طرح توجیهی زودبازده احداث آشپزخانه جهت تولید غذای خانگی و غذای بیرون بر
- فاطمه فاتحی اعظم
- مقالات کارآفرینی
جهت آشنایی با طرح توجیهی زودبازده احداث آشپزخانه جهت تولید غذای خانگی ( طبخ غذا ) و غذای بیرون بر یا طرح توجیهی کترینگ، این صفحه را مطالعه نمایید .
معرفی طرح توجیهی زودبازده احداث آشپزخانه جهت تولید غذای خانگی و غذای بیرون بر :
برای تاسیس یک آشپزخانه تولید غذای بیرون بر ، ابتدا باید مشخص نمایید که چطور غذاهای می خواهید طبخ کنید . به عنوان مثال می توانید انواع ساندویج ، تارت و غذاهای سرد را که اغلب به عنوان میان وعده استفاده می شود طبخ نمایید . یا می توانید غذای اداره جات ، مراسم های عروسی و ... را طبخ نمایید . الان کیانگیترینگ های مخصوصی وجود دارند ، که فقط برای مراسم های عروسی ، انواع دسر ، اشتها آور ، غذای اصلی ، فینگر فود و ... تولید می کنند . شما نیز می توانید در آشپزخانه خود ، غذای مخصوص یک مراسم را تولید نمایید . یا می توانید انواع غذاهای مختلف را تولید نمایید . درصورتی که یک نوع غذا مثلا انواع دسر را تولید نمایید ، در ظاهر تعداد مشتریان شما کم می شود ، اما با این روش به هزینه کمتری برای خرید تجهیزات ، استخدام کارمند و .... نیازمندید . درصورتی که غذاهای متنوع تولید نمایید ، مشتریان شما افزایش می یابند ، اما میزان سرمایه مورد نیاز شما برای خرید تجهیزات و ... افزایش پیدا می کند . بهترین راه برای افزایش تعداد مشتریان ، تنوع انواع غذا در منو می باشد . اگر چند غذای گیاهی در منوی خود داشته باشید ، افرادی هم که گوشت مصرف نمی کنند جزء مشتریان شما خواهند شد . بدین طریق بر تعدا مشتریان افزوده خواهد شد . قبلا آشپزخانه ها در خیابان های اصلی و مسیر های اصلی عبور مردم احداث می شدند . اما امروزه با توجه به هزینه های بالای اجاره آشپزخانه در خیابان های اصلی ، در مسیر های فرعی نیز آشپزخانه ها احداث می شوند ، چراکه این نوع آشپزخانه ها غذا را به بیرون می دهند و خود دارای پیک هستند ، بنابراین نیازی نیست مشتریان برای شفارش به آشپزخانه مراجعه نمایند . آشپزخانه های غذای بیرون بر ، فقط باید تبلیغات خوبی برای جذب مشتریان داشته باشند .
ضوابط بهداشتی لازم ، جهت اجرای طرح توجیهی زودبازده احداث آشپزخانه جهت تولید غذای خانگی و غذای بیرون بر ، عبارتند از :
• تمام کارکنانی که در آشپزخانه مشغول به کار هستند ، باید دارای کارت بهداشتی باشند .
• کارت بهداشتی کارکنان باید به بازرسان بهداشت نشان داده شود .
• تمام کارکنان آشپزخانه ، باید دستوراتی که توسط مسئولین بهداشت ارائه می شود را رعایت کرده ، همچنین بهداشت فردی خود را رعایت نمایند .
• در زمان تهیه غذا و آماده سازی مواد اولیه ، کارکنان باید از دستکش استفاده نمایند .
• کارکنان آشپزخانه باید از دستمال کاغذی یا دستگاه خشک کن برای خشک کردن دست های خود استفاده نمایند .
• سقف آشپزخانه باید بدون ترک و درز بوده و کاملا صاف و با رنگ روشن باشد .
• کف و دیوار های آشپزخانه باید تا سقف کاشی کاری یا سرامیک شده باشند .
• دیوار های انبار و دستشویی نیز باید تا سقف کاشی یا سرامیک کاری شده باشند .
• تمام در ها و پنجره های آشپزخانه ها باید دارای توری ضدزنگ باشند .
• آبی که در آشپزخانه ها استفاده می شود ، باید توسط مقامات بهداشتی تایید شود .
• کف آشپزخانه باید هر روز با استفاده از محلول ضد عفونی ، شستشو گردد .
• انبار نگهداری مواد غذایی باید دارای سیستم تهویه بوده و دمای آن روی 25 درجه سانتی گراد تنظیم شود .
• تمام مواد غذایی که در یخچال و سرد خانه نگهداری می شوند ، باید روی قفسه هایی که از جنس زنگ نزن هستند و 30 سانتی متر با زمین ارتفاع دارند ، قرار داده شوند . لازم به ذکر است که قفسه ها باید قابلیت شستشو داشته باشند .
• انبار آرد و شکر باید توسط مقامات بهداشتی تایید شود .
• در تهیه مواد غذایی نباید از جوش شیرین استفاده شود .
• نباید از چرخ گوشت برای خرد کردن سبزی استفاده شود .
• و .....
تجهیزات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی زودبازده احداث آشپزخانه جهت تولید غذای خانگی و غذای بیرون بر ، عبارتند از :
• فر
• گاز
• یخچال
• فریزر
• دستگاه کباب زن
• سیستم تهویه
• قابلمه
• دیگ
• چرخ گوشت
• سیخ کباب
• همزن
• مخلوط کن
• انواع چاقو
• تخته برش گوشت
• سرخ کن
• خرد کن
• و .....
نیروی انسانی مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی زودبازده احداث آشپزخانه جهت تولید غذای خانگی و غذای بیرون بر ، عبارتند از :
• مدیر
• سرآشپز
• کمک آشپز
• کارگر
• پیک
• خدمات
• منشی
:: مطالب مرتبط :
:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه تولید ساندویچ سرد و سالاد الویه
:: طرح توجیهی احداث کارخانه تولید ظروف یکبارمصرف آلومینیومی و چوبی
:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند :
:: نگارش طرح توجیهی اختصاصی با کامفار برای اخذ وام و مجوز
:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی
:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98
:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری
:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی
:: جهت عضویت در سایت کلیک نمایید .
:: جهت ورود به سایت کلیک نمایید .
در صورتی که نیاز به طرح توجیهی اقتصادی و امکان سنجی طرح توجیهی زودبازده احداث آشپزخانه جهت تولید غذای خانگی و غذای بیرون بر ، برای ارائه به بانک یا اخذ مجوز دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید .