جهت آشنایی با طرح توجیهی تولید شیر ها و پمپ های پلیمری هوشمند ، این صفحه را مطالعه نمایید . شیر پلیمری محصولی با مقاومت بالا می باشد ، که در صنایع دارویی ، صنایع کشاورزی ، صنایع شیمیایی و ... دارای کاربرد می باشد . پمپ پلیمری نیز نوعی پمپ صنعتی می باشد ، که از آن جهت پمپاژ مواد قلیایی ، اسید ها ، آب شور دریا و .... استفاده می شود .
معرفی طرح توجیهی تولید شیر ها و پمپ های پلیمری هوشمند :
پمپ پلیمری :
پمپ پلیمری یک نوع پمپ صنعتی می باشد ، که از آن برای پمپاژ مایعات شیمیایی خورنده استفاده می شود . پمپ هالی پلیمری با نام های پمپ ضد اسید یا پمپ اسید نیز معروف می باشند . علت نامگذاری پمپ های پلیمری به پمپ های ضد اسید ، ایجاد بستر مناسب جهت حرکت مواد اسیدی توسط پلیمر های قوی می باشد . پمپ های پلیمری به جای سیل مکانیکی دارای سیلینگ مگنتی می باشند ، به همین جهت مواد شیمیایی و خورنده به آن آسیب وارد نمی کنند . از پمپ های پلیمری برای جا به جایی مایعات اسیدی مانند مواد شوینده ، اسید فسفریک ، آب شور دریا ، مواد قلیایی ، اسید نیتریک و .... ، در صنایع تولید مواد غذایی ، صنایع ریخته گری ، صنایع مواد شیمیایی ، تصفیه آب و فاضلاب و ..... استفاده می شود .
شیر پلیمری :
شیر پلیمری که با استفاده از پلیمر ساخته می شود ، اغلب برای جا به جایی و انتقال آب و فاضلاب ، آبیاری قطره ای و بارانی ، واحد های فراوری صنایع دارویی و شیمیایی و ... استفاده می شود . شیرآلات پلیمری معمولا با استفاده از پی وی سی تولید می شوند . این شیر ها دارای مقاومت بالایی بوده و میزان رسوب گیری کمی دارند ، به همین جهت دارای کاربرد های صنعتی فراوانی هستند .
فرایند تولید پمپ پلیمری ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید شیر ها و پمپ های پلیمری هوشمند ، به شرح زیر می باشد :
پمپ های اسید پلیمری در سه جنس PP ، PE ، PVC ، PVDF ، PTFE تولید می شوند ، که برای تولید آن ها از روش تراشکاری و تزریق استفاده می شود . برای تولید پمپ اسید تفلونی از دو روش تراشکاری بلوک تفلونی و تزریق پلیمر های قابل تزریق استفاده می شود . البته به دلیل بالابودن هزینه تراشکاری بلوک تفلونی ، فقط درصورت سفارش مشتری از این روش استفاده می شود .
طرز کار پمپ های پلیمری ، پس از اجرای طرح توجیهی تولید شیر ها و پمپ های پلیمری هوشمند ، به شرح زیر می باشد :
پمپ های پلیمری شامل محفظه ، پروانه ، شافت ، یاتاقان و آب بند می باشند .
پس از روشن شدن پمپ ابتدا پروانه های الکتروموتور شروع به چرخش کرده و عملیات مکش سیال انجام می شود . بدین طریق سیال شتاب می یابد و به دنبال آن انرژی جنبشی سیال افزایش پیدا کرده و تبدیل به انرژی فشاری خواهد شد . بدین طریق سیال با فشار بالا خارج می شود . لازم به ذکر است که در پمپ های پلیمری آب بندی پمپ بسیار مهم می باشد . اغلب با استفاده از اورینگ و واشرهای ضدخوردگی آب بندی پمپ های پلیمری انجام می شود .
در صورتی که نیاز به طرح توجیهی و امکان سنجی تولید شیر ها و پمپ های پلیمری هوشمند ، برای ارائه به بانک یا اخذ مجوز دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید .
:: مطالب مرتبط :
:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه تولید دستگاه تصفیه هوا و دستگاه تصفیه آب
:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه تولید آلیاژهای پلیمری پلی آمید
:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند :
:: نگارش طرح توجیهی اختصاصی با کامفار برای اخذ وام و مجوز
:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی
:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98
:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری
:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی