جهت آشنایی با طرح توجیهی اکتشاف و استخراج معدن جیوه و پلی متال ، این صفحه را مطالعه نمایید . جیوه فلزی سبک و سمی می باشد که ، در تولید مواد شیمیایی ، دماسنج ها ، الکترود ها و ... دارای کاربرد می باشد . پلی متال ترکیبی از چند فلز کانی می باشد که ، در صنایع گوناگون دارای کاربرد می باشد .
معرفی طرح توجیهی اکتشاف و استخراج معدن جیوه و پلی متال :
جیوه فلزی می باشد که ، سبک بوده و رنگ آن نقره ای می باشد . فلز جیوه در دمای اتاق به حالت مایع بوده و جزء فلزات سمی می باشد . از جیوه در تولید دماسنج ها ، پمپ انتشار ، ساخت سوئیچ های الکتریکی ، مواد شیمیایی ، لامپ بخار جیوه ، باتری جیوه ای ، الکترود ، وسایل علمی و ... استفاده می شود .
برای استخراج فلز جیوه فقط می توان از روش گرم کردن در جریان هوا و تغلیظ بخار آن ، استفاده نمود .
پس از اجرای طرح توجیهی اکتشاف و استخراج معدن جیوه ، ترکیبات جیوه استخراج شده شامل کلرید جیوه ، کلرید mercurous ، فولمینات جیوه و سولفید جیوه می باشند . از سولفید جیوه در صنعت رنگسازی استفاده می شود . از فولمینات جیوه در تولید مواد انفجاری استفاده می شود . کلرید جیوه یک ماده خورنده و بسیار سمی می باشد . کلرید mercurous نیز کالومل می باشد و گاهی اوقات از آن در پزشکی استفاده می شود .
پلی متال ترکیبی از چند فلز کانی می باشد که ، در صنایع گوناگون دارای کاربرد می باشد .
فرایند اکتشاف معدن پلی متال ، جهت اجرای طرح توجیهی اکتشاف و استخراج معدن پلی متال ، به شرح زیر می باشد :
برای کشف معدن پلی متال ، ابتدا نقشه های زمین شناسی ، تصویر هوایی ، نتایج نمونه های برداشت شده و ... بررسی می شود . سپس در مرحله بعد تبادل نظر با کارشناسان زمین شناسی انجام شده و فاز های برنامه مشخص می شود . در مرحله بعد آرایه های الکترودی مورد استفاده مشخص می شوند . برای این منظور ابتدا در یک محدوده از آرایه مستطیلی استفاده شده و نتایج بررسی می شود . پس از انجام بررسی های اولیه ، نقشه های مورد نظر تولید می شوند . پس از تولید نقشه های لازم ، گزارش نهایی تولید می شود .
فرایند استخراج معدن پلی متال ، جهت اجرای طرح توجیهی اکتشاف و استخراج معدن پلی متال ، به شرح زیر می باشد :
برای استخراج پلی متال روش های مختلفی وجود دارد که ، یکی از آن ها روش قطبش القائی می باشد . در روش قطبش القایی ابتدا توسط دو الکترود A و B ، جریان به زمین تزریق می شود ، سپس جریان قطع می شود . بدین طریق مقدار جریان در زمین خیلی سریع صفر می شود ، اما پتانسیلی که ایجاد شده است ، پس از گذشت مدت زمانی به صفر می رسد . این فرایند قطبش القائی نام دارد .
:: مطالب مرتبط :
:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه تولید سیلیکون متال
:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه تولید رنگ های متال کمپلکس
:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند :
:: نگارش طرح توجیهی اختصاصی با کامفار برای اخذ وام و مجوز
:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی
:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98
:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری
:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی
:: جهت عضویت در سایت کلیک نمایید .
:: جهت ورود به سایت کلیک نمایید .
در صورتی که نیاز به طرح توجیهی اقتصادی و امکان سنجی طرح توجیهی اکتشاف و استخراج معدن جیوه و پلی متال ، برای ارائه به بانک یا اخذ مجوز دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید .