جهت آشنایی با طرح توجیهی پکیج شوفاژ دیواری و پکیج دیواری گازی ، این صفحه را مطالعه نمایید . پکیج شوفاژ دیواری ، دستگاهی می باشد ، که جایگزین موتورخانه ها شده و آب مورد نیاز شوفاژ را گرم می نماید . پکیج دیواری گازی نیز آب گرم لوله های منازل را تامین می کند .
معرفی طرح توجیهی پکیج شوفاژ دیواری و پکیج دیواری گازی :
پکیج دستگاهی می باشد ، که سیستم گرمایش و آب گرم موردنیاز منازل را تامین می نماید . درواقع پکیج جایگزین موتورخانه های قدیمی می باشد . پکیج ها دارای امنیت بالایی بوده و فضای کمی را اشغال می کنند . از پکیج ها می توان به صورت جداگانه در هر واحد مسکونی استفاده نمود .
در پکیج های دیواری دود حاصل از احتراق توسط دودکش معمولی و یا دودکش فن دار خارج خواهد شد . بیشتر در واحد هایی که پکیج داخل ساختمان قرار داده شده و یا دودکش دارای طول افقی بیش از 3 متر باشد ، از دودکش های فن دار استفاده می شود . دودکش پکیج های فن دار به صورت دوجداره می باشد ، یکی برای خارج شدن دود و یکی هم برای مکش اکسیژن جهت احتراق ، استفاده خواهد شد .
انواع پکیج های شوفاژ دیواری که پس از اجرای طرح توجیهی پکیج شوفاژ دیواری ، امکان تولید آنها در کارخانه میسر می شود ، به شرح زیر می باشند :
پکیج های شوفاژ دیواری با توجه به نوع سیستم گرمایشی ، دارای دونوع یک مبدل و دو مبدل می باشند . پکیج های یک مبدل ، برای تولید آب گرم فقط دارای یک مبدل می باشند . پکیج های دو مبدل نیز برای تولید آب گرم دارای دو مبدل جداگانه می باشند . هرکدام از مبدل ها به صورت مستقل ازیکدیگر کار می کنند . پکیج های دومبدل قابلیت تولید آب گرم با درجه حرارت یکسان را دارند و همچنین رسوب گیری آن ها کمتر می باشد .
نکات قابل توجه نصب پکیج دیواری گازی ، به شرح زیر می باشند :
• پکیج دیواری گازی را نباید بالای وسایل گرمازا و یا اجاق گاز نصب نمایید .
• حداقل فاصله کف زمین تا پکیج باید حداقل 120 سانتی متر باشد .
• پکیج باید از دوطرف حداقل 15 سانتی متر با کابیت و یا دیوار مجاور دارای فاصله باشد .
• کلاهک تعدیل دودکش باید حداقل 30 سانتی متر با دریچه دودکش فاصله داشته باشد .
• برای نصب پکیج دیواری دودکش دار در داخل کابینت ، باید حتما از درب کرکره ای استفاده شود ، که اکسیژن مورد نیاز پکیج ازطریق محیط فراهم شود .
مزایای استفاده از پکیج شوفاژ دیواری به جای موتورخانه ، پس از اجرای طرح توجیهی پکیج شوفاژ دیواری و پکیج دیواری گازی ، به شرح زیر می باشد :
• به دلیل نصب پکیج در آشپزخانه ، دسترسی به آن راحت تر شده و مشتری می تواند به راحتی با سلیقه خود ، پکیج را تنظیم نماید .
• چون از سیستم مشترک استفاده نمی شود ، هزینه اجباری و اضافی پرداخت نمی شود .
• در تمام ساعات شبانه روز ، امکان افزایش و کاهش درجه و یا خاموش و روشن نمودن پکیج وجود دارد .
• با توجه به کوتاه بودن مسیر لوله کشی ، هزینه های نگهداری و تعمیرات لوله ها و عایقکاری آن ها کاهش پیدا خواهد کرد .
• برای هر منطقه با هر آب و هوایی و مصالح مورد استفاده ساختمان ها ، مدل های مناسبی از پکیج ها وجود دارد .
در صورتی که نیاز به طرح توجیهی و امکان سنجی پکیج شوفاژ دیواری و پکیج دیواری گازی ، برای ارائه به بانک یا اخذ مجوز دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید .
:: مطالب مرتبط :
:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه تولید آبگرمکن خورشیدی
:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه تولید دستگاه آبگرمکن گازی و آبگرمکن نفتی
:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند :
:: نگارش طرح توجیهی اختصاصی با کامفار برای اخذ وام و مجوز
:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی
:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98
:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری
:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی