر از فوم می باشد ، زیرا امکان خشک شدن فوم در حین فرآیند اصلاح وجود دارد و همین مسئله موجب استفاده مکرر از فوم شده در حالی که اصلاح با ژل این مشکلات را به همراه ندارد .
- در میان مصرف کنندگان این محصولات این دیدگاه وجود دارد که می گویند فرآیند شیو موهای ضخیم با ژل اصلاح ، نسبت به فوم اصلاح از کارایی بالاتری برخوردار است . به همین علت افراد دارای موهای با ضخامت بالا ژل را به فوم ترجیح می دهند .
- ژل های اصلاح در مقایسه با فوم ها ، کم آب تر می باشند و تا حدی از رطوبت پوست می کاهند . همین مسئله سبب تحریک پوست شده و توصیه می شود افراد دارای پوست حساس حتی الامکان فوم را بر ژل ارجحیت دهند .
- بافت ژل اصلاح در مقایسه با فوم اصلاح به گونه ای است که در حین فرآیند شیو با تیغ های دسته دار ، امکان مسدود شدن وجود دارد . بنابراین باید با شستشوی مکرر این مشکل حل شود . اما فوم اصلاح اینگونه نیست ، البته که اگر از دسته تیغ های سنتی استفاده شود ، عملکرد هر دو محصول مشابه هم می باشد .
مواد اولیه تشکیل دهنده فوم اصلاح عبارتند از
- آب دیونیزه در نقش حلال
- کوکو آمید ویتامین و لوریل پرویلیدون در نقش سورفکتانت
- ستیل الکل و پلی سوربات 60 در نقش امولسیفیر
- تیتانیوم دی اکساید به عنوان کدر کننده
- سوربیتول به عنوان آبرسان
- ستریمونیوم کلراید در نقش سورفکتانت کاتیونی
- اوره در نقش هیدروتروپ
- لانولین الکل به عنوان نرم کننده
- عصاره روغن درخت چای
- پلی وینیل پیرولیدون به عنوان عامل لایه ساز
- اسید لاکتیک به عنوان تنظیم کننده
از شرکت های مطرح در حوزه تولید ژل و فوم اصلاح می توان به موارد زیر اشاره کرد
- آرکومن
- نیوآ
- ژیلت
- اینتسا
- کاپوس
- لورآل
- کلیون
- مالیزیا
- ایو روشه
- ردوان
- باباریا
- سیمفونی
- لیراک
- استوناس
- نوکس
- لاریکیت
و...
در صورتی که نیاز به طرح توجیهی و امکان سنجی تولید ژل و فوم اصلاح ( به روز + کامفار + مشاوره ) ، برای ارائه به بانک یا اخذ مجوز دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید.
:: مطالب مرتبط :
:: دانلود طرح توجیهی آماده تولید انواع مواد شوینده و بهداشتی 244 صفحه
:: دانلود طرح توجیهی آماده احداث کارخانه تولید انواع کرم های آرایشی و بهداشتی با منشا گیاهی