• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09360555304
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی زودبازده احداث آشپزخانه تهیه غذای خانگی و بیرون بر

(1 vote, average 5 out of 5)

catering2

جهت آشنایی با طرح توجیهی زودبازده احداث آشپزخانه جهت تولید غذای خانگی ( طبخ غذا ) و غذای بیرون بر یا طرح توجیهی کترینگ، این صفحه را مطالعه نمایید .

معرفی طرح توجیهی زودبازده احداث آشپزخانه جهت تولید غذای خانگی و غذای بیرون بر :

برای تاسیس یک آشپزخانه تولید غذای بیرون بر ، ابتدا باید مشخص نمایید که چطور غذاهای می خواهید طبخ کنید . به عنوان مثال می توانید انواع ساندویج ، تارت و غذاهای سرد را که اغلب به عنوان میان وعده استفاده می شود طبخ نمایید . یا می توانید غذای اداره جات ، مراسم های عروسی و ... را طبخ نمایید .

الان کیانگیترینگ های مخصوصی وجود دارند ، که فقط برای مراسم های عروسی ، انواع دسر ، اشتها آور ، غذای اصلی ، فینگر فود و ... تولید می کنند . شما نیز می توانید در آشپزخانه خود ، غذای مخصوص یک مراسم را تولید نمایید . یا می توانید انواع غذاهای مختلف را تولید نمایید .

درصورتی که یک نوع غذا مثلا انواع دسر را تولید نمایید ، در ظاهر تعداد مشتریان شما کم می شود ، اما با این روش به هزینه کمتری برای خرید تجهیزات ، استخدام کارمند و .... نیازمندید . درصورتی که غذاهای متنوع تولید نمایید ، مشتریان شما افزایش می یابند ، اما میزان سرمایه مورد نیاز شما برای خرید تجهیزات و ... افزایش پیدا می کند .

بهترین راه برای افزایش تعداد مشتریان ، تنوع انواع غذا در منو می باشد . اگر چند غذای گیاهی در منوی خود داشته باشید ، افرادی هم که گوشت مصرف نمی کنند جزء مشتریان شما خواهند شد . بدین طریق بر تعدا مشتریان افزوده خواهد شد . قبلا آشپزخانه ها در خیابان های اصلی و مسیر های اصلی عبور مردم احداث می شدند .

اما امروزه با توجه به هزینه های بالای اجاره آشپزخانه در خیابان های اصلی ، در مسیر های فرعی نیز آشپزخانه ها احداث می شوند ، چراکه این نوع آشپزخانه ها غذا را به بیرون می دهند و خود دارای پیک هستند ، بنابراین نیازی نیست مشتریان برای شفارش به آشپزخانه مراجعه نمایند . آشپزخانه های غذای بیرون بر ، فقط باید تبلیغات خوبی برای جذب مشتریان داشته باشند .

ضوابط بهداشتی لازم ، جهت اجرای طرح توجیهی زودبازده احداث آشپزخانه جهت تولید غذای خانگی و غذای بیرون بر ، عبارتند از :

  • تمام کارکنانی که در آشپزخانه مشغول به کار هستند ، باید دارای کارت بهداشتی باشند .
  • کارت بهداشتی کارکنان باید به بازرسان بهداشت نشان داده شود .
  • تمام کارکنان آشپزخانه ، باید دستوراتی که توسط مسئولین بهداشت ارائه می شود را رعایت کرده ، همچنین بهداشت فردی خود را رعایت نمایند .
  • در زمان تهیه غذا و آماده سازی مواد اولیه ، کارکنان باید از دستکش استفاده نمایند .
  • کارکنان آشپزخانه باید از دستمال کاغذی یا دستگاه خشک کن برای خشک کردن دست های خود استفاده نمایند .
  • سقف آشپزخانه باید بدون ترک و درز بوده و کاملا صاف و با رنگ روشن باشد .
  • کف و دیوار های آشپزخانه باید تا سقف کاشی کاری یا سرامیک شده باشند .
  • دیوار های انبار و دستشویی نیز باید تا سقف کاشی یا سرامیک کاری شده باشند .
  • تمام در ها و پنجره های آشپزخانه ها باید دارای توری ضدزنگ باشند .
  • آبی که در آشپزخانه ها استفاده می شود ، باید توسط مقامات بهداشتی تایید شود .
  • کف آشپزخانه باید هر روز با استفاده از محلول ضد عفونی ، شستشو گردد .
  • انبار نگهداری مواد غذایی باید دارای سیستم تهویه بوده و دمای آن روی 25 درجه سانتی گراد تنظیم شود .
  • تمام مواد غذایی که در یخچال و سرد خانه نگهداری می شوند ، باید روی قفسه هایی که از جنس زنگ نزن هستند و 30 سانتی متر با زمین ارتفاع دارند ، قرار داده شوند . لازم به ذکر است که قفسه ها باید قابلیت شستشو داشته باشند .
  • انبار آرد و شکر باید توسط مقامات بهداشتی تایید شود .
  • پدر تهیه مواد غذایی نباید از جوش شیرین استفاده شود .
  • نباید از چرخ گوشت برای خرد کردن سبزی استفاده شود .

و .....

تجهیزات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی زودبازده احداث آشپزخانه جهت تولید غذای خانگی و غذای بیرون بر ، عبارتند از :

  • فر
  • گاز
  • یخچال
  • فریزر
  • دستگاه کباب زن
  • سیستم تهویه
  • قابلمه
  • دیگ
  • چرخ گوشت
  • سیخ کباب
  • همزن
  • مخلوط کن
  • انواع چاقو
  • تخته برش گوشت
  • سرخ کن
  • خرد کن

و .....

نیروی انسانی مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی زودبازده احداث آشپزخانه جهت تولید غذای خانگی و غذای بیرون بر ، عبارتند از :
  • مدیر
  • سرآشپز
  • کمک آشپز
  • کارگر
  • پیک
  • خدمات
  • منشی

طرح توجیهی زودبازده احداث آشپزخانه تهیه غذا به صورت بیرون بر ( کترینگ )


کسب و کارهای پر طرفدار

آخرین مقالات کارآفرینی

© 2024 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories