جهت آشنایی با طرح توجیهی تولید پارکت لمینیت HDF ، این صفحه را مطالعه نمایید . لمینیت HDF نوعی پوشش کف می باشد ، که از آن جهت پوشش دهی کف ساختمان های مسکونی ، اداره جات ، مکان های تجاری و ... استفاده می شود .
معرفی طرح توجیهی تولید پارکت لمینیت HDF :
لمینیت یک نوع پوشش کف از جنس HDF با یک لایه ملامینه بر روی خود بوده و به نام های لامینیت ، لامینت و لمینیت معروف بوده و گاهی پارکت نامیده می شود . در واقع علت نام گذاری این پوشش 5 لایه بودن آن می باشد ، زیرا هر چیزی که از چند لایه فشرده تشکیل شده باشد ، لمینیت نامیده می شود . از لمینیت برای پوشش دهی کف ساختمان ها ، ادراه جات ، منازل مسکونی ، واحد های تجاری و ... استفاده می شود .
لمینیت ها اغلب به صورت مستطیل شکل بوده و دارای عرض بین 14 تا 25 سانتی متر ، طول بین 120 تا 140 سانتی متر و ضخامت 7 ، 8 ، 10 و 12 میلی متر می باشند .
برای استفاده از لمینیت ها در کف ساختمان ها ، ابتدا باید یک لایه فوم که دارای 2 میلی متر ضخامت باشد را بر روی کف پهن نمود . سپس لمینیت را بر روی فوم نصب کرد . لمینیت ها در هر چهار ضلع و دور تا دور خود دارای شیار هایی دارند ، که پس از نصب لمینیت شیار ها در یکدیگر قفل خواهند شد . این شیار سبب می شوند که لمینیت بر روی کف ثابت بماند . بنابراین انتخاب نوع شیار یا کلیک لمینیت مهم می باشد .
مزایای لمینیت :
لمینیت به کف زیرین خود آسیب وارد نمی کند و امکان جمع کردن و نصب لمینیت در محل دیگری برای چند بار وجود دارد . یکی از مزایای لمینیت ها این است که ، راحت خش برنداشته و بر اثر حرارت سیگار آسیب نمی بینند . لمینیت ها دارای مقاومت مناسبی دربرابر آب بوده و به راحتی آب را جذب نمی کنند ، البته وقتی روی لمینیت آب بریزد ، باید سریع آن را پاک کرد .
همچنین فوم زیر لمینیت به عنوان عایق صدا ، حرارت و برودت عمل می نماید . به علاوه این فوم انعطاف پذیر بوده و اگر شیئی روی آن بیفتد ، به احتمال زیاد نمی شکند .
لازم به ذکر می باشد که ، نصب لمینیت ها با سرعت بسیار بالایی صورت می گیرد ، به عنوان مثال امکان دارد که در طول یک روز 100 متر مربع لمینیت نصب گردد . همچنین پس از این که لمینیت نصب شود ، می توان وسایل مختلف را روی آن چید . جالب است بدانید که اغلب لمینیت ها ضد حشره و آنتی باکتریال می باشند .
استاندارد لمینیت ها براساس پاخور بودن با AC نشان داده می شود ، که این استاندارد ها عبارتند از : AC2 ، AC3 ، AC4 و .... ، هرقدر که لمینیت دارای AC بالاتری باشد ، مقاومت آن بیشتر بوده و کمتر خش برمی دارد . به عنوان مثال AC4 بیشتر برای مکان هایی ، که در آن با کفش تردد می شود مناسب بوده و AC3 برای مکان هایی که اغلب بدون کفش در آن ها تردد می شود ، ( مانند منازل مسکونی ) مناسب می باشد .
تولیدکنندگان عمده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پارکت لمینیت ، به شرح زیر می باشند :
کشور بلژیک یکی از تولید کنندگان موفق پارکت لمینیت در دنیا می باشد ، این کشور محصول خود را به حدود 55 کشور دنیا صادر می نماید .
در کشور ما از لمینیت های وارداتی از کشور های آلمان ، چین ، ترکیه و لمینیت هایی که ساخت ایران و تحت لیسانس بلژیک می باشند ، استفاده می شود .
در حال حاضر کمتر از 10 درصد نیاز بازار داخلی لمینیت ، در داخل کشور ایران تولید می شود و مابقی لمینیت مورد نیاز کشور از طریق واردات تامین می شود .
مواد اولیه موردنیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید پارکت لمینیت ، عبارتند از :
• کاغذ تزئینی
• لایه مغزی ( تشکیل شده از ورق های چوبی مانند ام دی اف و اپ دی اف )
• لایه تثبیت کننده یا بالانس کننده ( این لایه در زیر تخته اصلی قرار خواهد گرفت )
• و ....
فرایند اجرای طرح توجیهی تولید پارکت لمینیت HDF ، به شرح زیر می باشد :
برای تولید لمینیت ابتدا هرکدام از لایه های آن در کارخانه به صورت جداگانه تولید می شوند . لایه زیرین لمینیت با استفاده از ترکیبات ملامین ، لایه مرکزی لمینیت با استفاده از ترکیبات فیبر چوب ( ازقبیل ام دی اف و اچ دی اف ) به صورت فشرده تولید می شود ، لایه دوم لمینیت با استفاده از مواد و ترکیبات کاغذی ملامین تولید می شود ، لایه بیرونی نیز با استفاده از ملامین و اکسید آلومینیوم تولید می شود .
درنهایت پس از اینکه لایه ها تولید شوند ، در کارخانه آن ها را توسط ماشین آلات مخصوص بایکدیگر فشرده کرده و قطعات لمینیت بدست می آید . برای این منظور از دو روش استفاده می شود . روش اول DPL می باشد که در این روش ، لایه های تولید شده در طی یک مرحله توسط فشار دستگاه و گرمادهی فشرده خواهند شد . روش دوم نیز HPL می باشد که در این روش ، ابتدا دولایه بیرونی پارکت توسط فشار به یکدیگر متصل می شوند ، سپس در مرحله دوم سایر لایه های دیگر لمینیت توسط فشار به آن ها چسبیده می شوند .
در مرحله آخر نیز پس از تولید لمینیت ها ، آن ها را بسته بندی نموده و در بازار عرضه می نمایند .
لازم به ذکر می باشد ، که هر قدر فشار بیشتری به لایه ها مخصوصا لایه مرکزی وارد شود ، محصول تولید شده از طول عمر بالاتری برخوردار خواهد بود .
در صورتی که نیاز به طرح توجیهی و امکان سنجی تولید پارکت لمینیت HDF ، برای ارائه به بانک یا اخذ مجوز دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید .
:: مطالب مرتبط :
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید پارکت چوبی
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید کفپوش پی وی سی
:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند :
:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار
:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی
:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98
:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری
:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی