• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09120085240
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی کسب و کار بازیافت مصالح ساختمانی

(4 votes, average 4 out of 5)

Recycling of building materials

جهت آشنایی با طرح توجیهی کسب و کار بازیافت مصالح ساختمانی ، این صفحه را مطالعه نمایید . ضایعات ساختمانی یکی از معضلات محیط زیستت می باشند ، چراکه حجم بسیار زیادی از محیط زیست را اشغال می کنند و با دفع آن ها ، خسارات فراوانی به محیط زیست وارد می شود . مناسب ترین راه برای کاهش معضلات ضایعات ساختمانی و استفاده درست از آن ها ، بازیافت این نوع ضایعات می باشد .

معرفی طرح توجیهی کسب و کار بازیافت مصالح ساختمانی یا بازیافت نخاله های ساختمانی :

صنعت ساخت و ساز ، یکی از صنایع مهم و پیشرو در جهان می باشد . در هر سال مقدار خیلی زیادی مصالح ساختمانی در صنعت ساختمان سازی استفاده می شود . اما در کنار آن مقدار زیادی ضایعات نیز در صنعت ساخت و ساز به وجود می اید که این ضایعات مصالح ساختمانی را نخاله های ساختمانی نیز مینامند . با توجه به مشکلاتی که ضایعات ساختمانی هنگام دفع غیر اصولی و غیر فنی برای محیط زیست و انسان ها به وجود می آورند ، متخصصان به فکر بازیافت مصالح ساختمانی افتادند . با بازیافت مصالح ساختمانی علاوه بر کاهش تخریب محیط زیست ، هزینه های عمرانی نیز کاهش خواهد یافت . زیرا با بازیافت مصالح ساختمانی ، نیاز به مواد اولیه برای تولید مصالح ساختمانی ، کاهش پیدا خواهد کرد . تقریبا 95 درصد از ضایعات ساختمانی قابل بازیافت می باشند . برای بازیافت مصالح ساختمانی ، جهت اجرای طرح توجیهی کسب و کار بازیافت مصالح ساختمانی ، از کد آیسیک37201127 استفاده می شود . بازیافت مصالح ساختمانی اغلب به دو صورت انجام می شود . در نوع اول نخاله ها دوباره به محصول مادر تبدیل می شوند . مثلا شیشه هایی که مصرف شده اند ، دوباره به ورق شیشه تبدیل می شوند . در نوع دوم مواد بازیافتی به محصولات جدید تبدیل خواهند شد . به عنوان مثال قوطی های کنسرو را به فلس جهت مسلح شدن بتن ، تبدیل می کنند . اغلب ضایعات مصالح ساختمانی به آجر سیمانی ، موزائیک ، آجر ساده ، بتن ساده غیر مسلح و ..... تبدیل می شوند . همچنین فلزاتی که پس از تخریب ساختمان ها بدست می آیند ، طی فرایند بازیافت ، ذوب شده و دوباره قالبگیری می شوند .

مزایای اجرای طرح توجیهی کسب و کار بازیافت مصالح ساختمانی ، عبارتند از :

• حفاظت از محیط زیست
• جلوگیری از واردات مصالح ساختمانی
• جلوگیری از هدررفت مواد اولیه برای تولید محصولات مختلف
• صرفه جویی در هزینه ها
• عدم نیاز به محل دفن ضایعات ساختمانی
• کاهش هزینه های جا به جایی و دفن ضایعات ساختمانی

مراحل اجرای طرح توجیهی بازیافت نخاله های ساختمانی ، به شرح زیر می باشد :

ابتدا سازه مورد نظر تخریب می شود . سپس مصالح تخریب شده جمع آوری شده و جداسازی اولیه انجام می شود . در مرحله بعد ضایعات به مکان مورد نظر انتقال داده شده و به صورت موقت ذخیره می شوند . سپس دوباره عملیات جداسازی مصالح انجام می شود . در مرحله بعد نیز هر گروه از ضایعات به صورت جداگانه بازیافت می شوند . ضایعاتی هم که قابل بازیافت نمی باشند ، دفع خواهند شد .

روش های جداسازی ضایعات ساختمانی ، جهت اجرای طرح توجیهی ، به شرح زیر می باشد :

• ساده ترین روش جداسازی ضایعات ، جداسازی در محل تولید می باشد . به صورتی که در محلی که ضایعات وجود دارند ، اغلب به صورت دستی ضایعات از یکدیگر تفکیک می شوند . این روش هم سریع تر انجام می شود و هم هزینه آن کمتر می شود .
• در روش دوم ابتدا ضایعات را به یک محل موقت انتقال می دهند ، سپس در محل موقت عملیات تفکیک ضایعات انجام می شود . این روش نسبت به جداسازی در مکان نهایی ، دارای هزینه کمتری می باشد .
• در روش سوم ضایعات به مکانی که تاسیسات بازیافت وجود دارد منتقل می شود ، سپس عملیات تفکیک ضایعات انجام می شود . این روش نسبتا پیچیده بوده و دارای زمان و هزینه بیشتری می باشد .
• همچنین می توان برای راحت تر شدن کار جداسازی ضایعات با استفاده از جداکننده مغناطیسی ، ضایعات آهنی را جدا نمود .
• با استفاده از فیلتر ، هود و سیکلون ها می توان گرد و خاک ضایعات را جدا نمود .
• همچنین جداسازی الکترونیکی ، استفاده از سرند ، جداسازی از طریق شستشو ، جداسازی پرتابی، آسیاب و جداسازی بادی از جمله روش ها و تجهیزاتی می باشند که ، سبب سریع تر شدن فرایند جداسازی ضایعات ساختمانی خواهند شد .

:: مطالب مرتبط :

:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه تولید بتن سبک اتوکلاو یا هبلکس

:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه تولید گاز بتن 92 صفحه

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی اختصاصی با کامفار برای اخذ وام و مجوز

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

:: دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی

:: جهت عضویت در سایت کلیک نمایید .

:: جهت ورود به سایت کلیک نمایید .

در صورتی که نیاز به طرح توجیهی اقتصادی و امکان سنجی طرح توجیهی کسب و کار بازیافت مصالح ساختمانی ، برای ارائه به بانک یا اخذ مجوز دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید .

فايل‌ها:
rarطرح توجیهی بازیافت نخاله های ساختمانی در زمینی به مساحت 60,000 متر مربع ، 61 صفحه - آپدیت سال 99 (pdf+word)( اختصاصی - برای اشتراک شش ماه و یکساله )
تاريخیکشنبه, 26 تیر 1401 14:43
حجم فايل 17.36 MB
دانلود 1

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.


آخرین مقالات کارآفرینی

© 2023 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories