طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی 100 و 200 کیلوواتی ⭐ فروش پنل مونوکریستال
- مدیر تیم تحریریه
- مقالات نیروگاهی و تولید انرژی
طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی 100 و 200 کیلوواتی به شما اطلاعات باارزشی راجع به هزینه احداث و درآمد نیروگاه و همینطور توجیه مالی ان میدهد. ضمنا جهت انتخاب پنل خورشیدی مونو کریستال باکیفیت نیز این مقاله را مطالعه نمایید.
✳️ سر فصل های این مقاله (0 تا 100 احداث نیروگاه خورشیدی 100 و 200 کیلوواتی)
✔️ طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی 100 و 200 کیلوواتی چه اطلاعاتی به ما میدهد؟
✔️ کاربردهای طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی کوچک 100 و 200 کیلوواتی
✔️ برخی سرفصل های طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی 100 و 200 و 500 کیلوواتی
✔️ هزینه تجهیزات نیروگاه خورشیدی 100 و 200 کیلوواتی چقدر است ؟
✔️ هزینه ی ساخت نیروگاه خورشیدی 100 و 200 کیلوواتی چقدر است؟
✔️ میزان زمین مورد نیاز احداث نیروگاه خورشیدی 100 و 200 کیلوواتی چقدر است؟
✔️ تفاوت نیروگاه OFF-GRID و ON-GRID چیست؟
✔️ دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ احداث نیروگاه خورشیدی 100 و 200 کیلوواتی
✔️ معرفی طرح توجیهی و بیزنس پلن نیروگاه خورشیدی 100 و 200 کیلوواتی !
✳️ طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی 100 و 200 کیلوواتی چه اطلاعاتی به ما میدهد؟
اگر قصد احداث یک نیروگاه خورشیدی کوچک مانند نیروگاه 100 یا 200 و یا حتی 500 کیلوواتی را دارید احتمالا دو دلیل میتواند داشته باشد !
یا کسب و کار صنعتی و یا کشاورزی دارید که قصد تامین برق آن را دارید و یا برای سرمایه گذاری میخواهید یک نیروگاه خورشیدی مقیاس کوچک مثلا 100 ، 200 یا 500 مگاواتی راه اندازی کنید.
در هر دوی این موارد بیزنس پلن و طرح توجیهی احداث نیروگاه خورشیدی کوچک شما میتواند اطلاعاتی به شما بدهد که با آن اطلاعات بتوانید با دید بازتری این کار را انجام دهید و متوجه شوید که آیا این کار شما توجیه مالی دارد یا خیر.
کاربردهای طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی کوچک 100 و 200 کیلوواتی :
یکی از کاربردهای طرح توجیهی و بیزنس پلن نیروگاه خورشیدی مقیاس کوچک ، همان اطلاعاتیست که به شما میدهد و باعث کاهش ریسک سرمایه گذاری شما میشود.
اما بیزنس پلن و طرح توجیهی نیروگاه های خورشیدی مقیاس کوچک ، کاربردهای دیگری نیز دارند ، مثلا برای خرید زمین از شهرک های صنعتی و شهرک های خورشید و یا در هنگام اخذ مجوز ساتبا و یا در هنگام اخذ وام بانکی نیز به طرح توجیهی و یا بیزنس پلن نیاز خواهید داشت چراکه به عنوان یکی از مدارک از شما مطالبه خواهد شد.
✳️ برخی سرفصل های طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی 100 و 200 و 500 کیلوواتی :
- براورد میزان سرمایه گذاری : اعم از هزینه زمین و تجهیزات و تاسیسات و ...
- برآورد میزان درآمد شما و یا سنجش توجیه آن در ترکیب با کسب و کاری که قصد تامین برق آن را داید.
- برآورد نقطه سر به سر پروژه در صورتی که قصد فروش برق را داشته باشید.
- برآورد صورتهای مالی مانند صورت سود و زیان ، صورت جریان وجوه نقد و ترازنامه
- برآورد شاخص های مالی مانند PP و NPV و IRR
- نهایتا بررسی توجیه مالی راه اندازی نیروگاه خورشیدی کوچک شما.
این سرفصل ها استخوان بندی یک بیزنس پلن و یا طرح توجیهی احداث نیروگاه خورشیدی هستند و سرفصل های دیگری نیز در طرح وجود دارد اما با نگاهی به همین سرفصل ها میتوانید دریابید که مطالعه این اطلاعات میتواند ریسک تصمیم گیری شما را کم کند و نگاه روشن تری از آینده کسب و کارتان به شما بدهد.
در صورتی که قصد راه اندازی نیروگاه خورشیدی را دارید برای خرید پنل های خورشیدی در هر مقیاسی میتوانید با ما تماس بگیرید ، عموما برای نیروگاه های خورشیدی زیر 2 مگاوات ، پنل خورشیدی مونوکریستال با کیفیت وارداتی از چین ، به صورت دپو در انبار آماده فروش داریم و برای نیروگاه های بزرگتر نیز امکان واردات پنل های خورشیدی مونوکریستال بسیار باکیفیت را خواهیم داشت با کارمزد واردات منصفانه.
در صورتی که نیاز به تدوین طرح توجیهی و یا بیزنس پلن نیروگاه خورشیدی مقیاس کوچک مانند نیروگاه 100 و 200 کیلوواتی و حتی 500 کیلوواتی را دارید نیز میتوانید با کارشناسان «وبسایت گسترش کارآفرینی ایران» با مدیریت «مهندس ایمان حبیبی» تماس بگیرید.
✳️ هزینه تجهیزات نیروگاه خورشیدی 100 و 200 کیلوواتی چقدر است ؟
به طور تقریبی هزینه تجهیزات یک نیروگاه 100 کیلوواتی که آنگرید باشد و نیاز به باتری نداشته باشد حدود 26250$ تا 35000$ می باشد که برای حمل آن به بندعباس به یک کانتینر 20 فوتی نیز نیاز میباشد.
با این احتساب هزینه تجهیزات یک نیروگاه آنگرید 200 کیلوواتی نیز چیزی حدود 52500$ تا 70000$ بوده که قابل حمل با 1 کانتینر 40 فوتی میباشند.
البته به این موضوع باید دقت کنید که این قیمت بسته به شرکتی که تجهیزات از آن خریداری میشود و کیفیت تجهیزات مانند پنل ها و استراکچرها و اینورتر ها و ... خواهد داشت و رقم دقیقتر آن در طرح توجیهی و یا بیزنس پلن نیروگاه خورشیدی محاسبه خواهد شد.
✳️ هزینه ی ساخت نیروگاه خورشیدی 100 و 200 کیلوواتی چقدر است؟
در مورد نیروگاه های خورشیدی هزینه ی احداث به طور سرانگشتی برابر است با «هزینه زمین نیروگاه» + «هزینه ی تجهیزات نیروگاه» + «هزینه ی خدمات فنی مهندسی برای نصب و راه اندازی».
در مورد هزینه تجهیزات در تیتر قبل اطلاعاتی دادیم و در مورد میزان زمین مورد نیاز نیروگاه های کوچک 100 و 200 کیلوواتی نیز در تیتر بعدی صحبت میکنیم.
اما هزینه ی نصب و راه اندازی نیروگاه ها معمولا دامنه متغیر و گسترده ای دارد و باید حتما متناسب با ظرفیتی نیروگاه خود و محلی که قصد احداث نیروگاه را در آن دارید ، از یک شرکت فنی مهندسی گرید دار استعلام گرفته شود. یکی از خدمات ما نیز نصب و راه اندازی نیروگاه های خورشیدی میباشد که در زمان مورد نیاز میتوانید از کارشناسان ما نیز استعلام قیمت بگیرید.
میزان زمین مورد نیاز احداث نیروگاه خورشیدی 100 و 200 کیلوواتی چقدر است؟
برای احداث هر 100 کیلووات نیروگاه خورشیدی ، به چیزی بین 1500 تا 2000 متر زمین نیاز داریم که مسلما برای نیروگاه خورشیدی 200 کیلوواتی حدودا بین 3000 تا 4000 متر زمین مورد نیاز است.
لازم به ذکر است هر چقدر توان و بازدهی و کیفیت پنلهای خورشیدی شما بالاتر باشد ، میزان نیاز شما به زمین ، برای احداث نیروگاه خورشیدی با یک ظرفیت مشخص ، کمتر میشود بنابراین در انتخاب تامین کننده ای که قصد خرید تجهیزات نیروگاه خورشیدی خود را از آن دارید دقت زیادی کنید و قبل از خرید توان پنلهای خورشیدی را به صورت عملی تست کنید.
✳️ تفاوت نیروگاه OFF-GRID و ON-GRID چیست؟
نیروگاه آنگرید یعنی نیروگاهی که به شبکه برق سراسری وصل است و شما برق را به شبکه میدهید. حال اگر قصدتان فروش برق به دولت باشد که طبق قرارداد با ساتبا معادل برقی که به شبکه میدهید پول دریافت میکنید. اگر هم نیروگاه خورشیدی کوچک خود را به قصد تامین برق صنعت و یا کسب و کار خود راه اندازی کرده باشید ، معادل برقی که به شبکه میدهید ، در محل کسب و کار خود «برق هموار» دریافت میکنید.
در مقابل نیروگاه آفگرید به نیروگاهی گفته میشود که به شبکه متصل نیست و عموما برای استفاده های شخصی و یا در مناطق دور افتاده که دسترسی به تاسیسات شبکه وجود ندارد راه اندازی میشود ، در نیروگاه خورشیدی آفگرید ، برق تولیدی شما در باتری ذخیره میشود و به تدریج میتوانید از آن برای مصارف خود استفده کنید.
لازم به ذکر است در صورتی که قصد احداث نیروگاه آنگرید را دارید حتما باید دقت کنید که زمینی که برای احداث نیروگاه تهیه میکنید نزدیک پست ها و تجهیزات شبکه سراسری برق باشد چرا که در غیر این صورت هزینه ای که باید برای زدن دکلها و سیم کشی تا شبکه برق بکنید ، ممکن است به حدی بالا باشد که کل پروژه را از توجیه خارج کند.
مضاف بر این هزینه ها مجوزهای بسیاری باید برای زدن دلک و سیم کشی تا شبکه برق بگیرید که اخذ خود این مجوز ها نیاز به زمان و هزینه بالاییست.
بنابراین توصیه ما برای کسانی که قصد راه اندازی نیروگاه آنگرید را دارند اینست که حتما نیروگاه خورشیدی آنگرید را حتی اگر مقیاس کوچک است مانند 100 کیلوواتی و 200 و یا 500 کیلوواتی ، حتما در شهرک های صنعتی و یا شهرک های خورشیدی راه اندازی کنید که امکانات شبکه و همینطور امنیت بیشتری در آنجا وجود داشته باشد.
✳️ مطالب زیر نیز احتمالا برای شما جذاب هستند:
- طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی 20 کیلوواتی (قیمت خالص تجهیزات و پنلها)
- طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی 50 کیلوواتی (فروش تجهیزات و پنلهای فتوولتائیک)
- طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی 100 کیلوواتی (فروش پنلها و تجهیزات با کیفیت و قیمت مناسب)
- طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی 200 کیلوواتی (برآورد درآمد و هزینه احداث + فروش پنلها و تجهیزات)
- طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی 500 کیلوواتی (برآورد هزینه ساخت نیروگاه و درآمد آن)
- طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی 1 مگاواتی (براورد هزینه + درآمد + فروش پنلهای مونوکریستال)
- طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی 3 مگاواتی (واردات تجهیزات و پنلهای مونوکریستال از چین)
- دانلود طرح توجیهی نیروگاه خورشیدی از 5 کیلوواتی تا 100 مگاواتی (WORD+PDF)
- طرح توجیهی راه اندازی خط تولید و مونتاژ پنل خورشیدی (واردات خط تولید از چین)
- طرح توجیهی استخراج بیت کوین (دانلود بیزنس پلن احداث سولار ماینینگ)
- طرح توجیهی نیروگاه بادی (جهت اخذ مجوز و وام بانکی)
- طرح توجیهی نیروگاه گازی مقیاس کوچک CHP (جهت مجوز و وام)
- طرح توجیهی نیروگاه بیومس (زیست توده)
✍️ جهت تهیه مطالعات بازار و طرح توجیهی احداث نیروگاه خورشیدی 100 و 200 کیلوواتی ، با اطلاعات کاملا به روز با فرمت Word و PDF و با گزارشگیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ جواز تاسیس یا وام و تسهیلات بانکی ،با ما تماس بگیرید
📚 دانلود فایل های طرح توجیهی تیپ احداث نیروگاه خورشیدی 100 و 200 کیلوواتی
✍️ توجه : کلیه ی طرح های تیپ یا آماده ، صرفا کاربرد مطالعاتی و تحقیقاتی داشته و جهت اخذ مجوز و یا تسهیلات و وام بانکی مناسب نمیباشند . جهت تهیه طرح توجیهی با کاربرد اجرایی و بانکی با ما تماس بگیرید.
جهت دانلود فایلهای طرح توجیهی آماده به صفحه دانلود بیزنس پلن ها و طرح های توجیهی نیروگاه خورشیدی مراجعه کنید.