جهت آشنایی با طرح توجیهی تولید لاک ناخن این صفحه را مطالعه نمایید. لاک ناخن یک کالای آرایشی است که از ترکیب سه گروه عمده مواد شیمیایی شامل مواد رنگی ، پایه تعلیق کننده و پلیمر چسبنده ساخته می شود و از آن برای زیبایی ناخن دست ، پا و همچنین در بعضی موارد برای محافظت از ناخن ها استفاده می شود .
معرفی طرح توجیهی لاک ناخن
لاک ناخن یکی از پرمصرف ترین کالای آرایشی است ، که در رنگها و طرحهای مختلف تولید می شود و برای زیبایی ناخن ها و بعضا جهت محافظت ناخن ها استفاده می شود . در برخی موارد نیز پزشکان توصیه میکنند که روی ناخن برخی از کودکان از لاک تلخ استفاده شود تا بدین وسیله از جوییدن ناخن ها توسط آنها ، جلوگیری کنند . در برخی کشورها مانند مصر و چین ، سه هزار سال پیش از میلاد ، انسانها از مواد طبیعی مانند گیاه حنا ، ترکیب صمغ عربی ، سفیده تخممرغ ، ژلاتین و موم زنبورعسل برای رنگی کردن ناخن ها استفاده میکردند . اما امروزه با استفاده از مواد شیمیایی مانند نیتروسلولز ، استون ( حلال ) ، آمیل استات ( حلال ) ، بوتیل استیارات ( پلاستیسایزر ) ، صمغ استری ( زرین ) ، همچنین عطر و رنگ ، لاک ناخن تولید می کنند .
کد آیسیگ انواع لاک ناخن 2424512453 و کد تعرفه گمرک این کالا 32050000 میباشد .
هزینه ، درآمد و سود حاصل از تولید لاک ناخن
تولید لاک ناخن هم می تواند یک کسب و کار خانگی باشد و هم یک کسب و کار صنعتی و کارخانه ای ! براساس برآوردی که درسال های قبل از 1396 برای شروع تولید لاک ناخن بصورت خانگی انجام شده است ، میزان سرمایه لازم برای شروع تولید لاک ناخن بین 2 تا 5 میلیون تومان می باشد که سود هر عدد لاک ناخن حدود 8 هزار تومان بوده و در صورتی که بتوان روزانه تا 200 عدد لاک با رنگ و طرح مختلف تولید نمود ، حداقل درآمد روزانه 20میلیون ریال و درآمد ماهانه حدود 500 میلیون ریال خواهد بود .
در صورتی که تولید لاک ناخن بصورت یک کسب و کار کارخانه ای و در ابعاد بزرگ با ماکسیمم ظرفیت ، درنظر گرفته شود ، بر اساس مطالعاتی که در سال 1397 برای احداث کارخانه تولید لاک ناخن انجام شده است میزان سرمایه گذاری ثابت آن ، 730میلیارد ریال و میزان سرمایه در گردش آن ، 550 میلیارد ریال و نرخ بازدهی داخلی معادل 47 ٪ می باشد .
فرآیند تولید لاک ناخن
مواد اولیه مورد نیاز جهت تولید لاک ناخن شامل موارد زیر می باشد :
- حلال ( 70 تا 80 درصد )
- رزین ( 12 درصد )
- نرم کننده ( 1 درصد )
- عامل سوسپانسیون کننده ( 7 درصد )
- پرکننده ( 2 درصد )
فرآیند تولید لاک ناخن به صورت زیر می باشد :
مرحله اول : مخزن اصلی به وسیله ماده حلال ، شارژ شده و میکسر هموژنایزر ، استارت می شود و سپس رزین نیتروسلولز به صورت چیپس اضافه می گردد . سرعت بالای چرخش روتور ، حلال و تکه های رزین را از کف مخزن به داخل هد میکسر هموژنایزر می کشد .
سپس نیروی گریز از مرکز مواد را به کناره های استاتور می راند .
مرحله دوم : تکه های رزین در فاصله ناچیز بین تیغه روتور و دیواره داخلی استاتور تحت فرایندی قرار می گیرد که مشابه آسیاب کردن است و باعث می شود اندازه ذرات ، به سرعت ریز شود . محصول این فرایند از طریق منافذ استاتور با سرعت بالا به بیرون رانده شده و در همان حال مواد جدید به داخل روتور استاتور کشیده می شود .
مرحله آخر : ورود و خروج مداوم مواد به داخل هد میکسر هموژنایزر باعث می شود اندازه ذرات به طرز چشمگیری کاهش یابد . کاهش اندازه ذرات باعث افزایش سطح تماس ذرات با حلال شده و فرایند حل شدن را تسریع می نماید . پیگمنت های میکرونیزه و سایر مواد اولیه پودری و مایع نیز ، به دلیل اعمال نیروی برشی زیاد میکسر هموژنایزر ، کاملا همگن و یکنواخت می شوند . پس از این مرحله لاک حرارت داده میشود و به پیستون پاششی منتقل شده و با دمای 70 تا 90 درجه سانتیگراد از افشانه بیرون میزند و در شیشه های لاک ریخته می شود که در نهایت بسته بندی شده و روانه بازار فروش می شود .
تجهیزات و نیروی انسانی مورد نیاز جهت اجرای طرح توجیهی تولید لاک ناخن :
برای اجرای این طرح به 79 نفر نیروی انسانی نیاز می باشد . همچنین دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز برای تولید لاک ناخن شامل موارد زیر می باشد :
- میکسر روتور استاتور
- دستگاه پر کن لاک
- میکسر هموژنایزر
- پمپ هموژنایزر
- همزن و دیواره تراش
- سلیندر پیستونی
- در بگذار اتوماتیک
- قلمو بگذار اتوماتیک
- دربند پیچی اتوماتیک
لازم به ذکر میباشد ، دستگاه لاک پرکن و دربند لاک ناخن از جنس استنلس استیل می باشند .
در صورتی که نیاز به طرح توجیهی و امکان سنجی تولید لاک ناخن ، برای ارائه به بانک یا اخذ مجوز دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید .
:: مطالب مرتبط :
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید پلی وینیل الکل
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید استون یا دو پروپانول 40 صفحه
:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند :
:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار
:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی
:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98
:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری
:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی