• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09120085240
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی

(2 votes, average 5 out of 5)

potage

جهت آشنایی با طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی ، این صفحه را مطالعه نمایید . رشته آشی و پلویی دو محصولی هستند که با استفاده از آرد ستاره ، نمک و ... تولید می شوند . این دو نوع رشته بیشتر برای تولید غذاهای سنتی استفاده می شوند .

معرفی طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی :

رشته آشی محصولی می باشد که ، با استفاده از آرد ستاره تولید شده ، کمی ضخیم بوده و دارای رنگ سفید می باشد . آرد ستاره یک نوع آرد می باشد که ، 21 درصد از آن سبوس گرفته می باشد و مابقی آن آرد می باشد .
رشته پلویی یک نوع رشته باشد که ، با استفاده از آرد سبوس گرفته تولید شده ، رنگ آن نسبت به رشته آشی تیره تر بوده و نازک تر می باشد .
رشته هایی که به یکدیگر چسبیده و به صورت گلوله درمی آیند ، رشته نامتجانس نامیده می شود .
همانطور که می دانید رشته محصولی می باشد که ، از آن برای درست کردن غذا ها استفاده می شود . از رشته آشی برای تولید انواع آش ها که غذاهای سنتی کشور ما هستند ، استفاده می شود . از رشته پلویی هم برای درست کردن پلو به همراه برنج و یا به تنهایی استفاده می شود . برای تولید رشته باید استاندارد های ملی شماره 2018 و 2393 رعایت شوند .

کد های آیسک مرتبط با محصولات مورد بررسی در طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی ، عبارتند از :

• رشته پلویی : 15441121
• رشته آشی : 15441123
• انواع رشته غذایی : 15441120

فرایند تولید رشته ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی ، به شرح زیر می باشد :

در مرحله اول آرد را الک کرده و با استفاده از جریان هوا ، از درون لوله مخصوص به مخلوط کن منتقل می کنند . سپس مواد افزودنی مورد نیاز را به مخلوط کن اضافه می کنند . مخلوط حاصل شده را به مدت زمان 15 دقیقه مخلوط می کنند . در مرحله بعد خمیر تولید شده به داخل یک حفره مخصوص منتقل می کنند . در این مرحله حرارت و فشار وارد شده به خمیر ، سبب ورز داده شدن خمیر می شود . در مرحله بعد با استفاده از غلطک های مخصوص ، خمیر را به ورقه های نازک تبدیل می کنند . در مرحله بعد خمیر ها توسط دستگاه برش به شکل نوار های نازک بریده شده ، سپس نوار ها به رشته تبدیل خواهند شد . سپس طعم دهنده های مخصوص مورد نیاز به رشته ها اضافه می شوند . در مرحله بعد رشته ها وارد تونل بخار می شوند و می پزند . در مرحله بعد رشته ها را با استفاده از روغن نباتی سرخ می کنند . بدین طریق رطوبت رشته ها حذف می شود . در مرحله بعد با استفاده از سرد کننده رشته ها سرد می شوند . سپس بسته بندی می شوند .

ویژگی های فیزیکی و شیمیایی محصول تولید شده ، پس از اجرای طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی ، به شرح زیر می باشند :

• درازای رشته آشی حداکثر می تواند تا 3 میلیمتر باشد .
• پهنای رشته آشی حداکثر می تواند تا 2.5 میلیمتر باشد .
• درازای رشته پلویی حداکثر می تواند تا 2.5 میلی متر باشد .
• پهنای رشته پلویی حداکثر می تواند تا 2 میلیمتر باشد .
• اندازه رشته ها با توجه به نوع بسته بندی آن ، متغییر است .
• حداکثر میزان رطوبت رشته می تواند تا 9% باشد .
• حداکثر میزان خاکستر رشته پلویی می تواند تا 7% باشد .
• حداکثر میزان خاکستر رشته آشی می تواند تا 6% باشد .
• حداکثر میزان نمک طعام مورد استفاده در رشته های آشی و پلویی ، می تواند تا 10% باشد .
• بسته بندی رشته باید در کارتن های یک کیلوگرمی ، با طول 35 ، عرض 14 و ارتفاع 7 باشد .
• کارتن بسته بندی رشته باید قابل حمل و نقل بوده و رطوبت و حشرات نتوانند به داخل آن نفوذ نمایند .

تجهیزات مورد نیاز تولید رشته ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی ، عبارتند از :

• مخلوط کن
• الک
• حفره مخصوص
• غلطک
• دستگاه برش
• تونل بخار
• دستگاه سرخ کن
• دستگاه سرد کن
• دستگاه خمیر پهن کن

:: مطالب مرتبط :

:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه آسیاب و تولید و بسته بندی آرد گندم و جو و چاودار سال 98

:: طرح توجیهی احداث آشپزخانه جهت تولید غذای خانگی و غذای بیرون بر

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی اختصاصی با کامفار برای اخذ وام و مجوز

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی

:: جهت عضویت در سایت کلیک نمایید .

:: جهت ورود به سایت کلیک نمایید .

در صورتی که نیاز به طرح توجیهی اقتصادی و امکان سنجی طرح توجیهی تولید رشته آشی و پلویی ، برای ارائه به بانک یا اخذ مجوز دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید .


آخرین مقالات کارآفرینی

© 2022 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories