• 021-77869979
  • سفارش طرح توجیهی : 09120085240
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید
  • 24/7

طرح توجیهی کاشت گیاه شیرین بیان و ریحان

(1 vote, average 5 out of 5)

11

جهت آشنایی با طرح توجیهی کاشت گیاه شیرین بیان و ریحان و همینطور طرح امکان سنجی کاشت گیاه شیرین بیان و ریحان این صفحه را مطالعه نمایید .

معرفی محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کاشت گیاه شیرین بیان و ریحان

شیرین بیان گیاهی می باشد که ، دارای ساقه ای به طول 0.5 تا 1 متر بوده و چندساله می باشد . در صورتی که شرایط مناسب باشد ، طول این این گیاه به 2 متر هم خواهد رسید . این گیاه دارای یک برگچه انتهایی و بین 4 تا 7 زوج برگچه می باشد . گل های شیرین بیان به رنگ زرد ، بنفش و یا سفید هستند ، که این گل ها در کنار برگ بر روی یک پایه رشد می کنند . میوه شیرین بیان که به رنگ خرمایی است ، دارای 5 تا 6 دانه می باشد . هر کدام از دانه ها دارای وزن حدودا 10 گرم می باشند . گیاه شیرین بیان در بیشتر مناطق رشد می کند و کشور هایی از قبیل انگلیس ، فرانسه ، بلژیک ، ترکیه ، ایتالیا و آلمان از تولیدکنندگان شیرین بیان می باشند .

فرایند کاشت گیاه شیرین بیان جهت اجرای طرح توجیهی کاشت گیاه شیرین بیان و ریحان به شرح زیر می باشد :

برای کاشت شیرین بیان باید زمینی را انتخاب نمایید که ، دارای خاکی ضخیم باشد . سپس در فصل پاییز به هر یک هکتار زمین بین 30 تا 40 تن کود حیوانی کاملا پوسیده بدهید . سپس زمین را شخم بزنید . در مرحله بعد به هر یک هکتار زمین بین 50 تا 60 کیلوگرم اکسید فسفر اضافه نمایید . در مرحله بعد زمین را تسطیح کرده و بستر مناسب را برای کشت شیرین بیان آماده نمایید . سپس در فروردین ماه برای کشت بذر در زمین اقدام نمایید . در ردیف ها هر بذر را در عمق 2 تا 3 سانتی متری زمین بکارید . توجه داشته باشید که بین ردیف ها باید 60 سانتی متر فاصله وجود داشته باشد . معمولا برای هر یک هکتار زمین بین 12 تا 15 کیلوگرم بذر لازم می باشد .

فرایند کاشت ریحان جهت اجرای طرح توجیهی کاشت گیاه شیرین بیان و ریحان به شرح زیر می باشد :

مناسب ترین خاک برای کاشت ریحان ، خاک هوموسی سبک که دارای زهکشی مطلوب است می باشد . برای افزایش کیفیت و کمیت خاک ، به آن کود دامی پوسیده و کمپوست اضافه خواهد شد . برای هر هکتار زمین بین 20 تا 30 تن کود حیوانی و یا 10 تا 15 تن کمپوست لازم است . هنگامی که به زمین کود داده شود ، باید زمین شخم زده شده و سپس دیسک زده شود . در نهایت برای هموار کردن سطح خاک از لولر استفاده می شود . برای کاشت بذر ها می توان به صورت دستی اقدام کرد و یا از ماشین آلات استفاده نمود . در روش دستی ، بذر های ریحان توسط کارگر های ماهر در سطح خاک ریخته می شوند ، سپس با استفاده از ابزار شن کش و ... بذر ها در زیر خاک فرورفته می شوند . در نهایت سطح خاک غلطک زده می شود ، بدین ترتیب بذر ها به خاک چسبیده می شوند . در نهایت به آرامی زمین را آبیاری می کنند . در روش ماشینی ، با استفاده از دستگاه کشت مستقیم بذر ها داخل خاک قرار داده می شوند . برای هر یک هکتار زمین بین 5 تا 10 کیلوگرم بذر لازم می باشد . آبیاری زمین هر 6 تا 7 روز یکبار انجام می شود . در طول دوره رشد ریحان باید از این گیاه در برابر آفات و علف های هرز محافظت نمایید .

خواص محصولات تولیدی پس از اجرای طرح توجیهی کاشت گیاه شیرین بیان و ریحان به شرح زیر می باشند :

شیرین بیان سبب درمان گلودرد ، رفع بوی بد بدن ، رفع سوزش سر معده ، درمان کک و مک صورت ، درمان ویروس پاپیلوم انسانی ، درمان زخم های دهان ، درمان درد گوش و ...... می شود .
ریحان سبب تقویت قلب ، هضم غذا ، ضد میگرن ، بادشکن ، آرام بخش ، ضد اسهال ، کمک به درمان صرع و ..... خواهد شد .

مواد اولیه مورد نیاز جهت اجرای طرح توجیهی کاشت گیاه شیرین بیان و ریحان :

• بذر شیرین بیان
• بذر ریحان
• کود دامی پوسیده
• کمپوست
• آب

دانلود طرح توجیهی سایر گیاهان دارویی

در صورتی که نیاز به طرح توجیهی و امکان سنجی کاشت گیاه شیرین بیان و ریحان ، برای ارائه به بانک یا اخذ مجوز دارید با کارشناسان ما تماس بگیرید .

فايل‌ها:
zipطرح توجیهی کشت گیاه شیرین بیان 72 صفحه سال 94 داغ
تاريخپنج شنبه, 16 آبان 1398 21:04
حجم فايل 1.45 MB
دانلود 140

برای دانلود این محصول شما نیاز به خرید اشتراک دارید اگر عضو هستید با حساب کاربری خود وارد شوید.

 


آخرین مقالات کارآفرینی

© 2023 کلیه حقوق این وبسایت محفوظ میباشد.
Articles
Categories